- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.561
sbh 8 de grdi ameliyta 11 de ciikti 2 ye kdr yogun bkimda kldi tedbir amacli.eli elimde uyuo kusum kolay iilesir ins dualrnza dewam cok saolun kislar
gulcilek hosgeldinismini untdum ama
nasilsin kizin nasil
yanilmiyorsam adi Mia idi demi :44:cok guzel farkli bi isim anlami ne merak ediyorum
resmini de gordum masaallah cok tatli
kızlar ıkeadan mama sandalyesı almaktan vazgectım mınderı 11 tl kendı 49.99 tepsısı 13 tl toplamda 75 tl edıyor bende jokerden bıtane begendım hem haftasonu ecede oturdu begendım onu alıcam
Hauck Mac Baby Mama Sandalyesi Red | joker
ya kizlar ben cok fena dagittim, eskiden yine bir ucundan isleri yapiyordum, su anda evin hali aldi basini gidiyor. supurmeye vaktim yok diye irobot aldim ama onda da yine bi on hazirlik yapman gerekiyor. heryer inanilmaz daginik su an, yemek de yok.ustum basimi da degistiremiyorum. birsey oldu bana, acilen bu psikolojiden cikmam lazim.
hosgeldinnnnn cnm
ben de kara kara bunu dusunuorum.iznim temmuzda bitiyor, 8 aylik falan olucak minnok, ama annmlerden uzakta oldugumdan bakacak kimse yok. esim krese verelim diyor ama cok cok erken. ben de ayrilicam isten. 2 yasinda falan verebilirim belki krese (gerci aban kalsa 3 yas ideal). esim de 1,5 da verebiliriz diyor. off bilmiyorum ki. strese girmesinden korkuyorum onca cocuk arasinda, belki bakici daha iyi bir fikir ama onda da guven problemi var. zooorrrr zorrrrr. evden calismali bi is bulmam lazim.
yaa ben de istiyordum cok, ama simdi gecmis bir 5 ay var. ustelik de sacimi taramaya vakit bulamiyorum, blog isine girersem 2-3 post ile kalir o.sen yaz da onu okuyalim bari.
canıım bende çok kötüyüm dr umu aradım kadın doğum bana passifklora önerdi tamamen bitkisel saknleştirici çok sinirliyim 2çocuk var bende bide o ilaç iyi geldi baya...
20 ekimde doğum yaptım bir tane oğlum var arkadaşlar ALLAH hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah ama bizim iki aydır kaka düzenimiz bozuldu önce iki gün sonra üç beş derken bir haftaya kadar uzadı bu süre acaba bizim gibi bu problemi yaşayan var mı ne gibi önerileriniz olur bu arada son bir aydır yavaş yavaş ek gıdaya başladık hala emziriyorum
sbh 8 de grdi ameliyta 11 de ciikti 2 ye kdr yogun bkimda kldi tedbir amacli.eli elimde uyuo kusum kolay iilesir ins dualrnza dewam cok saolun kislar
selam kızlarsanırım depresyona girdim lohusayken girmedim depresyona şimdi girdim aslında psikolojik destek alsam fena olmaz ama eşim gerek duymuyor
bebegim b u aralar cok huzursuz ne yapsam olmuyor sıkıntısı ne bir anlasam..gunduz zaten uyutamıyoruz bir de mızırdanınca ıyıce kotu oldu.aksama kadar bıtıyoruz artık su gunler gecsın gıtsın bıran once guzel gunlerimiz gelsin istiyorumm artık...nerde o gunler ben hala goremiyorum
bendede var aynı psikoloji ama itekleye itekleye kendimi yapıyorum , benim kilolardan dolayıda canım sıkılmaya başladı artık , malum yaz geliyo , bebeklerde huzursuz bu ara zaten , kilo demişken en tombul benim herhalde topikte :26:
kızlar ıkeadan mama sandalyesı almaktan vazgectım mınderı 11 tl kendı 49.99 tepsısı 13 tl toplamda 75 tl edıyor bende jokerden bıtane begendım hem haftasonu ecede oturdu begendım onu alıcam
Hauck Mac Baby Mama Sandalyesi Red | joker
kızlar tünaydınnnn...
size bi sorum olacak. oğlum 5 ay 10 günlük ve altta dişinin biri patlamış.yani bir kısmı görünüyor. erken değilmi ? 15 gün öce hastalanmıştı ateşi falanda oldu öksürük balgam ben huysuzluğunu hastalığına baglıyordum ama dişte etki etmiş sanırım. erken diş çıkaran var mı benim bebeğimden başka öğrenmek istedim
kızlar benim oğluşumda alerjik bronşit var,3. kez tekrarlıyo .Şimdi burunlar tıkalı,balgam var, öksürüyo bide.
Ihlamur içirsem iyi gelirmi,birde uykuya zor dalıyo papatya çayı dediler ??
kızlar tünaydınnnn...
size bi sorum olacak. oğlum 5 ay 10 günlük ve altta dişinin biri patlamış.yani bir kısmı görünüyor. erken değilmi ? 15 gün öce hastalanmıştı ateşi falanda oldu öksürük balgam ben huysuzluğunu hastalığına baglıyordum ama dişte etki etmiş sanırım. erken diş çıkaran var mı benim bebeğimden başka öğrenmek istedim
bendede var aynı psikoloji ama itekleye itekleye kendimi yapıyorum , benim kilolardan dolayıda canım sıkılmaya başladı artık , malum yaz geliyo , bebeklerde huzursuz bu ara zaten , kilo demişken en tombul benim herhalde topikte :26:
bende bugun kan aldırdım bakalım hayırlısı.evt cnm dogru hatirliyorsun gecikti ve ben hala olmadim. 11 gun gecti hala kirmizilar gelmedi. kan testi sonucuna ve idrar sonucuna gore gebelik yok. kadin dogumcuya sordum emzirdigin icin gecikme olabilir dedi simdilik bekliyorum.
gecmıs olsun canım hangı bolumde yattıını felan bılmıyorum kı arıyım yada gelıyım valla merak ıcındeyımmsbh 8 de grdi ameliyta 11 de ciikti 2 ye kdr yogun bkimda kldi tedbir amacli.eli elimde uyuo kusum kolay iilesir ins dualrnza dewam cok saolun kislar
pahalısı ucuzu hıc onemlı degıl ama benım kızım 5 dk bıle oturmuyor sadece mama yıycek 10 dk sonra oturmaz bende kullanmayız dıye fazla para vermıyım dedım ama baklaım pazar gunu belkı esım baska begenır..cnm nacizane tavsiyem ince ayaklılardan almaman, çünkü pek sağlam değiller gibime geliyo benim.Bende çok araştırdım, en sonunda GRACO 'nunkini aldım çok memnunum.
Graco Contempo Mama Sandalyesi / Fruit Salad - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
fiyat belki pahalı gelebilir ama ben indirimden almıştım 199 tl ye .Çok kullanışlı, yüksekliği aşağı yukarı ayarlanabiliyo ve katlandığından dümdüz oluyo yani en az yer kaplayan mama sandalyesi:)
bu daha guzelmis ikeaninkinden, hem daha rahat gorunuyor.
bencede bu rahat bişeye benziyor , hemde katlanıyor galiba dimi ?
sen soyledikden sonra farkina vardim aslinda cizgilerin3gundur gordugum daha yeni
Omer de tam 3 gundur asiri huysuz mizmiz
bakalim zaman gostericek
kac kilosun cnm? kilo boya gore degisir tabi, benim 5 kilo fazlam var hamile kaldigim kilodan.60dim 65 im su an. ama o 60 da kilo almis halimdi, yani 60a insem tabi bin sukur ama o da zayif halim degil, boyum 1.64 civari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?