2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Gunaydin kizlar.bu dis cikarma ile igili beni bilgilendirirseniz sevinirim fazla bilgim yok cunku.bizimki daha bes ayini doldurmadi ama belirtileri var daha kucuk deyilmi anlamadim.bu zamana kadar gazdi refluydu kusmaydi hepsi gecicek yoluna girdi derken yine duzen bozuldu.umarim gecici bir surectir

gulcilek hosgeldin ismini untdum ama
nasilsin kizin nasil
yanilmiyorsam adi Mia idi demi :44:cok guzel farkli bi isim anlami ne merak ediyorum
resmini de gordum masaallah cok tatli

gunaydin cnmm, dun aksam kacirmisim seni, iyiyim minnos Mia da iyi, evet Mia adi, dogru hatirlamissin, ben de Gokce. Mia arapca´da parildayan demek, kuzey dillerinde de deniz yildizi. sin nasilsiniz minnok Omerle? opuyoruz sizi.

bendede var aynı psikoloji ama itekleye itekleye kendimi yapıyorum , benim kilolardan dolayıda canım sıkılmaya başladı artık , malum yaz geliyo , bebeklerde huzursuz bu ara zaten , kilo demişken en tombul benim herhalde topikte :26:

canıım bende çok kötüyüm dr umu aradım kadın doğum bana passifklora önerdi tamamen bitkisel saknleştirici çok sinirliyim 2çocuk var bende bide o ilaç iyi geldi baya...

gercekten kolay gelsin, ben simdi hayal ediyorum da bir de ablasi abisi olsaydi minnosun, ona daha da fazla vakit ayirmak lazim sonucta tam egitim yasinda , zorr gercekten

benim kızım ilk zamanlar biraz zorluk çekti kakasını yaparken sonra normale döndü , rotavirüs aşısından sonra tekrar bi 1-2 hafta zorlandı ama gene normale döndü , anne sütü alıyosa olmaması lazım ama verdiğin ek gıdalarla alakalı olabilir , yoğurt yapıyorsan içine eczanelerde satılan probiyotik tozu al onla birlikte mayala , çok faydası oluyormuş

bende nie girmiyorsun pek die düşünüyordum , diş sanırım canım bu ara bütün bebeklerin sıkıntısı , benim kızımda fazla yok henüz huysuzluk ama kaşınıyor damakları , bi an önce atlatırsın inşallah canım

kac kilosun cnm? kilo boya gore degisir tabi, benim 5 kilo fazlam var hamile kaldigim kilodan.60dim 65 im su an. ama o 60 da kilo almis halimdi, yani 60a insem tabi bin sukur ama o da zayif halim degil, boyum 1.64 civari.

kızlar tünaydınnnn...
size bi sorum olacak. oğlum 5 ay 10 günlük ve altta dişinin biri patlamış.yani bir kısmı görünüyor. erken değilmi ? 15 gün öce hastalanmıştı ateşi falanda oldu öksürük balgam ben huysuzluğunu hastalığına baglıyordum ama dişte etki etmiş sanırım. erken diş çıkaran var mı benim bebeğimden başka öğrenmek istedim

canım mesela ben 5 aylıkken diş çıkarmışım,yani olabiliyo bünyeye bağlı diş çıkarma olayı.

Bizim cikti iki alt disimiz gecmiste yaziyo gerci okumadin galiba tekrar edim :) bizde grip oksuruk ardindan orta kulak ilthabi gecirdik ilaclarimiz bitmeden 5 gun sonra kont gittimizde disimiz cikmisti erkenligine gelince her cocuk farkli cevrede 3 aylikken cikaranlar da var 13 aylik cikaranlarda hatta disleri ile doganlar oldugu yaxiyo nette

Ya bende ayniyim o kadar tembel oldum ki bide kocama kizip duruyorum of benimde psikolocim bitik durumda

evt cnm dogru hatirliyorsun gecikti ve ben hala olmadim. 11 gun gecti hala kirmizilar gelmedi. kan testi sonucuna ve idrar sonucuna gore gebelik yok. kadin dogumcuya sordum emzirdigin icin gecikme olabilir dedi simdilik bekliyorum.
bende bugun kan aldırdım bakalım hayırlısı.
sbh 8 de grdi ameliyta 11 de ciikti 2 ye kdr yogun bkimda kldi tedbir amacli.eli elimde uyuo kusum kolay iilesir ins dualrnza dewam cok saolun kislar
gecmıs olsun canım hangı bolumde yattıını felan bılmıyorum kı arıyım yada gelıyım valla merak ıcındeyımm
pahalısı ucuzu hıc onemlı degıl ama benım kızım 5 dk bıle oturmuyor sadece mama yıycek 10 dk sonra oturmaz bende kullanmayız dıye fazla para vermıyım dedım ama baklaım pazar gunu belkı esım baska begenır..
bu daha guzelmis ikeaninkinden, hem daha rahat gorunuyor.

bencede bu rahat bişeye benziyor , hemde katlanıyor galiba dimi ?

bende cok begendım bırde resımde gorundugu gıbı degıl gayet saglam ece oturdu ıcıne gulucuk atıyordu pazar gunu..

sen soyledikden sonra farkina vardim aslinda cizgilerin 3gundur gordugum daha yeni
Omer de tam 3 gundur asiri huysuz mizmiz
bakalim zaman gostericek

Bunyeleri hassaslasiyormus bu donem dikkat etde grip filan olmasin cabuk aliyomus birde eline prasa veriyorum bazen sogan o kadar rahatliyoki bide bitkisel icerikli jellerden alabilirsin onlarda rahatlatiyor ins en az agriyla kolaylikla cikarir

kac kilosun cnm? kilo boya gore degisir tabi, benim 5 kilo fazlam var hamile kaldigim kilodan.60dim 65 im su an. ama o 60 da kilo almis halimdi, yani 60a insem tabi bin sukur ama o da zayif halim degil, boyum 1.64 civari.

bende evlendiğimde 65 dim canım ideal kilom , sonra çalışma hayatım bitti ve bide polikistik over oldum , kilolar gelmeye başladı bi al bi ver bi al bi ver en son 78 ile hamile kaldığımı hatırlıyorum , doğuma girdiğimde tam 100 düm şaka gibi ama cidden 100 kg ı gördüm tartıda , sabah itibariyle ise 83 düm , sizde kilo filan demeyin yani :)) bişeyiniz yok , göbekte zamanla gidecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…