- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.541
bebegim b u aralar cok huzursuz ne yapsam olmuyor sıkıntısı ne bir anlasam..gunduz zaten uyutamıyoruz bir de mızırdanınca ıyıce kotu oldu.aksama kadar bıtıyoruz artık su gunler gecsın gıtsın bıran once guzel gunlerimiz gelsin istiyorumm artık...nerde o gunler ben hala goremiyorum
ya kizlar kizim eskiden uykuda emerdi iki gundur uykudada emmiyor sutum azaliyir bu yuzden ha simdi emecek diye bekliye bekkiye azaliyor. acaba dis sıkintisimi var elimi uzatiyorum isiriyor. sagip veriyorum doke saca elleri hic durmuyor kasiga bi vuruyor her yer sut. biberinda almiyordu zaten. ne yapcm ben ya dogdugundan beri biktim valla bu emme yeme probleminden ilerdede elinde kasik pesinden kosacam herhalde
selam kızlarsanırım depresyona girdim lohusayken girmedim depresyona şimdi girdim aslında psikolojik destek alsam fena olmaz ama eşim gerek duymuyor
tugceee napiyorsun kiz Ece nasil
kaynananlar geldi mi
bu durumdan biz de muzdaribizbebegim emmek istemiyo kucagimda odalari kosdura-kosdira halden-hale geciyorum farkli sesler cikariyorum ninniler fln kol bel agrisi en son haddi gecdi oglum banamisin demiyo yalniz uykuda 5-10 dak o da gun icinde az uyudugu icin 2-3 kez anca emiyor zaten baygi da zayifladi gozle gorunuyo yani
bi de disimiz galiba cikma asamasinda zifirose'un dedigi gibi beyaz cizgi var damaginda:26: yan-yoresinde ne varsa hepsini agiz kontrolunden geciriyooor sipamhem de 2 disi birden cikcak sanki ama herhal 2 haftamizi alir dimi zifirose:26: sizde cizgiden kac gun sonra cikdi
gorunusden de ikeadan daha hos Ece kiz da begenmisse size almak duserkızlar ıkeadan mama sandalyesı almaktan vazgectım mınderı 11 tl kendı 49.99 tepsısı 13 tl toplamda 75 tl edıyor bende jokerden bıtane begendım hem haftasonu ecede oturdu begendım onu alıcam
Hauck Mac Baby Mama Sandalyesi Red | joker
ece uyuyor kaynanamlarda eyup e gıttıler sadece yanı avcılardan eyube oturmaya gıdıp gelmelerı pek surmedı sekerımm
ıkısı birden oluyor canım bir kac gun arayla gelıyolar ilk çizgiler belli belirsizdi hatta bi bn görebiliyodum yani gösteriyodum bole olur zaten diyolardı o gunden baslarsak bir ayı buldu zaten yavas yavas belirginleşiyo çizgiler baya belirginse bi haftaya çıkar hatta biri daha belirginleşiyo biri daha silik oluyo yaklaştıkca
yatmadan once soylıyımde ıcımde kalmasın canım arkadaslarım benım kırmızı dostlarım yıne 8 gun gecıkmıs bulunuyorlar..
bırde sevnıh senınde gecıkmıstı sanırım?ne oldu?tabıı yanlıs hatırlamıyorsamm..
selam kızlarsanırım depresyona girdim lohusayken girmedim depresyona şimdi girdim aslında psikolojik destek alsam fena olmaz ama eşim gerek duymuyor
kızlar ıkeadan mama sandalyesı almaktan vazgectım mınderı 11 tl kendı 49.99 tepsısı 13 tl toplamda 75 tl edıyor bende jokerden bıtane begendım hem haftasonu ecede oturdu begendım onu alıcam
Hauck Mac Baby Mama Sandalyesi Red | joker
eklerım tabı ama nasıl acıldıgı ıle ılgılı bır fıkrım yok malesef.bırde esım nasıl bakar bu fıkre onunlada ılgılı de f ıkrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?