2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ya kizlar kizim eskiden uykuda emerdi iki gundur uykudada emmiyor sutum azaliyir bu yuzden ha simdi emecek diye bekliye bekkiye azaliyor. acaba dis sıkintisimi var elimi uzatiyorum isiriyor. sagip veriyorum doke saca elleri hic durmuyor kasiga bi vuruyor her yer sut. biberinda almiyordu zaten. ne yapcm ben ya dogdugundan beri biktim valla bu emme yeme probleminden ilerdede elinde kasik pesinden kosacam herhalde

bu durumdan biz de muzdaribiz bebegim emmek istemiyo kucagimda odalari kosdura-kosdira halden-hale geciyorum farkli sesler cikariyorum ninniler fln kol bel agrisi en son haddi gecdi oglum banamisin demiyoyalniz uykuda 5-10 dak o da gun icinde az uyudugu icin 2-3 kez anca emiyor zaten baygi da zayifladi gozle gorunuyo yani
bi de disimiz galiba cikma asamasinda zifirose'un dedigi gibi beyaz cizgi var damaginda:26: yan-yoresinde ne varsa hepsini agiz kontrolunden geciriyooor sipamhem de 2 disi birden cikcak sanki ama herhal 2 haftamizi alir dimi zifirose:26: sizde cizgiden kac gun sonra cikdi

gulcilek hosgeldin ismini untdum ama
nasilsin kizin nasil
yanilmiyorsam adi Mia idi demi :44:cok guzel farkli bi isim anlami ne merak ediyorum
resmini de gordum masaallah cok tatli

Son düzenleme:

ıkısı birden oluyor canım bir kac gun arayla gelıyolar ilk çizgiler belli belirsizdi hatta bi bn görebiliyodum yani gösteriyodum bole olur zaten diyolardı o gunden baslarsak bir ayı buldu zaten yavas yavas belirginleşiyo çizgiler baya belirginse bi haftaya çıkar hatta biri daha belirginleşiyo biri daha silik oluyo yaklaştıkca

yatmadan once soylıyımde ıcımde kalmasın canım arkadaslarım benım kırmızı dostlarım yıne 8 gun gecıkmıs bulunuyorlar..
bırde sevnıh senınde gecıkmıstı sanırım?ne oldu?tabıı yanlıs hatırlamıyorsamm..

gorunusden de ikeadan daha hos Ece kiz da begenmisse size almak duser
ben ikeaninkini begenmisdim fiyatina gore uygun diyordum bu daha konforlu gorunuyo sanki

ece uyuyor kaynanamlarda eyup e gıttıler sadece yanı avcılardan eyube oturmaya gıdıp gelmelerı pek surmedı sekerımm

sen soyledikden sonra farkina vardim aslinda cizgilerin 3gundur gordugum daha yeni
Omer de tam 3 gundur asiri huysuz mizmiz
bakalim zaman gostericek

ece uyuyir benimde canim sikiliyor esimde yemekten sonra uyudu.kaynim kaynanam ve abisi oturuyorlar...eski muhabetler beni sarmiyir.yarin pazara gidicem. belki ecede gelir

evt cnm dogru hatirliyorsun gecikti ve ben hala olmadim. 11 gun gecti hala kirmizilar gelmedi. kan testi sonucuna ve idrar sonucuna gore gebelik yok. kadin dogumcuya sordum emzirdigin icin gecikme olabilir dedi simdilik bekliyorum.

selam kızlarsanırım depresyona girdim lohusayken girmedim depresyona şimdi girdim aslında psikolojik destek alsam fena olmaz ama eşim gerek duymuyor

canıım bende çok kötüyüm dr umu aradım kadın doğum bana passifklora önerdi tamamen bitkisel saknleştirici çok sinirliyim 2çocuk var bende bide o ilaç iyi geldi baya...

sbh 8 de grdi ameliyta 11 de ciikti 2 ye kdr yogun bkimda kldi tedbir amacli.eli elimde uyuo kusum kolay iilesir ins dualrnza dewam cok saolun kislar

cnm nacizane tavsiyem ince ayaklılardan almaman, çünkü pek sağlam değiller gibime geliyo benim.Bende çok araştırdım, en sonunda GRACO 'nunkini aldım çok memnunum.
Graco Contempo Mama Sandalyesi / Fruit Salad - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

fiyat belki pahalı gelebilir ama ben indirimden almıştım 199 tl ye .Çok kullanışlı, yüksekliği aşağı yukarı ayarlanabiliyo ve katlandığından dümdüz oluyo yani en az yer kaplayan mama sandalyesi:)

eklerım tabı ama nasıl acıldıgı ıle ılgılı bır fıkrım yok malesef.bırde esım nasıl bakar bu fıkre onunlada ılgılı de f ıkrım yok

bende bilmiodum canım, internete yazdım blog nasıl açılır die ordaki adımları takip ettim.Eşin bişi demez sanırım ya bebeğinle ilgili şeyler yazıyosun paylaşıyosun ,fikir alıyosun ne biliyim çok güzel:))

kızlar benim oğluşumda alerjik bronşit var,3. kez tekrarlıyo .Şimdi burunlar tıkalı,balgam var, öksürüyo bide.
Ihlamur içirsem iyi gelirmi,birde uykuya zor dalıyo papatya çayı dediler ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…