- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.601
sbh 8 de grdi ameliyta 11 de ciikti 2 ye kdr yogun bkimda kldi tedbir amacli.eli elimde uyuo kusum kolay iilesir ins dualrnza dewam cok saolun kislar
bnde afyonyım canım
çocuk doktoru olarak kime gidiyosun ?
onuda dusundum gunduz yapabilirm ama gece valla gozlerim kapali emziriyorum. elektrikli pompa kullaniyorum lansinohun oda cok sesli calisiyor. gunduzleri denerim cnm tsk ederim onerin icin. kan sonucunuda paylas eger olsun istiyorsan Rabbim gonlune gore saglikli.sihatli.ikinci evladi.nasip etsjn ins. ben en az 1 yil istemiyorum sonrasinda ins Rabbim ikinci evladi bana da nasip etsin
bende varımmm afyondann
amanın ne guzel 3 kısı oldukk
ben kırmızı hastanede lale hanıma gıdıyodum canım sımdı fuar dakı elvan hanıma gectım
arada ıkısıyle paslasarak ılerlerım herhaldee
bde levent bey dye bı doktor varms ozel muay.bde ona gtmeyı dusunuyorum yakın zmanda
sen duymusmuydun hıcc afyonlu olmadgmdan bılmıyorum ben:26:
sızın doktorunz kım canımm adın ne bu arad tanısalımm
ben GÜL kızım da EYLüL
Kizlar kizim iki haftada 320 gr almis uc bucuk aylik sizce nasil sadece annes sutu azmi sizce ben mamaya baslamak istemiyorum
inceleri koparıyo bende gözetimimde az verdim agrısı geçsin die ama prasatı çok verdim kalın olunca bişi yapamıyobu taze soğanı annemde söyledi , dişin acısını alırmış , ver eline hem kaşısın hem acısını alsın dedi , bende boğazına filan kaçırır koparırsa die korktum
hım tamam canım evet bizimki 4-5 gün arayla çıktı1 haftadır netim yoktu yeni yeni gecmişi okuyorum ard ardamı cıktı dişler.
kızlar biz peg perego mama sandalyesi aldık keşke daha önce alsaymışız çünkü 0-6 ay şezlong olarak kullanılıyormuş ayrıca tepsisnii şuan mama yedirmediğim için çıkardım 1 hafta oldu geleli çok rahat ettim hem mutfakta hemde diğer odalarda kullanıyorum karşıma koyuyorum rahat birşekilde beni görüyor huysuz olmadığı zamanlarda 1 saatini geçiriyor yemek yerken kucağımda oturmak istiyordu görmek için şimdi masayı görebildiği için yemeği yememizi bekliyor çok memnunum biraz pahalı ama 3 yıl kullacak değer bence vallahi koltuğu görünce keşke bebek olsaydım dedim:)) amma reklamcı oldum bende:))
Kizlar kizim iki haftada 320 gr almis uc bucuk aylik sizce nasil sadece annes sutu azmi sizce ben mamaya baslamak istemiyorum
kıyamam yaFactor canim biz kocaman bir aile olduk artik cok yakinimizla bile paylasmadiklarimizi paylasiyoruz kimi zan.birlikte uzulup birlikte seviniyoruz ve deneyimlerimizi de bilgilerimizi de birbirimizle paylasip en dogru kararlari almaya calisiyoruz.kisacadi dogru bilmissin canim venoim problemler istebiraZ ihmal ediyorum bu aralar oglum sagolsun yatamaz izmiz.bugun oturtmustum yanlarina destek koymamistim maalesef dustu bebegim. saga dogru kayip kafasini koltuk kenarina carpti cook uzgubum..cookagladi kuzucum
Sabah dis cikarma ile ilgili bir yazim olmustu cevap alamadim kimseden.
neyin var cnm, neden depresyona girdigini dusundun?
canıım bende çok kötüyüm dr umu aradım kadın doğum bana passifklora önerdi tamamen bitkisel saknleştirici çok sinirliyim 2çocuk var bende bide o ilaç iyi geldi baya...
kıyamam yabiraz daha özen göstermeye gayret et canım hareketleniyolar gittikce onlara birşey olsa en çok biz üzüleceğiz istemeyerekde olsa kendi hatamız olunca dahada çok
tam olarak ne bilmek istiyosun
inceleri koparıyo bende gözetimimde az verdim agrısı geçsin die ama prasatı çok verdim kalın olunca bişi yapamıyo
hım tamam canım evet bizimki 4-5 gün arayla çıktı
güzele benziyo ama baya pahalı bi marka 900 civarı olan bile var
Soruna cevap verilmişti canım dikkatinden kaçmış sanırım. Diş konusu bünye ile alakalı hangi bebeğin ne zaman çıkaracağı ile ilgili bir standart yok, 6. ay bir genelleme. 3-4 aylıkken çıkaranlar olduğu gibi 8. ayını bulanlar da olabilir, hatta yaşında çıkaranlar da duyulmuştur. Huzursuzluğu başladı, damaklarında beyazlık, sertleşme, ağız suyu akıntısında artma varsa bunlar diş çıkarma belirtisidir ama belirtiler başladıktan sonra ne zaman çıkacağı da yine bebeğin bünyesiyle alakalıdır.Ay olarak erken oldugunu dusunuyorum.yani altinci ayda baslar diye biliyorum.yoksa altincu aya kadar boyle huzursuzmu olucaz
Soruna cevap verilmişti canım dikkatinden kaçmış sanırım. Diş konusu bünye ile alakalı hangi bebeğin ne zaman çıkaracağı ile ilgili bir standart yok, 6. ay bir genelleme. 3-4 aylıkken çıkaranlar olduğu gibi 8. ayını bulanlar da olabilir, hatta yaşında çıkaranlar da duyulmuştur. Huzursuzluğu başladı, damaklarında beyazlık, sertleşme, ağız suyu akıntısında artma varsa bunlar diş çıkarma belirtisidir ama belirtiler başladıktan sonra ne zaman çıkacağı da yine bebeğin bünyesiyle alakalıdır.
Sadece beyaz çizgi şeklinde ucu gözüktüğünde devamının çabuk geldiğini söyleyebilirim.
Soruna cevap verilmişti canım dikkatinden kaçmış sanırım. Diş konusu bünye ile alakalı hangi bebeğin ne zaman çıkaracağı ile ilgili bir standart yok, 6. ay bir genelleme. 3-4 aylıkken çıkaranlar olduğu gibi 8. ayını bulanlar da olabilir, hatta yaşında çıkaranlar da duyulmuştur. Huzursuzluğu başladı, damaklarında beyazlık, sertleşme, ağız suyu akıntısında artma varsa bunlar diş çıkarma belirtisidir ama belirtiler başladıktan sonra ne zaman çıkacağı da yine bebeğin bünyesiyle alakalıdır.
Sadece beyaz çizgi şeklinde ucu gözüktüğünde devamının çabuk geldiğini söyleyebilirim.
hep umutsuzum daha öncede demiştim kızımı kıskanıyorum saçma sapan düşüncelerim var çok güleç bir kızım var herkese gülücük atar yabancı bilmez karnı tok olsun akşama kadar durur mızlanmaz bu sfer diyorum beni hiç aramıcak bana düşkün olmayacak herhaldekafayı yedim ben daha öncede demiştim babaanneden de kıskanıyorum diye ya bana düşkün olmazsa diye dşünüyorum kendi kendme moral bozukluğu yani en çk beni sevsin istiyorum
işe yarıyor mu peki
selam kızlar benim kızımın damakları kabarmış ama bir şey görünmüyor çıkacak mı acaba dişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?