2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

sbh 8 de grdi ameliyta 11 de ciikti 2 ye kdr yogun bkimda kldi tedbir amacli.eli elimde uyuo kusum kolay iilesir ins dualrnza dewam cok saolun kislar

yawrum benim Rabbim seninde bebegininde yarfimcisi olsun. Rabbim acil sifa versin. kac gindur cok uzuluyorum sana ve bebegine Allaha emanet olun ikinizde.

gunduz dene bakalım..ece bılıyosun 7 ayının ılk haftasınıda bıtırdı dogumgununden sonra tatıle gıdıcez dondukten sonra tedavıye baslamayı dusunuyorum bakalım kısmet

bizim doğumda bulunan doktorumuz elvan hanım ama malesef ben hiç mmnun kalmadım. ya kafası dolu bi doktor bir dk once soylediği 1 dk sonrasını tutmuyor bende afyonlu değilim şimdi telekte hüsamettin bey var ona gidiyorum v memnun kaldım zaten o kadar dolu bir doktor ki.gerçektende ilgili tavsiye ederim bir dene

Kizlar kizim iki haftada 320 gr almis uc bucuk aylik sizce nasil sadece annes sutu azmi sizce ben mamaya baslamak istemiyorum

bence mamaya baslama sytun daha da azalir sık sık emzir. ben tek meme ile 5 ay mama vermeden.emzirdim. 5 aylik kilosu hastalaninca vermis oldugu 500 gr dan sonra 7600 du. 5 aydan sonra kilo alimi azalirsa ek.gidaya gecersin. simdi kilosu kac. bence verme mama

bu taze soğanı annemde söyledi , dişin acısını alırmış , ver eline hem kaşısın hem acısını alsın dedi , bende boğazına filan kaçırır koparırsa die korktum
inceleri koparıyo bende gözetimimde az verdim agrısı geçsin die ama prasatı çok verdim kalın olunca bişi yapamıyo
1 haftadır netim yoktu yeni yeni gecmişi okuyorum ard ardamı cıktı dişler.
hım tamam canım evet bizimki 4-5 gün arayla çıktı

güzele benziyo ama baya pahalı bi marka 900 civarı olan bile var

Factor canim biz kocaman bir aile olduk artik cok yakinimizla bile paylasmadiklarimizi paylasiyoruz kimi zan.birlikte uzulup birlikte seviniyoruz ve deneyimlerimizi de bilgilerimizi de birbirimizle paylasip en dogru kararlari almaya calisiyoruz.kisacadi dogru bilmissin canim venoim problemler istebiraZ ihmal ediyorum bu aralar oglum sagolsun yatamaz izmiz.bugun oturtmustum yanlarina destek koymamistim maalesef dustu bebegim. saga dogru kayip kafasini koltuk kenarina carpti cook uzgubum..cookagladi kuzucum

kıyamam ya biraz daha özen göstermeye gayret et canım hareketleniyolar gittikce onlara birşey olsa en çok biz üzüleceğiz istemeyerekde olsa kendi hatamız olunca dahada çok

Sabah dis cikarma ile ilgili bir yazim olmustu cevap alamadim kimseden.

tam olarak ne bilmek istiyosun

neyin var cnm, neden depresyona girdigini dusundun?

hep umutsuzum daha öncede demiştim kızımı kıskanıyorum saçma sapan düşüncelerim var çok güleç bir kızım var herkese gülücük atar yabancı bilmez karnı tok olsun akşama kadar durur mızlanmaz bu sfer diyorum beni hiç aramıcak bana düşkün olmayacak herhalde kafayı yedim ben daha öncede demiştim babaanneden de kıskanıyorum diye ya bana düşkün olmazsa diye dşünüyorum kendi kendme moral bozukluğu yani en çk beni sevsin istiyorum

canıım bende çok kötüyüm dr umu aradım kadın doğum bana passifklora önerdi tamamen bitkisel saknleştirici çok sinirliyim 2çocuk var bende bide o ilaç iyi geldi baya...

işe yarıyor mu peki

selam kızlar benim kızımın damakları kabarmış ama bir şey görünmüyor çıkacak mı acaba dişleri

kıyamam ya biraz daha özen göstermeye gayret et canım hareketleniyolar gittikce onlara birşey olsa en çok biz üzüleceğiz istemeyerekde olsa kendi hatamız olunca dahada çok

tam olarak ne bilmek istiyosun

Ay olarak erken oldugunu dusunuyorum.yani altinci ayda baslar diye biliyorum.yoksa altincu aya kadar boyle huzursuzmu olucaz

biz hepsi burdadan 315 e aldık 600 müş indirim vardı zaten biz aldığımızda diğer sitelerdende baktım 350 civarı şuan tükenmiş diyor sarısı çok güzel tavsiye ederim gerçekten çok memnunum....

Ay olarak erken oldugunu dusunuyorum.yani altinci ayda baslar diye biliyorum.yoksa altincu aya kadar boyle huzursuzmu olucaz
Soruna cevap verilmişti canım dikkatinden kaçmış sanırım. Diş konusu bünye ile alakalı hangi bebeğin ne zaman çıkaracağı ile ilgili bir standart yok, 6. ay bir genelleme. 3-4 aylıkken çıkaranlar olduğu gibi 8. ayını bulanlar da olabilir, hatta yaşında çıkaranlar da duyulmuştur. Huzursuzluğu başladı, damaklarında beyazlık, sertleşme, ağız suyu akıntısında artma varsa bunlar diş çıkarma belirtisidir ama belirtiler başladıktan sonra ne zaman çıkacağı da yine bebeğin bünyesiyle alakalıdır.
Sadece beyaz çizgi şeklinde ucu gözüktüğünde devamının çabuk geldiğini söyleyebilirim.

Evet canim soyladigin belirtiler var.yalniz beyaz cizgi yok oda cabuk gelir umarim.

benim oğlumda diş çıkarmış vallahi farkedince çok şaşırdım. huzursuzluğu vardı ama hastalandı kötü bir iekilde onunla uğraşırken biri beyazlaşmış hemen bir kısmı görünüyor ufacık. tam gaz sancıları bitti derken diş çıktı. acaba diğeri ve üstler ne zaman çıkar

ya kizlar sanirim benim kizimdada dis sikintisi var surekli agliyor. bugun babasi yemekte eline marul tutusturmus issira issira kopardi bogazina cakacak diye korktum elinden alincada cigligi basti. dislik hosuna gitmiyor.birde kizlar ilk alt azi disler cikiyormus ya acaba ilk kopek disinin cikma ihrimali var mi parmagimi alip sag kopek disine dogru surtuyor .

canım valla ben faydasını gördüm en azından artık fazla sinirlenip kafama bişey takamıyorum psikolojik olarak çok rahatlattı beni:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…