- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.721
herkese merhaba :) 27 ekim doğumlu lokum paşamın adı ömer arben
huysuz uykusuz ve çokça da şımarık :))
bu hafta işe başlıyorum ve bebeğimi bırakıp işe gitmek içimi acıtıyor, sizin aranızda işe dönen oldu mu? nasıl alıştınız ilk günlerde bebişler ne yaptı
kızım daha iii kızlar bi tek göğsünde hortum war kirli kanı atması için geri hersey cıktı serum fln kalmadı.hızlı toparlıo süt içtiği için demekki dua edenlerin hepsinden Allah razı olsun tek tekhafta bası dr umuz cıkarmayı düşünüo.bu arada bende sooguk algınlıgı baslangıcı oldu maskeyleyım süt sagıp werıorum yaklasmıorum
TUGCECİM cvp yazmıstım ama nette sorun olmus sanırım gelmemıs cvbım.cok saolasın.ALLAH razı olsun yakınlıgın için tskkur edrım cok cok.umarım yüz yüze grüsürüz canım
bugün işyeri sakin patronlar yok rahat rahat muhabbet ederiz dedim ama bu sefer de burası boş
kızım daha iii kızlar bi tek göğsünde hortum war kirli kanı atması için geri hersey cıktı serum fln kalmadı.hızlı toparlıo süt içtiği için demekki dua edenlerin hepsinden Allah razı olsun tek tekhafta bası dr umuz cıkarmayı düşünüo.bu arada bende sooguk algınlıgı baslangıcı oldu maskeyleyım süt sagıp werıorum yaklasmıorum
TUGCECİM cvp yazmıstım ama nette sorun olmus sanırım gelmemıs cvbım.cok saolasın.ALLAH razı olsun yakınlıgın için tskkur edrım cok cok.umarım yüz yüze grüsürüz canım
ev işi bitmiyorki canım , bi kızıma koşuyorum bugün , uyutup ev işlerine , sonra kız uyanıyo , arada burayada uğrayıp mola veriyorum kendimeyarın pazar , kocişle gezmeye gideriz hava güzel olursa , işleri bitiriyimde bu günden
gunaydın kızlar.hamıle degılım oncelıkle onu soylıyım.kızımı ve kayınvalıdemı doktora goturucez berbat bır hava var.ecenın 6 ay asıları 7 aya gırınce yapılıyor.sızdede oyle mı?yanı ayını bıtırınce mı?doktorum ece kucuk bıraz gec yapsakta fark etmez demıstı o zaman..
2 asısı var ve rotavırus son doz kaldı bıldıgım kadarıyla.
dun annemle kayınvalıdem kavga ettı.cok canım sıkkın esıme bısey soylemedı ama benım canımı fena halde sıktılar.esım eceyı annemlere gondermıyor annemde gecen lerde ne yaptıkta gondermıyoru farklı bır sekılde soyledı.kaynanamda buna cok bozudu annem her geldıgınde konusmuyordu.dunde annem kaynanan nede boyle dedı bende anlattım.sonra annem bana kızmaya basladı ıste ne olursa olsun ben onu gormek ıstemıyorum torunumu gorucem dıye felan.kaynanam geldı bagırmaya basladı sen benım ogluma boyle dıyemezsın dıye.bende en sonunda allah ıkınızınde belasını versın bız gıdıcez dedım sonra ne b...... yersenız yıyın dedım.ondan sonra degıl eceyı yakından gormek uzaktan gormeye can atıcaksınız dedım....
bu olaylar olmadn da ben evde yoktum kızkardesım gelmıs kaynanamla oturyor.benı cekıstırıyor lahana ıstedı aldım bu lahana sarılmaz hıcmı gormuyr felan demıs ben yemek yapıyorum o gezıyor ben onun cocuguna bakmak zorundamıyım demıs.(ece uyuyor bu arada 4saat hıc kalkmadı).kardesım benı uyarmak amaclı soyledı abla ne olur bısey deme ben sadece haberın lsun dedım dedı(buarada kardesım 16 yasında).neyse gıttım kaynanamın yanına lahana cok mu sert dedım.evet kzımı cok sertmıs annem dedı.bende dedım begenmıyosan kendın al benı cekıstırme dedım..oglu kızıcak dıye aklı cıkıyor suan soylemedım ama soylıycem kesınlıkle mısafır var dıye susuyorum
ben doruk'la hiç iş yapamıyorum ya. uyanıkken aynı odada olsam da yüzümü görmezse basıyor çığlığımutfağa gidiyorum mama sandalyesine koyuyorum orda da sıkılıyo azcık oyalansın diye karşıdan şaklabanlık yapıyorum önüne bir sürü oyuncak diziyorum onları sırayla yere atıyor
uyurken zaten ayağımda olduğu için öyle bir şansım yok,çok nadiren yatağında uyuyor olsa bile ses çıkmasın diye bişey yapamıyoruz
doruk'la yapışık ikiz gibi geziyoruz biz evde. afedersin tuvalete zor gidiyorum
amaaaaaaannn o ne be öyle , ömür geçmez canım öyle , tamam kilo herşeyden önce sağlık için iyi değil ama herkesin kendi vücudu kendini ilgilendirir , kocanıda anlarım hadi , hoşlanmıyor olabilir ama senin kocanın sülalesi mankengillerdenmi geliyor ?işin zor valla , ben hiç gelemem öyle sıkıntıya
gunaydın kızlar.hamıle degılım oncelıkle onu soylıyım.kızımı ve kayınvalıdemı doktora goturucez berbat bır hava var.ecenın 6 ay asıları 7 aya gırınce yapılıyor.sızdede oyle mı?yanı ayını bıtırınce mı?doktorum ece kucuk bıraz gec yapsakta fark etmez demıstı o zaman..
2 asısı var ve rotavırus son doz kaldı bıldıgım kadarıyla.
dun annemle kayınvalıdem kavga ettı.cok canım sıkkın esıme bısey soylemedı ama benım canımı fena halde sıktılar.esım eceyı annemlere gondermıyor annemde gecen lerde ne yaptıkta gondermıyoru farklı bır sekılde soyledı.kaynanamda buna cok bozudu annem her geldıgınde konusmuyordu.dunde annem kaynanan nede boyle dedı bende anlattım.sonra annem bana kızmaya basladı ıste ne olursa olsun ben onu gormek ıstemıyorum torunumu gorucem dıye felan.kaynanam geldı bagırmaya basladı sen benım ogluma boyle dıyemezsın dıye.bende en sonunda allah ıkınızınde belasını versın bız gıdıcez dedım sonra ne b...... yersenız yıyın dedım.ondan sonra degıl eceyı yakından gormek uzaktan gormeye can atıcaksınız dedım....
bu olaylar olmadn da ben evde yoktum kızkardesım gelmıs kaynanamla oturyor.benı cekıstırıyor lahana ıstedı aldım bu lahana sarılmaz hıcmı gormuyr felan demıs ben yemek yapıyorum o gezıyor ben onun cocuguna bakmak zorundamıyım demıs.(ece uyuyor bu arada 4saat hıc kalkmadı).kardesım benı uyarmak amaclı soyledı abla ne olur bısey deme ben sadece haberın lsun dedım dedı(buarada kardesım 16 yasında).neyse gıttım kaynanamın yanına lahana cok mu sert dedım.evet kzımı cok sertmıs annem dedı.bende dedım begenmıyosan kendın al benı cekıstırme dedım..oglu kızıcak dıye aklı cıkıyor suan soylemedım ama soylıycem kesınlıkle mısafır var dıye susuyorum
burun akıntımız devam ediyor ama genel olarak iyi fıstığım teyzesi , yanlız bu antibiyotikten sonra pişik geçiyo geçiyo yeniden hortluyo , hiç olmazdı pişik , ne oluyo anlamıyorum :26:
yaaa ayni biz!!! benim kizimda hic pisik olmamisti, taki antibiyotige kadar. sonra antibiyotigi birakinca azaldi, krem falan duzeliyor ama 2 gunde bir tekrar hortluyor, kipkirmizi
hoşgeldiniz kuzucuğunla beraber
ben 2,5 aydır çalışıyorum canım 3,5 aylıktı kuzumu bıraktığımda
çok şükür oğlum yabancılık çeken bir bebek olmadığı için sorun yaşamadık, bakıcımızı da çok seviyor çok şükür problem olmuyor
sütümü günde 2 kez sağıp bırakıyorum tabi yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz. hatta şuan gün içinde 1 öğün anne sütü geri kalan mamaya döndük mecburen. emzirmedikçe süt azalıyor ve bebeğin de doğal olarak yeme ihtiyacı artıyor büyüdükçe
ilk çantasını hazırladığım gece oğluma sarılıp sarılıp ağlamıştım sanki askere gönderir gibiişe başlayana kadar da sürekli ağladım oğluma bakıp bakıp
şimdi alıştık mecburen
ben doruk'la hiç iş yapamıyorum ya. uyanıkken aynı odada olsam da yüzümü görmezse basıyor çığlığımutfağa gidiyorum mama sandalyesine koyuyorum orda da sıkılıyo azcık oyalansın diye karşıdan şaklabanlık yapıyorum önüne bir sürü oyuncak diziyorum onları sırayla yere atıyor
uyurken zaten ayağımda olduğu için öyle bir şansım yok,çok nadiren yatağında uyuyor olsa bile ses çıkmasın diye bişey yapamıyoruz
doruk'la yapışık ikiz gibi geziyoruz biz evde. afedersin tuvalete zor gidiyorum
gozum doldu resmen o cantasini hazirladigin geceyi canlandirdim.. ne guzel ama hic zorluk cekmemis ve alismis minnos, masallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?