2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızım daha iii kızlar bi tek göğsünde hortum war kirli kanı atması için geri hersey cıktı serum fln kalmadı.hızlı toparlıo süt içtiği için demekki dua edenlerin hepsinden Allah razı olsun tek tek hafta bası dr umuz cıkarmayı düşünüo.bu arada bende sooguk algınlıgı baslangıcı oldu maskeyleyım süt sagıp werıorum yaklasmıorum
TUGCECİM cvp yazmıstım ama nette sorun olmus sanırım gelmemıs cvbım.cok saolasın.ALLAH razı olsun yakınlıgın için tskkur edrım cok cok.umarım yüz yüze grüsürüz canım

herkese merhaba :) 27 ekim doğumlu lokum paşamın adı ömer arben
huysuz uykusuz ve çokça da şımarık :))
bu hafta işe başlıyorum ve bebeğimi bırakıp işe gitmek içimi acıtıyor, sizin aranızda işe dönen oldu mu? nasıl alıştınız ilk günlerde bebişler ne yaptı

hoşgeldiniz kuzucuğunla beraber

ben 2,5 aydır çalışıyorum canım 3,5 aylıktı kuzumu bıraktığımda

çok şükür oğlum yabancılık çeken bir bebek olmadığı için sorun yaşamadık, bakıcımızı da çok seviyor çok şükür problem olmuyor

sütümü günde 2 kez sağıp bırakıyorum tabi yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz. hatta şuan gün içinde 1 öğün anne sütü geri kalan mamaya döndük mecburen. emzirmedikçe süt azalıyor ve bebeğin de doğal olarak yeme ihtiyacı artıyor büyüdükçe

ilk çantasını hazırladığım gece oğluma sarılıp sarılıp ağlamıştım sanki askere gönderir gibi işe başlayana kadar da sürekli ağladım oğluma bakıp bakıp

şimdi alıştık mecburen

daha daha iyi olucak annesi , sevindim iyi haberlerinize , Allahım şifasını versin bi an önce küçük meleğin

bugün işyeri sakin patronlar yok rahat rahat muhabbet ederiz dedim ama bu sefer de burası boş

ev işi bitmiyorki canım , bi kızıma koşuyorum bugün , uyutup ev işlerine , sonra kız uyanıyo , arada burayada uğrayıp mola veriyorum kendime yarın pazar , kocişle gezmeye gideriz hava güzel olursa , işleri bitiriyimde bu günden

çok sevindim canım ya kızının güzel haberlerine.çok şükür en zor günleri atlattınız.dualarımız hep sizinle

ben doruk'la hiç iş yapamıyorum ya. uyanıkken aynı odada olsam da yüzümü görmezse basıyor çığlığı mutfağa gidiyorum mama sandalyesine koyuyorum orda da sıkılıyo azcık oyalansın diye karşıdan şaklabanlık yapıyorum önüne bir sürü oyuncak diziyorum onları sırayla yere atıyor

uyurken zaten ayağımda olduğu için öyle bir şansım yok,çok nadiren yatağında uyuyor olsa bile ses çıkmasın diye bişey yapamıyoruz

doruk'la yapışık ikiz gibi geziyoruz biz evde. afedersin tuvalete zor gidiyorum

çok üzüldüm canım yaşadıklarına.bi yandan bebeğin diğer yandan büyükler çok zor valla.sonuçta ailen bişey söylemek bana düşmez ama kayınvaliden çok ayıp etmiş.zuhalinde dediği gibi bence biran önce kendi evinize dönün.taşınma işi demişsin innovia dan mı taşınacaksınız?

bende öyleydim eskiden ama baktım olmuyo , biraz anakucağı , biraz aktivite merkezi biraz uyku derken idare ediyorum işte , bizimkide çok çabuk sıkılıyor oyuncaklardan , bende buzdolabı poşetini balon gibi şişirip veriyorum , onla baya bi oyalanıyo

3. posta çamaşırı attım , 3 kişiyiz böyle oluyo daha doğrusu 2.5 sayılır daha kalabalık aileler napıyo acaba :26: zaten hem çalışıp hem evde çocuğa , eşe , yemeğe birde ev işlerine yetişenlere madalya takmak lazım

hahaha mankengiller :) kahkaha attim. evt ya sanki keyfimizden kilo aldik, ustelik keyfilizden de alabiliriz yani sorun yok:)

off zor gercekten, sana kolaylik ve sabir diliyorum. kayinvalide ve annelerin icinde yasamak bir yandan guzel bir yandan da boyle sorunlu. yardim edip destek olacaklarsa guzel ama boyle gereksiz lahanaymis falan fistan insani uzeceklerse de uzak olsunlar. hem sana vermek istemiyordu eceyi, bana birakip gitti demesi cok ilginc. insan severek bakar. kendi evinize gecince rahatlarsiniz insallah.

burun akıntımız devam ediyor ama genel olarak iyi fıstığım teyzesi , yanlız bu antibiyotikten sonra pişik geçiyo geçiyo yeniden hortluyo , hiç olmazdı pişik , ne oluyo anlamıyorum :26:

yaaa ayni biz!!! benim kizimda hic pisik olmamisti, taki antibiyotige kadar. sonra antibiyotigi birakinca azaldi, krem falan duzeliyor ama 2 gunde bir tekrar hortluyor, kipkirmizi

tekrar cok gecmis olsun, cok sevindik hizli toparladigina..

yaaa ayni biz!!! benim kizimda hic pisik olmamisti, taki antibiyotige kadar. sonra antibiyotigi birakinca azaldi, krem falan duzeliyor ama 2 gunde bir tekrar hortluyor, kipkirmizi

dün anneme sordum , oda antibiyotiği vücut tamamen atana kadar olur pişik dedi :26: doğrumu bilmiyorum ama öyle gibi sanki , senin doktor ne öneriyor bu antibiyotik pişiğine canım ?

Son düzenleme:

gozum doldu resmen o cantasini hazirladigin geceyi canlandirdim.. ne guzel ama hic zorluk cekmemis ve alismis minnos, masallah..

haha ayni biz :) biz de oyleyiz mutlaka yuzumu gorcek, tuvalete bile banyoya anakucagini tasiyorum o dereceee

gozum doldu resmen o cantasini hazirladigin geceyi canlandirdim.. ne guzel ama hic zorluk cekmemis ve alismis minnos, masallah..

bir gece sabaha kadar ağladığımı biliyorum nasıl bırakçam diye çok zor ama mecburiyetler insanın elini kolunu bağlıyor malesef

ilk 1 hafta evde annem babam ve kızkardeşimle kaldı, sonra bakıcıya gitmeye başladı

sabah bakıcıyı görünce gülmeye başlıyor, heyecanlanıp kucağına gitmeye çabalıyor, en azından mutlu olduğunu hissedebiliyorum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…