2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ben de gecmedım burdakı kızlar yogurt peynır yapıyoruz dıyorlar ben cahılce okuyorum Hıc bısey yapamıyacagım galıba Cok maharetlısınız hakıkaten yaaa
ek gıdanın adını soylerken bıle 100kıloluk bı yuk kaldırıyırum gıbı korkuyorum
:18:sunun surasında ne kaldı kı 6.aya
:18:
neredeyse baslamak lazım ama....:18:

BRAVO ELIFIM MASAALLAH NERDEN OGRENDIN BU ISLERI
YOGURT DA YAPIYORMUSUN ONUN DA TARIFINI VERE BILIRMISIN
BI DE SU PEYNIR ICIN YOGURTU KENDIN MI YAPIYORSUN
ALIYORSAN HANGI MARKA SOYLE BAKEEMM
VAKTINI COK ALCAK SORULARIM AMA NE YAPIYIM BILMIYORUM HICBISEY

nice aylara , yaşlara diyelim o zaman , iyiki doğmuş minik kuzular

Son düzenleme:

benim gibi beceriksiz biri bile yapıyosa herkes yapar emin ol canım

internetten araştırıyorum deniyorum tarifleri

yoğurdu da yazmıştım canım dün. lor peynirini de o yaptığım yoğurttan yaptım

ben ki evde yapılmış yoğurdu ağzına koymayan insan şimdi doruk paşa için yoğurt mayalamayı öğrendim. pazar günü 2 kg mayalamıştım bugün bitti bile

gunaydın kızlar.hamıle degılım oncelıkle onu soylıyım.kızımı ve kayınvalıdemı doktora goturucez berbat bır hava var.ecenın 6 ay asıları 7 aya gırınce yapılıyor.sızdede oyle mı?yanı ayını bıtırınce mı?doktorum ece kucuk bıraz gec yapsakta fark etmez demıstı o zaman..
2 asısı var ve rotavırus son doz kaldı bıldıgım kadarıyla.
dun annemle kayınvalıdem kavga ettı.cok canım sıkkın esıme bısey soylemedı ama benım canımı fena halde sıktılar.esım eceyı annemlere gondermıyor annemde gecen lerde ne yaptıkta gondermıyoru farklı bır sekılde soyledı.kaynanamda buna cok bozudu annem her geldıgınde konusmuyordu.dunde annem kaynanan nede boyle dedı bende anlattım.sonra annem bana kızmaya basladı ıste ne olursa olsun ben onu gormek ıstemıyorum torunumu gorucem dıye felan.kaynanam geldı bagırmaya basladı sen benım ogluma boyle dıyemezsın dıye.bende en sonunda allah ıkınızınde belasını versın bız gıdıcez dedım sonra ne b...... yersenız yıyın dedım.ondan sonra degıl eceyı yakından gormek uzaktan gormeye can atıcaksınız dedım....

bu olaylar olmadn da ben evde yoktum kızkardesım gelmıs kaynanamla oturyor.benı cekıstırıyor lahana ıstedı aldım bu lahana sarılmaz hıcmı gormuyr felan demıs ben yemek yapıyorum o gezıyor ben onun cocuguna bakmak zorundamıyım demıs.(ece uyuyor bu arada 4saat hıc kalkmadı).kardesım benı uyarmak amaclı soyledı abla ne olur bısey deme ben sadece haberın lsun dedım dedı(buarada kardesım 16 yasında).neyse gıttım kaynanamın yanına lahana cok mu sert dedım.evet kzımı cok sertmıs annem dedı.bende dedım begenmıyosan kendın al benı cekıstırme dedım..oglu kızıcak dıye aklı cıkıyor suan soylemedım ama soylıycem kesınlıkle mısafır var dıye susuyorum

annen üzülmüştür tabi canım ama en iyi sen tanırsın ama bilmeside iyi olmuş , annelerden bişey saklanmaz

bilemiyorumki , benim şahsi düşüncem artık hiçbirşey doğal değil , annelerin çoğu bilinçsiz bebek beslenmesi konusunda , ondan kansızlık oluyor olabilir , mesela yumurtanın sarısı tam bir demir kaynağı ama sen gidip çocuğa market yumurtası verirsen kan yapacağına zararı oluyor daha çok , bence bu yüzden yapmışlar bu uygulamayı , ben zaten kendimde organik besleniyorum , tam olamasada %80 organik diyebilirim , kızımıda organik ve demirden zengin ek gıdalarla başlayacağım için dert etmiyorum pek

amaaaaaaannn o ne be öyle , ömür geçmez canım öyle , tamam kilo herşeyden önce sağlık için iyi değil ama herkesin kendi vücudu kendini ilgilendirir , kocanıda anlarım hadi , hoşlanmıyor olabilir ama senin kocanın sülalesi mankengillerdenmi geliyor ? işin zor valla , ben hiç gelemem öyle sıkıntıya

buarada ece 1 haftadır her sabah bızımle kahvaltı edıyor yumurta sarısı beyaz peynır ve meyve suyu.bu kucuk hanımın kahvaltı menusu.cok seker herseyın tadına bakmak ıstıyor arada pekezde verıyorum cok cok sevıyor cımcımee

gunaydin hatunlarrr
nasisiniz 2 gundur giremedim baya kaynatmissiniz
Zuhal nasilsin baken kizin duzeldi mi

burun akıntımız devam ediyor ama genel olarak iyi fıstığım teyzesi , yanlız bu antibiyotikten sonra pişik geçiyo geçiyo yeniden hortluyo , hiç olmazdı pişik , ne oluyo anlamıyorum :26:

Allah yardım etsin tugce isin coook zor. İyi yapmışsın. Asilarini biz ayi dolunca yaptiriyoruz. Dr. Da saglik ocagi da randevulari hep o sekilde verdi.

afiyet olsun , bende yapıyordum hamileyken , ev yoğurdu yenmezmi canım yaaa , marketlerdekilerde domuz ve sığır jelatini var kıvam versin die , ben uzun zamandır yemiyorum onları

günaydın güzel anneler tatlı bebişler

oğluşumu bıraktık yine geldik işe

tuğçecim biz de 20sinde ayımızı dolduruyoruz 28inde aşı oluyoruz. 6. ay aşılarımız var bu ay da

ailelerin arasında kalmak çok zor Allah yardımcın olsun canım

factorB (isimleri unutuyorum ben ya kusura bakmayın ) bilinçli olmak için çaba gösteriyoruz ama dediğin gibi sağlıklı olanı bulmak çok zor. ne tavuklar tavuk, ne yumurtalar yumurta. yoğurda süte bile güvenemiyosun. karı koca ikimiz de gıda mühendisiyiz biz. o kadar beslenme gıda eğitimleri alıyosun ama bir noktaya gelince şaşırıp kalıyomuşsun valla. hele ki söz konusu olan insanın kendi çocuğuysa bambaşkaymış.

Allah yardımcın olsun canım , bence başka şeylerden kısın bi şekilde ama evinize gidin , yoksa senin kafan rahatlamicak burda , bebek içinde üzülme canım , Allah hayırlıysa nasip etsin die dua et

bende tutamıyorum isimleri aklımda canım sen factorb den devam et nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama gıda mühendisiysen en iyi sen bilirsin bu işleri , memlekette doğal bişey kalmadıki canım , ne alsak illa bir hile yapmışlar , ya hormonlu ya koruyucu var yada zirai ilaç dolu , mecbur organik alıcaz bebeklerimize , ben internetten getirticem artık , 2 kg yerine 1 kg olsun ama zararlı olmasın en azından mantığındayım , Allah kocama güç kuvvet versin ek işe başlamak zorunda kalıcak yakında

maşallah kahvaltılara da başlamış ece hanım doruk da bizim çatalımızı kaşığımızı takip ediyor, kıyamam yavrum o kadar komik oluyo ki

yemek yerken ona elma falan rendeliyorum ağzı boş kalmasın canı çekmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…