- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.741
3. posta çamaşırı attım , 3 kişiyiz böyle oluyo daha doğrusu 2.5 sayılır dahakalabalık aileler napıyo acaba :26: zaten hem çalışıp hem evde çocuğa , eşe , yemeğe birde ev işlerine yetişenlere madalya takmak lazım
haha ayni biz :) biz de oyleyiz mutlaka yuzumu gorcek, tuvalete bile banyoya anakucagini tasiyorum o dereceee
ya haklisin, ama o zaman da birseylerden feragat ediyosun, o sekilde herseye yetisiyorsun. ben anneme gecen dedim anne walla bravo nasil herseye yetisiyordun, ben mesela yemek falan yapmiyorum cogu zaman, oysa ki babam yemegini falan dakika gecirtmeyen, bekleyen bir tip. annem de ´walla koyuyordum odaya, aglaya aglaya uyuyakaliyordunuz´ dedi. hmm sirri bu muydu yani :) zavalli benim kucuklugum. benim evim de kirli olsun yemek de olmasin ama minnosum aglamasinn.
aynen oğlum ağlamasın da varsın işler kalsın diyorum ben de. ama bu bıcırıklar bunu kullanıyolar, ağlayınca annem beni hemen kucağına alıcak nasıl olsa, azcık bağırıyım da ayrılmasın yanımdan diyolar
benim çok şükür karşı komşum var akşamları 1 saat kadar alıyorlar seviyolar o arada ben de çamaşır ütü yemek ne yapılcaksa hallediyorum
ya haklisin, ama o zaman da birseylerden feragat ediyosun, o sekilde herseye yetisiyorsun. ben anneme gecen dedim anne walla bravo nasil herseye yetisiyordun, ben mesela yemek falan yapmiyorum cogu zaman, oysa ki babam yemegini falan dakika gecirtmeyen, bekleyen bir tip. annem de ´walla koyuyordum odaya, aglaya aglaya uyuyakaliyordunuz´ dedi. hmm sirri bu muydu yani :) zavalli benim kucuklugum. benim evim de kirli olsun yemek de olmasin ama minnosum aglamasinn.
sırrı öğrendin ha sonunda :)) geçenlerde annemle dayım konuşuyordu , bi tanıdıkları kadın bebeklerine rakı verip akşama kadar çalışırmış , bebeklerde mort tabi , inanamadım ben , kocası zaten çalışmazmış , ee dedim noldu büyüyünce onlar hasta olmadımı ? yok sapasağlamlar dedi annem , o zaman alkolik olmuşlardır kesin dedim , yok olmamışlar :)) ben çok ağlarmışım ama , hiç susmazmışım , ömrümü yedin sen benim diyor hala annembizim bebeklerimiz şanslı yumurcaklar
bir gün koltuğun üzerine bıraktım odadan çıktım, o beni görmücek şekilde onu izliyorum
önce bir ağladı sonra uzatmış kafayı ağlamadan bakıyor beni görmeye çalışıyor sakin sakin acaba gelcek miyim diye. beni gördü bastı yaygarayı
eşek sıpası dedim beni mi takip ediyosun sen
sırrı öğrendin ha sonunda :)) geçenlerde annemle dayım konuşuyordu , bi tanıdıkları kadın bebeklerine rakı verip akşama kadar çalışırmış , bebeklerde mort tabi , inanamadım ben , kocası zaten çalışmazmış , ee dedim noldu büyüyünce onlar hasta olmadımı ? yok sapasağlamlar dedi annem , o zaman alkolik olmuşlardır kesin dedim , yok olmamışlar :)) ben çok ağlarmışım ama , hiç susmazmışım , ömrümü yedin sen benim diyor hala annembizim bebeklerimiz şanslı yumurcaklar
benim kısçeyle konuşuyorum , ben şimdi elimi yıkicam , sen sakın ağlama , hemen gelicem diyorum , bekliyo beni ama eğer 10 dk yı geçirirsem başlıyo söylenmeye , hala yoksam basıyo yaygarayı biraz daha bekleyipoyyy kuzucuğum benim yaaa , yarın kocaman olduklarında çok özlicez sanki bu hallerini gibi geliyo bana
benim kısçeyle konuşuyorum , ben şimdi elimi yıkicam , sen sakın ağlama , hemen gelicem diyorum , bekliyo beni ama eğer 10 dk yı geçirirsem başlıyo söylenmeye , hala yoksam basıyo yaygarayı biraz daha bekleyipoyyy kuzucuğum benim yaaa , yarın kocaman olduklarında çok özlicez sanki bu hallerini gibi geliyo bana
şimdi bile ilk doğduğu hallerini özlüyorum kuzumun. ne kadar çabuk büyüyolar maşallah
göğsümde yatıp dizlerini karnına çekip popişi dışarı çıkarıyodu, tospiğim diye seviyodum, tospik kaldı oğlumun lakabı o zamandan
adet olan kızlar eskiye durumunuz ne? ben eskiden 3 gün olurdum az olurdu
doğumdan sonra 2. adetim bu hiç durmadan geliyor sanki, çok yoğun oluyor. 14 ay adet olmamanın acısını 2 ayda çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?