2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bakacak kimsen yokmu yada bakıcı bulamıyormusun.

bu arada mustu ve esra fılan girmiyorlar artık galıba haberlesen var mı aranızda??

tatlim paketm yenilesin konulara dahil olucam :) arada girip okuyup cikiyorum. burdayim yani. buarada benimde bebegim kabiz iki gundur yapamiyor. ne yaptiysam olmadi. geceleri cigliklrla uyaniyor karni agriyo sanirim. butun suc demir damlasinin. oglum gunde 5-6 kez yapardi. duzeni vardi. ben kayisi hosafi yaptim. pure halinde verdim. ama tik yok.

canımm haklısın valla bulduklarını yesinler artık...tarifler içinde ayrıca teşekkür ederim çok işime yarıcak havucu yapmayı düşünüyorum saol canım...

canım ben anaokulu öğretmeni olarak fikrimi söyliyim bence erken bi bakıcı bulabilirsen yada ailenden bakacak birini çok daha iyi olur 3yaşına kadar verme ev ortamından uzaklaşmasın düzeni kaçmasın kuzunun sabah erken okula gitmek oranın düzenine uymak zor olur bebek daha o annesi 1yaşında...orda öğretmenler kaç çocukla ilgilenmek zorundalar sonuçta ev ortamında sadece alyayla ilgilenmek farklı diye düşünüyorum ama sen bilirsin benim fikrim bu canım...

Son düzenleme:
o kadar kötüyümki anlatamam size..
cuma günü dogm günm bütün sevdklerm arkadaslarm aksam dısarı ckıcaktık
bende bahanesyle bakım yapım saclarmı boyatıym falan dedm
annem girdi araya saçını boyarsan bdha bebegıını emzırmene ızn vermıcem dedı
şok oldm kızlar
agladm agladm anlatamam sıze butun gun
cok kötuydum hala öyleym sinirimi bebegmden ckarıorm ona ters bakıorm agladıgında sinirlenıorm istemeden (

günaydın kızlar , bu antibiyotik pişiğine yani mantar oluyor ne yaptınız ? travozol gibi mantar kremleri iyi geliyor ama kortizon içeriyormuş , geçer gibi oluyo ama tekrzr tekrar oluyo , doktorunuzun önerdiği iyi bir mantar kremi varmı kortizonsuz acaba ? bana acil lazım :26:

günaydın güzel anneler tatlı bebişler

dün oğluşuma sebze çorbası yaptım patates, havuç, brokoli haşladım kendi suyunda ezdim vitamini gitmesin diye, pişince üzerine az zeytinyağı koydum

pek hoşlanmadı paşa ama küçük bir kase yedi gezine gezine

Doktor bana travazol da kortizon yok travokort da var demişti bilmiyorum ki olsa söylerdi herhalde

slm kızlar.uzun bir süredir giremiyordum sayfaya baktım ne kadar çok şeyler olmuş öyle. bende biraz dert yanayım. bir haftadır kayınvalidem geldi yetmezmiş gibi görümcem ve kayınpederde geldi. ev zaten küçük lojmandayım. 3 kişi onlar birde bakıcım başladı ev resmen curcuna. kayınvalide ve görümce yardımcı olsalar gam yemem ama yiyip içip gezmenin peşindeler. süt iznine gidiyorum kahvaltı için beni bekliyorlar eve koştur koştur gidiyorum bebişin karnını doyurduktan sonra hadiii onlara kahvaltı hazırla, öğleden sonra akşam yemeğini hazırla resmen ölüyorum akşam olsada yatıp dinlensem diyorum.daha ne kadar sabrederim bilmem.bu arada oğluşuma artık bizde yoğurtla ek besine başlıcaz. ben azar azar tadlarına baktırıyorum. geçenlerde bir kaşık yoğurt yedi, dünde et suyunun tadına bakıverdi. eh artık dişimizde çıktı onun huysuzluğu var olsun o kadarda, benim psikolojimden sonra.

slm kızlar.uzun bir süredir giremiyordum sayfaya baktım ne kadar çok şeyler olmuş öyle. bende biraz dert yanayım. bir haftadır kayınvalidem geldi yetmezmiş gibi görümcem ve kayınpederde geldi. ev zaten küçük lojmandayım. 3 kişi onlar birde bakıcım başladı ev resmen curcuna. kayınvalide ve görümce yardımcı olsalar gam yemem ama yiyip içip gezmenin peşindeler. süt iznine gidiyorum kahvaltı için beni bekliyorlar eve koştur koştur gidiyorum bebişin karnını doyurduktan sonra hadiii onlara kahvaltı hazırla, öğleden sonra akşam yemeğini hazırla resmen ölüyorum akşam olsada yatıp dinlensem diyorum.daha ne kadar sabrederim bilmem.bu arada oğluşuma artık bizde yoğurtla ek besine başlıcaz. ben azar azar tadlarına baktırıyorum. geçenlerde bir kaşık yoğurt yedi, dünde et suyunun tadına bakıverdi. eh artık dişimizde çıktı onun huysuzluğu var olsun o kadarda, benim psikolojimden sonra.

bencede erken gibi canım yaaa , bi aile büyüğünüz kalamazmı bebeğin başında bakıcı tutsanız , çok küçük kreş için daha , kaç yaşındasın bu arada geç anne olmak derken ?

Doktor bana travazol da kortizon yok travokort da var demişti bilmiyorum ki olsa söylerdi herhalde

az önce okudumda ikisinin prospektüsündede etken içerik aynı görünüyor , gülçilek nerdesin yetişşş ...! senin doktor ne verdi bebeğinin antibiyotikten sonra oluşan pişik mantarına canım ?

bakacak kimsen yokmu yada bakıcı bulamıyormusun.

fikirler için sağolun bende gidip geliyorum zaten okullarda biz daha güveniliriz evde tek kişiye emanet ona bişi olsa ulaşamazsanız hastalık sağlık var insanlar çeşit çeşit deyip akla giriyor. Ablam var İstanbulda ama kozyatağında bende beykozdayıp her sabah Alya yı oraya götürmek sıcak yatağından kaldırmak ve en beteri onu bırakıp tam trafik saati okula ilk derse yetişmeye çalışmak imkansız gibi geliyor bana süt izni ile sabah derslerimi boşaltsam bile ciddi ters trafik ne bileyim daha zaman var arkadaşlar siz yine fikir verin insanın kafası duruyor gerçekten...

bu arada kaptan biştkisel bir boya ama gerçek anlamda bitkisel bir boya ile anneni kırmadan bebeğine de süt ile bir şey geçirmeden sorunu çözersin bence....

işin zormuş canım Allah kolaylık versin

bencede erken gibi canım yaaa , bi aile büyüğünüz kalamazmı bebeğin başında bakıcı tutsanız , çok küçük kreş için daha , kaç yaşındasın bu arada geç anne olmak derken ?

34 yaşındayım canım Alya ilk bebeğim muhtemelen tek olacak onu o kadar seviyorum ki severken dişlerimi sıkmaktan dişlerim dökülecek ama bazen özellikle ufak bir terslikte yüzünü çizsin veya ana kucağından kaysın ya da içli ağlasın başlıyor bir korku bende soğuk terler döküyorum aklıma olabilecek en kötü şeyler geliyor...takıntılıyım ben titizlikte, dr. şimdi o takıntıyı bebeğine yönelttin diyor ama ilaç kullanamıyorum emzirme nedeniyle bu ani korkular kabusum oldu annem 70ine yakın artık çocuk bakmaktan yoruldu zaten ablam çok istiyor ama evlerimiz trafik açısından ters...ah İstanbul ah...

hiçte geç değil canım , genelde ilk bebekleri doğurduğunda anneler 20 li yaşlarda oluyor haklısın ama 34 te çok genç bir yaş henüz , bende 31 de hamile kaldım 32 de anne oldum , zaten 28 imde evlendim , evlendiğim yıl hamile kaldım ama düşük oldu , sonra Allah kızımı nasip etti , o kadar kıymetlimizki bu konuda seni çok iyi anlıyorum , o korkuyu telaşı hepimiz yaşıyoruz merak etme , bebeğim ağlarken benide çok ateş basıyo sanki , bi anda ter içinde kalıyorum , aklıma saçma sapan şeyler geliyor , eşime bağırıyorum durduk yere , anne olmak böyle birşeymiş , kendinden öte bişeye sahip olmak ...

az önce okudumda ikisinin prospektüsündede etken içerik aynı görünüyor , gülçilek nerdesin yetişşş ...! senin doktor ne verdi bebeğinin antibiyotikten sonra oluşan pişik mantarına canım ?

benim doktor nystaderm diye bir krem verdi ama onda da varmis kortizon sanirim, baktim simdi internetten. once cinkolu pisik kremlerini dene, gecmezse bundan sur demisti, ama cok fena olmustu surdum ben 2 gun, mecbur. gecti simdi. simdilik tekrarlamadi bakalim. ama ben icinde kortizon oldugunu bilmiyordum, simdi sen soyleyince arastirdim oyle gordum.

buda dün sabah çekilmiş resmimiz teyzoşlar , maşallah diyin çok çok kısçame emi

Eklentiler

• $IMG_0076.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…