2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hüma çok tatlı maşallah rabbim bütün bebişlerimizi nazrdan korusun.benim bebşim de bronşit oldu,antibiyotikle buhar verdi dr.inşaalah çabuk atlatır rabbim bütün hasta bebişlere şifa versin.anne sütünün dışında verdiğim herşeyi redediyor,umarı hastalıktan dolayıdır...

Neden ek gıda merak ettim az mı kilo almış? Yada sütün mü azaldı? Sorguya çekiyor gibi oldum kusura bakma:)

yok canım ne olucak sorucaksınız tabiiki :) 600 gr almış kızım az değil ama ben anne sütü+mama veriyorum.zaten 6. ayımıza giriyoruz sütümde azaldı o yüzden doktorumuz artık başlayabiliriz dedi.ayrıca bizim doktorumuz pirinç unu ve nişastayı önermiyo kızlar bilginiz olsun

çok geçmiş olsun bebeğine , Allahım hemen şifasını versin inşallah

ne öneriyo peki ? ya bizim bebekler aynı gün doğmamışmıydı ? biz daha 5. aya girmedik :26:

sponsor demek ne güzl :)
bu bezden memnunmusun

sponsorumuz anneanne ben tek kızımda , kızımda ilk torun olunca , dedesi yok ama anneannesi aratmıyo sağolsun , ben doğduğundan beri huggies organik pamuklu serisi kullanıyorum , daha 1 kez bile pişik olmadı kızım ama şu antibiyotik sağolsun mahfetti kızımın popişini

gecmiş olsun canım bizimde boğazında vardı katlanmasından dolayı geçiremedim mecburen trocid kullandım 2 günde gecti kortizon varmıs ama baskada gecmiyor sende dene istersen

gecmiş olsun canım bizimde boğazında vardı katlanmasından dolayı geçiremedim mecburen trocid kullandım 2 günde gecti kortizon varmıs ama baskada gecmiyor sende dene istersen

doktoru aradım , eczacıya sordum trosid travazol vs. hepsinin içeriği aynıymış , az miktarda kullanıcaz artık başka çare yok

meyvesuyu,sebze çorbası.yoğurt.ilk etapta bunları kullanıcaz.nişasta ve pirinç unu kof şişlik yapıyo oyüzden önermediğini söyledi.kaşık maması da suyla yapılanlardan pirinçli irmikli verebilirsin dedi canım

Eki Görüntüle 660643

buda dün sabah çekilmiş resmimiz teyzoşlar , maşallah diyin çok çok kısçame emi

amaninnnn yanaklarrrrrr...cok fenayim:) cok tatli masallah annesii

bizim de yara oldu, cani aciyordu artik, mecbur surdum. bazen yapacvak birsey kalmiyor ilactan baska.

Hipp'in cinkolu pisik kremi var, parfum, eterik yag ve paraben icermiyor, aklinda olsun.

Eki Görüntüle 660643

buda dün sabah çekilmiş resmimiz teyzoşlar , maşallah diyin çok çok kısçame emi

masallahhh. cok guzelmis kizin ya. gozlerini yerim onun. allah nazarlardan korusun zuhalcim.

buarada mermhaba kizlar. arada okuyorum fakat yazamadim. biz hafif grip ve kabizlk gecirdik gorusmeyeli. uc gunun sonunda oglum yapti kakasini cok sukur. fitil kullandik insallh tekrarlmaz. ah su demir damlasi mahvetti bizi. bebegi hasta olan arkaslr hepnize gecmis olsun. kortizollu kremlrden bahstmissiniz. bizde mecbur kullndik. oglumn boyunun alti pisikti gecmiyodu kac aydir. iki gun kullndm gecti cok sukur. mecbr kalinca napalum yoksa ciger gibi kizarmisti canini yakiordur muhakkak die kullndim.

kizlar size birsey soracagim ama mumkunse herkes bilgisine gore fikrine gore cevap versin.
kizim 5.5 aylik 4.5 aylikken taddirmaya 5 aylikken ek gidaya gectim. suan sadece meyve puresi, yogurt ve kasik mamasi veriyorum. kasik mamasi olarak hero baby nin sutlu pirincliyi kullaniyorum. meyve puresinide evde yaptim yemedi. milupaninim meyve puresini aliyorum yogurduda evde kendim mayaliyorum. kizim sadece sag memeyi emiyor sol memeyi sagiyorum. gece 12 den sabah 10 a kadar sadece tek memeyi emziriyorum. cok yetmesede gece 3 saate bi uyanip emiyor idare ediyoruz. sabah ben kahvalti yaparken yumurtanin sarisinin 6/1 ini ve yaklasik 2 fasulye tanesi kadar tuzu alinmis beyaz peyniri oyalansin diye agzina veriyorum. ek gidayi su sekilde veriyorum yanlis mi bilmiyorum. 50 ml anne sutunun icine 3 cay lasigi meyve puresi ve 1 tatli kasigi kasik mamasi ekliyorum ve yediriyorum toplam 70-80 ml yapiyor. anne sutunu tek veremiyorum cunku biberon icmiyor. kasikla dik konumda disari dokuyor yatirir icirirsem genzine kaciyor icmek istemiyor. birde yine 50 ml anne sutu 6 cay kasigi yogurt bir tatli kasigi kasik mamasi kaiyorum yine 70-80 ml veriyorum. her ikisinden ayri ayri gunde 4 beya 5 ogun veriyorum gerisde beni emiyor. ama beni sadece uykuda ve gece emiyor. uyamnikken emmiyor. emdigi gogsumden 3 saatte bir 90 ml digerinden 3 saatte bir 60 ml sut cikiyor. acaba doyuyor mu yoksa cok mu yiyor . bu sekilde karistirinca hata mi yapiyorum yorumlarinizi bekliyorum.

canım üç saatte bir 150 cc süt yeterli bence gayet iyi.biyerde ek gıda kaşıkla verilmeli diye okumuştum.karıştırma konusunda bi fikrim yok ama ben şahsen yapmam.bence bi doktoruna bir danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…