2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Eki Görüntüle 660643

buda dün sabah çekilmiş resmimiz teyzoşlar , maşallah diyin çok çok kısçame emi
masallah kucuk kuzuyaa
huggies in sayfası için çektik zaten canım ondan öyle :))
ne oluyor huggısen sayfasında bende cekıp yollarım?=anlat bakıyımm
kızlar bebeğimin cumartesi ve pazar gezmelerinden resimler.. Maşallah diyin :)Eki Görüntüle 661137 Eki Görüntüle 661138 Eki Görüntüle 661139

masallah suna bak sen nerelere gıttınız bakalım.

kızlar 2-3 gundur yoktum.cumartesı ecenın kontrolu vardı.7 kg olmus ecem 63 cm.gelısımı gayet ıyı dedı doktorumuz.aılarımızı olduk daha 1 yasına kadar yok cok sukur.cumartesı gece ates yaptı cok sabah 5 e kadar bı ındı bır cıktı fıttıler banyolar sabah 5 de yattı oglen 2 ye kadar hıc cıkmadı atesı oglen yıne basladı aksama kadar.sonra yıne dusurdum.pazar aksamı alısverıse gıttıl esımle kızıma chıccodan hırka aldım cok tatlı kırmızı kırmızı bırde tayt ve body aldım kırmızı kırmızı.bugunde esımle dısarı cıktık.ev alıcaz ya ev baktık.1 tane begendık oda annemlere yakın aynı sokakta...cok karasızım...

Ben yogurdu tek vermeyi dusunuyorum mamayla katisyirmaya gerek yok bence tadini bilsin...Ben elma suyu vetiyorum iki gunfire ceyrek cam rendeden gecirip tulbentle suzuyorum...kasikla verdim masallah severek yedi bir de mamasina bir tane bebe biskuvisi koydum meyvenin kivamini artirarak pureye gecicem iyice alusinca haftaya sebze suyu ve puresiyle devam edicem sonra muhallebi yumurta eklerim insallah...oglum 24 ekim dogumlu 5 bitcek 6.aya gircez dimi hep karistiriyorum bir ark.5 olcak dedi halbuki 5 bitcek :)bebusler cok tatli ALLAH hepsini nazardan korusun Ben diyo ekliyemiyorum yoksa eklerdim

gozum doldu resmen o cantasini hazirladigin geceyi canlandirdim.. ne guzel ama hic zorluk cekmemis ve alismis minnos, masallah..

Bizim bakıcımız bizim evde yatılı kalıyor yarın sabah da kamera sistemi kurmaya gelecekler :// süreklı telefon açıp psıkopat gıbı ne yaptınız dıye sorup huzursuz olmaktansa bu yolu sectık en azından ıstedıgım zaman açıp bakabılıcem ne var ve yok dıye... Ama guzel oğluşum bakıcısının kucagındayken yüzüme bakıyor sankı anne benı neden almıyorsun dıye (
Gecen gün 3 saat bıraktım onları eve döndüğümde nasıl yüzüme baktığını unutamıyorum oğlumu her gece yatırdıktan sonra o uyurken ağlama krızı halındeyım zaten bu kadar derdıme şutum azaldı bıle
Onu başka bır kadınla paylaşmak tanımadığım bırıne emanet etmek buyuduguanları ıskalayacagımı bılmek ıcımı acıtıyor aklıma geldıkce ıcımde rondo çalışıyormuş gıbı hıssedıyorum cok canım yanıyor

desenize ece hanımın gardrop yenilendi :) güle güle giysin canım cicilerini.maşallah boy kilo da iyi son aşıyı da atlattınız darısı başımıza :)

desenize ece hanımın gardrop yenilendi :) güle güle giysin canım cicilerini.maşallah boy kilo da iyi son aşıyı da atlattınız darısı başımıza :)

valla bu son asılar cok fenaydı...dolabı yenılemedıkde yavas yavas baslıycam yazlık almaya.chıcco nun urunlerı e-bebekte yuzde 50 ındırımlıydı kacırırmıyım bu fırsatı 12 aylık lanlardan aldım.suanda kollarını azıcık katladım mı oluyor..lc waıkıkıye muhtesem urunler gelmıs bayıldım

6. Aydan sonra yasına kadar ası olmuyor mu?

tüh ya ben bu hafta gidemedim e-bebek e.sinemaya filan gittik gezdik o yüzden gidememiştik.artık daha sonra giderim ne yapalım

Canım bitirdiği ay söylenir bebeğin 5 aylık olacak, nasıl ki 1. ayını ayını doldurmadığında 1 aylık demiyor haftalarla ifade ediyorsak aynı şekilde kullanılıyor. Ek gıdaya da 6. ayını tamamladığında başlanıyor, şayet kilo alımına bağlı olarak doktor önermediyse. Benim bebeğim 9 ekim doğumlu mesela 5 ay 10 günlük, 20 gün sonra başlayacağız püre,yoğurt vs. Şimdilik sadece tattırıyorum...

Zuhal, Sevinç maşallah fıstıklarınıza, Allah nazarlardan korusun.

Diş kaşıntısı için jel kullananlar; hangi jeli kullanıyorsunuz? Bir de düzenli olarak mı yoksa sancısı arttığında ama günlük kullanım miktarını aşmadan mı kullanıyorsunuz?

Bende yasına kadar her ay asımız var sanıyordum sevındım aşıların bıttıgıne :)) her ay 3-4 ası bır arada oluyor kuzum peraşan halde eve donuyorduk doktordan
yok canım ya 1 yasında 1 tane var sonrada 16 aylıkken var 1 tane..
tüh ya ben bu hafta gidemedim e-bebek e.sinemaya filan gittik gezdik o yüzden gidememiştik.artık daha sonra giderim ne yapalım
ben gıtıım ama bayrampasa forumdakıne mıllet delı gıbı alıyordu 60 lıralık hırkayı 25 lıraya felan aldım...

canım ben sordum doktora onlar hıcbır ıse yaramıyor dedı.tıcaret amaclı dedı..ben kullanmadım onun yerıe soguk meyve verdım daha ıyı geldı

canım ben sordum doktora onlar hıcbır ıse yaramıyor dedı.tıcaret amaclı dedı..ben kullanmadım onun yerıe soguk meyve verdım daha ıyı geldı
Çok daraldığında veriyordum canım binde bir ama fayda etmiyor gibi geliyordu o yüzden sordum düzenli kullanmak mi gerekiyor acaba diye. Soğuk meyve veriyorum zaten hırsla dişliyor kuzum. Cevabın için sağol canım kullanmam artık.

selam kızlar nasılsınız ek gıda olarak öğlenleri meyve mamaı yapıyorum elma rendeliyorum içine 2tane bebe büskivisi koyuyorum 1ölçekte devam mamasından karıştırıyorum severek yiyo ikindidede evde yoğurt mayalıyorum onu sevdi kızım babymix verdim yemedi:)))arada emiyodu dünden beri gündüz nerdeyse emmiyo normalmi ek gıda aldığı içinmi anlamadım gece maşallah güzel emiyo bide gece yatarken ya mama yapıyorum yada muhallebi veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…