- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.861
masallah kucuk kuzuyaaEki Görüntüle 660643
buda dün sabah çekilmiş resmimiz teyzoşlar , maşallah diyin çok çok kısçame emi
ne oluyor huggısen sayfasında bende cekıp yollarım?=anlat bakıyımmhuggies in sayfası için çektik zaten canım ondan öyle :))
kızlar bebeğimin cumartesi ve pazar gezmelerinden resimler.. Maşallah diyin :)Eki Görüntüle 661137 Eki Görüntüle 661138 Eki Görüntüle 661139
kızlar bebeğimin cumartesi ve pazar gezmelerinden resimler.. Maşallah diyin :)Eki Görüntüle 661137 Eki Görüntüle 661138 Eki Görüntüle 661139
gozum doldu resmen o cantasini hazirladigin geceyi canlandirdim.. ne guzel ama hic zorluk cekmemis ve alismis minnos, masallah..
kızlar 2-3 gundur yoktum.cumartesı ecenın kontrolu vardı.7 kg olmus ecem 63 cm.gelısımı gayet ıyı dedı doktorumuz.aılarımızı olduk daha 1 yasına kadar yok cok sukur.cumartesı gece ates yaptı cok sabah 5 e kadar bı ındı bır cıktı fıttıler banyolar sabah 5 de yattı oglen 2 ye kadar hıc cıkmadı atesı oglen yıne basladı aksama kadar.sonra yıne dusurdum.pazar aksamı alısverıse gıttıl esımle kızıma chıccodan hırka aldım cok tatlı kırmızı kırmızı bırde tayt ve body aldım kırmızı kırmızı.bugunde esımle dısarı cıktık.ev alıcaz ya ev baktık.1 tane begendık oda annemlere yakın aynı sokakta...cok karasızım...
desenize ece hanımın gardrop yenilendi :) güle güle giysin canım cicilerini.maşallah boy kilo da iyi son aşıyı da atlattınız darısı başımıza :)
valla bu son asılar cok fenaydı...dolabı yenılemedıkde yavas yavas baslıycam yazlık almaya.chıcco nun urunlerı e-bebekte yuzde 50 ındırımlıydı kacırırmıyım bu fırsatı 12 aylık lanlardan aldım.suanda kollarını azıcık katladım mı oluyor..lc waıkıkıye muhtesem urunler gelmıs bayıldım
6. Aydan sonra yasına kadar ası olmuyor mu?
ben ası karnesınde gormedım ama yınede bakıyım bır
baktım yok
valla bu son asılar cok fenaydı...dolabı yenılemedıkde yavas yavas baslıycam yazlık almaya.chıcco nun urunlerı e-bebekte yuzde 50 ındırımlıydı kacırırmıyım bu fırsatı 12 aylık lanlardan aldım.suanda kollarını azıcık katladım mı oluyor..lc waıkıkıye muhtesem urunler gelmıs bayıldım
Ben yogurdu tek vermeyi dusunuyorum mamayla katisyirmaya gerek yok bence tadini bilsin...Ben elma suyu vetiyorum iki gunfire ceyrek cam rendeden gecirip tulbentle suzuyorum...kasikla verdim masallah severek yedi bir de mamasina bir tane bebe biskuvisi koydum meyvenin kivamini artirarak pureye gecicem iyice alusinca haftaya sebze suyu ve puresiyle devam edicem sonra muhallebi yumurta eklerim insallah...oglum 24 ekim dogumlu 5 bitcek 6.aya gircez dimi hep karistiriyorum bir ark.5 olcak dedi halbuki 5 bitcek :)bebusler cok tatli ALLAH hepsini nazardan korusun Ben diyo ekliyemiyorum yoksa eklerdim
yok canım ya 1 yasında 1 tane var sonrada 16 aylıkken var 1 tane..Bende yasına kadar her ay asımız var sanıyordum sevındım aşıların bıttıgıne :)) her ay 3-4 ası bır arada oluyor kuzum peraşan halde eve donuyorduk doktordan
ben gıtıım ama bayrampasa forumdakıne mıllet delı gıbı alıyordu 60 lıralık hırkayı 25 lıraya felan aldım...tüh ya ben bu hafta gidemedim e-bebek e.sinemaya filan gittik gezdik o yüzden gidememiştik.artık daha sonra giderim ne yapalım
Zuhal, Sevinç maşallah fıstıklarınıza, Allah nazarlardan korusun.
Diş kaşıntısı için jel kullananlar; hangi jeli kullanıyorsunuz? Bir de düzenli olarak mı yoksa sancısı arttığında ama günlük kullanım miktarını aşmadan mı kullanıyorsunuz?
Çok daraldığında veriyordum canım binde bir ama fayda etmiyor gibi geliyordu o yüzden sordum düzenli kullanmak mi gerekiyor acaba diye. Soğuk meyve veriyorum zaten hırsla dişliyor kuzum. Cevabın için sağol canım kullanmam artık.canım ben sordum doktora onlar hıcbır ıse yaramıyor dedı.tıcaret amaclı dedı..ben kullanmadım onun yerıe soguk meyve verdım daha ıyı geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?