2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

günaydın kızlar

nihal ,sevnih, factorB maşallah kuzulara çok tatlılar Allah nazarlardan saklasın

ek gıda konusunda hepimizin kafası karışık anlaşılan kahvaltı , sebze, yoğurt, meyve aynı günde verilirse ağır mı gelir diye düşünerekten sadece 1 çeşit ek gıda ekliyorum 2 haftadır ben

önceki hafta elma püresi, geçen hafta yoğurt ve sonradan içine elma ilavesi, bu hafta da sebze çorbasına geçtik

sebzeden pek hoşlanmadı paşa devam edicez bakalım sıkmadan

ama aynı gün içinde hem yoğurt hem çorba vermeye korkuyorum ben. hele ki kahvaltıyı nasıl dahil ederim diye düşünüyorum günlük menüsüne

zamanı var erken mi başladık diye düşünüyorum ama bakıyorum 4-4,5 aylık başlayanlar var ek gıdaya

bakıcımız muz veriyim azcık diyo olmaz diyorum, cicibebe ilave edeyim 1 tane diyo mamasına olmaz diyorum annem çorba yap karışık diyo olmaz diyorum deli oluyolar eminim bana

kakasındaki her değişiklikte ek gıda verdik bişey oldu kesin paniğine engel olamıyorum kendimde

nişasta ve pirinç zaten faydalı şeyler değil , alerjik olmadığından ve sindirimi kolay diye veriliyor bebeklere , bence en güzelini yapmış doktorunuz

gunaydin kizlar...
ne zamandir kafayi yemek uzereyim. benim 20 yasinda bir erkek kardesim vardi yaklasik bir bucuk sene once trafik kazasinda kaybettik. canim kardesimle ilgili surekli aklima hatiralar geliyo.ornegin bebegimi emziriyorum o an daliyorum cenaze gunu gelio aklima tekrar yasiyorum o gunu. ben duygularini cok bastiran biriyim. kimseye kardesmin konusunu actirmiyorum fotigraflrina bakamiyirum uzun suredr kabrine bile gidemiyorum. yani olmemis gibi dusunmeye calisiyorum sanirim. kabullenemiyorum. ve kimseyle bu sikintimi paylasamiyorum. size yazarken bile gozyaslarim sel oluyo. allahim guc versin bana onunda mekanini cennet etsin insallah.

pek görünmüyordun demek ondanmış canım , geçmiş olsun oğluşuna , demir damlası ciddi kabızlık yaparsa kesiyormuş doktor , pekmez filan veriyormuş o zaman haberin olsun , çok araştırdım canım mantar kreminin yerini alıcak daha az zararlı bişey yok malesef , hepimiz kullanıcaz zaman zaman demekki ama vücuttan çoğu atılıyormuş zaten , incecikte sürersek fazla takıntı yapmaya gerek yok sanırım

başın sağolsun canım çok zor rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

atma içine acını paylaş ki ailenle dostlarınla hafiflesin bebeğin var sana ihtiyacı var unutma

benim yorumum bu konuda şöyle olur , bana kalırsa yoğurdu yoğurt olarak ver tek öğün şeklinde , birde çok veriyorsun bence ek gıdayı , benim bildiğim günde 2 kez veriliyo başlarda , biri yoğurt olsa diğeride meyve püresi olabilir bence veya değişimli yapabilirsin

bana kalırsa uzak al evi derim ama bu seferde acil bi durum filan olursa orası istanbul malum , sıkıntı olabilir ama sen düşün ver kararını tabiki , huggies te çekiliş zaten var biliyorsun canım onun dışında bebek resimleri koymuşlar huggiesle büyüyen bebekler die , ondan çektik , sende çek gönder ece kızı

bende geçince ek gıdaya bu şekilde yapıcam muhtemelen , bende böyle hesaplanıyor sanıyordum ama bitirdiğimiz ay söyleniyomuş hesaplarken yani 5 bitecek 6 ya girecez değilde tam 5 aylık olmuş oluyor , ben 6 ayı doldurucam ama ek gıda için acele etmicem

düşüncesi bile çok üzücü gerçekten Allah sabır versin , eğer bakıcıının yanında kalabilecek aileden biri yoksa kamera sistemi en mantıklısı

maşallah Eceye..cicilerinide güle güle kullansın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…