• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

sanki o kırkı yeni çıkmış günlere döndük gibi bugün:31: oğlum uykusu geliyor sallıyorum ama bir türlü geçemiyor uyku ile savaşıyor halbuki artık düzelmişti en fazla 10 dk sallardım uyurdu:( neden böyle oldu anlamadım inşaallah hasta falan olmaz hapşurukda var bilmiyorum canım çok sıkkın:26:

bu ara bütün bebeklerde var sanırım bu huysuzluk , hepimiz dişe bağlıyoruz , inşallah hasta olmuyordur kuzun , benimki oldu ve hala devam ediyor , dün otribebe sayesinde biraz nefes aldı canım kızım

Benim kızımda öyle malesef deli gibi uykusu var sallıyorum uyumuyor ağlıyor ama sadece uykusu varken yapıyor böyle idrar tahlili yapıldı yarın alıcam sonuçları
Afedersiniz ama benim kızımın kakası çok kokuyor sizinkiler nasıl :26:

sadece anne sütü alan bebeğin kakası kokmazmış derler , doğru sanırım benim kızımınki öyle rahatsız edici bi şekilde kokmuyo , ek gıdaya geçince değişicek tabi , sen veriyorsan ek besin ondandır canım

Iyi gecelerr...daha yeni uyudu ama kipurdanip duruyor benimde uykum cok hafif dalamiyorum oyle olunca ...birde gozlerini cok kasiyor ya ..o yuzden uykusu zaten parcaliyken paramparca oluyor:(sipraktin aslinda bir alerji ilaci factor b ama tan eylusu uyku ve istah acma...bazi doktorlar verirken baxilari abartmayin diyor ...ama mecbur kalip cileden cikinca veriyorum inanin hem uyutuyor hem istah aciyor ..benim zombie oglum 2 -3 saat kesintisiz uyuyor gece bunu icince ki bu bile bizim icin super her saat basi kalkar normalde...primadan sizde sikayetcisiniz demek peki 4numaraya gecsem alright bebekte yok yazmus bir arkadas .canim benim miniginde kakasi kokuyor bu normal...ama kaynanam kokmaz diyor dur alanlarin muhalefet olcakya bana sanku burnu koku almuyor hanimin...

zor canım yaaa eğer öyle uyanıyorsa hala gerçekten zor , ilk zamanlar bende zombiye dönmüştüm , milupanın gece çayını filan versen belki bi faydası olur rahatlayıp uyumasına :26:

selam kızlarr nasılsınız?Allahım bebişlerimize sağlık versin .. bişiy sorucam aranızda hiç yoğurt makinesi alan yada kullanan varmı tavsiye etseniz banada alıcam amam karar veremidim bu arada yürüteç aldım ama daha kullanmadım dr larda tavsiye etmiyo 6.ayı bitsin öyle başlıcam yaaş yavaş ama yoğurt makinesi konusunda acil yardım bekliyorum

sağolsun kızlarda memnun olduklarını yazmış , eşime söyledim aldı , akşama denicez bakalım

ben bir heves aldım ve 2-3 denemeden sonra kullanılmayan eşya olarak kaldırdım kilere :27: sütü kaynat parmağını sokup yanmıcak kıvama gelene kadar beklet (7'ye kadar say :)) niye bilmiyorum ama bir yerde okudum :1:) yoğurdunu kasede ılık sütle ezdir kat süte kapat kapağını sar sarmala hiç kıpırdatma taş gibi yoğurt oluyor çok güzel

pişman oldum ben aldığıma makineyi

bir de tencerede kaynattıktan sonra borcam tencereye boşaltıp onda mayalıyorum ben

3. gün bugün yoğurtla sevdi oğlum çok şükür

Benim kızımda öyle malesef deli gibi uykusu var sallıyorum uyumuyor ağlıyor ama sadece uykusu varken yapıyor böyle idrar tahlili yapıldı yarın alıcam sonuçları
Afedersiniz ama benim kızımın kakası çok kokuyor sizinkiler nasıl :26:

mama kullanıyo musun semacım? biz mamaya geçtiğimizden beri acayip kokuyor. burnumun direğini kırdın oğlum diyorum :1:

bazı şeyleri en güzel babalar yapar :)) gaz çıkarma ve banyo yaptırma gibi , benim banyoda dar , eşim giriyo önden , ısıtıyor banyoyu , suyunu hazırlıyor , bende kızımı soyup götürüyorum , eşim tutuyor kucağında ben yıkıyorum , hiç ağlamıyor hemde çok pratik oluyor böyle , tek başıma yıkamayı hiç demedim henüz

küvete sığmıyor artık sıpalar :1: ben de işe başladığımdan beri eşimle yıkıyordum dün akşam yanlız yıkadım önce yatırdım önünü yıkadım oturttum filenin üzerine arkasını saçını da yıkadım

plastik oyuncaklarımızı da alıyoruz artık küvette yanımıza hem oynuyoruz hem yıkanıyoruz :1:

ama yaza dediğin gibi hep beraber banyoya gircez heralde :1:

bu ara bütün bebeklerde var sanırım bu huysuzluk , hepimiz dişe bağlıyoruz , inşallah hasta olmuyordur kuzun , benimki oldu ve hala devam ediyor , dün otribebe sayesinde biraz nefes aldı canım kızım

xlear for kids diye bir sprey kullanıyoruz biz 1 aylıktan beri sürekli burnu tıkalı olduğu için ,otri bebeyle de temizliyoruz

günaydın şeker anneler şeker bebekler :16:

bahar geldi çok güzel ya :12:

ayy ne guzel bende butun kilolarimi verdim ama daha sıkisamadkm iki ay sonra ise baslayacam annem gelip bakacak eger iste cok yorulmazsam 1-2 saat platese fitness e gideyim diyorum kilp verdim gobek daha cok cikti ortaya sankim

bence işe başladığımızda dahada toparlanırız:) bnde bütün kilomu verdim hatta fazlasını verdm ama biraz daha gitsin istiorumm...su içmeyi ihmal etmeyin kızlar hem süte hem kilolara çok yardımcıı...

günaydın şeker anneler şeker bebekler :16:

bahar geldi çok güzel ya :12:

evet canım yaaa , gerçi annemle dün telde konuşurken söylemişti , martta 8 gün kocakarı soğukları olurmuş , 5-6 gün daha sürer sonra havalar ısınır demişti :26: bugün iyi gibiya bozmazsa bakalım , yoğurt makinesi bende inceledim , ısısını bile kendin ayarlıyormuşsun , onu yaptıktan sonra makineye ne hacet zaten :1: birde eczanelerde probiyotik satılıyo , yaptığımız yoğurda ondan koyarsak dahada faydalı olucak , birde püf noktası öğrendim , mayalayacağın yoğurdu katınca 1 kez karştırılırmış , hatta hiç karıştırmadan kenarından koyanlar bile var şırıngayla , kaymaklı yoğurt yapanlar öyle yapıyormuş , ben hamileyken yapıyordum ama bi tutuyodu bi tutmuyodu , çok karıştırıyormuşum meğerse :1:

kızlar aklımdayken sorayım minik kuzularınızın uyurken yatış pozisyonları nasıl:26: bizim yumurcak sırt üstü yatıyor doktor birazda yan yatır falan demişti sallarken yan sallıyorum ama öyle uyumayı sevmiyor kafasının arkası biraz düz gibi aman ne bileyim kuruntu belkide.mesela uyanıyor oyalanıyor o zamanda sırt üstü bir ara yüzüstü çeviriyorum ama çok kısa duruyor istemiyor.

Kızımı doğduğundan beri yan yatıyorum...hem doktorun hem aile hekimi önerisiydi..sonra öle alıştı zaten daha rahat uyuyor..ve rahat nefes alıyor..buarada bi yerde okumuştum bebişlerin yatış pozisyonlarıı kafa şekillerinin oluşmasıyla bağlantılıymış..

Kızımı doğduğundan beri yan yatıyorum...hem doktorun hem aile hekimi önerisiydi..sonra öle alıştı zaten daha rahat uyuyor..ve rahat nefes alıyor..buarada bi yerde okumuştum bebişlerin yatış pozisyonlarıı kafa şekillerinin oluşmasıyla bağlantılıymış..

oğlumu ilk 1 hafta yüzüstü yatırdık doktorun önerisiyle ,sonrasında da sırt üstü yatıyor. mümkünatı yok yan yatsın biara destekliyodum arkasından küçük battaniyeyle falan sinir oluyodu

nasıl isterse öyle yatsın dedim sırtüsü kafa sağa ya da sola dönük eller yukarda uyuyor şirinim :1:

minataha'nın bebeği ne ameliyatı olcaktı kızlar? geçmişi takip edemiyorum pek ondan kaçırdım

haber aldınız mı dünden beri?

kislar yatis yptik damar yolu acipdi simdi ayagimda uyuo okuoymiorum telden griorum sizi ama Yazarim dua edin
dualarım senınle ne ye ıhtıyacın olursa valla yaz ben gelırım canımm..
Bumbo Bebek Koltuğu Lila - e-bebek.com sizce bu benim işime yararmı daha öncede sormuştum bu ürünü gören varmı benim oğlanı oturtamıyorum yıkayamıyorum sürekli tepinip zıplıyo buna oturunca kalkamıyormuş hemde mama koltu oyun koltu benim için yıkama koltu fikir verirmisiniz

bence gereksız sallıncak al bebısıne daha ıyı benım kurtarıcım msala

Merhaba anneler,
ismim esra,bende ekim annesiyim, oğlum Ayaz 1 ekim doğumlu.Marmariste yaşıyorum.Çok güzel sohbetler katılmak istedim.
sevgiler..

gunaydin anneler nasilsiniz:16:
simdi biraz isim var:6:oglene yemek camasir fln
birazdan gelip gecmise gecicem :10:

Ben de sırtüstü yatırıyorum, bize de doktor yatış pozisyonunu değiştirin dedi tam gövdeyi yan yatıramıyorum durmuyor ama kafasını kendisi yanlara çevirerek uyuyor. Cerescent84 kuruntu yapma canım bu konuyu o kendi pozisyonunu bulup normal şeklini aldırır kafasına.

oğlumu ilk 1 hafta yüzüstü yatırdık doktorun önerisiyle ,sonrasında da sırt üstü yatıyor. mümkünatı yok yan yatsın biara destekliyodum arkasından küçük battaniyeyle falan sinir oluyodu

nasıl isterse öyle yatsın dedim sırtüsü kafa sağa ya da sola dönük eller yukarda uyuyor şirinim :1:

Bu çok yakışıklı annesi maşallah yaaa:nazar::nazar::nazar:

Back
X