• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir takip ediyorum sizi ama yazamadim bir türlü.Ben de ekim annesiyim kizim 14 ekimde katildi aramiza cok da iyi yapti cimcimem.umarim bundan sonra ben de aktif olarak katilirim sizlerin güzel sohbetlerinize:)

Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir takip ediyorum sizi ama yazamadim bir türlü.Ben de ekim annesiyim kizim 14 ekimde katildi aramiza cok da iyi yapti cimcimem.umarim bundan sonra ben de aktif olarak katilirim sizlerin güzel sohbetlerinize:)

hoşgeldin aramıza.herzaman bekleriz katılımlarını :)

Arkadaşlar ek gıda konusu açılmışken bişey sormak istiyorum. Kahvaltılarda sanırım çoğu anne labne kullanıyor siz ne kullanacaksınız ya da ne kullanıyorsunuz? Ben evde kendim yapmak istiyorum lor peynirini, geçenlerde denedim oldu ama çok sert mamada yumuşaması imkansız bildiğiniz başka bi yöntem var mı? Ben limon suyuyla yapmıştım. Bu arada hayırlı cumalar hepinize... Allah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli hayırlı ana babaya düşkün:))) evlatlar etsin inş.

evet zaten bir tek o arkadaşımdan duydum kullanmadığını gerçi bebişide gayet sağlıklı herhalde zararı olmaz yarın doktora götüreceğim oğlumu 5, ayımız doluyor sorayım bakalım ne diyecek?

ben önermeyeni duymadım daha. her doktor kana bakmadan verdiğine göre grekli. cünkü ben sağlık ocagı ve normal muayensine çeşitli doktorlara götürdüm hepsi demir damlası kullanıyor değişlmi diye sordular.

kızlar ben bişey soracagim bebğinde hemajom halk arasında gül dedikleri lekeden olan varmı
benim oğlumun serce parmagının içinde var kırmızı doktorlara sordum hepsi önemsiz dedi. ama insanın içi rahat etmiyor yinede

ben önermeyeni duymadım daha. her doktor kana bakmadan verdiğine göre grekli. cünkü ben sağlık ocagı ve normal muayensine çeşitli doktorlara götürdüm hepsi demir damlası kullanıyor değişlmi diye sordular.

Evet bende duymadım ama eşime kalırsa hiçbirşey kullanmaya gerek yok biz d vitamni demir damlasıyla mı büyüdük diyor birde ekliyor bak sapasağlamız:))

kızlar ben bişey soracagim bebğinde hemajom halk arasında gül dedikleri lekeden olan varmı
benim oğlumun serce parmagının içinde var kırmızı doktorlara sordum hepsi önemsiz dedi. ama insanın içi rahat etmiyor yinede[/QUOTE

benim bebişte yok ama ablamda varmış küçükken dizinin altında ağaç şeklinde sonradan kaybolmuş bencede önemsizdir takma kafana....

Kızlar çok mutluyum paylaşmak istedim bugün yine dayanamayarak belimi ölçtüm birde ne göreyim haftada 1 cm gitmiş hocam demişti en ççok sende yarayacak plates diye bakalım 7 derse daha katılacağım 7 cm daha gitse benden mutlusu olmaz ne yazıkki devam edemeyeceğim çünkü iznim bitmeden istanbul izmir turuna katılmam lazım offf offf...

Back
X