- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #2.341
telden gorunmuyor ya online kimse yok mu kizlarr tuceee b.duzunde misin avcilarda mi burdaysan bisiler yapardik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
......................................
Allah'ım saçlara, güzelliğe bak. maşallah subhanallah adaşıma![]()
neredesin canım sen ? şampuanları filan inceliyordumda , hipp in şampuanıda varmış doğal içerikli , sen kullandınmı canım ? ben kızıma daha hiç şampuan filan kullanmadım , ya mustela alıcam yada hipp :26: tavsiyene ihtiyacım var
Günaydın kızlar epey sayfa birikmiş ancak okudum.Şu anda kerem beyi uyutmakla meşgulüm haftasonu nezle oldu halada hapşuruk devam ediyor Allah bütün bebişlere şifa versin.Nedendir bilmem gündüzleri iyi uyurdu şimdi okadar sallıyorum uyutmak için uyuyor ama 15dk sonra kalkıyor anlamadım ben bu uyku işinipazar günü e-bebekten araba almaya gittik ama maalesef renk seçeneği kalmamış oradan jokere baktık oradada yok bende çok heveslenmiştim hemen alırız diye neyse int.bakarız dedik inceliyorumda hiç başka rengi yok stoklarda heralde artık üretilmeyecekmidir nedir
bende biraz koyu istiyorum yakından gördüm beyaz kısmı çok fazla
Chicco Liteway Puset Glamour - e-bebek.com. birde şu seçenek var buda fena değil kullananlar veya bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Chicco Echo Puset Sapphire - e-bebek.com
jokerdeki huck marka mama sandalyesine baktım tepsisi çıkmıyor yüksekliği ayarlanmıyor vazgeçtim galiba ikeadan alacağız.
esracimm hosgeldin, ozledik senii...ya allahim bu nasil birsey, bu ne tatlilik, bu saclarrrrrr :)) masallah yaa cok tatli annesi. ne kadar guzel saclari masallahhh annesiii, 6 aylik oldu mu minnos, 5,5 mu yoksa?
Allahım ne güzellikler yaratıyorsun!!! Çok güzel esracım Rabbim yüzü gibi bahtını da güzel eylesin.. Maşallah bebişe:)
burdayim daha tasinmadim nisan sonu diye karar aldik hava duzelsin elif su telef olcakti yoksa yavrum... kv misin burda mi?
avcılardayım canım haftasonları evdeyız hafta ıcı burda..yavas yavas eve dogru kayıyoruz ınsallah..esımde cok sıkıldı burdan taksıtlerımızde bıttı allaha sukurtelden gorunmuyor ya online kimse yok mu kizlarr tuceee b.duzunde misin avcilarda mi burdaysan bisiler yapardik
uykucuk mu geldi kuzum. ne güzel böyle kendi kendine uyuyor mu tuğçe?
sızın bebıslerınızı gorunce benımkının kucuk kaldıgını anlıyorum valla..doktorlar zaten onu 8 eylul degıl 18 ekım dogumlu sayıyorlar...bu durumda gelısımı ılerıde oluyor ama 8 eylul olunca alt sınırda oluyor![]()
ece kız bu kadar erken doğan bir bebeğe hatta prematüre doğan bir bebeğe göre çok çok iyi canım , bence hiç öyle düşünme , iyi bakıyorsunuz prensese
doktorda ıyı dıyor ama ban akucuk geldı ıte bırden suan yanımda prenses.yenı sarkı yaptık ben soyluyorum o guluyor![]()
selam canim, annemlerdeyim ben, cok kalabalik, harala gurele :) hic vakit kalmiyor internete cok az girebiliyorum. ben de uzun sure sampuan ve sabun kullanmadan yikadim kizimi, sonra konak olunca sampuana gectim mecburen. ben Weleda diye bir sampuan kullaniyorum, doktor onermisti, 100% dogal icerikli, badem yagi susam yagi ve calendula cicegi var, paraben ve katki maddeleri yok, cok guzel temizliyor, coook memnunum. alman markasi, turkiyede var mi diye aradim googleda, bikac sitede var. (tabi kac kati fiyat)
Anne - Bebek| Banyo rnleri | Weleda | Aile Eczanesi
hipp kullanmadim ama mustela yerine hipp daha iyi bence, bilgdigim kadariyla mustelanin sampuaninda paraben var, kontrol edebilirsin, hipp'te yok. bir de sen gecen töpfer pudra demistin, töpfer'in sampuanlari da guzel, eko test sertifikali.
10 gun one 7 kıloyduMasallah kizina erken dogmasina ragmen cok iyi kizin. 6.5 Aylik ama bildigim kadariyla 7 kg. Benim bi arkadasim 41 haftalik dogurdu 7.5 aylik 6800 kg imis. Ece masallah cok.iyi
günaydın güzel anneler, tatlı bebişler
esracım özledik seni
sevnihçim 4 öğün çok gelmiyo mu kuzuya? ben hala korkağım 1 öğün versem yeter diye düşünüyorum veremiyorum
ama dün paşayı sabah emzirmiştim, bakıcımız ilk öğünde azcık muzla beraber anne sütü vermiş
sonra 2 öğün mama, öğleden sonra sebze püresi vermiş.
yavaş yavaş alışçaklar bakalım inşallah