• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

aynen benım kızımda cok gazlıydı 4 ay cektık sonradan azaldı ama ben nurse harveys ve bıogaıa dıe damlaları kesfettıkten we duzenlı kullandıktan sonra azaldı ve hala kullanıorum 6.5 aylık dewam edıom. bende ole battanıyede salla tam uyusun koy uyanrdı aglamaktan mafolurdu kuzucum o ilaçları dene ıstersen benım denemegıdım ılac kalmadı gaz surupları damlaları denemekten bısı olmaz ve asla 3 gun kullanıp işe yaramadı die bırakma ben ole yaptım cogunu belkı ondan işe yaramadı ama bunları duzenlı werıorum düzeldi yawru kusum :6:

Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler ve anneleri iyidir umarim bizim yine dun gaz krizimiz tuttu benim yuzumden dalindan koptugu gibi bi kasa portakal gelmisti elmasina ceyrek portakal suyu karistirdim galiba ondannyoksa degisik bisey yapmadim nerden verdim mahvolduk yine yada olacagi vardi onun disinda artik benden hic ayrilmak istemiyo kucamda gezmek istiyo bakalim sonumuz ne olacak bide sabaha kadar nasil uyutuyorsunuz ya bi sirri varmi bende uyumak istiyorum oylee :(( bide 9. Ay asilarini icin ne zamana tarih verdiler bizimki dokuza girince verdiler yani 8. Ayi bitince sizinde oylemi merak ettim

nurse harveys 1buçuk şişe bitirdik, biogaia 1 şişe bitirdik. bitiresiye kullandım canım.ilaçları enaz 1hafta-10gün kullanmadan ekarte etmiyorum zaten ama ilaçla çözmedik biz bu işi. bitkiselleride denedik, kimyon çayı, rezene, yağlar, çörekotu ffilan. karnına ayagına sıcak su koymalar, sıcak havlular, sıck bnyolar, battaniye, hamak, her türlü sallama, masaj... bunlar aklıma gelenler, daha neler yapmadıkki. geçmedi, uyumadı kızım, uyusa uzun dalmadı, en erken 6da uyuyo.
doktora gittiğimizde bikaç ilaç verip yolluyodu. 6 aylık çocuk, hala gazlar devam anlyamıyodum, ama en son bi doktora gittik, nezamandır gitmek istiyoduk, adamın hiç randevu alacak vakti yok, hep dolu, güç bela araya sıkıştık. çok iyi bi muayene ve görüşme geçirdik,söyledikleri çok kafama yattı. kaka ve idrar tahlili istedi, öyle kafasına göre bakıp gazdır diyip yolamadı, hatta onlar normal çıkarsa kan tahilide yapacakmış. kakadsn bebeğin sindirim enzimlerini kontrol edicekmiş, kakasında sümüksü bişeyler varmı diye sordu bide süt ürünleri tüketip tüketmediğimi sordu, ben süt içemiorum gastritim var dedim, tahlil sonuçları çıkasıya kadar süt ürünlerini ( süt, peynir, yoğurt..) yeme bakalım dedi. tahlillerin bi kısmı 1 haftada çıkıyomuş. 2 gündür peynir yoğurt yemiyorum. kızım ilk defa dün gece uyudu :)
şuan ayagımda sallıyorum, uyur uynık, dalamadı tam, bugunde uyursa çok iyi olacak. demir ilacını kullanmamakla iyi yapmışsın dedi kaka problemiiz olduğu için. 6.aydan sonra ek besinle takviye ederiz verme dedi.kabızlık yapacağı için. birde ben ek beini nasıl vericem bilemiyorum dedim, tahlil sonuçlarına göre ayarlarız dedi. (buarada ben yazmımı bitiresiye kzım uyudu )
:52:
kıs bebekler oturtarak yıkanmazmı kıslar kaynanam öle dedide siz napıosunz merak ettim biraz oturmaya alısınca oturtcakmısınz

idrar yolu enf olmasın diye ben suyuna oturtarak yıkamıyorum, bi kere geçirdi zaten :50:

Kızlar oğlum sürekli tükürük saçıyor,alıştı şimdi mama yemek yerkende yapıyor önlükler sırılsıklam habire değişiyorum dişle ilgili olabilirim acaba?
bence oyun yapıyo canım, bi öğrendimi ilginç seyler, bidahaher daim yapıyolar öyle. çığlıklae, tükürükler..

Ayy Allah yardimcin olsun cnm benimde son 10 gunum. İse basliyorum:-( neden 3 yil sonra rahatlayacagiz dedin. Ek gida konusun da herkes birsey soyluyir ama ben bildigimi yapiyorum onun annesi benim ve anneler hep dogruyu.bilir. Benimde ilk bebegim yeni yeni ogreniyorum ama bur seyi uygulamadan arastiritorum. Ben ise baslayinca annem gelecek. Bu ek gida konusunda annemle catisacagiz. Onlar bizi hep tatli tuzlu yagli gidakarla beslemisler. Kendileri ne yediyse bizede vermis. Ben ise bunlardan uzak tutuyorum. Bakalim gelsin konusacam anlasacam ben isteyken kuralimizi bozmasin

Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş hem çalışmak hem anne olmak

3 yıl sonra ev ve araç kredilerimiz biticek, inşallah 2. bebeği yapıp işi bırakmak niyetindeyim o zaman

Eki Görüntüle 684887
Oyuncaklar artık daha çok ilgimizi çekiyo..:8::55:

maşallah deyin teyzeleri.. kızımla parktaEki Görüntüle 685669

maşallah prenseslerimize hepsi birbirinden güzel :16:

günaydın güzel anneler iyi haftalar :16: kutlu doğum haftamız kutlu olsun

bu haftasonu daha iyi farkettim ki doruk bizimle aynı odada uyumaktan rahatsız oluyor. annemler var diye yatağımızı onlara verip biz doruk'un yanında yattık 1 hafta. ve bu 1 hafta boyunca doruk sürekli uyandı :ssz:

cts kendi odamıza geçtik 2 gecedir saat 10dan 5e kadar deliksiz uyku uyudu, 5te kalkıp 7ye kadar uyudu sonra da :nazar:

alıştı paşa yanlız uyumaya yanında kimseyi istemiyo :1:

günaydınlar ii haftalar kuzularımızla :3: bu haftaya dişimiz pırtlayarak girdik cok duygulandım ya kızımın diş çıkarmasına:25: ben konusunca naparım merak etmeye basladım :9:

nurse harveys 1buçuk şişe bitirdik, biogaia 1 şişe bitirdik. bitiresiye kullandım canım.ilaçları enaz 1hafta-10gün kullanmadan ekarte etmiyorum zaten ama ilaçla çözmedik biz bu işi. bitkiselleride denedik, kimyon çayı, rezene, yağlar, çörekotu ffilan. karnına ayagına sıcak su koymalar, sıcak havlular, sıck bnyolar, battaniye, hamak, her türlü sallama, masaj... bunlar aklıma gelenler, daha neler yapmadıkki. geçmedi, uyumadı kızım, uyusa uzun dalmadı, en erken 6da uyuyo.
doktora gittiğimizde bikaç ilaç verip yolluyodu. 6 aylık çocuk, hala gazlar devam anlyamıyodum, ama en son bi doktora gittik, nezamandır gitmek istiyoduk, adamın hiç randevu alacak vakti yok, hep dolu, güç bela araya sıkıştık. çok iyi bi muayene ve görüşme geçirdik,söyledikleri çok kafama yattı. kaka ve idrar tahlili istedi, öyle kafasına göre bakıp gazdır diyip yolamadı, hatta onlar normal çıkarsa kan tahilide yapacakmış. kakadsn bebeğin sindirim enzimlerini kontrol edicekmiş, kakasında sümüksü bişeyler varmı diye sordu bide süt ürünleri tüketip tüketmediğimi sordu, ben süt içemiorum gastritim var dedim, tahlil sonuçları çıkasıya kadar süt ürünlerini ( süt, peynir, yoğurt..) yeme bakalım dedi. tahlillerin bi kısmı 1 haftada çıkıyomuş. 2 gündür peynir yoğurt yemiyorum. kızım ilk defa dün gece uyudu :)
şuan ayagımda sallıyorum, uyur uynık, dalamadı tam, bugunde uyursa çok iyi olacak. demir ilacını kullanmamakla iyi yapmışsın dedi kaka problemiiz olduğu için. 6.aydan sonra ek besinle takviye ederiz verme dedi.kabızlık yapacağı için. birde ben ek beini nasıl vericem bilemiyorum dedim, tahlil sonuçlarına göre ayarlarız dedi. (buarada ben yazmımı bitiresiye kzım uyudu )
:52:

idrar yolu enf olmasın diye ben suyuna oturtarak yıkamıyorum, bi kere geçirdi zaten :50:

bence oyun yapıyo canım, bi öğrendimi ilginç seyler, bidahaher daim yapıyolar öyle. çığlıklae, tükürükler..

demekki alerjik gazmıs canım sizinki bizimkide öle çözüldü bi dr ınek sütü ürünleri yeme dedi ben şimdi yemeye basladım keçi peyniri keçi ypgurdu sütü vs yedim ama dana eti kıyma flnda etkiliodu benim kızımı aklında olsun onlarıda yeme

gunaydınlar.herkese ıyı haftalar..haftasonumuzu gezerek gecırdık.avm ye gıttık alısverıs yaptık aksam eve geldık ece oturdugu yerde uyuya kaldı

demekki alerjik gazmıs canım sizinki bizimkide öle çözüldü bi dr ınek sütü ürünleri yeme dedi ben şimdi yemeye basladım keçi peyniri keçi ypgurdu sütü vs yedim ama dana eti kıyma flnda etkiliodu benim kızımı aklında olsun onlarıda yeme

aa keçi peyniri yiyebiliyomuyum? ben peyniri tamamen kesmiştim, yiyebiliyosam onu bari yerim yaa, doktor bol bol et ve balık tüket, peynir yiyemediğin için protein eksikliğin olucak dedi, et yeme demedi bende sürekli et yiyorum :44:

kızım dün gece de uyudu sayılır çok şükür, yani önceki günler gibi değildi, yine sıkıntisı vardı ama uzun süre uyanık kalmadı, hatta hala uyuyo daha uyanmadı bakalım.

kutlu doğum haftanız kutlu olsun :)
ben bu haftasonu kutlu doğum için sınava giricem bakalım, eğer okuduğum kitabı bitirebilirsem.

selam kızlar nasılsınız biz uyukusuz geceler geçiriyoruz gece uyuyn kızım bi kaç gecedir muhallebi yediği halde sürekli kalkıp emmek istiyo anlamadım ya neden böyle yapıyo:(((

kızlar nerelerdesiniz? başka topiktesinizde benim haberim mi yok ? bugün kimse gelmemiş? dur bi şu ek gıda topiğimize ve zayıflama topiğimizede bakayım

selam kızlar nasılsınız biz uyukusuz geceler geçiriyoruz gece uyuyn kızım bi kaç gecedir muhallebi yediği halde sürekli kalkıp emmek istiyo anlamadım ya neden böyle yapıyo:(((

günaydın herkese... herkes neredeysi dün ya kimse yokmuş akmamış sayfalar neyse canım benım kızımda öle alıskanlıkmış memede rahatlıomus cocuk benım kızım hastanede serum taktılar tok tutar dedıler ama kac kere kalktı emdi :1:

Günaydın arkadaşlar, benim oğlumda 40 ı çıktıktan sonra geceleri hiç kalkmazdı sabah 7 de uyanırdı. son bi kaç haftadır gece 2-3 kere kalkıyo. acaba diyorum dişi çıkacakda ondan mı rahatsız oluyoda kalkıyo ki

Günaydın arkadaşlar, benim oğlumda 40 ı çıktıktan sonra geceleri hiç kalkmazdı sabah 7 de uyanırdı. son bi kaç haftadır gece 2-3 kere kalkıyo. acaba diyorum dişi çıkacakda ondan mı rahatsız oluyoda kalkıyo ki

gunaydin cnm. masallah yavruna. benim pasa hicc kesintisiz uyumadi bu ayina kadar. benimboglum gece 5-6 kere uyaniyodu son bir haftadir en az 10 kere uyaniyo. bende distir belki diyorum. yani insallh olersdir.yoksa bagisiklik sistemim cokukcek uykusuzluktan.

gunaydin cnm. masallah yavruna. benim pasa hicc kesintisiz uyumadi bu ayina kadar. benimboglum gece 5-6 kere uyaniyodu son bir haftadir en az 10 kere uyaniyo. bende distir belki diyorum. yani insallh olersdir.yoksa bagisiklik sistemim cokukcek uykusuzluktan.

bizimde ilk zamanları öyleydi canım hiç uyumuyodu yaramaz :) İnş. seninkide düzene girer uykusunu güzelce alır kuzucuk :)

naber kızlar? bugünlerde pek uğrayamıyorum , herkes ve bebişler iyidir umarım :16: bu arada şu anda e-bebekte müthiş indirim var , adidasın tulum şeklindeki kışlık montları 175 tl den 39 a düşmüş sadece bugünlük , haber veriyim dedim belki faydalanan olur :10: bizde durumlar aynı , keyfimiz yerinde şükür , ayın 23 ünde 6 aylık olup doktorumuza ve aşılarımıza gitmeyi bekliyoruz :nazar::emir_bebek::nazar:

selam kızlar. kimse kalmamışmı burda yoksa başka sayfayamı gittiniz anlamadım. biz 6.ay aşısını olduk . iki gün ateş yaptı. şimdi ek gıdaya başladık. şimdiye kadar bişiy vermemiştim . elma ile başladık ama hiç istemiyor. ağzını hiç açmıyor , aldıklarınıda ggeri çıkarıyor :( nasıl olacak bu iş hiç bilmiyorum. bir haftanın sonuna kadar bir çay bardağına ulaşman lazım dedi dr ama nerde..
bu arada mama sandalyesi alacam fikirlerinizi beklyrm

Back
X