- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #3.041
sevgili kadınlar hayır olsun nerelerdesiniz cok bosalmıs buralar ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili kadınlar hayır olsun nerelerdesiniz cok bosalmıs buralar ...
aynen benım kızımda cok gazlıydı 4 ay cektık sonradan azaldı ama ben nurse harveys ve bıogaıa dıe damlaları kesfettıkten we duzenlı kullandıktan sonra azaldı ve hala kullanıorum 6.5 aylık dewam edıom. bende ole battanıyede salla tam uyusun koy uyanrdı aglamaktan mafolurdu kuzucum o ilaçları dene ıstersen benım denemegıdım ılac kalmadı gaz surupları damlaları denemekten bısı olmaz ve asla 3 gun kullanıp işe yaramadı die bırakma ben ole yaptım cogunu belkı ondan işe yaramadı ama bunları duzenlı werıorum düzeldi yawru kusum![]()
Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler ve anneleri iyidir umarim bizim yine dun gaz krizimiz tuttu benim yuzumden dalindan koptugu gibi bi kasa portakal gelmisti elmasina ceyrek portakal suyu karistirdim galiba ondannyoksa degisik bisey yapmadim nerden verdim mahvolduk yine yada olacagi vardi onun disinda artik benden hic ayrilmak istemiyo kucamda gezmek istiyo bakalim sonumuz ne olacak bide sabaha kadar nasil uyutuyorsunuz ya bi sirri varmi bende uyumak istiyorum oylee( bide 9. Ay asilarini icin ne zamana tarih verdiler bizimki dokuza girince verdiler yani 8. Ayi bitince sizinde oylemi merak ettim
kıs bebekler oturtarak yıkanmazmı kıslar kaynanam öle dedide siz napıosunz merak ettim biraz oturmaya alısınca oturtcakmısınz
bence oyun yapıyo canım, bi öğrendimi ilginç seyler, bidahaher daim yapıyolar öyle. çığlıklae, tükürükler..Kızlar oğlum sürekli tükürük saçıyor,alıştı şimdi mama yemek yerkende yapıyor önlükler sırılsıklam habire değişiyorum dişle ilgili olabilirim acaba?
Ayy Allah yardimcin olsun cnm benimde son 10 gunum. İse basliyorum:-( neden 3 yil sonra rahatlayacagiz dedin. Ek gida konusun da herkes birsey soyluyir ama ben bildigimi yapiyorum onun annesi benim ve anneler hep dogruyu.bilir. Benimde ilk bebegim yeni yeni ogreniyorum ama bur seyi uygulamadan arastiritorum. Ben ise baslayinca annem gelecek. Bu ek gida konusunda annemle catisacagiz. Onlar bizi hep tatli tuzlu yagli gidakarla beslemisler. Kendileri ne yediyse bizede vermis. Ben ise bunlardan uzak tutuyorum. Bakalim gelsin konusacam anlasacam ben isteyken kuralimizi bozmasin
maşallah deyin teyzeleri.. kızımla parktaEki Görüntüle 685669
nurse harveys 1buçuk şişe bitirdik, biogaia 1 şişe bitirdik. bitiresiye kullandım canım.ilaçları enaz 1hafta-10gün kullanmadan ekarte etmiyorum zaten ama ilaçla çözmedik biz bu işi. bitkiselleride denedik, kimyon çayı, rezene, yağlar, çörekotu ffilan. karnına ayagına sıcak su koymalar, sıcak havlular, sıck bnyolar, battaniye, hamak, her türlü sallama, masaj... bunlar aklıma gelenler, daha neler yapmadıkki. geçmedi, uyumadı kızım, uyusa uzun dalmadı, en erken 6da uyuyo.
doktora gittiğimizde bikaç ilaç verip yolluyodu. 6 aylık çocuk, hala gazlar devam anlyamıyodum, ama en son bi doktora gittik, nezamandır gitmek istiyoduk, adamın hiç randevu alacak vakti yok, hep dolu, güç bela araya sıkıştık. çok iyi bi muayene ve görüşme geçirdik,söyledikleri çok kafama yattı. kaka ve idrar tahlili istedi, öyle kafasına göre bakıp gazdır diyip yolamadı, hatta onlar normal çıkarsa kan tahilide yapacakmış. kakadsn bebeğin sindirim enzimlerini kontrol edicekmiş, kakasında sümüksü bişeyler varmı diye sordu bide süt ürünleri tüketip tüketmediğimi sordu, ben süt içemiorum gastritim var dedim, tahlil sonuçları çıkasıya kadar süt ürünlerini ( süt, peynir, yoğurt..) yeme bakalım dedi. tahlillerin bi kısmı 1 haftada çıkıyomuş. 2 gündür peynir yoğurt yemiyorum. kızım ilk defa dün gece uyudu :)
şuan ayagımda sallıyorum, uyur uynık, dalamadı tam, bugunde uyursa çok iyi olacak. demir ilacını kullanmamakla iyi yapmışsın dedi kaka problemiiz olduğu için. 6.aydan sonra ek besinle takviye ederiz verme dedi.kabızlık yapacağı için. birde ben ek beini nasıl vericem bilemiyorum dedim, tahlil sonuçlarına göre ayarlarız dedi. (buarada ben yazmımı bitiresiye kzım uyudu )
idrar yolu enf olmasın diye ben suyuna oturtarak yıkamıyorum, bi kere geçirdi zaten
bence oyun yapıyo canım, bi öğrendimi ilginç seyler, bidahaher daim yapıyolar öyle. çığlıklae, tükürükler..
demekki alerjik gazmıs canım sizinki bizimkide öle çözüldü bi dr ınek sütü ürünleri yeme dedi ben şimdi yemeye basladım keçi peyniri keçi ypgurdu sütü vs yedim ama dana eti kıyma flnda etkiliodu benim kızımı aklında olsun onlarıda yeme
dişler ne zman uzucak kıslar sacma sorumu oldu![]()
selam kızlar nasılsınız biz uyukusuz geceler geçiriyoruz gece uyuyn kızım bi kaç gecedir muhallebi yediği halde sürekli kalkıp emmek istiyo anlamadım ya neden böyle yapıyo((
Günaydın arkadaşlar, benim oğlumda 40 ı çıktıktan sonra geceleri hiç kalkmazdı sabah 7 de uyanırdı. son bi kaç haftadır gece 2-3 kere kalkıyo. acaba diyorum dişi çıkacakda ondan mı rahatsız oluyoda kalkıyo ki
gunaydin cnm. masallah yavruna. benim pasa hicc kesintisiz uyumadi bu ayina kadar. benimboglum gece 5-6 kere uyaniyodu son bir haftadir en az 10 kere uyaniyo. bende distir belki diyorum. yani insallh olersdir.yoksa bagisiklik sistemim cokukcek uykusuzluktan.