• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızlar kuzulara gündüz ve gece ne giydiriyosunuz?

giydirsem terliyor giydirmesem üşücek gibi geliyor çok kararsız bir mevsim off sinir oluyorum

ben içine kısa kollu çıtçıtlı badi üzerine uzunkollu alt üst giydiriyorum ama terliyor. haftasonu içine atlet gibi çıtçıtlı badi ve üzerine de kısa kollu üst altına şort almayı düşünüyorum. gece de penye tulum giydiriyorum giysilerinin üzerinden.

işyerinde dün artık süt iznimi kullandırmayacaklarını söylediler ben de istifa etmeye karar verdim. eşime söyledim sabah bir hışımla evi terk etti gitti. ekonomik olarak çok sıkıntıya giricez ama bıktım artık işyerinin stresinden.

ben içine kısa kollu çıtçıtlı badi üzerine uzunkollu alt üst giydiriyorum ama terliyor. haftasonu içine atlet gibi çıtçıtlı badi ve üzerine de kısa kollu üst altına şort almayı düşünüyorum. gece de penye tulum giydiriyorum giysilerinin üzerinden.

ne örtüyosun gece canım üzerine? pijamalarını giydirip yatırdım bikaç gün ,peluş battaniyesiyle ama çok terletti battaniye

dün akşam kaldırdım battaniyeyi , çıtçıtlı badinin üzerine polar uyku tulumunu giydirdim üzerine de tek battaniye örttüm ne üşüdü ne terledi iyi oldu

ama hava iyice ısınıyor biz pike örtmeye başladık uyku tulumu da ağır gelicek artık

işyerinde dün artık süt iznimi kullandırmayacaklarını söylediler ben de istifa etmeye karar verdim. eşime söyledim sabah bir hışımla evi terk etti gitti. ekonomik olarak çok sıkıntıya giricez ama bıktım artık işyerinin stresinden.

ben de nefret ediyorum çalışmaktan :ssz: hergün oğlumu bırakıp buraya gelip milletin derdini tasasını çekmekten, sırf süt izni kullanıyorum 4:30da çıkıyorum diye 5 yıllık eleman olmama rağmen maaşıma zam yapmayan patronumdan , ev ve araba kredisi ödediğimiz için tüm bunlara katlanmaktan nefret ediyorum :47:

değmiyor bebeklerimizi bırakıp bu eziyeti çekmeye ama el mahkum :ssz:

en doğru kararı vericek olan sensin canım hayırlısı olsun inşallah. seni o kadar iyi anlıyorum ki :48:

giydirsem terliyor giydirmesem üşücek gibi geliyor çok kararsız bir mevsim off sinir oluyorum

cnm gunduz kisakollu citcitli body uzerine kisa kollu tshirt. altina ise esofman ince ama kalin degil. aksamda yine kusa kollu citcitlisinin uzerine uzun kollu pijma takimi ustunede pamuklu battaniye. ben cok giydirmiyorum uzerinide kalin ortmuyorum. gecen gun uzmn bi dr bebekler 19 derecede bile ustu acik uyuyabilir hicbisey olmaz dedi tv de. hatta gece uzeri acilmis hasta olmus derler imkansiz bebek ustu acik yatmakla usutmez dedi. yani terlemesi daha tehlikeli gibi geliyo bana.

ne örtüyosun gece canım üzerine? pijamalarını giydirip yatırdım bikaç gün ,peluş battaniyesiyle ama çok terletti battaniye

dün akşam kaldırdım battaniyeyi , çıtçıtlı badinin üzerine polar uyku tulumunu giydirdim üzerine de tek battaniye örttüm ne üşüdü ne terledi iyi oldu

ama hava iyice ısınıyor biz pike örtmeye başladık uyku tulumu da ağır gelicek artık

ben hala peluş battaniyesini örtüyorum çünkü ince bir tulum giydiriyorum. pikeye geçmek için biraz daha bekliycem. battaniyeyi ben bir de karnına kadar örtüyorum, çorap da giydirmiyorum. uyurken terlemiyor, emerken terliyor sadece.

cnm gunduz kisakollu citcitli body uzerine kisa kollu tshirt. altina ise esofman ince ama kalin degil. aksamda yine kusa kollu citcitlisinin uzerine uzun kollu pijma takimi ustunede pamuklu battaniye. ben cok giydirmiyorum uzerinide kalin ortmuyorum. gecen gun uzmn bi dr bebekler 19 derecede bile ustu acik uyuyabilir hicbisey olmaz dedi tv de. hatta gece uzeri acilmis hasta olmus derler imkansiz bebek ustu acik yatmakla usutmez dedi. yani terlemesi daha tehlikeli gibi geliyo bana.

bir de bakıcımıza anlatabilsem bunu :ssz: terlerse iyi olurmuş yumuşarmış göğsü :ssz:

ben de nefret ediyorum çalışmaktan :ssz: hergün oğlumu bırakıp buraya gelip milletin derdini tasasını çekmekten, sırf süt izni kullanıyorum 4:30da çıkıyorum diye 5 yıllık eleman olmama rağmen maaşıma zam yapmayan patronumdan , ev ve araba kredisi ödediğimiz için tüm bunlara katlanmaktan nefret ediyorum :47:

en doğru kararı vericek olan sensin canım hayırlısı olsun inşallah. seni o kadar iyi anlıyorum ki :48:

canım biz de kiradayız, bir de araba kredimiz var eşim ondan kızlı sanırım haklı da. öyle bir bıktım ki herşeyi göze aldım artık. inşallah hayırlısı olur. süt iznini az kullanıyorsun galiba sen de. mesainiz normalde kaçta bitiyor.

canım biz de kiradayız, bir de araba kredimiz var eşim ondan kızlı sanırım haklı da. öyle bir bıktım ki herşeyi göze aldım artık. inşallah hayırlısı olur. süt iznini az kullanıyorsun galiba sen de. mesainiz normalde kaçta bitiyor.

normalde 9-18 çalışıyorum canım şuan 16:30da çıkıyorum. tabi 16:30 olmadığı zaman da çok oluyor 17yi falan buluyor :ssz:

cok anac bi bakicin var ama iyi niyetli. sadece biraz eski toprak :)) on sene oncesinin dogrulariyla simddiki dogrular ayni deil. onlar oyle yetistirmis bisey olmamis ondan olmaz diyolar.

ya Allah razı olsun kendi torunu gibi düşünüyor öyle bakıyor. kendi torunu da 5 yaşında zaten onu da o büyütmüş. doruk'un annanesi dedesi gibi görüyolar kendilerini sağolsunlar

kötü niyetle bişey yaptığını kesinlikle düşünmedim bugüne kadar ama işte dediğin gibi eski toprak :1: ben kaç tane büyüttüm bişey olmadı, ben daha iyi bilirim hallerinde

ben de kendi çocuğuma bakamadığım için her hareketini her sözünü daha fazla üzerime alınıp daha çok üzüyorum haliyle kendimi:ssz:

slm anneler::):):)ben bır konuda fıkır olarak yardımlarınızı beklıyorum.kızımda ekım dogumlu.6 7 aylık yanı.odasında yatıyor gece de gunduz de.bebek telsızı almayı dusunuyorum acaba cok gereklı olurmu bosuna mı almıs olurum?ve sıfır veya ıkıncı el mı alsam?bana fıkır sunabılırmısınız?ayrıca 3oda bı salon olan bı evde oturuyorum belırtmek ıstedım.

slm anneler::):):)ben bır konuda fıkır olarak yardımlarınızı beklıyorum.kızımda ekım dogumlu.6 7 aylık yanı.odasında yatıyor gece de gunduz de.bebek telsızı almayı dusunuyorum acaba cok gereklı olurmu bosuna mı almıs olurum?ve sıfır veya ıkıncı el mı alsam?bana fıkır sunabılırmısınız?ayrıca 3oda bı salon olan bı evde oturuyorum belırtmek ıstedım.

benim oğlumda kendi yatağında uyuyor geceleri. birara ben de almayı düşünmüştüm almayı telsiz ama her uyanışında duyuyorum zaten sesini o yüzden vazgeçtim almaktan

yatak odalarımız yanyana zaten oğlumla gerek kalmıyor yani

Bende evde oturmak çocuklarıma bakma istiyorum 95 yılından beri aktif çalışıyorum çok yoruldum ama mecburum sizler gibi. ve yapabileceğim hiç bir şey yok herşeye göz yummaktan başka

selam melekler ve anneleri..herkes ıyıdır umarım.bizim birAZ sorunlarımız vardı insallah hallettik bakalım..bu arada cok sıcak oglusum bir haftadır yarım kollularla dolasıyor.biraz gecmise bakalım...

günaydın diyim şimdi , geçmişe şöyle bir attım geldim , boğazım çok fena 2 gündür , yutkunamıyorum , bu hep baharlarda oluyor nedense , hapşurmayada başladım , inşallah hastalanmam yoksa kısçeyede geçiyor hemen :50:hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah
hayatım cook gecmis olsun...hatta insallah gecmistir bile...
Herkese kocaman bir merhabaaa herkese iyi haftalar diliyorum. Umarım herkes iyidir. Dogum günün kutlu olsun Arkadaşım ailenle sevdiklerinle nice yıllara
herkes ek gıdaları arttırıyor biz daha ek gıdaya geçmedik.:)ve kabızlık basgosterdi ilginç bir şekilde. Şimdiye kadar hiç olmamıştı. Dr. Dufalak diye bi ilaç verdi bağırsak düzenleyici imiş. Bugün onu alıcaz inş düzene sokar. Kızım yine çok fena salya akıtmaya basladı sanırım ucuncu diş gelecek ama ne kadar sürer çıkması bilmem. Çıkmasa dahamı iyi acaba:) yoksa zaten fena sekilde ısırıyor o da çıkarsa hiç çekilmez. Emzirme ye korkuyorum cadıyı.
Bayadır yazamadım ondan zaar uzun oldu:)) ozlem işim.yemek yapıyorum sil supur utu derken birde kitap okumaya calisiyorum arada gırıp bakıyorum é bide Kızımla oyna et dolas derken buraya vakit kalmıyor.
Altısında ası mız var inşallah ateş falan olmaz.
Bu arada doğum günü için Topic açmak guzel bi fikir. Benim de aklımdan bişeyler geçiodu bununla ilgili. Yavas yavaş başlamak lazım sonra bir bakmışsın o gün gelmiş oluyor.
Neyse çok konustum mazur gorun tekrar gorusunceye dek kendinize ve bebişlerinşze iyi bakınız sağlıkla kalınız
kabızlık cok fena biz de cok muzdariptik kuru erik haslayıp puresini yedirince cok iyi geldi tavsiye ederim..
kızlar haftasonu yine kv.deydik gelemedim, 2 gecedir kızım 2-3 gibi uyumaya başladı, ve sabaha kadar uyuyo çok şükür, gece uykusu yüzü görmeye başladık :) aylardır güneş doğmadan uyumayan bi bebek olduğunu düşününce gerçekten çok mutluyum bu sattedeolsa uyuduğu için. öğlene kadar uyudu, 1buçuk gibi uyandı. şimdi ikinci uykusunda. 50 dk filan uyur, hemen yazmayı bıtırıp işlere girişmeliyim. çok oyuncu oldu yalnız kalmak istemiyor artık. bu arada ek gıda bizdede savaş halinde. tarhana çorbası veriyordum kızıma çok severek içiyodu ama kaşık kaşık ilaç verdik geçen hafta ve şuan kaşıkla bişey yemeğe karşı direnç gösteriyor. ilaçların hiçbirini veremiyorum çünkü çok tepkili ve istemiyo ağzını açmıyo, çok gariptirki ilaçları kestikten sonra uykusu kakası gazı düzenlendi. denk geldi galiba :) 6. ay herşey düzene girer dedikleri doğru mu ki acaba yoksa geçici mi bilmiyorum ama güne erken başlamanın tadını çıkarıyoum, normalde bu saatlerde kahvaltı yapıyo olurduk, bugün fizik tedavime gittim, bulaşıklarımı toparladım, çok güzel bi kahvaltı hazırladım, eşimle yedik, misafirim geli 1 saat onunla oturdum kızımı uyuttum. yaşasın erken kalkmak :)
gozun aydın arkadasım ben de cok mutluyum gunduz de uyumaya basladık maasallah..

merhaba kızlar. hastaneden geliyoruz :ssz:

bikaç gündür hafif öksürük vardı. dün gece de ateşi yükseldi çok huzursuz uyudu doruk.

gece 4te calpol verdim sabah 37,5tu ateşi koltukaltından, makattan 38

doktor dedi öksürük de ateş de dişten ama yinede bir idrar tahlili istedi ,zaten ateşi yüksek değil ama calpolden sonra bile 37,5 olunca her ihtimale karşı tahlil istedi

doruk beyin çiş yapma faslını bekledik uzun uzun :27: sanki inadına tuttu yapmadı :1:

neyse şükür bişey çıkmadı, diş için jel verdi
gecmis olsun sekerim..

hg.canim, kabizlik :ssz: gunde4-5kere yapan melegim 3gunde bir yapiyor makat catlagi oldu ustelik kremlerle ve duphalac ile catlagi kontrol altina aldik ama hala hergun kaka yapmiyor olmasi can skici... 6.ay asisinda atesimiz 37.8°olmustu calpol ile dusurduk sukur ve ilk 2gun surdu ates umarim rahat gecirirsiniz minigine sevgiler...
erik puresi denemelisi gecmis olsun..

ya kızlar inanaın cok sinirliyim midem bulanıo sinirden ben hasta olucam böle.kv ne kadar karısıo ınsana adı üstunde kv.cocuk az kılo aldı ya taktı kafayı herseye karısır oldu sinir oluorum anasımıyım danasımıyım ben burda sunu söyle yap bunu böyle yap offf
takma kafan dr anormal bir durum olmadıgını soyledi de millet lafı uzatmaz boylece..

sorma yanıyoruz gece gunduz.uyku tulumu kullanmıyoruz artık.cıtcıtlı atlet+ayaklı ince bir tulum ve karnına penye battaniye ortuyorum daha iyi gibi terlemesi azaldı.pencere de accıktı dun gece..

hayatım ozur dilerim karısmak istemem ama bolumun cok ıyı millet arıyor bulamıyor.sutunu sagsan filan.tekrar sınav daha zor olmaz mı?evlatlarımız icin ne yapıyorsak yapıyoruz daha refah yasasınlar diye...insallah hakkında hayırlısı olur canım...son durumu paylasırsan sevinirim..

cok ise yarıyor ama iyi bir telsiz olmalı bizimki cok cızırtı yapıyor.

siz kayınvalidelerle ben de bakıcı teyzemizle dertliyim :ssz: tamam belki kötü niyetle söylemiyolar yapmıyolar ama bi noktadan sonra herkesin dediği batıyor insana :ssz:

dün gittim baktım uzun kollu çıtçıtlı, üzerine uzun kollu badi giydirmiş neyse iyi güzel bi battaniyeye sarmış, bi battaniyeyi de üzerine örtmüş uyutmuş üşümesin diye

çocuk bir uyandı şakır şakır ter , terle iyi olurmuş hastalığı gidermiş. hasta değil ki dedim doktor boğazını kulağını kontrol etti, tahlilini yaptı yok bişey şükür

öksürmesi dişten dolayı akıttığı salyadan kaynaklanıyor üşütmekten değil. ama anlatamıyorum üşütçem takıntısı olan bir bakıcımız var sağolsun
ahh ahh hepsı aynılar sanırım u eskı topraklar.

ben kolsuz cıtcıtlı bady uzerıne kollu penye altıa kulotlu corap tayt gece yatarken sadece badysının uzerıne penye pıjama uzerınede batanıyesını bu kadar.ece cok terlıyor uyurken
sen haklısın canım sonucta bebegınden ayrı kalıyorsun bırde ezırmeyı ı bırakıcaksın

Back
X