kızlar haftasonu yine kv.deydik gelemedim, 2 gecedir kızım 2-3 gibi uyumaya başladı, ve sabaha kadar uyuyo çok şükür, gece uykusu yüzü görmeye başladık :) aylardır güneş doğmadan uyumayan bi bebek olduğunu düşününce gerçekten çok mutluyum bu sattedeolsa uyuduğu için. öğlene kadar uyudu, 1buçuk gibi uyandı. şimdi ikinci uykusunda. 50 dk filan uyur, hemen yazmayı bıtırıp işlere girişmeliyim. çok oyuncu oldu yalnız kalmak istemiyor artık. bu arada ek gıda bizdede savaş halinde. tarhana çorbası veriyordum kızıma çok severek içiyodu ama kaşık kaşık ilaç verdik geçen hafta ve şuan kaşıkla bişey yemeğe karşı direnç gösteriyor. ilaçların hiçbirini veremiyorum çünkü çok tepkili ve istemiyo ağzını açmıyo, çok gariptirki ilaçları kestikten sonra uykusu kakası gazı düzenlendi. denk geldi galiba :) 6. ay herşey düzene girer dedikleri doğru mu ki acaba yoksa geçici mi bilmiyorum ama güne erken başlamanın tadını çıkarıyoum, normalde bu saatlerde kahvaltı yapıyo olurduk, bugün fizik tedavime gittim, bulaşıklarımı toparladım, çok güzel bi kahvaltı hazırladım, eşimle yedik, misafirim geli 1 saat onunla oturdum kızımı uyuttum. yaşasın erken kalkmak :)