• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

dr dr gezioz biz :1: öksuruk ıcın pediatri gastro.. hırıltı için pediatri akciğerci... memorıal e abone olduk :1:

gecmis olsun cnm. saglik ocagindami tartmislardi oncekinde bebisini. bizimde yanls tarttilar orda. zaten bi koydu tartiya ikinci kere koydugunda 300 gr fazlaydi. nasil oluyosa. boyumuzuda onceki aydan kisa olcmeyi beceriyolar..

sağol güzelim teşekkür ederim :48: evlenmeden önce 6 yıl beraberdik evlenemicez diye dertli olmuştuk :1: şaka maka 5 yılı devirdik :nazar:
bızdede oyle bızımkıler evlendırmıycez dıye yırtındılar ama nafıle yınede evlendık.11 yıl oldu bızımde bırlıkte olalı

dr dr gezioz biz :1: öksuruk ıcın pediatri gastro.. hırıltı için pediatri akciğerci... memorıal e abone olduk :1:

hımm memorıalde dıcle hanıma mı gıdıyosun ercan beye mı?benım doktorum dogum yapıcak onun yanına gıdıcem memorale..

gecmis olsun cnm. saglik ocagindami tartmislardi oncekinde bebisini. bizimde yanls tarttilar orda. zaten bi koydu tartiya ikinci kere koydugunda 300 gr fazlaydi. nasil oluyosa. boyumuzuda onceki aydan kisa olcmeyi beceriyolar..

ya yok aynı hastenede ama farklı hemsıre olctu aynen öle yapıolar işlerını dogru yapsalar o kadar paraalıolar sankı hayrına ölçüverio manyaklar ya sinir oldum güya özel hastane idile asısını yapılar zatrreyı bu ayda yaptıgı yeri görseniz çizmiş baldırını iğneyle cocugun nasıl becermiş bilmem.bi daha gıttgmde gösterıcem böle hemsırelerlemı calısıosunz dıcem kadına afedersin ama hepsi salak ya :113:

bızdede oyle bızımkıler evlendırmıycez dıye yırtındılar ama nafıle yınede evlendık.11 yıl oldu bızımde bırlıkte olalı

hımm memorıalde dıcle hanıma mı gıdıyosun ercan beye mı?benım doktorum dogum yapıcak onun yanına gıdıcem memorale..

canım biz ataşehirdeki ne gıdıoz malum kartaldayım ben

aman neyse ki azilara varmis daha :) kizimin alt iki disi baya uzadi, normal dis kivamina geldi, heralde sira on ustlerde. salyalar da durmustu, onluksuz bir ay gecirdik :) ama simdi basladi yine salyalar, bu ara eller hep agizda yine.
Benim kide aynı bi suredir salya feci şekilde akıyor ust dişleri bekliyoruz. Dişleri biraz erken çıktı ustlerde çıkarsa nasıl emzircem diye düşünüyorum
yemek yedim geldim :56: geliyorum gidiyorum kimse yok benimde giresim gelmiyor :ssz:
Evet artık iş güç yapıyoruz yada uyuyoruz çıkıyoruz falan pek buraya fırsat kalmıyor kendi adıma söyleyeyim :)
ya kızlar inanaın cok sinirliyim midem bulanıo sinirden ben hasta olucam böle.kv ne kadar karısıo ınsana adı üstunde kv.cocuk az kılo aldı ya taktı kafayı herseye karısır oldu sinir oluorum anasımıyım danasımıyım ben burda sunu söyle yap bunu böyle yap offf
Takma boşver yokmus gıbı yap en iyisi;)
selam kızlar nasılsınız dr a gittik bugün 7aylık kontrolümüz vardı kızım 250 gr almış 8kilo 170gr çıktı dr bu ay az almış ama boyu uzadığı için normal dicem dedi 71.5cm boyu o kadarda ek gıda veriyorum anlamıyorum gece uykusuzluk için damla verdi mide hazımsızlığı için şurup veri onlara başladık bakalım nolcak kusması var bide günde 4 5kez kaka yapması var acaba ondanmı az klo alıyo:(((bu ay balığa başla dedi bide kıyma ve tavuğa bakalım sevecekmi hanım
Maşallah kuzuya demek etlere geçmeye başladınız inşallah sever
kızlar kuzulara gündüz ve gece ne giydiriyosunuz?
Gece kısa kollu cıtcıtlı bady altınada eşofman giydiriyor um sıcaksa. Serinse birde uzerine uzun kollu ust giydiriyor um. Uzerine penye battaniye sıcaksa polar battaniye ortuyorum gunduz de kısa kollu ustune penye kolsuz kapşonlu yelek giydiriyorum.
giydirsem terliyor giydirmesem üşücek gibi geliyor çok kararsız bir mevsim off sinir oluyorum

hayatım cook gecmis olsun...hatta insallah gecmistir bile...

kabızlık cok fena biz de cok muzdariptik kuru erik haslayıp puresini yedirince cok iyi geldi tavsiye ederim..
Saolasın denicem bunu
gozun aydın arkadasım ben de cok mutluyum gunduz de uyumaya basladık maasallah..

gecmis olsun sekerim..

erik puresi denemelisi gecmis olsun..

takma kafan dr anormal bir durum olmadıgını soyledi de millet lafı uzatmaz boylece..

sorma yanıyoruz gece gunduz.uyku tulumu kullanmıyoruz artık.cıtcıtlı atlet+ayaklı ince bir tulum ve karnına penye battaniye ortuyorum daha iyi gibi terlemesi azaldı.pencere de accıktı dun gece..

hayatım ozur dilerim karısmak istemem ama bolumun cok ıyı millet arıyor bulamıyor.sutunu sagsan filan.tekrar sınav daha zor olmaz mı?evlatlarımız icin ne yapıyorsak yapıyoruz daha refah yasasınlar diye...insallah hakkında hayırlısı olur canım...son durumu paylasırsan sevinirim..

cok ise yarıyor ama iyi bir telsiz olmalı bizimki cok cızırtı yapıyor.

Günaydın annişler :129: Dün hasta oldum ya mafolmusum gece bogazım şiş uyandım dr a gittim.kızıma bişi olmadı şimdilik umarım olmaz.benim 3. Hasta olusum ve kızıma dier 2 si gecmemişti emdiği için süt antibiyotik gibi bi madde salgılarmış korurmuş bebeği sık sık emdiriorum o yüzden.
Geçmiş olsun zuhal sanada geçmiş olsun
kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildim:(boğaz enfeksiyonu olmuşşş:(((
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kısa zamanda iyileşir inşallah çok zor çocuğunun hasta olması
kizlar melegimde bi kac gundur dikkatimi ceken bisey var gun icinde silkiniyor boyle ici urperiyor gibi 4kez yapti bugun. varmi sizde?

Bizde yok.serinliktenmi yapıo acaba

oglusumun boynunun altı isilik olmus :(( onerileriniz...factor nerelerdesin kuzum sıcak memlekette yasıyorsun umarım sizde boyle sorun olmaz...

hava çok sıcak artık , ben artık hergün işten eve gidince hemen yıkayıveriyorum ferahlıyor kendine geliyor kuzum

30 derecenin üzerinde artık burda da sıcaklık ,hergün yıkamak lazım kuzuları bundan sonra

günaydın hayırlı cumalar kızlar :16:

bebişleriniz su içiyo mu? doruk'a doğduğundan beri suyu zoraki veriyodum 3 gündür elinde biberon lıkır lıkır su içiyor. yaz geldi hararet başladı galiba

benım bebegım acayıp sevıyor suyu.dogdugundan berıde ıcıyor antalyadayım sıcaklaR DAha da arttı bu aralar ıyıce ıcmeye basladı.ben bıle zor dayanıyorum o mınnacık ne yapsınkı..

hava çok sıcak artık , ben artık hergün işten eve gidince hemen yıkayıveriyorum ferahlıyor kendine geliyor kuzum

30 derecenin üzerinde artık burda da sıcaklık ,hergün yıkamak lazım kuzuları bundan sonra

hergün yıkanıyoruz zaten..hatta kuvetini su doldurup icine banyo oyuncaklarını atıyorum bayılıyor..gunde iki kere mi yıkasak acaba sabah aksam faydası olur mu ki?annem pudra surdu bakalım yararı olacak mi

aynı yıl evlenmişiz :13:
evet canım hatta sanırım aynı yıl cıkmaya aslamısız eslerımızle
canım biz ataşehirdeki ne gıdıoz malum kartaldayım ben

hımm evet canım ya.ben hıc gıttmedım atasehıre.etılere ve sıslıdekıne gıttım ben malum uzun zamanımızı orda gecırdık tup bebekten dolayı

geçmiş olsun canım ılık bir duş aldırdın mı ateşi yükselince?

canım aldırdım 5dk düşüyo yine yükseliyor:(((

alışıyolar canım aynı saate, doruk da aynı 6da uyanığız. bugün tekrar daldı şükür 7ye kadar uyuyabildik[/QUOT
canım aldırdım 5dk düşüyo yine yükseliyor:(((

saolun kızlarrr bugün çok şükür iyiyiz ateş 38 e düştü dolven ve minoset veriyorum dönüşümlü çok sıkıştımmı fitil atıyorum...

selam kızlar nasılsınız dr a gittik bugün 7aylık kontrolümüz vardı kızım 250 gr almış 8kilo 170gr çıktı dr bu ay az almış ama boyu uzadığı için normal dicem dedi 71.5cm boyu o kadarda ek gıda veriyorum anlamıyorum gece uykusuzluk için damla verdi mide hazımsızlığı için şurup veri onlara başladık bakalım nolcak kusması var bide günde 4 5kez kaka yapması var acaba ondanmı az klo alıyo:(((bu ay balığa başla dedi bide kıyma ve tavuğa bakalım sevecekmi hanım
Geçmiş olsun canim ya takma kiloyu sağlıklı olsunlarda napalimcanim surup demiştin nasil iyimi adi ne iyiyse ben de alsam uyku az hep biz de......bu arada Bisey sorcam ya alakasız ama iki gundur okumaktan bakmaktan biktim çamaşır makinem arızalı yenisine bakıyorum kafam karisti Samsung Eco hubble ,lg direct drive,hotpoint diğerleri herkes kendini övüyor yeni alıp memnun kalan varmi aranızda

Merhaba kizlar uxun zamandir yazamadim ise basladim bi.yogunluk oldu aslinda 12:30 da cikiyorum.ama yinede yetisemiyorum.birdeaofsinavi.oluncayarin sinav var bakalim hayirlisi.

Geçmiş olsun canim ya takma kiloyu sağlıklı olsunlarda napalimcanim surup demiştin nasil iyimi adi ne iyiyse ben de alsam uyku az hep biz de......bu arada Bisey sorcam ya alakasız ama iki gundur okumaktan bakmaktan biktim çamaşır makinem arızalı yenisine bakıyorum kafam karisti Samsung Eco hubble ,lg direct drive,hotpoint diğerleri herkes kendini övüyor yeni alıp memnun kalan varmi aranızda

canım zaditen damla adı ilk gece verebildim sonra ateşlendik verdiğim gece 12den sabah 10 a kadar uyudu ama alerji ilacıymış o yan etkisi uyku yapıyomuş...

Günaydın annişler :129: Dün hasta oldum ya mafolmusum gece bogazım şiş uyandım dr a gittim.kızıma bişi olmadı şimdilik umarım olmaz.benim 3. Hasta olusum ve kızıma dier 2 si gecmemişti emdiği için süt antibiyotik gibi bi madde salgılarmış korurmuş bebeği sık sık emdiriorum o yüzden.
çok geçmiş olsun canım. kendine de dikkat et, bir an önce iyileşirsin inşallah.

kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildim:(boğaz enfeksiyonu olmuşşş:(((
antibiyotik kullanıyor değil mi? çok geçmiş olsun.

kizlar melegimde bi kac gundur dikkatimi ceken bisey var gun icinde silkiniyor boyle ici urperiyor gibi 4kez yapti bugun. varmi sizde?
bizimkinin yüzüne hava esince yapıyodu bi ara.

gunaydın annler:):)sıze bır sorum olacak sızın bebeklerınız demı erken kmalkıyo her sabah 6dan ıtıbaren ayaktayız.gec yatırdım yıne 6da uandı erken yatırdım yıne 6da uyandı.ayrıca zaten calısan bı anneyım .en azından 7ye kadar uyusun dıye her aksam yatmadan once dua edıyorum ya cok yoruyo bı muddet sonra sureklı aynı saatte kalkmak.bırazcık daha uyması ıcın onerılerınız olabılır mı??
bazı bebekler anlattığın gibiymiş. modern bebek bakımı kitabında yazıyodu. ikiniz de erken yatıp dinlenin bence.

günaydın hayırlı cumalar kızlar :16:

bebişleriniz su içiyo mu? doruk'a doğduğundan beri suyu zoraki veriyodum 3 gündür elinde biberon lıkır lıkır su içiyor. yaz geldi hararet başladı galiba

biz daha bugün başlıycaz:) suluk almayı düşünüyorum inşallah alışır. antalya sıcak susar içer heralde.

dün 6.ay aşılarımızı olduk. nasıl ağladı kuzum kıyamam, iğneleri hazırlarken babasıyla ikisinin hemşireye bakışı var...dün ateş olmadı, bugün de olmaz umarım. bu ay sadece 180gr almışız 7500 olmuşuz:( boyumuz 65cm. 4 öğün ek gıda verelim dedi sağlık ocağı. tabi 2 günde 1 yeni bişey ekliycez. sabah kahvaltı, arada meyve püresi, sonra çorba, sonra yoğurt, sonra da ben işten gelicem zaten. sütüm azmış heralde, halbuki emdikten sonra hiç ağlamıyordu. hasta gibi de değil. neden bu kadar az kilo aldi ki acaba??? bebeğim uyanmadan ek gıda başlığına girip bir iki tarif öğreneyim:)

Back
X