• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

eşim çarşamba gelecek ev için ben gelemicem o tutucak evi 750 yi aşsın istemiyorum aslında metrobüse yakın dimi innovia beğendim ben çok güzel

tam dıbınde degılde ınnovıanın servısı var metrobus duragına yurusende 10 dk...ben sana bırkac secenek bulurum sımdı ozel mesaj atarım ben c2 blokta oturuyorum yakın baksın

slm güzel anneler tatlı bebişler :16: ilk anneler günümüz kutlu olsun :16:

hergün girip geçmişi okuyorum ama yazcak fırsatım olmadı bir türlü ,hem zaten bakıyorum da merak eden de yok :ssz:

geceleri doruk'u artık koyduğum yerde bulamıyorum döne döne ya yan yatıyo oluyo yatakta, ya da tam tersi dönmüş

hergün girip geçmişi okuyorum ama yazcak fırsatım olmadı bir türlü ,hem zaten bakıyorum da merak eden de yok :ssz:

geceleri doruk'u artık koyduğum yerde bulamıyorum döne döne ya yan yatıyo oluyo yatakta, ya da tam tersi dönmüş

canım bende daha yenı gırdım sayılır kız

bı resım de bızden olsun bakın bakalım buyumus muyuz
evde eksık bsı varsa soleyın de alalım annısımle alısversdeyız de bız:9::9:
Eki Görüntüle 706129

:nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 708543 Eki Görüntüle 708544

:nazar:Nehir'im AVM lerde geziyorrr,şapkaaa denemesiiii :9::9:

kızlar bugun annem eşim ve kızcem ile gezmeye gittik.. bugun itibariyle 57 ye düştüm uzun zamandır görmemiştim bu kiloyu en son 3 sene önce bu kilodaydımn bakın nasıl olmuşum..

maşallah cimcimelerimize :nazar: hepsi mi tatlı 2012 bebişlerinin böyle :nazar:

kaynimin nikahi icin ogluma yaptigim kombin. belki pantolon askisi alirim kararsizim suan. gomlegin uzun yada kisa kollu olmasi havaya gore degisicek. insallah nikahta cekilir o fotografida koyariz canim.Eki Görüntüle 707794 Eki Görüntüle 707797

çok güzel olmuş canım kombininiz güle güle giysin paşa :55:

biz de dün aldık cicilerimizi yelekli takım istiyodum ben öyle aldım

tulum giydirmeye doyamamıştım kısa kollu paçalı bir tulumla kot salopet ve tişört aldım bir de

söz de bişey almıcam ama her dışarı çıkışımda bişeyler almadan duramıyorum bi yandan da annanesiyle teyzesi alıyor, bir sürü yazlığımız oldu şimdiden :1:

Kızlar rica etsem ek gıda ile ilgili paylaşımlarınızın olduğu sayfanın linkini yazarmısınız?

gunaydin gul cuum... sen girdin ben ciktim sanirim canim :(
evet yaa :25:yakalayamamısım senı bdhakıne ıns:1:
günaydınlarrr teyzoşlar bugün gidioruz 4 gibi cıkıaz evden nasipse
hayırlı yolculuklar canımmm:10:
canım benımm merak etmez olur muyuz hıc:16:
ama ıste kacamak ıkı dakıkalıgına grıp cıkıyoruz ya artık kendımızı anlatmaktan etrafa yetısemıyoruz cogu zman:ssz:
doruk pasa sabaha kadar btun pozısyonları denıyo desenee:emir_bebek::nazar:
benım kızım o derece hareketlı dııl 6.5 aylık su an.. ama donme emekleme yurume gbı konulada baya bı agır vasıtaa:9::9:
babasına cektı herhaldeee:52:

kızım ogle uykusunda teyzoslarr :31:benı de koltuga cıvıledı mınnos saolsunn:9::9:

sevıl nerde yıne gelmedı kac gundur zuhal de bı cee yaptı kactıı:6:
havada kapalı off ıcım daraldı wallaa gelın de ıkı laf edelım yaa:ssz:

kızım ogle uykusunda teyzoslarr :31:benı de koltuga cıvıledı mınnos saolsunn:9::9:

sevıl nerde yıne gelmedı kac gundur zuhal de bı cee yaptı kactıı:6:
havada kapalı off ıcım daraldı wallaa gelın de ıkı laf edelım yaa:ssz:

ben sureklı burdayımda kımseler yok arada gıdıp gelıyorum pc hıc kapanmıyor yanıı

Selam kızlar epeydir giremedim geçmişide pek okuyamadım inş.Meleklerinizle beraber iyisinizdir.Bizim minik adam bu aralar çok ilgi istiyor yanlız kalmak istemiyor yemek iş derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile.Dişler kaşınıyor ama çıkmadı henüz.Kızlar gün içinde bebişleriniz nasıl oyalanıyorlar yatarak mı?oturtuyormusunuz?Yürütgeçtemi? merak ediyorum bizimki oturmayı pek sevmiyor hemen öne eğilip iki büklüm oluyor önüne birşey koysam bile:9: Resmini koyduğunuz bebeklerinize kocaman bir maaşallah:nazar:

ben sureklı burdayımda kımseler yok arada gıdıp gelıyorum pc hıc kapanmıyor yanıı

ece nasıl canım zaten maşallah usluydu şimdide aynı mı? yavaş yavaş birşeyler söylüyormu çok tatlı oluyorlar bizimki 2 gündür ba baa diyor:) doğumgünü hazırlıkları nasıl gidiyor alışveriş yaparsan paylaş mutlaka.Geçen gün butikbebeye uğurböcekli kıyafet gelmişti özel gün için.Orada gerçekten çok güzel şeyler oluyor geçen gün kereme 2 tane şort tulum aldım çok rahat olur yazın,geldi ve çok beğendim.

bende duzensz aralıklarla gun ıcınde bakıyorum ama onlıne bulamıyorum kımseyıı:50:
Selam kızlar epeydir giremedim geçmişide pek okuyamadım inş.Meleklerinizle beraber iyisinizdir.Bizim minik adam bu aralar çok ilgi istiyor yanlız kalmak istemiyor yemek iş derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile.Dişler kaşınıyor ama çıkmadı henüz.Kızlar gün içinde bebişleriniz nasıl oyalanıyorlar yatarak mı?oturtuyormusunuz?Yürütgeçtemi? merak ediyorum bizimki oturmayı pek sevmiyor hemen öne eğilip iki büklüm oluyor önüne birşey koysam bile:9: Resmini koyduğunuz bebeklerinize kocaman bir maaşallah:nazar:
hosgeldın hılal:3::3:
walla bende senınle aynı tempodayım gunduz sırf mınnosumun gonlunu yapıyorum ne zaman ne yapmak ısterse
o bana uymayınca ben ona uyma yolunu sectımm:1:hava guzel olursa gezmeye cıkarıyorum ben
cok sevıyo dısaryı farklı ınsanlar gormeyı donuncede de daha bı mıs uyuyo temz hava ıyı gelıyoo
oturmayı sevıyo benm kızım oyuncaklarını dokuyorum onune braz onlarla oyalanıyo
yurutec almadım ben salıncak var bıtane arada onda takılıyo bazen oto koltugunda bısıler kemırıyoo:9:
ama genelde kucagımda...
sen yanlarına sagına soluna desteklerle oturtmaya devam et bnce ynede onları en cok oyalayan sey bu cunkuu:34:

bende giriyorum kimse yok denk gelmiyorym :( benim oglum disardan geldigimizde kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya basliyo bunu iki gundur yapiyo. gezmek istiyo sipam. babasi ise gidincede agliyo. cok tatli oluyo nasilda buyuduler anliyorlar artik bicok seyi.

slm kızlar öncelikle cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için tşk ederim. böbreklerimizin sonuçları çıktı ama benim misafir yoguluğum vardı gelemedim şükür bugün dinlendik.idrar sonuçlarımızda büyük bir sorun çıkmadı şükürler olsun taş oynama yaparsa ağrı olurmuş şuan ilaç kullanmaya gerek yok dedi d3 üı kesinlikle kullanmamamı söyledi büyük ihtimalle kendi düşecektir dedi tabi sürekli kontrol altında olacak bunun dışında gazımızda devam ediyor 3-4 günde kaka yaptımz için sindirim düzenleyici verdi ayrıca çatlamız varmış ve üst dişlerimiz geliyomuş bunların hepside rahatsız ettiği için huysuzlandığı söyledi şüküürler olsun ciddi bişey çıkmadı şuanlık inş taşımızda büyümez düşer huysuz olmadığı zamanlarda da başaçıkamıyorum oğlumla benim için fazla hareketli :( emekliyor artık yerde bişey bırakmaya gelmiyor yatanda dikelmeye çalışıyor koydum gibi bulamıyorum üstünü 10 kere örtüyorum ama açıyor napıcam bilmiyorum allahtan beceremiyor daha kalkmayı gündüz yere yatak yapıyorum ama koydum yerde bulamıyorum örümcekte koşuyor nerdeyse ama sinir oluyor ona hobbala aldık onda 5 dk duruyor oyuncak sevmiyor tek sevdiği sokak pencere önü balkon sürekli kucamda olmak istiyor gece benle uyumak istiyor pc yi teli elime aldırmıyor gazı ağrısı derdide bitmiyor tabi bide bu halde misafirler beni mahvetti artık ara ara ugrarım inş sizde herşey yolundadır Allah a emanet olun

kizlarr gunaydinnn, herkese iyi haftalar. gecmis anneler gununuz kutlu olsun, kuzularimizla ilk anneler gunumuz..dun kardeslerim, babamlar, arkadaslarim anneler gunumu kutlamak icin arayinca bir tuhaf oldumm :))) ama en guzel hediye kizimin ask dolu bakislari. bazen oyle bakiyor ki, bakislari icimi delip geciyor, tarif edilmez bir duygu degil mi ..

Eki Görüntüle 709948

Eki Görüntüle 709949

Fıstıkımmm:emir_bebek::emir_bebek:

hosgeldinnn, nerelerdeydinnn, ozledik seni.allahim bu ne tatli bir kiz, masallah annesi, saclari da uzamis aman da aman :)))))
benim kizim ters ters gidiyor canim, tum odayi ters turluyor :) bir bakiyorruz masanin altinda, bir bakiyoruz sehpanin altinda :) ellrinden guc alip kendini geriye itip kaykila kaykila dolaniyor, ama one dogru gidemiyor :)

superrrrrr, ne guzel yaaa, darisi benim gibi veremeyenlerin basinaaaaaa.. walla emzirince zayiflarsin dediler, tik yok, acaba benim kizim az emiyor ondan mi :)[/QUOTE]
cnm uc haftadir calisiyorum kizimda uc haftadir emmiyor sagiyorum yine 700 gr vermisim

canımm hosbuldummm :3::3:ne ıyı ettın bı ses verdın sende hosgeldınn fıstıgımm:70:
aaa zuhal neden küstü kııı:26::26:burayı bırakcak kdar onemlı olan mevzu ne ??
bı yolunu bulup onu hemen aramıza döndürmelıyız o haldee kızlarr:5:

merhaba canım hosgeldınn.. oglusun ıcın cok uzuldum Allahm bı an once sıfa versın melegınee dualarım ssenınle...
bızı haberdar et olur mu tedavı surecın boyunca merak ederız senı.. benımde kızım da hatrlıyosundur
belkı topıgın zor bebeklerınden...
cuma gunu esaslı bı muayneye gtcez bakalım bıraz arastrdım kendım ıhtımallerı
bobrek tası cıkan bebısler var dze de okumustum hatta ondan berı bende aynı sonucla karsılasmaktan
korkuyorum:18::18:
Allah esırgesın meleklerımızıı...

sende kacaktın demek:20: sende hosgeldın o halde arzucumm..:3:
fırsat buldukca gel mademm ıssız kalmasın topıgımız:kkk:
aman ne guzel yurume heveslısı bebısın demek:46: bızde dha tık yok yurumeyı gectım emekleme bılee:9:
Evet ya yurumek bi yana kosuyo bizimki artık yurutec alıcam galiba çokta durmaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi
kayıkcı ve cee ee bızım de favorı oyunlarımızdan:32::21::32:
bı de araba gelmıs durakta durmus hastasıyız:55::24:
bıde ayak uclarından baslayıp boynuna kadar gelmıs gelmısss yapınca delırıyo gulmekten
dha elımı dokundurmadan geelmısss dyınce baslıyo kıkırdamaya:52::52:

Araba gelmiş durakta durmus ne onu duymadım heralde hatırlamıyorum
uzun bı moladan sonra hepnız bı slm vermıssınız gırıp cıkmıssınız :8:
kuzular buyudu hepımız aynı dertten muzdarıpız vakıtsızlık...
bde kıs gbı degıl artk mınısler buyudu soguklar gttı eve tıkıldıgmz gunler bıttı halıyle burda bulusamaz olduk:51:
haftada bır de olsa sızden bısıler duymak ısterımm annıslerr ozletmeyın litfen kendınızıı:9:
hergun gelın demıyorum bunu bnde yapamam ama ıkı kelımede olsa bı cee yapın arada olur muu:71::69::69:
Cee yaptım bakim kimler var neler olmuş
bu arada bebıs resımlerıne bayıldım kızlar bunların hepsını bı katalog yapıp gorenlerden telıf hakkı toplasak yerıdır:1:
hepsı bırbırınden sırıne bunların yaaaa:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Bende koyacam resim ama telefon dan koyamıyorum :(
nasıl da buyuduler:31::31: ıMasaallah subhanallah hepsıne...
ya benım ıcımı bı korku kaplıyo kızlar yaa sımdıden ne ara buyudu kızım bole sankı hıc doyamamısım gbı
mınıcık hallerınee..
hem buyudugune sevınıyorum hem anlamsızca bı panıge kapılıyorum:50: ben onu daha severken özlüyoruMMM:43::43:
Su an bende hiç buyumesin istiyorum sanırım

Back
X