• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ya ben fazla kredı cekmek ıstemıyorum araba ıcın 25 bın tl var kesınlıkle astra olucak.ben sunu merak edıyorum 1.4 ıle 1.6 arasındakı fark ne kı 1.4 motor dusuk olmasına ragmen neden daha pahalı ben bunu cok merak edıyorum bana bunu anlatsınlar baska bısey ıstemıyorum

basortu kız.sapkasını yıkamıstımda dısarı cıkıcaz dıye basortu taktık

cok cok guzeller.

canım 1.4 ün dolusuna 1.6 nın boşuna baktıysan oyüzden fiyat farkı olmuştur.. 1.4ler daha uygun..

kızımın ilk dişii patladıı sonundaa.. ayy ilk ben farkettim ve çok heycanlandım nedense ::9::9: ama bu gecedee çok mızmızdıı..memeyi ağzından çıkartıncaa basıyo yaygarayı..sürekkliii emmek istiyoo..sıfır uykuylaa geldim işeee:5::5:

Gulcicek gecmis olsun bacim kuzucuk iyidir insallah.korkma oluyor ne kadar ozensende benim minnos iki kere dustu kasla goz arasinda oynayiveriyorlar nasil oldu anlamiyorsun bile..korktugu icin de daha fazla agliuorlar ee biz annelerin tepkisi o anda yine korkutur.insallah iyidir minisin...durumu yaz canim.
cubissh yeni dislee hayirli olsun.
cok geriye gidemedim yine trlden girince.
bu arada ben de muzdaribim emerek uyumasindan ve gece surekli uyanmaktan.ve feci inat bu aralar ustunu bagris cagris zor degiisiyoruz mesrla.onceden ara sira pispisla uyutabilirdim simdi basiyo yaygarayi emmeden uyumam diye ama ne yaygata:( komsular rahatsiz olmasin diye aak zirunda kaliyorum.yoksa her agladiginda istedigini elde edemeyecegini anlasin isterim ama toplu yasiyoeuz iste komsular rahatsiz olur..
ek gidalarimiz yarisi yerde elinde ustunde yeniyor..buyudukce daha mi zor oluyor ne...neyse iyi olsunlar da kucuk hanimlar kucuk beyler ne yapalim en azindan yalniz degiliz birbirimizi anlayabiliriz burda paylasarak...
uykusuz anneler kulubune girin mutlaka gercekten guzel bir site uygulayabilen olursa paylassin deneyimlerini lutfen...
Yaa birde aksam bebislerle cikan var mi uyku saatimiz cok erken sorun olur mu acep kimseyi ziyaret edemiyoruz eve hapsolduk:(
ozledim sevgilimle el ele dolasdigimiz zamanlari..gerci melegim uyuyunca da onu ozluyorum ne garip bir duygu..hangisi agir basiyr bilemiuorum karmakarisigim..

kizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun :(( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu :(((

Cok gecmis olsun canim ins iyidir bebis bizde dusurmustuk cok kotu oluyor insan anlayabiliyorum haber vermeyi unutma

Gulcicek gecmis olsun bacim kuzucuk iyidir insallah.korkma oluyor ne kadar ozensende benim minnos iki kere dustu kasla goz arasinda oynayiveriyorlar nasil oldu anlamiyorsun bile..korktugu icin de daha fazla agliuorlar ee biz annelerin tepkisi o anda yine korkutur.insallah iyidir minisin...durumu yaz canim.
cubissh yeni dislee hayirli olsun.
cok geriye gidemedim yine trlden girince.
bu arada ben de muzdaribim emerek uyumasindan ve gece surekli uyanmaktan.ve feci inat bu aralar ustunu bagris cagris zor degiisiyoruz mesrla.onceden ara sira pispisla uyutabilirdim simdi basiyo yaygarayi emmeden uyumam diye ama ne yaygata:( komsular rahatsiz olmasin diye aak zirunda kaliyorum.yoksa her agladiginda istedigini elde edemeyecegini anlasin isterim ama toplu yasiyoeuz iste komsular rahatsiz olur..
ek gidalarimiz yarisi yerde elinde ustunde yeniyor..buyudukce daha mi zor oluyor ne...neyse iyi olsunlar da kucuk hanimlar kucuk beyler ne yapalim en azindan yalniz degiliz birbirimizi anlayabiliriz burda paylasarak...
uykusuz anneler kulubune girin mutlaka gercekten guzel bir site uygulayabilen olursa paylassin deneyimlerini lutfen...
Yaa birde aksam bebislerle cikan var mi uyku saatimiz cok erken sorun olur mu acep kimseyi ziyaret edemiyoruz eve hapsolduk:(
ozledim sevgilimle el ele dolasdigimiz zamanlari..gerci melegim uyuyunca da onu ozluyorum ne garip bir duygu..hangisi agir basiyr bilemiuorum karmakarisigim..

Bizde ayniyiz alt degistirme sorun giyinmek sorun yemek sorun uyku sorun saat basi kalkip emiyor aciyor goguslerim bi sureden sonra doymuyormu diye yatmadan mama veriyorum hic bir ise yaramiyor yesede kalkiyor yemesede hayirlisi bakalim bi sekilde buyucekler bizimde aksamlar sorun cikiyoruz bazen uyutuyorum oldum yerde kalkinca yatmiyo farkli ortam olunca zorla uyutsam eve gelince yatirirkn kalkiyo sonra saat 1 i 2 yi buluyor uyutamiyosun bide mizmiz oluyo tabi mecbur kalmadikca evdeyiz yani

kızımın ilk dişii patladıı sonundaa.. ayy ilk ben farkettim ve çok heycanlandım nedense ::9::9: ama bu gecedee çok mızmızdıı..memeyi ağzından çıkartıncaa basıyo yaygarayı..sürekkliii emmek istiyoo..sıfır uykuylaa geldim işeee:5::5:

hayirli olsun. bizimkide patladi bugun bende cok heycan yaptim :)))

canim ogulkarimzin huylari nne kadrda benziyor. benim oglmda sirtustu yarkn hep solundn donuyo yuzustune. bende solak olcak bu kesin diyorum :) artik nadirde olsa sagindanda donebiliyo ama cogunlukla sol. bi sikinti yok endiselenme cnm. birde oglum yuvarlaniyo bayadir soldan solda :))
biz gezdik geldik oglumla. yagmur basladi kosturarak eve geldik. ist de cok basik ve sicak bi hava var bugun.
Evet canım benziyorlar gerçektende hele soluna dönmesine çok şaşırdım genelde buradaki bebişlerimize bakıyorum da sağa sola yuvarlanmalar falan:) bende üzülüyordum. Allah hepsine sağlık versin
hılalcım kusura bakma gunler once sordugun soruya anca cvp verebılıyorumm
kızım cok mızmız bgunlerde ek besınle basımız dertte uykular zaten boluk porcukk:ssz::ssz:
hıc bır seye vaktım olmuyo olee yapısık ıkızler gbı evın ıcınde takılıyoruz:6:
gecen hafta ıyıydı bu hafta hooop yıne huy degıstııı:ssz:
canım bızım uykularmzın da hala ole cok duzenlı oldgu solenemez..
aksam kacta yatarsa yatsın her sabah ıstısnasız 6.30 da kalkmak dısında hıc bı rutınımz yok:1:
gun ıcınde bazen salıncagında bazen besıgınde eger ısım yoksa ayagımda uyuyo(kı bunu uyku suresını uzattgı ıcın en cok yapıyorum)
eskıye gore duzelmeler var tabıkı ama hala ole uykusu varken bıle kolay kolay uykuya dalabılen bı bebek dııl
uyku suresı yorgunluguna gore 1 sa ıle 40dk arasında degısıyo eger dısarı cıkarmıssam dha kalıtelı oluyo uykusu
evın ıcınde ne kadar oyalamaya calıssamda yorulup enerjsını atamadgı ıcın yorgun olmuyo dolayısyla 30dk lık uykularla yetınıyo
ben de elımden geldıgnce dısarıya cıkaryorum gunde ıkı kez..gece uykusuna genelde 9 gbı dalıyo bazen 11 ı bulabılıyo tabı
ayagımda sallayıp besıgıne koyuyorum yatmadan once devam sutu yda kasık maması yemedgınden
sık sık acıktgı ıcın 2 sa 1 emmeye uyanıyo eger bı rahatszlıgı yoksa emıyo yatıyo bazen nedenszce uyumak ıstemedgı oluyo tabı
gece 3 5 demeden alıyorum ole olunca ayagıma:ssz:
ıste bole canımm... uyku konusunda bız dıger anneler gbı sanslı dıılız malesef...
canları saolsun napalımm bakarsın bızım de ılerde baska ayrıcalıklarmz olur:34::34:
Canım sağol cevabın için burası çok moral oluyor. Yanlız olmadığını bilmek çok güzel bebeklerimizi beraber büyüttük inşallah hiç bozmayalım bu arkadaşlığı haberdar edelim birbirimizi. Bizim dişlerde bir gelişme yok ama eli sürekli ağzında bazen bir bakıyorum önlüğünü sokmuş ağzına emiyor çok şirinler

kizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun :(( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu :(((
Çok geçmiş olsun canım benim arkadaşımın bebeğide kemeri taktı zannetmişti tutup kaldırdı merdivenlerdeydik çocuk kaydı düştü başını vurdu şişti falan hastahaneye götürdüler o günü hiç unutmam kız mahfoldu çok şükür hiç birşey olmadı merak etme ama şu bir gerçek ki hepimiz çok dikkatli olmalıyız geçen gün oğlum yatıyordu çekyatta bende mutfaktaydım bir bakayım defim yastık vardı onu yüzüne kapatmış öylece duruyor oyun zannefiyor Allah korusun şimdi herşeye daha bir dikkat ediyorum Allah'a emanet olsunlar
Poposunu ortasında var bizimki nin. Onuda fark edeli çok olmadı. Babası da o çoktandır var dedi internetten bakamadımda ne olduğuna.
Yanlış hatırlamıyorsam ikimizinki aynı gun dogmustu deilmi

Ayy geçmiş olsun inşallah bişey olmaz Allahın iizniyle. Mervede gecengundustu çok korktum ama Allah tan bişey olmadı çok şükür

Doğduğundan beri o lekeler var int baktım normal diyor Dr a da sormuştum ama geçmedi diye bazen takılıyor aklıma. Oğlum 31 Ekim'de doğdu dişleriniz çıktımı sizin

hayirli olsun. bizimkide patladi bugun bende cok heycan yaptim :)))

Hayırlı olsun kuzucukların incileri. Kızlar öncesinde çok zor oldumu huysuzluk ateş falan?ilaç kullandınız mı jel gibi birşey ?

ama çook tatlı maaşallahh o başındaki kırmızılı nasıl birşey çok yakışmış gözleri iyice meydana çıkmış.

Canımmm kıyamam en uslu geceleri uyuyan Hüma böyle olursa beni korku sardı şimdiden.Diş jelleri falan varmış dr.götürecekmisin dişi için?Allah kolayca çıkarabilmesi için yardım etsin
korkma canım 1 gece 4-5 kez uyanınca ben anladım zaten dişten olduğunu , gündüz zaten bişekilde oyalamak mümkün bebişleri o zaman fazla acılarını anlamıyorlar ama gece zor oluyor gerçekten , jel herkeste işe yaramıyormuş bende tavsiye üzerine 1 ölçü calpol verdim emzirip yatıracağımda , zaten ağrı kesiciya bütün gece mis gibi uyudu cimcimem , sabahada bir baktım iğne ucu gibi çıkmış dişimiz :16: darısı diğer miniklere bakalım
kizlar gunaydin.
zuhall bizde gece hic uyumadik oglum ciglik cigliga uyandi hep. sabah damagina baktimki disinin ucu gozukuyo ama hala derinin altinda. cok heycanlandim duygulandim. huzursuzlugu bundanmis demek.
dis konusunda deneyimli anneler kac gune patlar bu dis???
o diş gelmiş canım en fazla 3-4 güne çıkar artık görünüyorsa , yatırmadan 1 ölçü calpol ver sende zorlanmasın minik adam , 3 aydan sonra 1 ölçü veriliyormuş , tam 7. ayımızın dolmasına 1 hafta kala çıktı ilk dişimiz :nazar::emir_bebek::nazar: ilk gören üzerindeki atlati yırtıp yenisini alırmış , atletimizde yeniydi ama yırtmaya kıyamadım :1:
hosgeldın canım :3:senı ben hep soruyorum ama bole dsundgune gore sen her yorumu gormuyosun bence:51:
ben hem bebısım hem de aslında kendım ıcın sızlerleryım bana ıyı gelıyo burasıı:16::16:
saol şekerim eskisi kadar geçmişe bakamıyorum ondan gözümden kaçmış sanırım , sende yoktun bayadır , buralardasın artık inşallah ?
çok saol canım biz diş faslına 4 aylıkken başladık bakalım gidiyoruz öyle gazdı dişti taştı rabbim büyük dertler vermesin sizin dişinizde en hafif en ağrısız şekilde çıkar inş .sadece damla kısmında sorun çıktı damlattırmak istemiyo tabi muayene kısmı çok basit çocugu sabit biyerlere oturtmuyosun kucanda bakıyo bana hep şaşı bakıyo gibi geliyodu :) benim gözlerimde bozuk olunca hadi gösterelimdedik yüzü şekillendikce geçermiş bide resimler gösterdi resimlerde ışık gözlerin aynı yerine yansımışsa normal sorun yok yani resim çekiyoruz mesela gözde ışık ıkı gözünde gözbebeğinde parlıyosa sorun yok bir gözün gözbebeğinde diğerinin kenarında ise sorun böyle resimler gösterdi şaşışıl içinse 1 yaşından sonra götür normal kontl içinse götürebilirsin canım amma uzattım ha :))

benim kuzenimin bebeğinde vardı şaşılık biraz, burun basısından oluyormuş erken dönemde , sonra geçti kendiliğinden , bu ilk göz muayenesini bi araştırayım bakim ben , miniğinin cicşleride pekbi güzelmiş , iyi günlerde giysin tatlış

canım benım cok gecmıs olsun ya kıyamam ben mınık kusuma :50:yavrum benım ya korkmustur nasıl..
ınsaallah sımdı cok daha ıyıdır canım bız extra ozen gostersek de olcak olanın onune gecılmıyo uzme kendını
ben de bole durumlarda sucluluktan kendımı yerım bısı olsa da olmasa da
ve hemen bı sadaka cıkarırm ıcım rahat etmez baska turlu benım rhatlama yontemım bu tamamen psıkolojık yanıı:6:
Rabbım beterınden esırgesın kuzularımızı:nazar::nazar::nazar:
kızlar tek tek cevap yazamadım bi denicem bu karışımı bi süre evde sporda yapıyorum sizlere haber vericem:)))
gelısmelerı heycanla beklıyoruz bırcancım :51::51:
sevil nerdesin kuzum? omer nasil?
sevinc sende gorunmuyosun?
kimse kalmadi bu topictede :((
evet yaa sevıl nerelerde yıneee :26::26::26:
bırılerı gelse otekıler kayboluyo ya bı turlu toplanamadık tam tekmıl:72:
ayy hadı hayrlı olsun ılk dısınız kubracımm ya bende cok heyecanlanrm kesınn :16:
topıcte bı tek benım mınnosum kaldı sanırım dissız kalan:9::9:
uykusuz anneler kulubunu bılıyorum canım ben bakıyorum ara sıra
Allah yardımcın olsun senın kuzun da yoruyo senı baya anlasılan:ssz:
bole bole buyucekler napalımm canları saolsun:emir_bebek:
burdakı paylasımlar benı de cok rahatlatıyo benım durumumdakı annelerın varlıgını bılmek
yasadgm bu zor zamanların bana ozgu olmadgını fısıldıyo kulagıma.. bu da benı cok rahatlatıyoo:16:
hıc gece cıkmadım ben henuz canım ama bıze gelenler oldu kımı bebek hıc sorun cıkarmazken kımısı burnundan getrebılıyo
ben tamamen sans ısı oldguna ınanıyorum bunun:6:zaman zaman bnde esımle olan ozgurlugumuzu ozluyorum ama
kesınlıkle kızım agır basıyoo:16: uyanıp da gulen gozleryle bı bakınca yuzume hersey ucuyo aklımdan:9::9:
Canım sağol cevabın için burası çok moral oluyor. Yanlız olmadığını bilmek çok güzel bebeklerimizi beraber büyüttük inşallah hiç bozmayalım bu arkadaşlığı haberdar edelim birbirimizi. Bizim dişlerde bir gelişme yok ama eli sürekli ağzında bazen bir bakıyorum önlüğünü sokmuş ağzına emiyor çok şirinler
ınsaallah canımm kesınlıkle beraber buyuttuk bırbrmızı hıc gormeden tanıdık:7::7:
bende hıc ıstemem burdakı muhabbetlermzn kopmasını:16: senınle benım kuzularmz cok benzıyolar ya huy olarak
dıslerın cıkması ıcınde bırbırlerını beklıyolar bence hılal:9::9:bzım ellerımz de hep agızda ama dıs yok henuz:51:
hadı bakalım sız cıkarn da sıra bze gelsınn:6::52:
saol şekerim eskisi kadar geçmişe bakamıyorum ondan gözümden kaçmış sanırım , sende yoktun bayadır , buralardasın artık inşallah ?
sende saol canımm.. bayadır yoktum evet.. ama bayadır buralardayım bu aralar:9:
ıns canım bı aksılık olmadgı surece her daım takıpteyız kızımlaa:51::51:

selam anneler kulubuuu:kkk::kkk::3::3:
bız bgun mınısımle gezmeye cıktık cekırdek aıle olarak
ayyy yazım bıtmeden yolladım yanlıslıklaa:9::9::9:
nyse nerde kalmıstımm :44:hımm gezmeye cıktık ogleden sonra
masaallah oncekılere gore dha bı uyum sagladı mınnosumm
arabasında bıle durmak ıstemıyo cogu zaman
kucagına al dye kollarını uzatıp melul melul aglardı normalde bgun bı tık daha alısmıs gordum onu
cok sevındımm yaygarasızca eve donebıldgmız ıcın:52::52:
sonrada yıkadım pamugumu temız havada yorulunca uyudu erkenden:nazar::nazar:
gece de cok sık kalmazsa tam super bıtırcez bız bgunu:52::52:

sizler naptnz bakalımmm fıstık anneler fıstık kuzularrr...:16::16:

Hayırlı olsun kuzucukların incileri. Kızlar öncesinde çok zor oldumu huysuzluk ateş falan?ilaç kullandınız mı jel gibi birşey ?

canim bizim gece uykularimiz bozuldu. zaten cok uyaniyodu fakat son uc dort hafta aglayrakvuyaniyo ve sallamadan uyumuyordu. disinin ciktgi gunun onceside gece cok agladi. boyle icli icli tabi ben anlam veremedim. o gun yikamistim acaba kulagina sumu kacti dedim. sabahi baktim dis gorunuyo. oksuruk baslamsti ve cogaldi. bugunde patladi cikti disi. jel aldim fakat izin vermedi zaten damagini bulana kadar yaliyo beceremedim yani. dislik vardi onu sogutup verdim eline. huysuzluk ve uykusuzluk oldu yani. ates olmadi cok sukur.

gul cum. iyi yapmissiniz ailecek cikmakla. bizde ciktik gezdik geldik. yikadim bende oglumu yatirdim. insallah bu gece rahat uyur. cikan disin yanindakide kabarmis ve huysuzlugu devam ediyor sanirim o da cikicak.

evettt kızlarrr gelelim banaaa hehe çarş karışıma başladım ekmeği azalttım spor yaptım veeeeee 2kilo vermişim bugün tartıldım 89 dum 87 olmuşummm yaşasınnnnn:52:

ayyy yazım bıtmeden yolladım yanlıslıklaa:9::9::9:
nyse nerde kalmıstımm :44:hımm gezmeye cıktık ogleden sonra
masaallah oncekılere gore dha bı uyum sagladı mınnosumm
arabasında bıle durmak ıstemıyo cogu zaman
kucagına al dye kollarını uzatıp melul melul aglardı normalde bgun bı tık daha alısmıs gordum onu
cok sevındımm yaygarasızca eve donebıldgmız ıcın:52::52:
sonrada yıkadım pamugumu temız havada yorulunca uyudu erkenden:nazar::nazar:
gece de cok sık kalmazsa tam super bıtırcez bız bgunu:52::52:

sizler naptnz bakalımmm fıstık anneler fıstık kuzularrr...:16::16:
Dün bizde dışarı çıktık bize yakın çok güzel bir alan yaptılar park bahçe havuzlar falan ferah bir yer dolaştık keremi ilk defa salıncağa bindirdik bir görseniz zincirlerinden tutmuş sanki 40 yıllık binici:)) yan taraftada bir kız bindi 10 aylıkmış ağladı indi:)) sonra eve geldik bir güzel uyur dedim ama uzun zamandan sonra ilk defa gece çok sık kalktı ağlayarak:( eskiye dönmeyiz inş. Dişle ilgili birşeydir diyorum. Bu arada bugün doğum günüm.
canim bizim gece uykularimiz bozuldu. zaten cok uyaniyodu fakat son uc dort hafta aglayrakvuyaniyo ve sallamadan uyumuyordu. disinin ciktgi gunun onceside gece cok agladi. boyle icli icli tabi ben anlam veremedim. o gun yikamistim acaba kulagina sumu kacti dedim. sabahi baktim dis gorunuyo. oksuruk baslamsti ve cogaldi. bugunde patladi cikti disi. jel aldim fakat izin vermedi zaten damagini bulana kadar yaliyo beceremedim yani. dislik vardi onu sogutup verdim eline. huysuzluk ve uykusuzluk oldu yani. ates olmadi cok sukur.

gul cum. iyi yapmissiniz ailecek cikmakla. bizde ciktik gezdik geldik. yikadim bende oglumu yatirdim. insallah bu gece rahat uyur. cikan disin yanindakide kabarmis ve huysuzlugu devam ediyor sanirim o da cikicak.

Ateş kötü oluyor ondan korkuyorum açıkcası Allah yardımcıları olsun minik kuzuların. Hepimiz yaşayacağız bir şekilde alışmamız lazım

Dün bizde dışarı çıktık bize yakın çok güzel bir alan yaptılar park bahçe havuzlar falan ferah bir yer dolaştık keremi ilk defa salıncağa bindirdik bir görseniz zincirlerinden tutmuş sanki 40 yıllık binici:)) yan taraftada bir kız bindi 10 aylıkmış ağladı indi:)) sonra eve geldik bir güzel uyur dedim ama uzun zamandan sonra ilk defa gece çok sık kalktı ağlayarak:( eskiye dönmeyiz inş. Dişle ilgili birşeydir diyorum. Bu arada bugün doğum günüm.

Ateş kötü oluyor ondan korkuyorum açıkcası Allah yardımcıları olsun minik kuzuların. Hepimiz yaşayacağız bir şekilde alışmamız lazım

iyiki dogdun cnm. sevdiklerinle birlikte nice nice yillara...

kızlaar nasılsınız ne zamandır giremiyorum bağışlayın valla akşam 8 de kızıma kavuşabiliyorum onu doyur oyna derken a sosyal bişey oldum bide okuyorum dersler fln mahvoldum hiç ilgilenemedim burasıyla.Allah bebişlerinize sağlık sıhhat versin.Bizimki 2 dişi birden çıkardı maşallah çok sıkıntısı olmadı sadece her şeyi yemek istiyo kuzum:D yürüteçte tur atmalara başladık artık baya geziyoruz doktor da iyi herşey yolunda kilomuz boyumuz biraz öndeymiş ama iyimiş çok şükür iyi bakılıyo büyük anneleri iyi bakıyo kuzuma.ek gıdalarda değişik birşeyler keşveden varmı bebişin sevdiği değişik şeyler yedirmek istiyorum çorbalar yapıyorum çok seviyo balık başlamak istiyorum tavuk yiyo kıyma atıyorum çorbalarına ama balığa nasıl başlasam bilemedim somon mu versem ilk haşlayıp sizce fikirlereezi bekliyorum tariflerinizide:) öptüm herkesi

Back
X