kizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun

( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu

((
canım benım cok gecmıs olsun ya kıyamam ben mınık kusuma

yavrum benım ya korkmustur nasıl..
ınsaallah sımdı cok daha ıyıdır canım bız extra ozen gostersek de olcak olanın onune gecılmıyo uzme kendını
ben de bole durumlarda sucluluktan kendımı yerım bısı olsa da olmasa da
ve hemen bı sadaka cıkarırm ıcım rahat etmez baska turlu benım rhatlama yontemım bu tamamen psıkolojık yanıı

Rabbım beterınden esırgesın kuzularımızı

kızlar tek tek cevap yazamadım bi denicem bu karışımı bi süre evde sporda yapıyorum sizlere haber vericem:)))
gelısmelerı heycanla beklıyoruz bırcancım

sevil nerdesin kuzum? omer nasil?
sevinc sende gorunmuyosun?
kimse kalmadi bu topictede

(
evet yaa sevıl nerelerde yıneee :26::26::26:
bırılerı gelse otekıler kayboluyo ya bı turlu toplanamadık tam tekmıl
kızımın ilk dişii patladıı sonundaa.. ayy ilk ben farkettim ve çok heycanlandım nedense :
ama bu gecedee çok mızmızdıı..memeyi ağzından çıkartıncaa basıyo yaygarayı..sürekkliii emmek istiyoo..sıfır uykuylaa geldim işeee
ayy hadı hayrlı olsun ılk dısınız kubracımm ya bende cok heyecanlanrm kesınn

topıcte bı tek benım mınnosum kaldı sanırım dissız kalan

bu arada ben de muzdaribim emerek uyumasindan ve gece surekli uyanmaktan.ve feci inat bu aralar ustunu bagris cagris zor degiisiyoruz mesrla.onceden ara sira pispisla uyutabilirdim simdi basiyo yaygarayi emmeden uyumam diye ama ne yaygata

komsular rahatsiz olmasin diye aak zirunda kaliyorum.yoksa her agladiginda istedigini elde edemeyecegini anlasin isterim ama toplu yasiyoeuz iste komsular rahatsiz olur..
ek gidalarimiz yarisi yerde elinde ustunde yeniyor..buyudukce daha mi zor oluyor ne...neyse iyi olsunlar da kucuk hanimlar kucuk beyler ne yapalim en azindan yalniz degiliz birbirimizi anlayabiliriz burda paylasarak...
uykusuz anneler kulubune girin mutlaka gercekten guzel bir site uygulayabilen olursa paylassin deneyimlerini lutfen...
Yaa birde aksam bebislerle cikan var mi uyku saatimiz cok erken sorun olur mu acep kimseyi ziyaret edemiyoruz eve hapsolduk
ozledim sevgilimle el ele dolasdigimiz zamanlari..gerci melegim uyuyunca da onu ozluyorum ne garip bir duygu..hangisi agir basiyr bilemiuorum karmakarisigim..
uykusuz anneler kulubunu bılıyorum canım ben bakıyorum ara sıra
Allah yardımcın olsun senın kuzun da yoruyo senı baya anlasılan

bole bole buyucekler napalımm canları saolsun

burdakı paylasımlar benı de cok rahatlatıyo benım durumumdakı annelerın varlıgını bılmek
yasadgm bu zor zamanların bana ozgu olmadgını fısıldıyo kulagıma.. bu da benı cok rahatlatıyoo

hıc gece cıkmadım ben henuz canım ama bıze gelenler oldu kımı bebek hıc sorun cıkarmazken kımısı burnundan getrebılıyo
ben tamamen sans ısı oldguna ınanıyorum bunun

zaman zaman bnde esımle olan ozgurlugumuzu ozluyorum ama
kesınlıkle kızım agır basıyoo

uyanıp da gulen gozleryle bı bakınca yuzume hersey ucuyo aklımdan

Canım sağol cevabın için burası çok moral oluyor. Yanlız olmadığını bilmek çok güzel bebeklerimizi beraber büyüttük inşallah hiç bozmayalım bu arkadaşlığı haberdar edelim birbirimizi. Bizim dişlerde bir gelişme yok ama eli sürekli ağzında bazen bir bakıyorum önlüğünü sokmuş ağzına emiyor çok şirinler
ınsaallah canımm kesınlıkle beraber buyuttuk bırbrmızı hıc gormeden tanıdık

bende hıc ıstemem burdakı muhabbetlermzn kopmasını

senınle benım kuzularmz cok benzıyolar ya huy olarak
dıslerın cıkması ıcınde bırbırlerını beklıyolar bence hılal

bzım ellerımz de hep agızda ama dıs yok henuz

hadı bakalım sız cıkarn da sıra bze gelsınn

saol şekerim eskisi kadar geçmişe bakamıyorum ondan gözümden kaçmış sanırım , sende yoktun bayadır , buralardasın artık inşallah ?
sende saol canımm.. bayadır yoktum evet.. ama bayadır buralardayım bu aralar

ıns canım bı aksılık olmadgı surece her daım takıpteyız kızımlaa