- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #3.921
kizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu
((
aradan 2ay gecti yeni yeni toparladim kendimi benim pamugumda yataktan dustu ultrasonla beyin icine bakildi hersey yolunda dendigi halde gunlerce dr.aradim yapilcak baska tetkik varsa yapin ya bisey olduysa diye psikolojim mahfoldu ama ne oldu kendime yaptim saglikli olan kizima bakip bakip agladim vicdan yaptim cok zor biliyorum ama allah koruyor diyorlar ya gercekten oyle melek onlar gunahsiz ama ben buna ragmen ya benim melegimi korumadiysa diye diye kahrettim kendimi cok zor gunlerdi gercekten keske daha olgun yaklasabilseydimde pamugumada yansitmasaydim kotu enerjimi.. kuzun allah'in izniyle gayet iyi insallah.. bizi haberdar et... buyuklerimde diyor ki, dur bakalim esra daha ilk dusmesi yani daha coook dusceklermis