• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bazen banada oluyor sonra ok pısman oluyorum hatta bu yuzden pıskologa gıtmeyı dusunuyorum...

bende cok dusundum de hic netlestirmedim kafamda
benım kız uyurda senın cımcımeyı bılmem valla en erken sabah 8 de uyanırr
uyur dis skintisi olmazsa gece uykularimiz duzenli cok sukur ki normalde 21:00de uyurdu bugun rotar yapti kuzum mizmizlandi...

uyur dis skintisi olmazsa gece uykularimiz duzenli cok sukur ki normalde 21:00de uyurdu bugun rotar yapti kuzum mizmizlandi...
bızı kız 23.30 dan once uyumaz...
topik topik dolasirken bi hatun evine konu acmis senin gibi cok begendim evini :nazar: cok zevkli dosemis cok ozenli...

:52:benım evı mı?cok begendınnn... bende cok sevıyorum aslnda ama salonumu degıstırıyorum koltuklarımı verdım beyaz alıcam.onun taksıtı bıtıncede yemek masası ve t unıtesı alıcam beyaz

bızı kız 23.30 dan once uyumaz...

:52:benım evı mı?cok begendınnn... bende cok sevıyorum aslnda ama salonumu degıstırıyorum koltuklarımı verdım beyaz alıcam.onun taksıtı bıtıncede yemek masası ve t unıtesı alıcam beyaz

senin evinide begendim tabiii :27: ama bu bahsettigim baska bi hatunun evi :1: senin evde guzel ferah sade gule gule oturun canim :nazar:

aqualilly'nin evi konu basligi bu hadi bak bende bakcam tekrar fikir olur bana zaten english home urunlerini cok begeniorum oda kullanmis evinde kiz cay bardagina kadar eklemis :1: bernardodan

guzel sımdı allahı var ama benım evde kulanıcagım bır tarz degıl.arada bende yapsam mı dıye dusunmedım degıla ama yok...

guzel sımdı allahı var ama benım evde kulanıcagım bır tarz degıl.arada bende yapsam mı dıye dusunmedım degıla ama yok...

guzel bende bayildim hele o minik camindaki perdesi tum detaylar insanin icini isitiyor tek c.makinasini begenmedim koca evde geri hersey guzel gule gule otursunlar demek duser banada :1:

dun gecede topik topik gezerken cok kafa dagittim erkek oldugu o kadar belliki girmis konu acmis ama ne sacma seyler allahimmmm bizim hatunlar kayip bizde geziyoruz :27: ama takip etcem diye uykumdan oluyorum o ayri..

guzel bende bayildim hele o minik camindaki perdesi tum detaylar insanin icini isitiyor tek c.makinasini begenmedim koca evde geri hersey guzel gule gule otursunlar demek duser banada :1:

kız benım evıde gormussun koltuklarım gıttı yerıne ne renk almalıyım sence benım eve uygun?krem kahve den sıkıldım turkuaz alsam yemek odamı degıstırmesem.turkuaz kahve de bır halı alsam nasıl olur?

ben kactım esracıgımm.yarın sabah son test surusumuz var.bırde arabamın ıcındekılerı boslatıcamm yanı veda edıcem cok uzuluyorumm ama sonucta araba yanı dıyorum.neyse opuyorum ıyı gecelerrr

kız benım evıde gormussun koltuklarım gıttı yerıne ne renk almalıyım sence benım eve uygun?krem kahve den sıkıldım turkuaz alsam yemek odamı degıstırmesem.turkuaz kahve de bır halı alsam nasıl olur?
ayy turkuz kahve uyumu harika tugce 2renk anca bu kadar yakisir birbirine

bak gıdemedım sımdı.gercekten mı?benım evın genelıne uyum saglar mı pekı?

sen link at tekrar bakayim renk olarak turkuaz kahve gercekten cok basarili bi uyum... senin eve kizce kucagimdayken baktim oda ilk eklediginde sen at link ben bakarim canim bekleme uyu yarin fikrimi soylerim sana

merhaba kızlar , nasılsınız görüşmeyeli ? benim son zamanlarda vaktim olmadı malesef , misafirim vardı , malum yaz gelince bizde misafir çok olur :1: onun dışında diş diş diyorduk ama meğerse kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş havuza oturtmaktan , sağ alt dişimiz çıktı ama 7. ay kontrolümüzde tit yaptırdıkda orda ortaya çıktı , yoksa dişe bağlıyorduk herşeyi , antibiyotik başladık hemen , 9400 çıktı 7. ay kontrolümüzde kilomuz , zaten boyumuzda kilomuzda ortalamanın üzerinde çıkıyor hep , birde aşıyı sordum 9. ayda kızamık dedi doktorumuz , bizden haberler şimdilik bu kadar , resim eklicem şimdi kızımın teyzoşları

ben geldim teyzoşlarım tatlı arkadaşlarım :3: benim ne zaman sizin gibi çok çok saçım olucak acaba :78:

Eklentiler

• $IMG_0345.webp
    $IMG_0345.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_0331.webp
    $IMG_0331.webp
    19 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın , güneşliii ankaradannn :16:
guneslı bır ıstanbuldanda sıze merhaba.....
merhaba kızlar , nasılsınız görüşmeyeli ? benim son zamanlarda vaktim olmadı malesef , misafirim vardı , malum yaz gelince bizde misafir çok olur :1: onun dışında diş diş diyorduk ama meğerse kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş havuza oturtmaktan , sağ alt dişimiz çıktı ama 7. ay kontrolümüzde tit yaptırdıkda orda ortaya çıktı , yoksa dişe bağlıyorduk herşeyi , antibiyotik başladık hemen , 9400 çıktı 7. ay kontrolümüzde kilomuz , zaten boyumuzda kilomuzda ortalamanın üzerinde çıkıyor hep , birde aşıyı sordum 9. ayda kızamık dedi doktorumuz , bizden haberler şimdilik bu kadar , resim eklicem şimdi kızımın teyzoşları

merhaba ozledık kız sızı..ıyı olmanıza sevındım...bende hafta ıcı bır gun yaptırıcam ecenın asısını..dolu dolu dokuz aylık oluyoruz haftaya.bakalım ınsallah ates yapmaz.ust dıslerı cıkarmaya calısıyor mınık kızım ama henuz basaramadık:16:

Back
X