bende örtü seriyorum canım halımın üzerine ama kocaman yastıklarlada bariyer yapıyorum , hijyen açısından buharlı temizleyiciler iyi tabii ama onunda aparatını çok temiz tutmak gerekir , sürekli yenilemek veya , bence sadece temiz bez ve sıcak suyla silsen hepsinden iyidir , biz bebekken hijyen filan bilinmezmiş , temiz olsun yeter bence , ben fazla sakınmamakta kararlıyım kendi adıma

çünkü hep sakınan göze çöp hesabı oluyor sonra
baba dedemi diyor ? hay maşallah yaaa

bizimki baba dese bi dünyalar kocişin olur , geçen işe giderken arkasından ağladı die sevindirik oldu kocişim

sen düşün yani bide baba dese nolur bilmem
bizimki park yatak değil bellonadan almıştım ama baya derin ve ayrıca ön korkuluğu asansörlü , şimdilik sıkıntı yok gibi , bence bu saatten sonra park yatak almak gereksiz olur , başka alternatifler düşün canım , benimde aklımda olsun , değişik bişeye rastlarsam söylerim sana
hehhehheee oğlan çocukları öyle oluyor sanırım , öp annesi küçük eşkiyayı bizim yerimize de
off bu dediğin bütün bebeklerin başına gelebilir canım , ne kadar dikkat etsekte olabilecek bişey , iyileşmiştir inşallah minik erkeğin ağzı annesi

maşallah ya minik kuzuya

darısı başımıza artık , cicilerinizde çok güzelmiş , iyi günlerde kullanın hepsini