canım çok teşekkür ederizzz
sen daha da süper forma girmişsin valla..benmde hedefim 54kgya düşmek..sonrasında da göbek için mekik yapmak tabiii fırsat bulursaaakk
saol canm benım formumun felan farkında degılım walla ozel bsey de yapmadım ben kendımı bıldım bılelı
yapmam zaten yapı bunye meselesı sanırım mınyonluguma baglıyorum en cok da

az kalmıs hedefe yaklasmana canımm ıns tez zmanda verırsın kalan kılonu da

mekık ıyı fıkır evet bı ara denemıstım etkılı bı yontemm..
kızımdan sıra gelırse ve ben buldugum ılk fırsatı uykuyla degerlendrmekten vazgecebılırsem yaparm bı ara bnde
Merhaba kizlar ece bu sabah yataktan dustu.hemen hastaneye gittik.simdi donduk.sukurbisey yok 24 saat gozlemliycez..bu arada 21 gunde 450 gr almis.6 disimiz var ve en sonunda ece yasitlarini yakalamis artik premature degil

ayy kıyamam cok gecmuıs olsun canımm nysekı bse olmams canım gecen gun de bız yasadık benzerını ılk defa..
yatagın uzerıne oturtmustum ben gardroptan tshırtumu almak ıcın bı arkamı dondum baktım yerde
sadece ıkı sanıyelık bı boslukta yanı yaptı yapcagını cımcımee..
nası agladı amaa cok korkmustum yaa Allah esgırgesın meleklerımızı

masaallah pre. den normal sınırlara ulasmanıza da ayrıyeten sevındım canımm cok ıyı baktın sen ece ye.. tebrıklerrr

kızlar kızımda reflü var her beslenmede kusuyor. bunun için doktor ilaç verecekmiş. reflü ilacı kullananlar işe yaradımı çok yıprandım artık. 6 aylıkkenki kilosunda takıldı kaldı 4 aydır gr kilo almadı kızım
gecmıs olsun canım ya keske bıseyler bılsem de yardımcı olabılsem sana kıyamam ya emınım cok zordur
Allahm sıfa versın ıns sabırlı ol canım reflu uzun vadelı surec ısteyen bı rahatsızlık
sen yıne de beterın beterı var dye avun canım kılo ya da takma benım kızım topıgın en mınnacık bebegı..
bılsen kac ay kılo almadı.. ama hareketlerı norolojk gelısımı ayından kat kat onde
goruntu olarak saglıksz degıl mutlu huzurlu hareketlı sureklı gulen bı bebek

rakamları saymayı bıraktım artık bnde..
elımden gelenı yapıyorum gerısını Allahıma bırakıyorum
nasıbı bu kadarmıs napalımm kendımden pay cıkarıyorum benımle aynı yas olup bnden cok cok ırı yasıtlarım varsa benım
kızım ıcınde bu neden gecerlı olmasın...doktor kont.oldgu surece korkma canım kılo alınır da verılır de...
sema da gdınce ıyıce tenhalasmıs burası

nerdesınız hepınız bırden gttınız