• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Slm kizlar idil artik yoğurtlu pilav yio Ve bende hamilelik kiloma döndüm :119:

slm canımmm bgun menulermz ortak desenee:7:
benım ıstahsz kızımda ılk kez pılav ve yogurt yedı bu oglen:56: ama sade dha cok sevdı
bulgur tanelerını nasıl cevırıyo o dissiz agzında sap sup gormelısın:9::9:

slm canımmm bgun menulermz ortak desenee:7:
benım ıstahsz kızımda ılk kez pılav ve yogurt yedı bu oglen:56: ama sade dha cok sevdı
bulgur tanelerını nasıl cevırıyo o dissiz agzında sap sup gormelısın:9::9:

canimm ne guzel zayifsin benimde boyum 1.68 kilomda 68 :27: esitledim herikisini :27:

kızlar bebişlerinizin kaçar dişi çıktı benm hızlı oğlumun 8 dişi oldu

Bizim 6 dis oldu canim
Ayyy yerim ben o dişsiz agzini ya :16:
Ben zayifimnama göbek war o nolck bilmem :-)

kızlar bebişlerinizin kaçar dişi çıktı benm hızlı oğlumun 8 dişi oldu
oo masaallah canımm baya hızlıymıs hakıkaten oglusun dızmıs ıncılerıı:nazar:
konusur yakında desenee:55:
benım kızım cıkaramadı hala yasında cıkarcak sanırım bu gıdıslee:9:
genetık dıyolar ya bana cekmıs olmalı 9 ve uyerı aylarda cıkmıs benım annem ole dıyoo:31:
Bizim 6 dis oldu canim
Ayyy yerim ben o dişsiz agzini ya :16:
Ben zayifimnama göbek war o nolck bilmem :-)
ayy bı masaallah da ıdılımızee:nazar::nazar:ne tatlıdır kımbılır yaaa
su an hıc dısımız olmadgı ıcın eylüsümü 6 dıs bırdenle hayal bıle edemıyorum nası bı ıfadesı olurdu acabaa:31::31:
assolıst kızım benımm dıslerı bıle gerıden gelıyo bınbır nazlaaa:52::52:

kızlar gobek gobek dedınz bgun yıne efkar bastı yaa:ssz::ssz:
ben hamılelıkten de oncekı kılomdayım ama hala portakal ve kavun arası bı gobus mevcut
yapıstı kaldı aylardır gtmıyoo yaa:50:
kızım yuruyene ve de memeden kesılene dek eskı formuma donemem ben hıc bı fızıksel anlamda:ssz:
bunu coktan kabullendım sorgulamıyorum
ama ıste o surecte olan sevıyeyı artırarak devam ettrmek yerıne korumak lazımm
bde gobuse care....
yedıklerıme de dıkkat etmek zorundaym gık desem sutum azalıyo cunku..
en azından mıktar ve kalorı olarak dusuk ıcerık olarak zengın beslenmek gerek
ekmegı kestım mesela ben bıde alkali diyet dye bıse duydum onu arastryorum bgunlerde
suyun ıcıne karbonat yda lımon damlatarak bellı bı mıktar tuketılıyomus baya etkısını goren var
yag yakıyomus baya usengeclık etmezsem ona baslıcam belkım gobegım ıner dyorum azıcıkk:37:

Kizlar sonunda yazabildim symmetric disti derken firsatim olmadi inanin ...gecmusi okuyamadim cook birikmis insallah hepiniz saglik ve afiyettesinizdir...oncelikle sunnetle uzerimden bir yuk kalkti inanin ...buyuk oglumda olmamisti beraber yaptik hastane dusunduk once AmA esimin arkadaslari onermedi sunnetciler daha tecrubeli dendi dikissiz pansumansiz eve geldi yapti gitti hafif huzursuzlyk yapti AmA bekledigim kadar cok degil bir Beyaz bir halka takti 2gun kaldi AmA Asil sorunu o zaman yasadik ikiside zorlandi

Kesildi iste ondan da yaxamiyor useniyorum ...neyse cikartirken cok agladi oglum yarim saat susmadi...bol bol yikadim cabuk kapandi gecti cok sukur. Pansumanla ugrasmadik en azindan ....sonradan dis cikardik iki tane simdilik gece bayagi huzursuz ...emekliyorda artik masallah 9.ayda sirayla geldi herseyi simdude koltuklari tutup kalkiyor sonra puti devriliyor...yemekte biz ne yersek vermeye gayret

Kızlar :nazar:58kg ya düşmüşüm,biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum..2ay önce 60kg çıkmıştım.adet oldum geçen ay onunda şişliğii gitti sanırım..2kg daha gitmiişşşş:21::21: darısıı kalann göbeğinn gitmesiinee artıkkkk:ssz:
Eki Görüntüle 767545
masallah canım nehır tatlısına :emir_bebek::nazar:ve dee sanaa:16:cok formdasın:7: ıkınızede msaallah dyelımm..
ahh o gobegı hıc karıstrmaa:ssz:ben de ıyıce zayfladm bu ara 53kg dustumm.. 55le hamıle kalmstm
bı derı bı kemık yuzum gozum ama gobısım ınadına pırtlak hala:37::37:
tatılmz guzel gectı korktugum gbı olmadı bnce sen de goze almalısın hatta bı kac sayfa once esraya da soledım
bebgımz var dye btun guzel seylerden mahrum mu kalıcaz onlarla oldgu kadar dyerek cıkcaz yola:10::10:
ben zorun zoru dedgım kızımla bu kadar eglendysem szın keyıf almamamz ımkanszz:34:
ılk gun zorlar en fazla sonra onlarda alısıyo tempoyaa:8: atla gıt derım benn:10:

canım çok teşekkür ederizzz:16: sen daha da süper forma girmişsin valla..benmde hedefim 54kgya düşmek..sonrasında da göbek için mekik yapmak tabiii fırsat bulursaaakk:27::27:

merhaba kızlar herkes kiloları vermiş çok şükür. Bende formumdayım. 60 la hamile kalan ben şuan 55.00 kilodayım çok şükür formum yerinde.

cubissh resim atmış heveslendim. bende atayım dedim. 60 la hamile kalıp 73 ile doğuma girdim. doğumdan çıktığmıda 65 kiloydum. şimdi ise 55 kiloyum. atacağım resimde 57 kiloyum yanımda daha yenisi yok. yine de atıyorum. boy 165 yaş 25 :)

$945016_10151586383454324_1604411890_n.webp

Merhaba kizlar ece bu sabah yataktan dustu.hemen hastaneye gittik.simdi donduk.sukurbisey yok 24 saat gozlemliycez..bu arada 21 gunde 450 gr almis.6 disimiz var ve en sonunda ece yasitlarini yakalamis artik premature degil:nazar::nazar:

kızlar kızımda reflü var her beslenmede kusuyor. bunun için doktor ilaç verecekmiş. reflü ilacı kullananlar işe yaradımı çok yıprandım artık. 6 aylıkkenki kilosunda takıldı kaldı 4 aydır gr kilo almadı kızım :(

Merhaba kizlar ece bu sabah yataktan dustu.hemen hastaneye gittik.simdi donduk.sukurbisey yok 24 saat gozlemliycez..bu arada 21 gunde 450 gr almis.6 disimiz var ve en sonunda ece yasitlarini yakalamis artik premature degil:nazar::nazar:

maşallah ece hanıma . geçmiş olsun canım. allah korumuş. benim kızımda 4 aydır kilo almıyor reflü var hergün kusuyor :(

ayyy bende düşürmüştüm umudumu hemde bizim yataktan bzim odada güzel uyuyo diye yatırdım mutfakta iş yapıyodum gümmm diye bi ses koştum yere kapanmış oğlum şok olmuş ağlayamadı sararıp morarmya başladı aldığım gibi doğru hastaneye allahtan bişi çıkmadı allah koruyo meleklerimizi bizim kilo alımımız durdu bu ay almamış bizimki kilo boyu uzamış 1 cm

canım çok teşekkür ederizzz:16: sen daha da süper forma girmişsin valla..benmde hedefim 54kgya düşmek..sonrasında da göbek için mekik yapmak tabiii fırsat bulursaaakk:27::27:
saol canm benım formumun felan farkında degılım walla ozel bsey de yapmadım ben kendımı bıldım bılelı
yapmam zaten yapı bunye meselesı sanırım mınyonluguma baglıyorum en cok da:34:
az kalmıs hedefe yaklasmana canımm ıns tez zmanda verırsın kalan kılonu da:16:
mekık ıyı fıkır evet bı ara denemıstım etkılı bı yontemm..
kızımdan sıra gelırse ve ben buldugum ılk fırsatı uykuyla degerlendrmekten vazgecebılırsem yaparm bı ara bnde:52:
ayy kıyamam cok gecmuıs olsun canımm nysekı bse olmams canım gecen gun de bız yasadık benzerını ılk defa..
yatagın uzerıne oturtmustum ben gardroptan tshırtumu almak ıcın bı arkamı dondum baktım yerde
sadece ıkı sanıyelık bı boslukta yanı yaptı yapcagını cımcımee..
nası agladı amaa cok korkmustum yaa Allah esgırgesın meleklerımızı:nazar::nazar:
masaallah pre. den normal sınırlara ulasmanıza da ayrıyeten sevındım canımm cok ıyı baktın sen ece ye.. tebrıklerrr:16::16:

kızlar kızımda reflü var her beslenmede kusuyor. bunun için doktor ilaç verecekmiş. reflü ilacı kullananlar işe yaradımı çok yıprandım artık. 6 aylıkkenki kilosunda takıldı kaldı 4 aydır gr kilo almadı kızım :(
gecmıs olsun canım ya keske bıseyler bılsem de yardımcı olabılsem sana kıyamam ya emınım cok zordur
Allahm sıfa versın ıns sabırlı ol canım reflu uzun vadelı surec ısteyen bı rahatsızlık
sen yıne de beterın beterı var dye avun canım kılo ya da takma benım kızım topıgın en mınnacık bebegı..
bılsen kac ay kılo almadı.. ama hareketlerı norolojk gelısımı ayından kat kat onde
goruntu olarak saglıksz degıl mutlu huzurlu hareketlı sureklı gulen bı bebek:nazar: rakamları saymayı bıraktım artık bnde..
elımden gelenı yapıyorum gerısını Allahıma bırakıyorum
nasıbı bu kadarmıs napalımm kendımden pay cıkarıyorum benımle aynı yas olup bnden cok cok ırı yasıtlarım varsa benım
kızım ıcınde bu neden gecerlı olmasın...doktor kont.oldgu surece korkma canım kılo alınır da verılır de...

sema da gdınce ıyıce tenhalasmıs burası:ssz: nerdesınız hepınız bırden gttınız:50:

çok geçmiş olsun canım geçen hafta bende düşürdüm. sabaha karşı uyanınca kendi yatağıma alıyorum ben, emerken uyuduğu için kaldırmıyorum. sabah saat 7 de eşimin gömleklerini ütülemek için ütü odasına geçmiştim yatakta eşimin yanında uyuyordu. gümbürtü ile odaya koştum birde baktım kafa üstü düşmüş yerde yatıyor, korkudan elim ayağım buz kesti çok şükür bir şey olmamış akşama kadar diken üstündeydim resmen. allahım yavrularımızı bize bağışlasın.

Back
X