• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

rüzgar ve çınar benimde aklıma gelen isimler ama eşim içinde Türkçe karakter olan isimlere karşı :1: yurtdışında problem olurmuş falan :1:

kız isimleri benimde aklımda uçuşup duruyor :defne, derin, duru :ssz:

teşekkür ederiz esra teyzesi son hali o dorişkonun. noldu ki?

Elif su'm erkek olsaydi ismini cinar koycaktik :1: izmirde havalar mi sicak evin mi sicak, doruk pasanin cicileri biraz bahar havasi estirdi bende... Nasil oldu iylesti mi kuzun, benim pamugum iylesmiyor atesi dustu ama bogaz enfeksiyonu gribe cevirdi ustelik 3tanede antibyotik igne vermisti dr.ve halen hasta :ssz:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız???Ben bugün hiç bir iş yapmadım..Sabah markete gittik kızımla sonra kahvaltı yaptık öyle çocuklar evi çok dağıtıyor :22:Bide kızım bugün terlik giymeyi öğrendi hangi terliği görse ayağına takıp geziniyor :12:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız???Ben bugün hiç bir iş yapmadım..Sabah markete gittik kızımla sonra kahvaltı yaptık öyle çocuklar evi çok dağıtıyor :22:Bide kızım bugün terlik giymeyi öğrendi hangi terliği görse ayağına takıp geziniyor :12:

Bende yeni ayaklandim canim yemis yemis tezgaha duzmusuz kiscemle off gozum kesmiyor artik bikkinlik geldi evin dokuntusunden :ssz:

Senindemi canım ayyy bende bıktım vallahi topla topla bitmiyor,bugünde saldım gitti :21:

Yap yap bitmiyor mutfak dolaplarina kilit taktim tencere tava cezve hersey iceri tasiyor cimcime biri gelse rezillik.. Tuce gelip gormustu rezilligimide yabanci degil onunda kizi var anliyor halden.. Hemsocum bide senin 2 kuzun var isin iki kat zor olmali :1: :1:

Cok cooook bunaldim sema valla nefes alamadigmi hissettigim oluyor :ssz: neler yapiyorsun tasinma telasi ne durumda, ugramadin bayadir tasindin mi yoksa?

yok canım daha taşınmadım güzel havayı bekliyoruz alıncaklar var onları tamamlıyoruz yavaş yavan mart başı evde oluruz inş

yok canım daha taşınmadım güzel havayı bekliyoruz alıncaklar var onları tamamlıyoruz yavaş yavan mart başı evde oluruz inş

İnsallah canim agiz tadiyla oturun yeni evinizde, kac yil odemeniz var? Bursada evler ne kadar? İstanbul disina tasinma ve secme sansim olursa tercih etcegim yerlerden biridir bursa.

İnsallah canim agiz tadiyla oturun yeni evinizde, kac yil odemeniz var? Bursada evler ne kadar? İstanbul disina tasinma ve secme sansim olursa tercih etcegim yerlerden biridir bursa.

Sağol canım inşallah semtine göre değişiyor canım bizim aldığımız yerde 3 1 ler 160 liradan başlıyor biz dubleks aldık mütahit sıkışmış 190 aldık denk geldi canım

Canim bana detayiyla memeden ne sekilde kestigini anlatir misin?

Esracım,öncelikle söyleyim..Nehirde memesiz kesinlikle gece uykusuna geçmeyen,acaip meme düşkünü bir bebekti.ne emzik ne biberon kullandık,hiçbirini kabul etmedi doğduğundan beri..Ben çalıştığım için öğlenlerii ayakta sallayarak uyuyor.buna alışıktı zaten. memeden kesmeye karar verdikten sonra,Eşim bikaç gece yatak odasına götürüp emmeden uyutma provaları yaptı..İlk başta uykuya geçsede ki o bile bizim için büyük gelişmeydi , 1 saat sonra hemen uyanıp emmek istedi,vee sabaha kadar meme ağzında... ama en azından benm için bir cesaret doğdu emmeden de uyuyabiliyomuş nehir... bikaç hafta sonra bir akşam eşimm bu gün verme bakalım dedi.zaten bende haftalarca deneyimli annelerinn yazılarını,bloglarını,etrafımdakilerden de araştırıp Siyah Bant yapıştırıp o şekilde bıraktırmaya karar vermiştim.. göğsümün uçlarına yapıştırdım.. eşimle beraber sürekli oyun oynayarak ilgisini dağıtarak bir süre oyalamaya çalıştık. istediği zaman gösterdim ' bak kızım öööğğ olmuşş pis olmuşş..' o da eehhğğğ olmuş demeye başladı ve uzaklaştı.. uzun bir süre tekrar sormadı..elini bile sürmedi..(1-2 hafta her sorduğunda gösterdim tabii bantlı olarak..:1: )buarada uyku saatimiz yaklaşmaya başladı,gece mamasını hazırladım(kendim hazırlıyorum,irmikli,muzlu,bisküvili tam doyurucu:9: ) mamasını yedirdim.. mızlamaya ve huysuzluk yapmaya başlamıştı iyiden iyiyee.. babayla beraber zorluu bir süreçten sonra uykuya geçtii. gece her kalkışında doğduğundan beri alışık olduğu gibi emerek geri uyumak istiyordu, bağıraa bağıraa ağlamalar başladıı gece tabi benii tahmin edersinizz , bi yandan kararlı olmaya çalışıyorum bi yandan vicdanımm,çok kötüydüü ilk 3-4 gün.. onla beraber bende ağladım çok.. ama beklediğim kadar çok uzun sürmedi gecelerimiz. yanii uyandığın bi 5-10dk krizz anı oluyordu sonraa uyuyodu.. 1 hafta içinde de alıştı.sadece su için kalkıyor. ve sallayarak değil kendi uyuyor biz yanına yatıyoruz.. Burda en önemli faktör Eşler!!:16: Onun ççoookk büyük desteği var bana.. hem moral olarakk hem bu konuda yardımııı bu kadar kolay atlatmamızı sağladı.. Bende memeden kesme mecaralarını okudukçaa inanasım gelmiyodu Nehiri memeden kesebileceğim.. kızım tabii halen ara ara soruyoo istiyo.. çok düşkün olduğu için kolay kolay akıldan çıkmıyor :8: Kesinlike kararlı olmak gerek, onda da güvensizlik oluşturmamak adına...

valla yazmana cok sevındım.ecede uyandıı an dağıtıyor evı yazdan berı terlık gıyıyor benım kızım teyzesı.
Yap yap bitmiyor mutfak dolaplarina kilit taktim tencere tava cezve hersey iceri tasiyor cimcime biri gelse rezillik.. Tuce gelip gormustu rezilligimide yabanci degil onunda kizi var anliyor halden.. Hemsocum bide senin 2 kuzun var isin iki kat zor olmali :1: :1:

ahhh bu esra varya benı calıstırıyor:43::43::43:...her gıttıgımde cam banyo ne varsa bana temızletıyor:43::43::43::43:
ben takılmam oyle seyler bacım ben sana geliyorum evın hıcc umrumda degıl...sanı benımkı cok topluydu.etrafta koşuşturmaktan oturup senıle bıle ılgılenemedım:16:

Canim valla seni okumak banada iyi geliyor karsilikli sohbet etsek nolurdu bilmem :1: :1: :1: annecignin gitmesine uzuldum canim ya nasil bosluga dusmussundur saolsun allah eksikligini gostermesin ne guzel yardimlari olmus sana.. Ee isim dusundun mu kiscene hadi hadi vardir aklinda bi kac secilmeyi bekleyen isim eylusume masallah seni uzmedigine sevindim ee abla olcak artikk ay kiyamam ya ne guzel benimde gorumcem hamile kizima kuzen geliyor diye seviniyorum kimbilir kardes gelse naparim en cokta abla olma fikri cezbediyor beni heycanlandiriyor ama yine hasta minnosum dis cikartiyor diye bogaz enf.geciriyor zor bi ay geciriyoruz bu zor zamanlarda kardes fikrinden tamamiyle soguyorum cunku inanilmaz yiprandim kat kat fazla abarti yasiyorum anneligi gucum yok bence 2.minnosa dun 3dr.goturdum sistemden gorup sakayla karisik kiziyorlar bana bebegin iyi ateslencekte hastada olcak biraz rahat birak diyorlar esimde destekcileri tabi :1: ah bi rahat birakmayi becerebilsem belki gercektende hersey daha iyi olcak.. Canim eylusunu ve seni cok opuyorum gobisteki guzeller guzeli kizinada sevgiler o sipaciga de ki uslu bi minnos olarak dunyaya gelsin ablasinin bebekligine cekmesin ah o uykusuz geceler :1: benim minnos halen gece 2yi gormeden uyumaz ve sabah 8de kalkar tabii o ara zamanlardada memede uyuklar eylus duzene girdimi? Saglikli olsunlarda ustesinden geliriz evelallah :27:
canım benım annemın gtmesı koydu azıcık evett:43:napalım saglık olsun dha gder gelır dye avunuyoruz mınnoslarla
o gttgınden berı bnde gezmelere attım kendımı hayalını kurdugum gunler sonunda gelmıs olmalı kı
artık kızımla stressız ev,bazen de park gezmelerı yapabılıyoruz.. anaokulu ogrt. bı arkd edınmıstm burda
yıldızmız bya tutmustu aynı anda dogum yaptık sayılır baya bı ortak noktamız var benm calısmıyo olmam dısında tabı:1:
15 tatılı fırsat bılıp onunla takıldık bıraz cok ıyı geldı mınnoslar arabalrnda uyudu bızde kendmze vakıt ayrdık
bna ve eyluse cok ıyı geldı bu bızım ıcın bılıyosun buyuuuk bı lukss:9:Allahtan onunda yıldızı tuttu hem ogluna hem
arkd. karsı yoksa burnumdan getırıdı kesın:ssz:bı kac da aksam oturması sıkıstrdk araya dolu dolu gectı anlayacagn
durum ozetımız boleee:51:gelelım sanaa:16:bak uzuluyorum ama ben senı bole okudukca ya
pımpırıklı annecık seniii:20: bayan panık koycam adını walla esra en sonundaa:9:
ah bı yakınında olsam ben senı surukleye surukleye cıkarırım o moddan
ama tabı bıraz da yaratılıs, mızac meselesı ne desen yarısı bos...
kuzum rahatlat bıraz kendını dha bak ılk bebısın tadını cıkar her anın bırak dagınık kalsın azıcık evın
ıkıncı gelınce asıl kosturma o zman olucak ve bu sımdıkı bol vakıtlerını cok arıyacaksın
sen de benm gbı her ısıne gucune kendı yetısmeye calısan tıplerdensın kımseyı karıstrmak ıstemıyosun
ama gerektgınde en azından annenden fln gecıcı destekler alabılırsın sen rahatca ıs yaparken o elıfsuyla ılgılense mesela
cok da dıdıkleme annenı elıfsuya senden sonra yeryuzunde en ıyı bakabılcek tek ınsan o cunku ole dusun
yanlısları olsada tecrubelerını gormezden gelme sen bole cok yıpranıyosun cunku tek tabanca olmuyo cocuk bakması...
hastalık konusunda da dha rahat davranman lazım bak annem burdayken eylul ılk defa 38 uzerı ateslendı
bogaz enf. gecırdı gunlerce sbaha kadar onunla ılgılendık
canından can gdıyo ınsanın onlar hastayken senı cok ıyı anlıyorum ama
onun hastalıgını basladgn yenı gunun ılk meslesı yapmaa..ayakta atlatabıldıklerı her rahatszlık hast. yatmak
zorunda olan tum bebıslerden bı kac sıfır onde baslatıyo bızımkılerı zaten korkma
Allah a emanet hıc bısı olmaz sen al onlemını saatlıce ver ılacını gerısını telkınle hallet sen sakındıkca bak
psıkolojık olarak davet edıyosun hastalıkları..umarım senı uzcek bı sey yazmamısımdr canım ama ınan
yakınımda olsan sıgdıramıyorum buraya ne dıller dokerdım sana senın , elıfsu fınıdgımın enerjısını bole dıplerde
gormeye ıcım elvermıyo cunku...opuyorum cok senı fıstıgımm:54::54:Allaha emanet ol mınnosunla:16:
eylus un uykusunu sormussun unutuyodum canım:6: kalkıs saatımız masaallah gece kac olursa olsun cook duzenlı ama yatısı
ne sen sor ne ben solımm:ssz:gunduz bazen bır bazen ıkı keyfıne keder uykusu oluyo denedım kac kere
bı cıkar yol bulamadım erken yatması ıcın metabolızması uykuya programsz bnm kızımn dogustan:1:
gece uykusuna 11 gbı gecıyo cogu zman 12 yı buldurabılıyo delı gbı uykusu varken de hıc yokken de bı aglama
seansı olmadan gecemıyoruz uykuya meme ısımız olmadngan ayagımda sallıyarak uyuyo
kılo olarak gerıden geldıgmzden gece sutu verıyorum tabı halen ben
gecelerı kalkma sıklıgı da ınan hıc bellı olmuyo bazen bır ıkı bazen 1234566869660.......:52:
sabahları da babamz gedrken 8 8bcuk gbı baslıyoruz gune..

canm hatırlarsan senin hamile oldugunu ilk duyduğumda ben şok olmuştumm,büyük mü konuştum yoksa :9:
nasıbın boleymıs kubracım buyuk konusmaksa bn de kımbılır ne ara kıme solemısımdr:9:
cok cok ıyı oldu hıc uzme kendını hırpalama ılerkı aylarda otomatıkman kurtulcaksın bı hıslerden zaten
tecrubemle sabıt ama en azından baslarda benm yaptgm yanlısı yapıp bosu bosuna yıyıp bıtırme kendını
ne desem de 9 ay boyunca gelıp gecıcek bu hısler..dusun tabıkı bosver saglık olsun demekle btımıyo bılıyorum
ama kapılma esır olma sakın olumsuz dusuncelere...
planların ustunde plan var unutma..kendın bıle ısteye yaptn farzet ole bahset cevrene kımse morALINI bozmasın ah vahh
dha bu cok kucuklele...bna yaptılar maleseff basta uzuldum evet ama sonradan sonraya hııcc takmadımm..
o kadar cok rtılarmz var kı eksı yanlardan once.. bı kagıda yazmayı dene ıstersen kendı gozunle gor
basına ıyı bı sey mı yoksa fena bısey mı gelmıss....
30una gelmeden ıkı kız annesı olucaksınn dusunsene arkadasın gbı olucaklar sonra 3.yu ıstemezsen
kaparsın bı cırpıda cocuk mevzusunu bı arada ıkısını de cıkarms olursun ne guzel..
kızın dedım bak benım ıcıme ole doguyo bna cok ımrenmıstn ya senın de ole olucak gbı hıssedıyorum
hamılelık sezgılerımle:49:bakalım tutturabılcek mıyımm:9:
ya bı de hep sankı bır 1 dıgerı 2 yasında mı kalıcak bunların 15 16 oldukları zmanı hayal etsenee:31::31:
evlenırken bırbırlerıne destek oldukları 24 25 lerı dusun meselaaa:31::31:ıcın ıcıne sıgmıyo dmıı
bole dusledıkce o anları yasamak ıcın...
Allahm tamamına erdrsın ıns canım benımm basımza cok cokk ıyı bı sey geldı bızım goklerden aldık
surprzn en guzelını daha nolsunn..erken oldu dye uzuldugunu duyarsam cok uzulurumm..
ne zman ıstersen yanında olmaya hazırım canım arkadasımm:16::16:

nehır sırınesının resımlerıne de 41 kere masaallah:nazar::nazar:dıyorumm
ıkınızıde opuyorummm:16::54::54:

hepnıze selam kızlarr:3:yenı gelenlerımz hos geldınz hepınızz:16::16:
uzun bı aradan sonra ılk defa burayı bıraktgm gbı bulmadgma cok sevındımm:9:
senlenmıs topık ıyı olmus...format braz degsms ama begen yapamdım meselaa
telden de kullanamıyorum aktf olarak elım alısmadı bı turlu ılla gırıp eskı usul takır takır yazıcam emektar laptopumla:9:
mınnosum ayagımda yaızyorum sızee.. alıntı yapamadım tek tek kusura bkmazsınız artıkk dmii:6:
kalbım sızınle nede olsaa:16::16:
hava ayaza kesınce buralada dısarı cıkma seanslarmza ara verdık eylusle
ıkı dakıkalık camdan etrafı kesıp gırıyoruz hucremızee:9::9:
onunda ıkıncı dısı patladı bu arada kucuk sıpacıgımın nazlı ıncılerı anca yola dustu teyzecıklerr:31:
bı kac gecemz baya bı sorunlu gectı anlayacagnz.. bde benm dısım alarm verdı bu arada
sızım sızım gecelerı yaa eme emee kkalsıyum bırakmadı zıllı kızlarm annelerınde sanırımm:37:
jınekologtan yazılı ızın alıp ctesı gtcem bakalım berbat bı hftasonu programım var anlayacagnz:27:
bde eylus de gayet formunda olan sekerım ıkıncı mınnos da yuksekmıs braz tekrar tahlıle cagrdı
kılo olarak aynı duzenmdeym eylul de ne aldysam o ama seker muhtemelen yedıgım
ekmeklerden yukseldı bu yıpırcıkla kostrmaktan kendıme ozel bole besleyıcı eksantırık menuler nerdeee:52:
ekmek gevelıyorum anca aksama kadar:9::9:
bkalımm gtcem bı ara yıne tahlılee:ssz:
baska da bı skntmız yok cok sukurr:nazar::nazar:
ısım sorusmussunuz kızıma dusundugum eylul dekı kadar beyın fırtınası ıcındeym dyemem
ıkı ısım olucak yıne bırını ben bırını babası secıcek..ılla eylul e uyumlu olsun dye bı takıntım fazla yok
ıcım ısınsın kulagıma sıır gbı geldın yeter:31::31:
ılktekı telasem yok dedım ama aklımda 3 5 ısım var tabısı dee:52:
kararsızlıgı tavanlarda olan bırı olarak bakalım son dakıkaya kadar
ıcım en cok hangısıne ısınırsa onu koyarım muhtemelen...bde tabı canı sıkıcı bı yanı dha var bu ısın
esım kendı ısım hakkını annesınınkınden koymaktan yanaa:37::37:kv adı nıhal bu arada...
benım aklımdakılerden bı kacını soleym sızee
EYSAN, DİLA, SARE, ELViN, MEYRA...........
gerisi de bna kalsınn merak edın azcıkkk:34:
aslında eylus e koyarken cok gdıp geldıgm cok sevdıgım cepte bı ısım var ama ıste
saolsun kv cıgımın adı yuzunden kafadan koyamıyorum komık bı kombınasyon oluyo cunku
o da 'NiL'....
bakalım son dakka esım ınsafa gelıp cayarsa dırek bunu da verebılırımm:6:
ıcımde bu ısme karsı azcıkk ukte kalıcak yoksaa:43:

nasıbın boleymıs kubracım buyuk konusmaksa bn de kımbılır ne ara kıme solemısımdr:9:
cok cok ıyı oldu hıc uzme kendını hırpalama ılerkı aylarda otomatıkman kurtulcaksın bı hıslerden zaten
tecrubemle sabıt ama en azından baslarda benm yaptgm yanlısı yapıp bosu bosuna yıyıp bıtırme kendını
ne desem de 9 ay boyunca gelıp gecıcek bu hısler..dusun tabıkı bosver saglık olsun demekle btımıyo bılıyorum
ama kapılma esır olma sakın olumsuz dusuncelere...
planların ustunde plan var unutma..kendın bıle ısteye yaptn farzet ole bahset cevrene kımse morALINI bozmasın ah vahh
dha bu cok kucuklele...bna yaptılar maleseff basta uzuldum evet ama sonradan sonraya hııcc takmadımm..
o kadar cok rtılarmz var kı eksı yanlardan once.. bı kagıda yazmayı dene ıstersen kendı gozunle gor
basına ıyı bı sey mı yoksa fena bısey mı gelmıss....
30una gelmeden ıkı kız annesı olucaksınn dusunsene arkadasın gbı olucaklar sonra 3.yu ıstemezsen
kaparsın bı cırpıda cocuk mevzusunu bı arada ıkısını de cıkarms olursun ne guzel..
kızın dedım bak benım ıcıme ole doguyo bna cok ımrenmıstn ya senın de ole olucak gbı hıssedıyorum
hamılelık sezgılerımle:49:bakalım tutturabılcek mıyımm:9:
ya bı de hep sankı bır 1 dıgerı 2 yasında mı kalıcak bunların 15 16 oldukları zmanı hayal etsenee:31::31:
evlenırken bırbırlerıne destek oldukları 24 25 lerı dusun meselaaa:31::31:ıcın ıcıne sıgmıyo dmıı
bole dusledıkce o anları yasamak ıcın...
Allahm tamamına erdrsın ıns canım benımm basımza cok cokk ıyı bı sey geldı bızım goklerden aldık
surprzn en guzelını daha nolsunn..erken oldu dye uzuldugunu duyarsam cok uzulurumm..
ne zman ıstersen yanında olmaya hazırım canım arkadasımm:16::16:

nehır sırınesının resımlerıne de 41 kere masaallah:nazar::nazar:dıyorumm
ıkınızıde opuyorummm:16::54::54:

:16::16: ayyyy ne güzell hayall kurduruyoosunn bana :54: İnşallah hayatımmm umarım hepimizin gönlüne göre olur... hiç sorma canımm, eşimin tarafıı çok sevindi.... havalarda uçuyorlar.. gel gör kii benmkiler daha mantıksal baktıkları için... ilk başta biraz şaşırdılar nasıl yani erken değil miii falan filannn...:53::53: hele bi kuzenimm uyuz uyuz yorumlarr dedim bi süre görüşmeyelimmm, şuan bu tarz konuşmalara değil motiveye ihtyacım var.. genel olarak tepkiler güzel olmaklaa inan kimsenin ne söylediği umrumdaa değill!!! ben sadece kendi psikolojimii düşünüyorummm.. şuan ilk günlere iyiyimm tabii.. karnımmdakii minik bebeğimee haksızlıkk yapmak istemiyorumm.. :25: buaradaaa 2 kız annesiii dedin ya benii bitirdin!! :16: Evet iyi hatırlıyosunn senin adına çookk çok sevinmiştimm,kısmet işte.. bakalımm bnede merak ediyorummm 2. yavrumm erkek mi kız mıı diye?? :44: İsimm konusundaa fikrimide söylemek istiyorumm sana eyşan hatta geçenlerde iş yerinden bi arkadaş söylüyordu.. kulağa hoş geliyor bence... ;) canımmm desteğin için çok çok teşekkür ederimmm:54: Kızımla öpüyoruzzz tatlııı anne&kızlarıı :54::54: :9:

bısıler sorcaktm cenemın dusuklugunden unnuttum kızlar:9:
bdha kımbılır kac gune acarm pcyı soraym da cıkaym barı:27:
1,sıı emzık konusu..bnm kızım malum dıslerı gec cıktgndan bde memeden kesınce psk. olarak
benı ve onu rahatlatssın dye emzık kullanmaya basladı dogdugundan aylar sonra tabı dyebılırım:9:
sızınkıler ne alemdee var mı kullanannız hala.. dıscıyı sordum gcen bıraksa ıyı olur dedı
bnde bayadr sorguluyodum bunu zaten ama elım varmıyodu cok sevıyo cunku kıyamıyodum bı ara sakladm
sonra dayanamadm gerı cıkardmm:27:sız ne dusunuyosunuz bu konuda braz dha zman versem
bı sorun olur mu acaba cevremde genelde bır bcuk yasına kadar aldı dıyolar bz dha 15 aylık ve ıkı dıslıyızz:6:
napımm sızce..bde yarn obbur gun otekı bebıste ılla gorup ıstıcek :ssz:bu durumda ona da vermem grekır kı
bunu yapamam cunku emzık o aylarda bazen hayat kurtarıyoo:ssz:
bde bzmkı damaklı hala cesıtlerı varya kıraz uc,ortodontık fln onunla alakalı mı acaba zarar boyutu
yoksa hepsı bır mı zrar konusunda:26::26:oleyse nıye 18 24 ay emzık yapar bu fırmalar:26::25:

bde kız bebek annıslerı bu aylarda oyuncak olarak belırgn bısılerle oynuyo mu kuzularnz
a101 e mutfak setı gelcekmıs ozenıp duruyodum bnde alsam mı eylus e kararsz kaldım
parası bısı degıl de oynar mı onu bılmıyorum normalde bebegıne kendı kasıgyla mama fln yedryoo
emzıgını verıyoo flnn:9::9:ona hıtap eder mı kı etmezse alıp sımdıden bıktrmayaym dyorum cocugu
yda en ıyısı ben alaym kendımı rahatlataym bakaym oynamazsa kaldrırım ılerıye dmıı:52:
kendm sordum kendım cvpladımm hehheeee:27::27:

Canim cokcok sevindim motivasyonun enerjin ta buralardan hissediliyor ne iyi arkadas bulmussunuz guzel vakitler gecirmissiniz kuzularinla :1: 2kiz anasi seniiii :1: canim hic kizar miyim sana, inceden tatli tatli serzenislerine... valla aksine motivasyonum artti olumlu dusunce gucuyle pozitif enerji yuklendim samimi soyluyorum.. İsimler cok iyi eysan guzel sare de ayni sekilde.. Emzik konusunda kasma canim ya birak 3ay daha oyalansin minnosun 1,5yasinda kesersin,eylusumde mi dis cikarma doneminde bogaz enf.olmus minnosum ne zor bizde her dis donemunde istisnasiz ateslenir ve bogaz enf.oluruz malesef, umuyorum diger disleri cikarken eylus rahat gecirir.. Ah canim keske kolumdan tutup beni zorla disari cikartcak biri olsa zorla degil hoplaya ziplaya cikarim ama yanlizken tedirgin oluyorum elos arabasini sevmiyor asla oturmadi icine bi heves cikarttiysakta naapti neetti gezintiye kucakta devam etti gecen yaz :1: simdilerde yuruyorlar malum ama asla elimizden tutmak istemiyor cimcime tutarsak agliyor e birakincada saga sola kacisiyor :1: :1: bilemedim napicagmi :27: yaza diyorum insallah yaza acisini cikartcaz. Ne guzel bi hamilelik geciriyorsun canim 41kere masallah size motivasyonun iyi keyfin nesen yerinde :nazar: tecrubeli ve dimdik duran bi annesin sen kuzularin ve esin cok sansli allah size mutluluk saglik versin tum omur.. Seker sonuclarindan iyi haberler bekliyoruZ

Canim mutfak seti almis bize halamiz, elos gayet guzel oynuyor yemek pisiriyor aklinca ardindan catal kullanarak yiyor bardagindan cozemedigimiz biseyler iciyor buara cok hevesli tabak canak kullanmaya muhtemelen bu aydaki bebeklerin ortak ozelligidir ve buna dayanarak tavsiye ediyorum.. Dunde tuceyle yazistik vileda kovasi ve utu masasi alalim diye kizlara :1: :1: :1:

valla yazmana cok sevındım.ecede uyandıı an dağıtıyor evı yazdan berı terlık gıyıyor benım kızım teyzesı.

ahhh bu esra varya benı calıstırıyor:43::43::43:...her gıttıgımde cam banyo ne varsa bana temızletıyor:43::43::43::43:
ben takılmam oyle seyler bacım ben sana geliyorum evın hıcc umrumda degıl...sanı benımkı cok topluydu.etrafta koşuşturmaktan oturup senıle bıle ılgılenemedım:16:
Canim
Cam banyo fena kirlendi gelde bi temizleyiver :27: ozledik sizi bak uzadi ara, su durumlari toparladiktan sonra bekliyoruz cok ihtiyacimiz ana kiz size...

Sağol canım inşallah semtine göre değişiyor canım bizim aldığımız yerde 3 1 ler 160 liradan başlıyor biz dubleks aldık mütahit sıkışmış 190 aldık denk geldi canım

Cok iyi denk gelmis sevindim semacim gule gule oturun eee genis eve genis aile yakisir artik bebis haberi verirsin bize :1: valla bende dusunmuyorum ama topikteki anne adaylarini okuyuncada icim hos oluyor belki bi cesaret yapariz :27:

Back
X