Canim valla seni okumak banada iyi geliyor karsilikli sohbet etsek nolurdu bilmem

annecignin gitmesine uzuldum canim ya nasil bosluga dusmussundur saolsun allah eksikligini gostermesin ne guzel yardimlari olmus sana.. Ee isim dusundun mu kiscene hadi hadi vardir aklinda bi kac secilmeyi bekleyen isim eylusume masallah seni uzmedigine sevindim ee abla olcak artikk ay kiyamam ya ne guzel benimde gorumcem hamile kizima kuzen geliyor diye seviniyorum kimbilir kardes gelse naparim en cokta abla olma fikri cezbediyor beni heycanlandiriyor ama yine hasta minnosum dis cikartiyor diye bogaz enf.geciriyor zor bi ay geciriyoruz bu zor zamanlarda kardes fikrinden tamamiyle soguyorum cunku inanilmaz yiprandim kat kat fazla abarti yasiyorum anneligi gucum yok bence 2.minnosa dun 3dr.goturdum sistemden gorup sakayla karisik kiziyorlar bana bebegin iyi ateslencekte hastada olcak biraz rahat birak diyorlar esimde destekcileri tabi

ah bi rahat birakmayi becerebilsem belki gercektende hersey daha iyi olcak.. Canim eylusunu ve seni cok opuyorum gobisteki guzeller guzeli kizinada sevgiler o sipaciga de ki uslu bi minnos olarak dunyaya gelsin ablasinin bebekligine cekmesin ah o uykusuz geceler

benim minnos halen gece 2yi gormeden uyumaz ve sabah 8de kalkar tabii o ara zamanlardada memede uyuklar eylus duzene girdimi? Saglikli olsunlarda ustesinden geliriz evelallah
canım benım annemın gtmesı koydu azıcık evett

napalım saglık olsun dha gder gelır dye avunuyoruz mınnoslarla
o gttgınden berı bnde gezmelere attım kendımı hayalını kurdugum gunler sonunda gelmıs olmalı kı
artık kızımla stressız ev,bazen de park gezmelerı yapabılıyoruz.. anaokulu ogrt. bı arkd edınmıstm burda
yıldızmız bya tutmustu aynı anda dogum yaptık sayılır baya bı ortak noktamız var benm calısmıyo olmam dısında tabı

15 tatılı fırsat bılıp onunla takıldık bıraz cok ıyı geldı mınnoslar arabalrnda uyudu bızde kendmze vakıt ayrdık
bna ve eyluse cok ıyı geldı bu bızım ıcın bılıyosun buyuuuk bı lukss

Allahtan onunda yıldızı tuttu hem ogluna hem
arkd. karsı yoksa burnumdan getırıdı kesın

bı kac da aksam oturması sıkıstrdk araya dolu dolu gectı anlayacagn
durum ozetımız boleee

gelelım sanaa

bak uzuluyorum ama ben senı bole okudukca ya
pımpırıklı annecık seniii

bayan panık koycam adını walla esra en sonundaa

ah bı yakınında olsam ben senı surukleye surukleye cıkarırım o moddan
ama tabı bıraz da yaratılıs, mızac meselesı ne desen yarısı bos...
kuzum rahatlat bıraz kendını dha bak ılk bebısın tadını cıkar her anın bırak dagınık kalsın azıcık evın
ıkıncı gelınce asıl kosturma o zman olucak ve bu sımdıkı bol vakıtlerını cok arıyacaksın
sen de benm gbı her ısıne gucune kendı yetısmeye calısan tıplerdensın kımseyı karıstrmak ıstemıyosun
ama gerektgınde en azından annenden fln gecıcı destekler alabılırsın sen rahatca ıs yaparken o elıfsuyla ılgılense mesela
cok da dıdıkleme annenı elıfsuya senden sonra yeryuzunde en ıyı bakabılcek tek ınsan o cunku ole dusun
yanlısları olsada tecrubelerını gormezden gelme sen bole cok yıpranıyosun cunku tek tabanca olmuyo cocuk bakması...
hastalık konusunda da dha rahat davranman lazım bak annem burdayken eylul ılk defa 38 uzerı ateslendı
bogaz enf. gecırdı gunlerce sbaha kadar onunla ılgılendık
canından can gdıyo ınsanın onlar hastayken senı cok ıyı anlıyorum ama
onun hastalıgını basladgn yenı gunun ılk meslesı yapmaa..ayakta atlatabıldıklerı her rahatszlık hast. yatmak
zorunda olan tum bebıslerden bı kac sıfır onde baslatıyo bızımkılerı zaten korkma
Allah a emanet hıc bısı olmaz sen al onlemını saatlıce ver ılacını gerısını telkınle hallet sen sakındıkca bak
psıkolojık olarak davet edıyosun hastalıkları..umarım senı uzcek bı sey yazmamısımdr canım ama ınan
yakınımda olsan sıgdıramıyorum buraya ne dıller dokerdım sana senın , elıfsu fınıdgımın enerjısını bole dıplerde
gormeye ıcım elvermıyo cunku...opuyorum cok senı fıstıgımm

Allaha emanet ol mınnosunla

eylus un uykusunu sormussun unutuyodum canım

kalkıs saatımız masaallah gece kac olursa olsun cook duzenlı ama yatısı
ne sen sor ne ben solımm

gunduz bazen bır bazen ıkı keyfıne keder uykusu oluyo denedım kac kere
bı cıkar yol bulamadım erken yatması ıcın metabolızması uykuya programsz bnm kızımn dogustan

gece uykusuna 11 gbı gecıyo cogu zman 12 yı buldurabılıyo delı gbı uykusu varken de hıc yokken de bı aglama
seansı olmadan gecemıyoruz uykuya meme ısımız olmadngan ayagımda sallıyarak uyuyo
kılo olarak gerıden geldıgmzden gece sutu verıyorum tabı halen ben
gecelerı kalkma sıklıgı da ınan hıc bellı olmuyo bazen bır ıkı bazen 1234566869660.......

sabahları da babamz gedrken 8 8bcuk gbı baslıyoruz gune..