• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hayırlı ugurlu olsun canım benım kendım bu guzel mutlulugun tadına vardgm ıcın cok sevındım senın adına...
cesaretlen tabıkıı bu cok guzel bı gelısme ne kadar zorluk yasasan da hepsı gelıp gecıcı olucak bunu dusun
hıc bı zaman kalıcı skntı olarak gorme kısa degıl uzun vadede dusun semacımm evlat gıbısı var mıı
onlar bızım tek sermayemız...
yeter kı saglıklarından yana bı eksıklıklerı olmasın....

Sağol canım beni en çok düşündüren çok kıskançlık yapıp hırçınlaşır mı benden uzaklaşır mı diye korkuyorum sena babasıyla bile paylaşmıyor çünkü umarım kardeşini sahiplenir

Canim iyi haberlerinizi almak cok guzel ne iyi etmissin kuzularinla annecigine gitmekle donustede allah kerim artik belki birine ihtiyac bile duymazsin kidemli anne seniiii :1: canim eylusu op nilosu kokla kendinede iyi bak ayy kiyamam yaa :nazar: :nazar: :nazar:

slm kızlar. bir kaç aydır eşimle kreş konusunda kafamız meşgul. bakıcımız var şu an ama çocukla oyun oynamak bi yana parka götürmeye dahi üşenen bir kadın.o kadar tv yi az izlesin desemde yine ben yokken bildiğini yapıyor, tvyi açıp saatlerce o çucuğu sabitliyor oraya. kreşe verelim diyoruz ama daha 20 aylık en az iki yaşını doldursun diyoruz. offfff ne yapacağımızı bilemedik. ne önerirsiniz. bakıcımı yoksa kreşmi.

Bende düşünmüştüm kreş değilde oyun grubu tarzı haftada2-3gün gönderiyi. Diye sonra kucuk dşye vazgectım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar. bir kaç aydır eşimle kreş konusunda kafamız meşgul. bakıcımız var şu an ama çocukla oyun oynamak bi yana parka götürmeye dahi üşenen bir kadın.o kadar tv yi az izlesin desemde yine ben yokken bildiğini yapıyor, tvyi açıp saatlerce o çucuğu sabitliyor oraya. kreşe verelim diyoruz ama daha 20 aylık en az iki yaşını doldursun diyoruz. offfff ne yapacağımızı bilemedik. ne önerirsiniz. bakıcımı yoksa kreşmi.

Skintili bi durum canim tembel ve alakasiz bi bakici canlandi gozumde ki kuzular ogrenmeye cok acik bu ara biseyler veremiyor koreltiyor nerdeyse anladigim kadariyla :ssz: kres gelisimi icin cok iyidir muhakkak bezden kestin mi minnosunu birde kalabalik bi ortam ya, cok hastalanmasin ev hijyeniyle bir olmaz en temizi.. Umuyorum dogru kararlar verirsiniz..

Merhaba kızlar bildiğiniz üzere 2.bebiş istiyorduk fakat herşey iptal.tahliler yaptırmaya başlamiştim hazırlık olarak.şekerim düşük çıktı hipoglisemi teşhısı koydu doktorum.tansıyonum3gündür düşmüyor tansıyon ilacı başlandi ve aon olarak 1ay önce düşük olan trioidim tavan yaptı ultrason ve biopsi istedi doktor.yanı bunlar düzene girene kadar kesinlikle yasak çocuk.dünyam başima yıkıldı valla hastalıktan cok su bebiş işi iptal olduğu için çok üzgünüm

Merhaba kızlar bildiğiniz üzere 2.bebiş istiyorduk fakat herşey iptal.tahliler yaptırmaya başlamiştim hazırlık olarak.şekerim düşük çıktı hipoglisemi teşhısı koydu doktorum.tansıyonum3gündür düşmüyor tansıyon ilacı başlandi ve aon olarak 1ay önce düşük olan trioidim tavan yaptı ultrason ve biopsi istedi doktor.yanı bunlar düzene girene kadar kesinlikle yasak çocuk.dünyam başima yıkıldı valla hastalıktan cok su bebiş işi iptal olduğu için çok üzgünüm

canım üzme kendini, inşallah en kısa sürede bu sıkıntıları atlatır, sağlığına kavuşursun, rabbim dermansız dert vermez, bi an önce ikinci bebişini kucağına alırsın dilerim..

kızlar kuzucuklarınıza sütü nasıl sevdirdiniz. Ben iki hafta önce memeden ayırdım, ama iki haftadır toplamda iki bardak sütü bile içiremedim. sütü sevmesi için ne önerirsiniz, ne yapmalıyımda sütü içirebilirim..

canım üzme kendini, inşallah en kısa sürede bu sıkıntıları atlatır, sağlığına kavuşursun, rabbim dermansız dert vermez, bi an önce ikinci bebişini kucağına alırsın dilerim..

İnşallah canım ya ama bu dönemde ne kadar bellı etmesemde moralım çok bozuldu

kızlar kuzucuklarınıza sütü nasıl sevdirdiniz. Ben iki hafta önce memeden ayırdım, ama iki haftadır toplamda iki bardak sütü bile içiremedim. sütü sevmesi için ne önerirsiniz, ne yapmalıyımda sütü içirebilirim..

Nesquik canım ece mamayı tamamen bıraktı artık sadece aksamları süt oda seve seve.ama ilk başta yarım cay bardagıyla başlaıl her akşam. Verdim alişti şimdide 120cc içiyor maşallah kızıma

Canim arkadasim gecicek hepsi sen guclu hatunsun ustesinden gelirsin evelallah... Bu arada yatcaktim guya elos hanim uyandi atesi yeni dustu uyudu tekrar... Ececikte istanbul turunda mi yoksa :1:

Canim arkadasim gecicek hepsi sen guclu hatunsun ustesinden gelirsin evelallah... Bu arada yatcaktim guya elos hanim uyandi atesi yeni dustu uyudu tekrar... Ececikte istanbul turunda mi yoksa :1:

Saol canım he valla istanbul turundaydık.uyumadı ama eve gelince mama sandalyesinde çizgifilm izlerken uyudu.2:30fln dı sanırım.

Ben burdayım canım.evet kimse kalmadı cogu ikinci cocugu yapınca vakıt kalmadı demek

canımcığım bi sen birde ben kaldık sanırım. Tenhalaştı buralar. DEdiğin gibi hafta sonu nesquikle deneyeceğim sütü inşallah öyle içer.yoksa serum yapıp damardan vermeyi düşünüyorum artık. ne yoğurt nede peynir yiyor, varsa yoksa makarna delisi.

Ben burdayım canım.evet kimse kalmadı cogu ikinci cocugu yapınca vakıt kalmadı demek

canımcığım bi sen birde ben kaldık sanırım. Tenhalaştı buralar. DEdiğin gibi hafta sonu nesquikle deneyeceğim sütü inşallah öyle içer.yoksa serum yapıp damardan vermeyi düşünüyorum artık. ne yoğurt nede peynir yiyor, varsa yoksa makarna delisi.

Benimki de peyniri ağzına aokmuyor yanı.varsa yoksa buyumix 6tanesini yer.esra da var ama o ev taşima telaşindan giremiyor kuzucum.olsun kalanlar yeter ne edek zatwn bu topıkte olanlar sadık olanlarımız.vakıt yok gelemiyorlar ama unutmazlar

Benimki de peyniri ağzına aokmuyor yanı.varsa yoksa buyumix 6tanesini yer.esra da var ama o ev taşima telaşindan giremiyor kuzucum.olsun kalanlar yeter ne edek zatwn bu topıkte olanlar sadık olanlarımız.vakıt yok gelemiyorlar ama unutmazlar

canim arkadasim yoklugumda beni kollarmista oooy iyki varsin bacim toparlandik saat itibariyle tamamiz haziriz ve mutluyuz yeni evimede beklerim dedigim gibi senin evi goruyor teras :1: :1: anca o kadar yakinina gelebildim

çok erken sanki canım kreş içinde, en azından bezlenme döneminden kurtulsanız. bu arada da başka bir bakıcı bulma şansın yok mu?

hayırlısı olsun inşallah tuğçecim. senin sağlığın iyi olsun da bebiş biraz geç gelsin

11 aylıkken günde 1 öğün (sabah uyanınca) vermeye başladım. şimdi maşallah günde 2 öğün (öğle-gece uykusu öncesi ) toplam 400-450 ml kadar içiyor. anne sütünü erken bırakmış olmasından kaynaklandı belki de

cicibebe ilave ediyorum öğlenleri, öyle bir dene istersen

nesquik verme canım hiç alışmasın. çikolatanın içindeki okzalik asit denen madde sütün kalsiyumunu tutup birlikte vücuttan atılmasına sebep oluyor. yani sütten fayda sağlayamıyor

kızlar tuvalet eğitimi konusunda neler yapıyosunuz? kakası geldi mi koltuk arkalarına saklanmaya başladı doruk

hadi koş diyorum lazımlığa, hemen oturuyoruz ama oraya yapmıyor hiç. biraz oturup kalkıyor

böyle böyle alışçak inşallah, en azından lazımlığa yapması gerektiği bilincine ulaşıcak

Back
X