2012 eylül anneleri bebişlerimize neler aldık hadi paylaşalım

deryakck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
557
2
46
41
İstanbul
Merhaba güzel anneler zaman hızla geçiyor neredeyse yolu yarıladık bi çoğumuz bebişlerimizin cinsiyetini öğrendik alışveriş başlasın ozaman :)) gerçi ben öğrenmeden öncede bikaç şey almıştıminsan dayanamıyor minicik kıyafetleri görünce :)) hadi resim ekliyelim neler aldık nerden aldık nerede ucuzluk var paylaşalım alışverişin tadını çıkaralım...

oğluşumun ilk hediyesi teyzesinden ama kargo elimize geçmedi henüz netten ekliyorum resmi:)) $bebeş.webp

$BM811%20Violet%20Yeni%20Mavi.webp ekleyebildim mi bilmiyorum ama umarım olmuştur;dayanamadık aldık.çok kullanışlı kendi kendine sallanıyor kumandalı,yatak oluyor.aynı zamanda mama sandalyesi.tam hayalimizdeki gibi yani:46:

Eki Görüntüle 401177 ekleyebildim mi bilmiyorum ama umarım olmuştur;dayanamadık aldık.çok kullanışlı kendi kendine sallanıyor kumandalı,yatak oluyor.aynı zamanda mama sandalyesi.tam hayalimizdeki gibi yani:46:

çokk güzel annesii güle güle kullansın bebişin inş..
Annemde bunu almayı çok istemişti bizee amabiz istemedikk ayrıcada beşik almak gerekecektii ilerleyen aylarda mama sandalyesi alacğaım inş.

$P1070724.webp
$P1070722.webp
$P1070714.webp
$P1070710.webp
$P1070708.webp
$HPIM2816.webp
$HPIM2814.webp
$HPIM2812.webp
$Fotoğraf-0006.webp

bunlarada bizim ciciler dieğr paylaşım alanın aekledim buraya da ekleyeyim :)

Son düzenleme:
$P1070752.webp bunıu ben ördüm acemilik eserim 3 yıl oldu :nazar:
$P1070749.webp bu patikleri kermeslerden almıştım 2 yıl önce :nazar:
$P1070751.webp bunuda ben ördüm 2. ördüğüm şey annem işledi kısa olmuştu altına örümcek ekledi annem:nazar:
$P1070750.webp kayınvalidem ördü:nazar:
$P1070753.webp bu da 1. resimdeki aynısı:nazar:

:nazar::nazar:

Son düzenleme:
çokk güzel annesii güle güle kullansın bebişin inş..
Annemde bunu almayı çok istemişti bizee amabiz istemedikk ayrıcada beşik almak gerekecektii ilerleyen aylarda mama sandalyesi alacğaım inş.

teşekkür ederim canım;biz bunu ilk aylarda odamızda kullanıcaz kendi odasında yatağı olcak zaten.inşallah herşey gönlümüze göre de olur:16:

tulumunu sevsinler onun :) cicileriniz çok güzel güzel günlerde kullanın inş
Eki Görüntüle 405925 bunıu ben ördüm acemilik eserim 3 yıl oldu :nazar:
Eki Görüntüle 405928 bu patikleri kermeslerden almıştım 2 yıl önce :nazar:
Eki Görüntüle 405944 bunuda ben ördüm 2. ördüğüm şey annem işledi kısa olmuştu altına örümcek ekledi annem:nazar:
Eki Görüntüle 405943 kayınvalidem ördü:nazar:
Eki Görüntüle 405942 bu da 1. resimdeki aynısı:nazar:

sen marifetlisin baya ben hiç beceremem anneme sipariş verdim battaniya ve yelek örücek oğluşuma

tulumunu sevsinler onun :) cicileriniz çok güzel güzel günlerde kullanın inş

teşekkürler teyzesi,i :)

sen marifetlisin baya ben hiç beceremem anneme sipariş verdim battaniya ve yelek örücek oğluşuma

yok ya ne marifetilisi bbatniye çok kolaydı sadece düz ördüm atkı gibi bir şey örüyon upp uzun birde ortasını örüyon kare
pikocu birleştiryor kurdele ile

kazağıda sora sora işe nerede ksecem falan diye sordum hep şimdi yapamam biri göstermezse

Eki Görüntüle 405925 bunıu ben ördüm acemilik eserim 3 yıl oldu :nazar:
Eki Görüntüle 405928 bu patikleri kermeslerden almıştım 2 yıl önce :nazar:
Eki Görüntüle 405944 bunuda ben ördüm 2. ördüğüm şey annem işledi kısa olmuştu altına örümcek ekledi annem:nazar:
Eki Görüntüle 405943 kayınvalidem ördü:nazar:
Eki Görüntüle 405942 bu da 1. resimdeki aynısı:nazar:

Güle güle kullansın bebişin canım maşaallah ne cici şeyleri var kız mı oluyo kuzucuk?

Burayı açmakla çok iyi yaptınız bende eklerim bebişkomun cicişlerini... Bu arada kızlar bende gecelik sabahlık takım aldım ikisi de uzun kollu gelen giden olursa raha tedeyim diye öyle aldım bi de lohusalar çok üşüyomuş birden yanıyomuş ya bir de kısa kol pijma takımı alacam uzun kollu va yeter herhalde di mi eklerim resimleri müsait bir zamanda :)

Güle güle kullansın bebişin canım maşaallah ne cici şeyleri var kız mı oluyo kuzucuk?

Burayı açmakla çok iyi yaptınız bende eklerim bebişkomun cicişlerini... Bu arada kızlar bende gecelik sabahlık takım aldım ikisi de uzun kollu gelen giden olursa raha tedeyim diye öyle aldım bi de lohusalar çok üşüyomuş birden yanıyomuş ya bir de kısa kol pijma takımı alacam uzun kollu va yeter herhalde di mi eklerim resimleri müsait bir zamanda :)

saol canım hepimizin bebişleri güle güle kullnsın :)
kız canım evet :)

çokk güzellerr :) :nazar: :nazar:
güzel günlerde kullanın

Son düzenleme:
şukşuk harikasın ya.... gördükçe imrendim valla.. daha bizim elimiz boş ya.. eşim ne acelen var.. alırız deyip duruyo.. anca oyalıyor beni.. bunları göstermeliyim ona.. millet bitirmiş bile hazırlıkları diyeyim...zaten temmuzda memlekete gidecez nasipse.. o vakte kadar ayarlamalıyım her şeyi ya....

Back
X