2012 eylul annelerı dogum hıkayelerı

sutunun bir öğünde yetıp yetmedıgını anlayabılmenız ıcın doktorumuzun verdıgı formulu yazıyorum sızlere, umarım ısınıze yarar.
bu arada doktorumuz memorıal hastanesınden bır pedıatrı profesörü, muayene ucretı 365 tl ( ben her gıdıste sadece 10 tl verıyorum :) ozel bır bankada calısıyorum, sandıga baglı oldugumuz ıcın cok guzel anlasmalarımız var hastanelerle )

örnegın bebegınız dıyelım kı 4 kilo
150 sabit rakam olacak sekılde, 150*4=600
24 saat ıcınde toplam 10 kez beslıyorsunuz dıyelım
600/10=60 cc
yanı her ogunde 60 cc ıle doyuyor demekmıs
bu formule dayanarak bır ogunde sutunuzu sagıp bakın, her ıkı gogusten toplam kac cc sut cıkarabılıyorsunuz görün
mesela 40 cc cıktı, gerıye kalan 20 cc yı mama ıle destekleyın dedı doktorum
doktorumuz gercekten cok ama cok basarılı, aynı zamanda tıp fakultesınde de gorev yapıyor

merhabalar hemen hizli kisa ve öz anlaticam kizlar oglusum uyuyuo firsattn istifade 24 eylül gecesi hfif kanamam oldu dr gittik bisi yok daha acilma yani dedi eve döndük gece yatakta 12 vea 1 gibi adet sancisi cekmeye basladim ama esime demedim belki gene yalan dir dönmeyelim eve die ama sat 3 feln oldugunda siklasti baya ve dr gittik acilma yok da yürü gez dedi yatisim yapildi beklemeye bsladim sahaba karsi sanci odasina aldilar sanci cektim küvete yatirdilar rahatlamam icin sncim vardi kizlar asiri derecede ama acilmam olmadi suyumda patlamadi sanci verdiler ayriyeten bittim öldüm ya resmen öglen oldu daha yok bisi sancidan ölüom ama sadece Allah diebiliom baska dua felan okuamadim belime masaj yaptiriom ebeye bagirip cagirdim bitirin bu isi halim kalmadi dio m ha gayret dio sabret dio as kaldi dio ikin dio derken aksam oldu saat 5 saat 6 saat yedi saat 8 veeeeeeeeeeeeeeee saat 9u11gece oglum nihhayet cikti cfikti kizlar ama ölüümlerden döndük almanyadyim dil bilmedgim den cok esimde mecburen girdi durumum agirdi cünki asiri kan kaybetmisim oglum dogum pozisonuna dogru sekil alamamis sezeryan yapilicakti artik 20saat sancidan sonra ve dr son anda baktiki Allahim yardim etti ve normal dogum oldu son anda oglumun burnu hafif yamuk cikti düzelir dediler icerde siksmis gerdanindaki kemigin biri kirilmis cikarken oda kaynar dediler cok sükür bunla kurtulduk Allah beterinden saklaisin bes gün yattik ama bnm kan kaybim cok olmus dogumda serumla kan yedim kan verdim tahiller kontroller sonra icimdde bisiler kalmis onu alcas dediler duydugum andan itibaren öle bi agladimki esim korktu sütüm kesilcek die ne bilim dikislerim acaip acio beni bayiltsinlr edim bi yandanda ben hic daha önce narkos yememistim ya bayilamassam die düsündüm sonra ona aglarken bide Allah korusun bayilirda ya kalkamassam die düsündüm aglaya aglaya suyum cikti kizlar neyse sag salim oda bitti ama bnde bittim gercekten simdilik bu kadar görüsüz

kıyamam sana kuzum yaaa... neden sezeryan yaptırmadın? allah korusun daha kötü de olabilirdi... sorunlu olmuş senin doğumun. allah tez amanda sağlığınıza kavuştursun canım benim.. sütünle kal..

kıyamam sana kuzum yaaa... neden sezeryan yaptırmadın? allah korusun daha kötü de olabilirdi... sorunlu olmuş senin doğumun. allah tez amanda sağlığınıza kavuştursun canım benim.. sütünle kal..

amin cnm tskkür ederim evet baya sorunlu ve zor oldu ne bilim drlarda bisi demedi bizde bilemedik

18 eylülde kızım nilüfer iremi kucağıma aldım Allaha şükür, Hiç doğurmayacağım sanıyordum) tek kelime ile mükemmel.Yapım aşamasında yardımı olan eşime minnettarım.çOK MUTLUYUM.Allah isteyen herkese versin. Dip Not:
Sezeryan doğumu kimseye tavsiye etmiyorum.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…