2012 eylul annelerı dogum hıkayelerı

canımm bi nefeste okudum hikayeni diğer topiktede doğum haberini ilk okuyanlardandım tekrardan tebrik ederim canım
kuzucunda sende sağlıcakla kurtulmuşsunuz inşallah bebişinde bian önce kuvezden çıkar doya doya hasretini giderirsin canım
çok korkuyordum sezeryandan sen yazınca rahatladım biraz inşallah benimde böyle kolay olur
Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
ama gerçekten şaşırdım senin doğumunun bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum gerçekten de hazırlıklı olmak gerekiyor
bencede çantasını hazırlamayanlar bir an önce hazırlasın
darısı başımıza inşallah RABBİM MELEĞİNİ KORUSUN HAYIRLI,SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN CANIMM

ayyy tüylerim diken diken oldu

sabah sabah naptın sen bize böyle tugba

Gözün aydınnn tekrar, Allahım yardımcınız olsunnnn, dualarımız sizinle

ay kuzum ağlayarak okudum ya zaten ağlama modundaydım Rabbim sağlıkla kucağınad aldırsın canım size bağışlasın...

Darısı başımıza.. Ben gidip herşeyimi çantaya koyayım baksana kızlar erken geliyo canlarım benim

Canımm insallah en kısa zamanda doya doya koklarsın kuzunu.Sağ salim kavusmussun ya Cemrene bundan sonrası için biraz daha sabretmen gerekecek.Sonra koynundan ayırma yavrunu Tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.İkinizi de öpüyorumm

hayırlı olsunnnnnn canm çok sevndim inş bebeğin küvezden çıkar biran önce sabah sabah ağladım ya çok etkilendim

hayırlı olsun canımmmmm.korkacak bişey yok.bi kaç gün sonra miniğine kavuşursun inşallah.

cok ıcten dılemıstınn cnm bak bıgun sonra dogurmusunnnn..

amınnn cnmm..alah analı babalıı buyutsun ılk hıkayemız senden geldı cok sukur ıkınızde ıyısınızz.. ck gusel anlatmıssınn.. cok duygulandımm darısı ben ve dıger tum eylul annelerınee ınss...

Tubacımmm çok güzeldiiiii yaa süper yazmışsın ben bu kadar güzel anlatabilirmiyim hiç bilmiyorum. kızına bir an önce kavuşur hasret giderirsin inşallahh

gözlerimde yaşlarla yazıyorum ne güzel almışsın ewladını kucagına çok sewındım Rabbım hayrla büyütmeyi nasip etsin : ) ben 1500kg doymuşum yıllar önce şimdi eşşek gibiyim senın minik maaşlalh tombik en kısa sürede çıkar küwezden hop kucagında nice güzel günleriniz olur inşalalhh darısı bizlerin başına...çok etkilendım maaşşallh ikinizde...35. haftamda nst war benımde korktm bende başıma ne gelicek bakalım : daha çantamız beşiğimiz hazr değil kıyafetler yıkanmamış hemen gelmesın oğlum haazır değilim yahu :))

Tuba,Cemre aglattiniz beni Hep hikaye okuyunca duygulaniyorum agliyorum da bu sefer bi baska oldu icim... Sanki bi akrabam dogurmus gibi.. Biz megr ne kadar yakinlasmisiz burada birbirimize... Allah'im bebegine ve sana uzun saglikli omurler nasip etsin.
Cemre insallah bi an once evinize gelir. 35. Haftada dogduguna bakma koca dana olur keein ben de premature dogmusum masallah hep yasitlarimdan yapili ve iriydim

ay tubacım yaaaa içim bir tuhaf oldu canım benim Allah yardımcınızzz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebişini kısa zamanda kucağına al inş. canım benimm.
ay ay heycanlandım ağlıyorum ben yaaaa

ŞOK ŞOK ŞOK
canım arkadaşım çok sevindim senin adınaaa ALLAHIM biran önce kavuştursun sizi önemli bişey yokmuş ne güzelll.
cemrenaz nazlı olacak diyodun ama baksanaa dayanamadı anasının hasretineee çıktı geldi ufaklıkk.
ayy gözümde yaşlarr tüüylerim diken diken okudummm aynı zamanda çoook şaşırdımmmm..
amaa maşallah cemereye de sanada canımm
darısıı başımızaaaaaa

Ben de çok sevindim iyi olmanıza Tuğba. Allah analı babalı büyütsün bebeğiniz. İnşallah en kısa zamanda Cemrecik evine gelir annesinin koynunda uyumaya başlar

çok duygulandım ya...gozlerım doldu...allahım ne guzel bır sey...ıns bebegın de hayırlısıyla ewıne gelecek:) gozun aydın:)

Canım tekrardan hayirli olsun sana da gecmis olsun
Epidural sez dan sonraki gün sırt veya bas ağrıların oldu mü??

canım bebişini Allah analı babalı büyütsün......
tekrardan çok geçmiş olsun....
darısı bizlerin başınaaaaaaaa.........

ağlattın beni tuba bebeğine acil şifa diliyorum herşey çok güzel olacak inşallah tekrar hayırlı olsun canım darısı başımıza

ağlattın bizi kız yaa anladığı kadarıyla baya da rahat olmuş doğumun. en yakın zamanda cemrenide al kucağına mutlu mesut beraber yazın teyzoşlara ne yaptığınızı :) çok duygulandım ya bende almak istiyom kuzumu kucağıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…