2012 eylul annelerı dogum hıkayelerı

ayy çok duygulandım canım yaa ALLAH analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı ve normal doğurmayı ALLAH bizede nasip ederr...

Gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün..Hayırlısıyla sağlıklı, huzurlu,mutlu, uzun ömrü olsun inş Ayşan bebeğin :)

Canıım tebrik ederim, allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Cok duygulandım hikayeni okurken.Darısı bize insallahh

ayyy çok güzell inşallah bizde alacağız kucağımıza bebeklerimizi. gözün aydın canım allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.

Cok tesekkur ederim arkadaslar. Allah tum hamilelere kolay bir dogum nasip etsin..

26 agustos saat 12ilkos hadi uyu artik. Ama uyumadan once bir namaz kilalim duamizi edelim, sonra birde kuranimizi okyalim. Yasin suresi, alak suresi, insirah suresi. İnsirah suresi nekadarda guzel doyamadik okumaya 5-6defa srka arkaya okuduk. Ne diyor rabbim ayetleriinde biz seniin gogsunu genisletmedikmi yukunu almadikmi? Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir evet evet her zorlukla beraber bir kolaylik vardir. Nekadarda guzel ve anlamli. Duamizi yaptik ve uyuduk saat sabahhin 4 u belime bir agri girdi adet sancisi diyorlar ya onun gibi esim uyumamisti emrecim sirtimi ovarmisin dedimm ama ise yaramadi neyse ben biraz turlayim dedim kalktimm ayakta cisim geldi ben tutamiyorumm dedimm elimi kokladim cis degil bu galiba dedim suyum geliyor hemen annemi kaldirdi esim annemde suyun bu kizim dedi agrilarin nasil dediler sure tutmaya baladik 5dk bir on saniye suruyor bir dusa girdirdi annem boy abdesti aldim hazirlanmaya basladik ve hastaneye gidiyoruz. Esim dr umu aramak istedi hayir dedim belki yalanci sancidir hastanedee ebeler bir baksin dedim dayanamayacagim sanci degil dedim.saat 5:15ve biz hadtanedeyizz ebe muayene etti dogumhanedr 4cm acilman olmus dedi dogum baslamis nekadar surede oldu diye dordu bir saatttir bu durumdayim dedim cok guzel massllah dedi cabuk bitecek bu dogum dedi. Bebegimin basi oturmus hemen uzerim degisildi lavmanyapildi ben ayakta dogumhanede dolaniyorum anket doldutuyorum aradan yarim saat bir saat gecti bu arada nst ye bagladi ebe yatmayayim yurumek daha ii gibi diyorum ama bebegin kalp atislarini duymamiz lazim dedi ebe benim sancilar artti nst de sanci yok kivrim kivrimim annem geldi yanima sirtimi sivazliyor dua ediyir ben ayetel kyrsu okyyorum sureklii ebe kontrol yapiyor acikli 6 cm o arada bir jelden bahsetmisti drum onu soyledim onu enjekte etti ebe.aradan biraz zaman gecti benim buyuk wc geldi dedim eminmisin dedi ebe birdaha bakti aciklik 8cm hemen dr umu aradi oda ne sehir disindaymis baska hekimi aradi o hemen geldi o arada annem disari alindi hadi dogum basliyor d edi ebe dediklerimi yaparsan hemen biter dogum simdi sakin ikinma ben diyene kafar bekle dedi beni catala aldi agzini burnunu kapat derin nefes al hava kacirmsdan ikin dedi aynen oyle yaptim bir ikindim dr geldi o arada.ben basaraabilecekmiyim dedim yapabilecekmiyim bitmis bile dedi bebegin saclarini goruyorum hadi ikin bakalim ikinfim cok guzel dedi sancin varmi hayir sanci girdimi birdaha ikiniorsun dedi geldi sanci dedim hadi dedi bebegimin basi cikti icimden bir sicaklik akti gitti birtane daha omuzu cikti ve ben agliyorumm bebegimm dr kucaginda kordununu kesiyorr cok sukur allahim cok sukur diyecek hicbirsey yok sukrederek agliyorum sadece annem bebegin sesini duymus iceri geldi ebe bebegi annemin kucagina uzatmis oda agliyor bebegimi giydiyorlar dr um gecmis olsun bitti dedi son bir ikinma esigini alalim defi ve dikislerim atildi bebisi kucagima verfiler olamaz dunyalar tatlisiydi aylarca yuzunu gostermistii iyi gostermemis hic dayanamqzmisim . Hastaneye girisimiz 5:15 bebegimi kucagima alisim 7;15 ti Allahim tum annelete bebislerini saglilla kucagina almayi nasip etdinnn cok sukur ben.kurtuldum darisi sizlere olsun. Oglumla simdi emisip dutuyoruz evimizdeyiz anne olmak cok guzel. Kizlar telden yazdim heniuz oturamadigim icin pc acmadim vakitte yok zaten kelime hatalarim icin ozur.

Son düzenleme:

Allah dualarını kabul etmiş, oglusun sag salim seni üzmeden yormadan gelmiş.Allah hepimize böyle dogumlar nasip etsin. Tebrik ederim canım.Bundan sonrası ikiniz için de cok güzel olur umarım

Canım benim maşaallah Ne güzel bebişin seni hiç üzmeden merhaba demiş sana... Rabbim dualarını kabul etmiş.. Allah bize de böyle güzel doğumlar nasip etsin.. Allah analı babalı büyütün sağlıkla inşaallah.. Hadi geçtiniz bizi darısı başımıza

ben yine her zamanki gibi salya sümük Allah analı babalı büyütsün cnm. acısını göstermesin. hayırlı bir evlat olur inşallah

Ağladım bende salya sümükkkkk..Allah herkese nasıp etsın,hepımızınkı böle kolay olur ınsallahh,dua okumanın da,Rabbıme guvenmenın de ne kadar rahatlık verdığını göruyoruz.Allahım nazarlardan korusun sızı.

Canim masallah cok guzel bir dogum olmuss.kuthan ismi gibi omrude guzel bereketli saglikli huzurlu olsun.dogumu gibi omru kolay olsun ins.hayirli evlat eylesin rabbim..saglikla buyutun..

Gözün aydın canım, Allah ananlı babalı büyütsün inşallah, bize de böyle güzel doğumlar nasip etsin.

Ayyy canim nasil sevindim:) Allah anali babali büyütsün bebeğini. Rabbim en kötü gününüzü böyle etsin. Ağzınızın tadı hic kaçmadın inşallah:) simdi bütün sancılar acılar gecmiste kaldı. Bebeginle birlikte cok guzel bir hayat bekliyor sizi Allah'ın izniyle....

cnm Allah analı babalı büyütsün cok guzel bı dogum olmuş darısı bıze artık..rabbım sıze sağlık versın.öptüm

Allahım bir ömür boyu evladınla eşinle ailenle sağlıklı mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah..çok duygulandımbende doğurasım geldi:)

ikinizinde hikayesini tek nefeste okudum ara ara gözlerim doldu hep ikinizde suni sncısız güzel bi doğum geçirmişsinz rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin hpimize canlarımmm

maşallah maşallah herşeyiniz böle kolay acısız olur inş... rabbim bir sağlıklı uzun ömür versin ana oğul mutlu mesut yaşayın inş çok imrendim doğumuna bende böle doğurmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…