kızlar bu arada ben tetanoz aşımı olduuuuum :94: :119: :119:
aile hekimine gitmiştim kilomu tansiyonumu ölçtüler bebeğimin kalp atışını dinlediler vee aşıyı vurdular, şu anda kolum çok ağrıyor sol kolumla bardak bile tutamıyorum evde yatıyorum şimdi. Şu ağrı işi olmayaydı iyiydi yaa
benımde bu cumaa bende korkuyorummgecmıs olsun cnm
ıns cnmm bende ıgneden korkmam aama olana kadarda yusf yusuff oluomsağol canım, aşı küçük bişey yapılırken hiç bişey hissetmedim ama eve dönerken bi ağrı başladı kiii kolumu kaldıramıyorum şu anda.
ben küçüklüğümden beri ne zaman aşı olsam hastalanır yatardım bünye meselesi galiba, inşallah senin ki ağır olmaz.
ıns cnmm bende ıgneden korkmam aama olana kadarda yusf yusuff oluomsanrıım aynı gun duş almamak gerekıyormus şişmesin dıe ole duydumm :26:
Merhaba annecikler :)
İki gündür iş,güç ev derken baya bi uzak kaldım sayfadan. Ama maşallah sayfalar alıp başını gitmiş. :) Bakalım geçmişi okumayı becerebilecekmiyim
korkulacak bir şey yok gerçekten, ben aşıyı görmesem vurduklarını bile anlamayacaktım aslında. Bende öyle duydum üç gün ağrı çekicem artık napalım her şey bebiş için
BEni de kaydeder misiniz? çok giremiyorum malum bir kızım var iş güç falan filan
arasıra okuyup çıkıyorum.
ben en çok tuvalete gitmekten dertliyim. çok susuyorum çok su içiyorum çok tuvalete gidiyorum
SAT:18 aralık 2011
Bekl.Doğ.Tar: 3 eylül 2012
Boy: 1.60
Kilo: 52
Kaçıncı Çocuk :2
Cinsiyeti: erkek
eee hamilelik nasıl geçiyor biraz da sen anlat bakalım
kızlaaar çok kötüyüm biraz önce kahvaltımı komple klozete çıkarttım yineeevitamin ilacı içmiştim o da çıkmışmıdır acaba off of bir de çıkartırken boğuluyordum nerdeyse.. gözlerimden de yaşlar fışkırıyo.
kızlaaar çok kötüyüm biraz önce kahvaltımı komple klozete çıkarttım yineeevitamin ilacı içmiştim o da çıkmışmıdır acaba off of bir de çıkartırken boğuluyordum nerdeyse.. gözlerimden de yaşlar fışkırıyo.
hamilelik güzel gidiyor çok şükürşimdilerde alışveriş listesi hazırlıyorum. forumlardan araştırıp alınması gerekenleri öğreniyorum
her ne kadar alışverişe daha 3 ay olsa da
tetanoz aşısı olanlar var aramızda ben daha olmadım acaba ne zaman yapılıyor ki
ılacı yenı ıctıysen cıkmıs olabılır ama bıtane daha alma cnmyarın ıcerısn artık .. sabah cay ıcıosan kahvaltının yanında oda mıde bulandıryormus katıyla sıvıyı anda almayın dıolar.. uzulme canım az kaldı bugunlerde bıtıcem bende kusarkann ıstemedende olsa gozlerımm yasarıodu kıpkırmızı oluodu
hamilelik güzel gidiyor çok şükürşimdilerde alışveriş listesi hazırlıyorum. forumlardan araştırıp alınması gerekenleri öğreniyorum
her ne kadar alışverişe daha 3 ay olsa da
tetanoz aşısı olanlar var aramızda ben daha olmadım acaba ne zaman yapılıyor ki
canım yaa inşallah tez zamanda biter bulantılarınvitamin gittiyse bile dert etme bence bazı insanlar hiç vitamin bile almadan sağlıklı hamilelik geçiriyorlar..ben de bazen unutyorum içmeyi sıkıntı etmiyorum bebiş besinleri senden alıyo zaten vitaminler bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?