2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benımde bu cumaa bende korkuyorumm gecmıs olsun cnm

benımde bu cumaa bende korkuyorumm gecmıs olsun cnm

sağol canım, aşı küçük bişey yapılırken hiç bişey hissetmedim ama eve dönerken bi ağrı başladı kiii kolumu kaldıramıyorum şu anda.
ben küçüklüğümden beri ne zaman aşı olsam hastalanır yatardım bünye meselesi galiba, inşallah senin ki ağır olmaz.

Son düzenleme:
ıns cnmm bende ıgneden korkmam aama olana kadarda yusf yusuff oluom sanrıım aynı gun duş almamak gerekıyormus şişmesin dıe ole duydumm :26:

ıns cnmm bende ıgneden korkmam aama olana kadarda yusf yusuff oluom sanrıım aynı gun duş almamak gerekıyormus şişmesin dıe ole duydumm :26:

korkulacak bir şey yok gerçekten, ben aşıyı görmesem vurduklarını bile anlamayacaktım aslında. bende öyle duydum üç gün ağrı çekicem artık napalım her şey bebiş için

Merhaba annecikler :)
İki gündür iş,güç ev derken baya bi uzak kaldım sayfadan. Ama maşallah sayfalar alıp başını gitmiş. :) Bakalım geçmişi okumayı becerebilecekmiyim

canım selam özelden mesaj atamıyorum izin vermiyor bizim prensesin cinsiyetini ekleyebilirsen sevinirim

BEni de kaydeder misiniz? çok giremiyorum malum bir kızım var iş güç falan filan
arasıra okuyup çıkıyorum.
ben en çok tuvalete gitmekten dertliyim. çok susuyorum çok su içiyorum çok tuvalete gidiyorum
SAT:18 aralık 2011
Bekl.Doğ.Tar: 3 eylül 2012
Boy: 1.60
Kilo: 52
Kaçıncı Çocuk :2
Cinsiyeti: erkek

korkulacak bir şey yok gerçekten, ben aşıyı görmesem vurduklarını bile anlamayacaktım aslında. Bende öyle duydum üç gün ağrı çekicem artık napalım her şey bebiş için

canım ıgne olduktan sonra agrımı yapıomuss(((ayy ben nası calıscam ozamn

ad;suksuk
sat tarıhım ;6 aralık 2o11
Bekl.Doğ.Tar: 11 eylül 2012
Boy: 1.61
Kilo: 67
Şehir. zongudak
Kaçıncı Çocuk :1
Cinsiyeti: kız
az oncede yazmıstım ama sat tarıhımı yanlıs yazmısın fılızcım eklersen sevınırım

AYYY NEGUSEL BI KIZIN BI OGLUSUN OLCAK RQABBIM SAGLIKLA BUYTMEYI NASIP ETSN INS

kızlaaar çok kötüyüm biraz önce kahvaltımı komple klozete çıkarttım yineee vitamin ilacı içmiştim o da çıkmışmıdır acaba off of bir de çıkartırken boğuluyordum nerdeyse.. gözlerimden de yaşlar fışkırıyo.

Son düzenleme:
eee hamilelik nasıl geçiyor biraz da sen anlat bakalım

hamilelik güzel gidiyor çok şükür şimdilerde alışveriş listesi hazırlıyorum. forumlardan araştırıp alınması gerekenleri öğreniyorum
her ne kadar alışverişe daha 3 ay olsa da

tetanoz aşısı olanlar var aramızda ben daha olmadım acaba ne zaman yapılıyor ki

ılacı yenı ıctıysen cıkmıs olabılır ama bıtane daha alma cnmyarın ıcerısn artık .. sabah cay ıcıosan kahvaltının yanında oda mıde bulandıryormus katıyla sıvıyı anda almayın dıolar.. uzulme canım az kaldı bugunlerde bıtıcem bende kusarkann ıstemedende olsa gozlerımm yasarıodu kıpkırmızı oluodu

canım yaa inşallah tez zamanda biter bulantıların vitamin gittiyse bile dert etme bence bazı insanlar hiç vitamin bile almadan sağlıklı hamilelik geçiriyorlar..ben de bazen unutyorum içmeyi sıkıntı etmiyorum bebiş besinleri senden alıyo zaten vitaminler bizim için

ben dün oldum 17. hafta dolunca yapıyorlarmış aile heimliğinde.

yeni içmiştim ilacımı, annem de bana hamileyken doğuma bile çıkartarak gittim diyordu bende öyl olmam umarım yaşarma değil canım yaa resmen yaşlar su gibi akıyo bende yüzümü yıkarken farkettim boynumu falan ıslatıyo o derece

17 18 haftalarda cnm benımde cuma gunu (

inş. biterrr, çıkartınca bulantım geçti..

listeye ekleniyormuş ben hep sonradan yakalıyorum. benide ekleyin o zaman :)

yaş 32
1 kızım var
sat 24 aralık
beklenen doğum tarihi 29 eylül
2. çocuk
cinsiyet henüz belli değil
şehir ankara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…