canım hoşgeldin çok iyi anlıyorum seni ben de de enteresan tedirginlikler var..Zaten normal hayatta da hep en kötüsünü ilk önce aklına getiren tiplerdenim malesef.biz de keseyi gördük salı tekrar gideceğim henüz test istemedi..İnş hepimiz çok mutlu hamilelikler geçirir aynamucizelere şahit oluruz öpüyorum
hepinize selam cici annecikler:))
uzun zamandır fırsat bulamıyorum,malum dönem sonu olunca evrak işleri,raporlar falan bitmek bilmiyor...
işlerimi bitirip kendime vakit ayırabildim çok şükür...
geçtiğimiz perşembe günü bebişimin kalp atışlarını dinledik...
Allah ım böyle güzel bir duygu yok...
o an hiçbirşeye değişilmez...
sizler neler yaptınız,kalp atışlarını duyanlar vardır,dr.unuz neler dedi,tavsiyeler verdi mi?
ilaç olarak neler kullanıyorsunuz?
ben folbiol kullanıyorum bir de 2 hafta önce kahve lekelenmem olduğu için dr.um progynex vermişti düşük tehlikesine karşı onu kullanıyorum...
benden bu kadar sizlerde ne var ne yok anlatın bakalım kızlar...
Hepinize meraba arkadaslar, umarim hepmiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz. Ben araniza yeni katildim, 35 yasindayim, ilk bebegim ,hatta ilk hamileligim, o yuzden cok heyecanliyim, son adet tarihim 8 aralik, beklenen dogum tarihi 16 eylul... 5+4 oluyor.
Boyum 164, kilom 57. Bursadayim.
Bat 5 ocakti,o gun test yaptim pozitif cikti,cok buyuk bir sok yasadim cunku korunmayi birakir birakmaz hamile kalmistim.yasim ilerledigi icin ugrasiriz saniyordum. O yuzden cok karisik duygular hissediyorum.ilk basta cok mutluydum simdi 5.haftanin ortasindayim ve yavas yavas bir huzun coktu sanki.bunu yasayaniniz var mi,korkuyorum ve benim gibi seyler yasayanlarla konusma ihtiyaci hissediyorum. Kendimi de suclu hissediyorum bir yandan boyle huzun duydugum icin,bir bebek icn o kadar ugrasan insanlar varken...
Belirtilerden kasik,bel,sirt agrilarini cok onemsemiyorum onlar hemen hergun var.uyku duzenim mahvoldu su an saat sabahin 6 si mesela,ben ayaktayim. Mide bulantisi bugun biraz oldu ve beni en cok rahatsiz eden sey bulanti.
Duygusal calkantilar cok fazla,bugun turkcell in 'hayat paylasinca guzel' reklaminda iki goz iki cesme agladim
5.0. Da keseyi gorduk haftaya kismetse kalp atisi icin cagirdi doktorumuz.henuz bir test istemedi doktorum.kalbi duyalim oyle dedi. Bir de kan uyusmazligi var bizde,ilk gebelikte cok sorun olmaz diyorlar. Neyse cok uzun yazdim,hepinize sevgiler ve kolay hamilelikler dilerim.
Merhaba seninle satımız aynı ben de 8 aralıktı.
ama beklenen doğum tarihi13 eylül netten bakınca.
benim k.rengi akıntılarım oluyor sen de durumlar nasıl..
merhaba yeni üye olduğumdan özel mesajınıza cvp veremedim ama forumdan yazdım size iki kere nasıl gidiyor?
Valla nasıl gidiyor ben de bilmiyorum istirahatteyim,akıntım var
az bir kanama oldu sabah ama bilmiyorum sebebini de
progestan kullanıyorum işte aynı.çarş kontrolum var bir terslik olmassa cars. drdayım.
Sen nasılsın nasıl durumunuz canım?
Aynen canimzaten panik atak tedavisi gormustum daha once,biraz daha kaygili daha saskinim heralde. Yolda hamile gorsem cevirip birseyler sormak istiyorum.burda paylasinca daha kolay atlaticaz insallah. Allah en guzel duygulari yasatsin opuyorum
ben de istirahat ediorum hiçbirşey yapmadım bu hafta lekelenmemden dolayı evi bile süpürmedim ama progestan baya azalttı bakalım Salı günü ne diyecek dr.
Ben de iş yapmıyorum ama özellikle sabahları k. rengi akıntı geldi evet ilaç azalttı ama karnım da agrıyor sanki bebeğin oldugu bölge
anlayamıyorum sebebini dr istirahat diyor ve ilaç.
kızlar benimki tüp bebek biliyorsunuz.....progynex kullanıyorum, eczaneye gittim progynex yok bir yerde progestan var diyrolar.....sizce aynı şey mi bu??? tüp bebek olduğu icin doktoruma sormadan almak istemedim.....ama yarın araya bilicem doktoru......sizin bilginiz var mı???
Kızlar bende şimdi bakınırken gördüm burayı...Allahım nasip kısmet ederse bende sizinleyim
O kadar karışığım ki bende ne hissedeceğimi bilmiyorum...:26:
Normalde gecikmem olmaz ama ben hiç ihtimal vermediğim için gecikmeyi bile önemsememiştim test bile yapmadım ama şeytan dürttü alalade bir iş gününde sürprizi öğrendim
Sat 8 aralık (Bu arada 8 aralık ne kadar cok bi baktım da şöyle bir)
Dün doktora gittik 5 hafta 3 günlük olduğunu öğrendik...
Doktorum daha önce gittiğim kişiydi ve kıymetli bir gebelik olduğunu söyledi...
Pko vardı bende ve daha başka şeyler de...
Ve ben nasıl olsa olmaz diye korunmadığım ilk gün hamile kaldım...
Ben lavaboya çıktığımda doktor eşime; gerçekten çok şaşırdım ben bile 6 ay 1 sene uğraşırsınız diye düşünüyordum çok kıymetli bu durum demiş...
Bunun açıklaması tabiki; Alllah'ım OL dedi oldu...
Allah'ım herkese tamamına erdirmeyi nasip etsin
kızlar benimki tüp bebek biliyorsunuz.....progynex kullanıyorum, eczaneye gittim progynex yok bir yerde progestan var diyrolar.....sizce aynı şey mi bu??? tüp bebek olduğu icin doktoruma sormadan almak istemedim.....ama yarın araya bilicem doktoru......sizin bilginiz var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?