Eki Görüntüle 326688
dün doktora gittim kızlar...işte bu benimki... keseyi gördüm ve kalp atışları duydum .... doktorda tek taşa benziyor dedi
ay süper vallaaaamaaşallahhhhh ne kadarlık canım
doktor tam 6 haftalık dedi ... bebek 3,7 mm
haa kizlar, bir de mayonez yemiyorsunuz, cig yumurtadan yapildigi icin...belki haberi olan yoktur diye yazayim dedim
2012 Eylul Anneleri hadi bakalim sizleri bekliyoruz
Canim, merhaba. Ben de inshallah 2012 eylul annesiyim. Teshekkur ederim beni de listeye ekledigin icin. Bazi bilgilerimi eksik yazmishim. 25 yashindayim, Sydney-de yashiyorum. 53 kiloyla hamile kaldim. Inshallah saglikli bir shekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz. ALLAHa emanet olun.
sat 4 aralık. yaş 25. boy 1.70 kilo 53 ...... ankaradan merhabane mutlu bir gün ya ne mutlu...
Hepinize meraba arkadaslar, umarim hepmiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz. Ben araniza yeni katildim, 35 yasindayim, ilk bebegim ,hatta ilk hamileligim, o yuzden cok heyecanliyim, son adet tarihim 8 aralik, beklenen dogum tarihi 16 eylul... 5+4 oluyor.
Boyum 164, kilom 57. Bursadayim.
Bat 5 ocakti,o gun test yaptim pozitif cikti,cok buyuk bir sok yasadim cunku korunmayi birakir birakmaz hamile kalmistim.yasim ilerledigi icin ugrasiriz saniyordum. O yuzden cok karisik duygular hissediyorum.ilk basta cok mutluydum simdi 5.haftanin ortasindayim ve yavas yavas bir huzun coktu sanki.bunu yasayaniniz var mi,korkuyorum ve benim gibi seyler yasayanlarla konusma ihtiyaci hissediyorum. Kendimi de suclu hissediyorum bir yandan boyle huzun duydugum icin,bir bebek icn o kadar ugrasan insanlar varken...
Belirtilerden kasik,bel,sirt agrilarini cok onemsemiyorum onlar hemen hergun var.uyku duzenim mahvoldu su an saat sabahin 6 si mesela,ben ayaktayim. Mide bulantisi bugun biraz oldu ve beni en cok rahatsiz eden sey bulanti.
Duygusal calkantilar cok fazla,bugun turkcell in 'hayat paylasinca guzel' reklaminda iki goz iki cesme agladim
5.0. Da keseyi gorduk haftaya kismetse kalp atisi icin cagirdi doktorumuz.henuz bir test istemedi doktorum.kalbi duyalim oyle dedi. Bir de kan uyusmazligi var bizde,ilk gebelikte cok sorun olmaz diyorlar. Neyse cok uzun yazdim,hepinize sevgiler ve kolay hamilelikler dilerim.
sat 4 aralık. yaş 25. boy 1.70 kilo 53 ...... ankaradan merhabane mutlu bir gün ya ne mutlu...
hoşgeldin canımmm
sabredenler kulübü 2012 den transfer biri dahahoşgeldiinn canııımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
yarın randavusu olan var mı benden başka???
inşallah hayırlı haberlerle geliriz ve pıt pıtları duymuş oluruz.....allahım sen bebişlerimiz koru......:nazar
kaç haftalıksın canım :) ve sat ne zmaandı senin... benim 4 aralık sat ve hamile olduğumu yeni öğrendim bende yarın gideceğim:)
inşallah hayırlı haberlerle geliriz ve pıt pıtları duymuş oluruz.....allahım sen bebişlerimiz koru......
benim sat 28 Kasım canım.....yarın 7 hafta olucak......geçen hafta ilk randavuma gittim keseyi ve yolk halkasını gördük ama bebişi görmemiştik inşallah yarın görürüzzz......yarın randavusu olan var mı benden başka???
inşallah hayırlı haberlerle geliriz ve pıt pıtları duymuş oluruz.....allahım sen bebişlerimiz koru......:nazar
kaç haftalıksın canım :) ve sat ne zmaandı senin... benim 4 aralık sat ve hamile olduğumu yeni öğrendim bende yarın gideceğim:)
Ben ben :) yarın öğleden sonra randevum var 10 gündür geçmedi günler birtürlü, keseyi görd ük kalp atışlarını duyacağız inşallah
inşallah canımmmmm......benimde saat 13:30 da randavum..........heycan korku bir arada vallah
hadi bakalım ikimizde güzel haberlerle gelelim inşallah
inşallah hayırlı haberlerle geliriz ve pıt pıtları duymuş oluruz.....allahım sen bebişlerimiz koru......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?