2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aramıza hoşgeldin canım...sağlıkla kucağına almakta nasib olur inşallahhh..
yaş,boy,kilo,son adet tarihini verirsen ekleriz canım...
[/QUOTE]

saol canim hepimizinkini insallah yasim 26 boyum 1.70 kilom 60 son adet tarihimde 11 aralik

slm kızlar ben bi kaç gündür nete giremiyorum misafirlerim var kısmetse yarın gitcekler bu arada ben daha kan testi yaptırmadım 1 hafta önceki idrar testi ile duruyorum pzt gitcem hem kan hemde keseyi görebilmek için dualarınızı esirgemeyin herkese hayırlı geceler sorunsuz gebelikler ALLAH A EMANET OLUN saygılar ve sevgiler

2012 Eylul Anneleri hadi bakalim sizleri bekliyoruz

Canim, merhaba. Ben de inshallah 2012 eylul annesiyim. Teshekkur ederim beni de listeye ekledigin icin. Bazi bilgilerimi eksik yazmishim. 25 yashindayim, Sydney-de yashiyorum. 53 kiloyla hamile kaldim. Inshallah saglikli bir shekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz. ALLAHa emanet olun.

Hepinize meraba arkadaslar, umarim hepmiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz. Ben araniza yeni katildim, 35 yasindayim, ilk bebegim ,hatta ilk hamileligim, o yuzden cok heyecanliyim, son adet tarihim 8 aralik, beklenen dogum tarihi 16 eylul... 5+4 oluyor.
Boyum 164, kilom 57. Bursadayim.
Bat 5 ocakti,o gun test yaptim pozitif cikti,cok buyuk bir sok yasadim cunku korunmayi birakir birakmaz hamile kalmistim.yasim ilerledigi icin ugrasiriz saniyordum. O yuzden cok karisik duygular hissediyorum.ilk basta cok mutluydum simdi 5.haftanin ortasindayim ve yavas yavas bir huzun coktu sanki.bunu yasayaniniz var mi,korkuyorum ve benim gibi seyler yasayanlarla konusma ihtiyaci hissediyorum. Kendimi de suclu hissediyorum bir yandan boyle huzun duydugum icin,bir bebek icn o kadar ugrasan insanlar varken...

Belirtilerden kasik,bel,sirt agrilarini cok onemsemiyorum onlar hemen hergun var.uyku duzenim mahvoldu su an saat sabahin 6 si mesela,ben ayaktayim. Mide bulantisi bugun biraz oldu ve beni en cok rahatsiz eden sey bulanti.
Duygusal calkantilar cok fazla,bugun turkcell in 'hayat paylasinca guzel' reklaminda iki goz iki cesme agladim

5.0. Da keseyi gorduk haftaya kismetse kalp atisi icin cagirdi doktorumuz.henuz bir test istemedi doktorum.kalbi duyalim oyle dedi. Bir de kan uyusmazligi var bizde,ilk gebelikte cok sorun olmaz diyorlar. Neyse cok uzun yazdim,hepinize sevgiler ve kolay hamilelikler dilerim.

Son düzenleme:

Canim buralardasin ?
Kiz bugun halen midem bulaniyor.. Dun okadar cok karisik yedikki halen cekiyorum.. :26: Ama piknik iyi geldi

günaydın günaydın günaydın.... sevgili hamişler..... ben de hamileyim... 19 günlük bir gecikme ve dün yaptıım idrar testi ile kocaman kıpkırmızı ikinci çizgim bana müjdeyi ilk fısıldayan oldu... rabbim beni duydu ve kızıma bir kardeş nasip etti... kızımda sat 26 aralıktı 21 eylülde kızım doğmuştu şimdi sat 4 aralık oldu bebişim eylülde gelecek gene anasına kızım da da 2009 eylül annelerindeydim kısmet 2012 eylüle imiş... pazartesi daha net haber veririm...

beni bilgileirmi vereyim de beni de listeye ekleyin :... yaş 25

sat 4 aralık. yaş 25. boy 1.70 kilo 53 ...... ankaradan merhaba ne mutlu bir gün ya ne mutlu...

canım hoşgeldin çok iyi anlıyorum seni ben de de enteresan tedirginlikler var..Zaten normal hayatta da hep en kötüsünü ilk önce aklına getiren tiplerdenim malesef.biz de keseyi gördük salı tekrar gideceğim henüz test istemedi..İnş hepimiz çok mutlu hamilelikler geçirir mucizelere şahit oluruz öpüyorum

sat 4 aralık. yaş 25. boy 1.70 kilo 53 ...... ankaradan merhaba ne mutlu bir gün ya ne mutlu...

sabredenler kulübü 2012 den transfer biri daha hoşgeldiinn canııımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

sabredenler kulübü 2012 den transfer biri daha hoşgeldiinn canııımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hoşbuldummmmmmmmmm

allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

yarın randavusu olan var mı benden başka???
inşallah hayırlı haberlerle geliriz ve pıt pıtları duymuş oluruz.....allahım sen bebişlerimiz koru......

inşallah hayırlı haberlerle geliriz ve pıt pıtları duymuş oluruz.....allahım sen bebişlerimiz koru......

Ben ben :) yarın öğleden sonra randevum var 10 gündür geçmedi günler birtürlü, keseyi görd ük kalp atışlarını duyacağız inşallah

ben varım canım ilk defa gitcem daha gitmedim merak içindeyim hayırlısı artık güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…