2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karından baktıysa gözükmez canım. benim sat 27 kasımdı dün gördük bebeği.. ama vajinal baktı. karından 1 hafta sonra gözükürmüş..

iki ayrı doktora gittim ikiside karından baktı inş. dediğiniz gibi olur tatlım bu süreç insanı çok yıpratıo....

kızlar bugün doktora gittim sadece kese göründü sat tarihi 2 aralık kese boyutu 12.5mm 6+2 olarak görünüyo ama embryo yok sizce sıkıntımı

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım. Şu an 12.5mm kesenin içinde 3-4mm embriyo vardır. Onu da vaginal ultrason ile zoom yaparak ancak görebilir. Karından bakarak görmesi çok zor. Hiç moralini bozma. İnşallah 10gün sonra sağlıklı embriyonu görürsün.

canım sıkıntı şöyle ilk gebeliğim boş gebelikti o yüzden evham yapıyorum :S embryoyu kese kaç mmken karından ultrasonla gördünüz arkadaşlar?

Ben 6+5de iken karnımda ultrasona gördüm. Kalp atışlarını da gördük maşallah

yaa beni tikerimde artık hafta gün göstermiyorr (
değiştireyim dedim ,olmadı sonra

BENİMKİDE HABERSİZCE GELDİ. öğrendiğimde kendimi banyoya hapsettim saatlerce başımdan su döktüm ağladım. bebeğimin sevgisini daha tam yaşayamadan ikinci ona ihanet etmiş gibi hissettim kendimi. bir de benim gebeliğim çok bulantılı geçiyor. aynı şeyleri tekrar yaşamaya pek hazır değildim. neyse alıştım :) ben de unutyorum bulantı hatırlatıyor bana. ilk bebek gibi ince eleyip sık dokumuyorum rahatım

aramıza hoşgeldiniz kızlar..sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle
[/COLOR][/SIZE][/FONT]ne mutlu sana canım..maaşallahhhh pıt pıt ları duymayada az kalmış...

hoşbulduk :)

Ben daha duymadım bebişii görmedim de zaten doktora bi kere gittim iki hafta sonra gel dedi bakalım bu hafta inşallah gidip duyarım bebişimi :)

Bi şey sorcam ilk aylardan alttan ultroson baktırmak tehlikeli değil midir? karından bakınca duymaz mı atışları doktor ? Karnından bakılıpta duyan arkadaşlar var mı pıt pıtları :))

Ya bu gün acaip gaz ve mide bulantım var gaz karnımda kasıklarımda feci sancı yapıyor (

bende senle aynı durumdayım ama ben 2 hafta dayanamıcam bildiğim kadarıyla 6+2 den sonra duyuluomuş haftaiçi muhakkak gitmem lazım yoksa geçmez günler geçmezzzz

Allahım birde ben duysam şu minik kalp atışlarını yaa

duyarsın canım Allahın ziniyle :)

bana bugün karından görünür idrara sıkışıksan ddi
ama zararı yok korkma

profilinden çizelgeni siliceksin...yeniden yapıp yenisini kaydediceksin canım...sanırım son adet tarihini girmemişsin o yüzden olmamıştır

oldu canım :) teşekürler

ticerımı değiştirdim doktor 6+ 2 dediği içn adet tarihiim
2 aralık diye girdim
aslında 6+ 5 im

birde bu lilllypie de adet tarine göre haftanı gitrince internetet ki hesaplayıcılara göre 1 gün fazla hesaplıyor
normalde 28 kasım adet günüm internete 6+ 5 diyor
ticerde 6+6 diyor

Kızlarrr nasılsınız bakalım.Bugun tüm gün dısarıdaydık esimle.Yeni geldik sayılır.Ya bu doktor bana 10 gün sonra gel dedi ama ben bekleyemicem okadar.Kalp atıslarını duymadan rahat edemicem.Kendi kendime kurup duruyorum:18:

dün doktora gittim kızlar...işte bu benimki ... keseyi gördüm ve kalp atışları duydum .... doktorda tek taşa benziyor dedi

merhaba arkadaslar bende eylul annesi olacam insallah benide araniza alirsaniz sevinirim 2. bebegim olacak allah kismet ederse oglum 2.5 yasinda 9 unda adet olmam gerekiyodu olmadim 2 gun sonra karin agisi ve sirt agrisiyla doktora gittim hamile oldugumu ogrendim bisey gormedi doktor cok kucuk oldugu icin 24 de doktora gidecem tekrar ozaman insallah herseyi gorurum 17 eylulde allah kismet ederse anne olacam 60 kiloyla basladim bakalim fazla kilo almam insallah Allah isteyen herkese nasip etsin anneligi cok guzel muttis bisey

Eki Görüntüle 326688

dün doktora gittim kızlar...işte bu benimki ... keseyi gördüm ve kalp atışları duydum .... doktorda tek taşa benziyor dedi

ay süper vallaaaa maaşallahhhhh ne kadarlık canım

aramıza hoşgeldin canım...sağlıkla kucağına almakta nasib olur inşallahhh..
yaş,boy,kilo,son adet tarihini verirsen ekleriz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…