karından baktıysa gözükmez canım. benim sat 27 kasımdı dün gördük bebeği.. ama vajinal baktı. karından 1 hafta sonra gözükürmüş..
kızlar bugün doktora gittim sadece kese göründü sat tarihi 2 aralık kese boyutu 12.5mm 6+2 olarak görünüyo ama embryo yok sizce sıkıntımı
canım sıkıntı şöyle ilk gebeliğim boş gebelikti o yüzden evham yapıyorum :S embryoyu kese kaç mmken karından ultrasonla gördünüz arkadaşlar?
teşekürler canım
sat 28 aralık
bebk 5 mm küsür
sat 28 aralik mi? 15 gun mu oldu yani...kac gunluk hamilesin?
sanirim kasim demek istedin:))
BENİMKİDE HABERSİZCE GELDİ. öğrendiğimde kendimi banyoya hapsettim saatlerce başımdan su döktüm ağladım. bebeğimin sevgisini daha tam yaşayamadan ikinci ona ihanet etmiş gibi hissettim kendimi. bir de benim gebeliğim çok bulantılı geçiyor. aynı şeyleri tekrar yaşamaya pek hazır değildim. neyse alıştım :) ben de unutyorum bulantı hatırlatıyor bana. ilk bebek gibi ince eleyip sık dokumuyorum rahatımcanım ben kayseriden değilim ama benimde 2 bebeğim seninki bana göre büyükmüş benm oğlum daha 7 aylık çok küçük ama bebeğimiz gelmek istemiş habermz yokkşimdi zor bi süreç beni bekliyo ilk gebeliği olan arkadaşlar ne kadarda heyecanlıdır ama bende hiiiç heyecan yok oğlumla ilgileniyorum hamileliğiunutuyorum bazen bakalım bu arada bende ağladım hamile olduğumu öğrendiğimde bütüüün planlarım yattı çünki yeniden hamilelikse çok zorr
aramıza hoşgeldiniz kızlar..sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle
[/COLOR][/SIZE][/FONT]ne mutlu sana canım..maaşallahhhhpıt pıt ları duymayada az kalmış...
Allahım birde ben duysam şu minik kalp atışlarını yaa
Ben daha duymadım bebişii görmedim de zaten doktora bi kere gittim iki hafta sonra gel dedi bakalım bu hafta inşallah gidip duyarım bebişimi :)
Bi şey sorcam ilk aylardan alttan ultroson baktırmak tehlikeli değil midir? karından bakınca duymaz mı atışları doktor ? Karnından bakılıpta duyan arkadaşlar var mı pıt pıtları :))
Ya bu gün acaip gaz ve mide bulantım var gaz karnımda kasıklarımda feci sancı yapıyor(
yaa beni tikerimde artık hafta gün göstermiyorr(
değiştireyim dedim ,olmadı sonra
Allahım birde ben duysam şu minik kalp atışlarını yaa
Ben daha duymadım bebişii görmedim de zaten doktora bi kere gittim iki hafta sonra gel dedi bakalım bu hafta inşallah gidip duyarım bebişimi :)
Bi şey sorcam ilk aylardan alttan ultroson baktırmak tehlikeli değil midir? karından bakınca duymaz mı atışları doktor ? Karnından bakılıpta duyan arkadaşlar var mı pıt pıtları :))
Ya bu gün acaip gaz ve mide bulantım var gaz karnımda kasıklarımda feci sancı yapıyor(
profilinden çizelgeni siliceksin...yeniden yapıp yenisini kaydediceksin canım...sanırım son adet tarihini girmemişsin o yüzden olmamıştır
Eki Görüntüle 326688
dün doktora gittim kızlar...işte bu benimki... keseyi gördüm ve kalp atışları duydum .... doktorda tek taşa benziyor dedi
merhaba arkadaslar bende eylul annesi olacam insallah benide araniza alirsaniz sevinirim 2. bebegim olacak allah kismet ederse oglum 2.5 yasinda 9 unda adet olmam gerekiyodu olmadim 2 gun sonra karin agisi ve sirt agrisiyla doktora gittim hamile oldugumu ogrendim bisey gormedi doktor cok kucuk oldugu icin 24 de doktora gidecem tekrar ozaman insallah herseyi gorurum 17 eylulde allah kismet ederse anne olacam 60 kiloyla basladim bakalim fazla kilo almam insallah Allah isteyen herkese nasip etsin anneligi cok guzel muttis bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?