selam kizlar herkeze iyi pazarlar dr gittik esimle ve keseyi gorduk 5 haftalik hamileyim :)) benide listeye eklermisin sudenaz sat 3 aralik beklenen dog tar 8 eylul 28 yasindayim istambuldayim 2. bebegim olucak Allahin izniyle hafif bulantilarim var birde kasik agrisi herkeze cok guzel rahat bir hamilelik diliyorum
Allah tamamina erdirsin, 8 ay sonra yuzunuzu guldursunKızlar bende şimdi bakınırken gördüm burayı...Allahım nasip kısmet ederse bende sizinleyim
O kadar karışığım ki bende ne hissedeceğimi bilmiyorum...:26:
Normalde gecikmem olmaz ama ben hiç ihtimal vermediğim için gecikmeyi bile önemsememiştim test bile yapmadım ama şeytan dürttü alalade bir iş gününde sürprizi öğrendim
Sat 8 aralık (Bu arada 8 aralık ne kadar cok bi baktım da şöyle bir)
Dün doktora gittik 5 hafta 3 günlük olduğunu öğrendik...
Doktorum daha önce gittiğim kişiydi ve kıymetli bir gebelik olduğunu söyledi...
Pko vardı bende ve daha başka şeyler de...
Ve ben nasıl olsa olmaz diye korunmadığım ilk gün hamile kaldım...
Ben lavaboya çıktığımda doktor eşime; gerçekten çok şaşırdım ben bile 6 ay 1 sene uğraşırsınız diye düşünüyordum çok kıymetli bu durum demiş...
Bunun açıklaması tabiki; Alllah'ım OL dedi oldu...
Allah'ım herkese tamamına erdirmeyi nasip etsin
Hepinize meraba arkadaslar, umarim hepmiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz. Ben araniza yeni katildim, 35 yasindayim, ilk bebegim ,hatta ilk hamileligim, o yuzden cok heyecanliyim, son adet tarihim 8 aralik, beklenen dogum tarihi 16 eylul... 5+4 oluyor.
Boyum 164, kilom 57. Bursadayim.
Bat 5 ocakti,o gun test yaptim pozitif cikti,cok buyuk bir sok yasadim cunku korunmayi birakir birakmaz hamile kalmistim.yasim ilerledigi icin ugrasiriz saniyordum. O yuzden cok karisik duygular hissediyorum.ilk basta cok mutluydum simdi 5.haftanin ortasindayim ve yavas yavas bir huzun coktu sanki.bunu yasayaniniz var mi,korkuyorum ve benim gibi seyler yasayanlarla konusma ihtiyaci hissediyorum. Kendimi de suclu hissediyorum bir yandan boyle huzun duydugum icin,bir bebek icn o kadar ugrasan insanlar varken...
Belirtilerden kasik,bel,sirt agrilarini cok onemsemiyorum onlar hemen hergun var.uyku duzenim mahvoldu su an saat sabahin 6 si mesela,ben ayaktayim. Mide bulantisi bugun biraz oldu ve beni en cok rahatsiz eden sey bulanti.
Duygusal calkantilar cok fazla,bugun turkcell in 'hayat paylasinca guzel' reklaminda iki goz iki cesme agladim
5.0. Da keseyi gorduk haftaya kismetse kalp atisi icin cagirdi doktorumuz.henuz bir test istemedi doktorum.kalbi duyalim oyle dedi. Bir de kan uyusmazligi var bizde,ilk gebelikte cok sorun olmaz diyorlar. Neyse cok uzun yazdim,hepinize sevgiler ve kolay hamilelikler dilerim.
selam kizlar herkeze iyi pazarlar dr gittik esimle ve keseyi gorduk 5 haftalik hamileyim :)) benide listeye eklermisin sudenaz sat 3 aralik beklenen dog tar 8 eylul 28 yasindayim istambuldayim 2. bebegim olucak Allahin izniyle hafif bulantilarim var birde kasik agrisi herkeze cok guzel rahat bir hamilelik diliyorum
arkadaslar, lekelenme ve kanamalar ne dereceye kadar normal? yani agri ile birlikte cok kanama olursa mi doktora haber verecegiz hemen?:44:
Ne var canım heyecanlanıcak,dr.ları çok cool bilirdim ben vallaAy nasıl fenayim bir bilseniz, nöbette bı yandan hasta bakıyorum bı yandan heyecandan oluyorum, üstüne bir de doktordan korkuyorum desem
Allah biz kadınların yardımcısı olsun
Asker eşi misin yoksa?nerdesin hangi il?evet ya kadın dogum doktorları her zaman bayanların korkulu rüyasıdır. bi yönden de dogru aslında. ben normalde askeri hastaneye gidiyordum ne yazıkki doktor seçme hakkımız olmuyor oralarda ne zaman gitsem başka doktor. 1 oldu 2 oldu en sonunda yeter artık dedim her doktora sorunu en baştan anlatıyorum beni de anlayın artık dahiliye degil sırtımızı açmıyoruz dedim. sonra ordaki doktorlardan biri haklı buldu. tamam saglık bu ama bi yönden de hasta psikolojisi de önemli. bir arkadasımın annesi derdi karılık maskaralık diye :))) aklıma geldikçe gülüyorum
Canım yaa,seni okuyunca bi arkadaşım var burda KK daherkeseee selammmmmmm....
bende rabbim izin verirse eylül annesi olcağım....
benim hikayem uzun canınızı sıkmak istemem..özetle anlatayım...4,5 yıllık evliyim hiç korunmadık...evliliğimizin 1. yılında tüplerimin kapalı olduğunu öğrendik..sonra tüp bebek maceraları derken aralıkta başladığım 5. tüp bebek denememde ilk kez pozitif sonuç aldım çok şükür...o günden beri panik atak içindeyim çok korkuyorum bişey olacak diye...ama bir o kadar da mutluyum..rabbim bu günleride gösterdi...rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla anne baba olmayı nasib etsin inşallah...
bende henüz ultrasona girmedim ayın 18 inde randevum..inşallah herşey yolundadır...
bu arada liste yapmadınızmı kızlar....eğer isterseniz bu konuda ustalaştım..burda güzel bir liste yapabilirim
Eki Görüntüle 326688
dün doktora gittim kızlar...işte bu benimki... keseyi gördüm ve kalp atışları duydum .... doktorda tek taşa benziyor dedi
ewet arkdaşlar bendede biraz önce kahverengi lekenme gördüm ve endişelendim sizce dr.gitmem gerekli mi
arkadaslar, lekelenme ve kanamalar ne dereceye kadar normal? yani agri ile birlikte cok kanama olursa mi doktora haber verecegiz hemen?:44:
arkadaşım endişelenme ama yinede gitmeni tavsiye ederim en azından önlem almış olursun
Canım belki ağrı normal olabilir ama
lekelenme beni korkutur doğrusu
sen bi dr.unu ara veya git bi 5dk aradan muayene etsin.
benim de kasıklarımda ağrı var özellikle de öksürünce batıyor veya birden ayağa kalkınca
ama lekem hiç olmadı.:26:
Canım belki ağrı normal olabilir ama
lekelenme beni korkutur doğrusu
sen bi dr.unu ara veya git bi 5dk aradan muayene etsin.
benim de kasıklarımda ağrı var özellikle de öksürünce batıyor veya birden ayağa kalkınca
ama lekem hiç olmadı.:26:
canim bende akinti ya da lekelenme yok. hani tedbir olsun diye sormustum ki cerol arkadasimiz bunu yasadigini soylemis...
sevgili cerol, lekelenmede artis olursa sabahi bekleme, geceden ara doktoru ya da hastaneyi, nolur nolmaz...
evet cnm bende asker ewsiyim ankaradayız biz sen nerdesin
ya kızlar o kadar tatlı delisi olan ben şimdi nasıl ekşiye döndüm anlatamam. benim gibi olan var mı aranızda
Herkese merhaba, bebişleriniz hayırlı olsun sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız umarım. Ben de 6 haftalık hamileyim. sat 4 aralık 2011, boy 1.78, kilo 56,5 muhtemel doğum tarihimiz 10 eylül. ilk öğrendiğimde şok olmuştum. ama artık yavaş yavaş uyum sağlıyorum sanırım. tabii eşim de uyum sağlıyor:)) her sabah kahvaltımı hazırlıyor ki önceden kahvaltı yapmadan evden çıkardık ve akşam yemeklerimizi de orada burada geçiştirirdik. daha şimdiden bebiş olayının ne kadar sorumluluk gerektiren birşey olduğunu öğretti bize bebeğim. eşime artık protein patlaması yaşayacağımı söylüyorum o da zorla yediriyor. kahvaltıda pekmezli süt,ceviz,badem,kuru kayısı,peynir yada yoğurt mutlaka yemek zorundayım. haftada 2 defa balık yemeye başladık. akşam yemeklerini de mecburen evde hazırlamak zorunda kalıyorum. 9 ay nasıl böyle tıkabasa besleneceğim orası muamma tabii:) kocaeli'den birileri varsa burada hangi doktora gidiyorlar acaba?? bu arada benim hamilelik belirtim olmadı bulantı filan yok hala sadece biraz hamilelik kabızlığı yaşıyorum. bakalım nasıl bir hamilelik geçiricez:))
sağol cnm ama kesildi çok a geldi inşallah devam etmez
daha keseyide görmedik 19unda dr.randevumuz inşallah hem kese hemde kalp atışını duyarızz ve bu kahverengı pis şey bıdaha olmaz
Kızlar benim canım hiç bişey istemiyor yaa,:120:
:125::131:
normal yani iştahım,bulantım sa çok az genelde okulda bulanıyor
ay geçen çay odasına bi girdim o miss gibi ıhlamur kokusu benim midemi bi kaldırdı
yüzüm ekşidi kendimi zor attım dışarı
daha çıkaracak raddeye gelmedim ama azıcık bulantı var
kızımda hiç olmamıştı ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?