2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz insallah!

Allah tamamina erdirsin, 8 ay sonra yuzunuzu guldursun
ben de hala mide bulantisi yok, bel agrisi cok artti ama...

arkadaslar, lekelenme ve kanamalar ne dereceye kadar normal? yani agri ile birlikte cok kanama olursa mi doktora haber verecegiz hemen?:44:

ya ayni beni anlatmissin. ben de 33'e girecegim sayilir...bahsettigin duygusal karamsarlik bu sabah bende de oldu, ama simdi daha iyiyim...uykuda surekli uyaniyorum, sadece wc icin degil, uyaniyorum bi sekilde iste...
kan uyusmazligi bende de var...

slm canım hoş geldin aramıza umarım sorunsuz gebelikler geçiririz benimde 2. bebeğim olucak kısmetse listede çoğu ilk bebek olunca acaba diyordum benim hiç bi belirtim yok yarın dr gitcem hani derler ya 2. ci bebekte belirti fazla olmaz hormonlar alışır diye oyüzden mi bilmiyorum ama ne güzel sende kasık batmaları falan varmış ufaklık kendini belli ediyo ama bende tık yok sadece iştah artışı okadar normaldir değilmi bulantı olsunda istemiyorum ama hiç bi belirti olmayıncada bazen ben gerçekten hamilemiyim diyede düşnmüyo değilim neyse bakalım yarın dr ne diyecek

arkadaslar, lekelenme ve kanamalar ne dereceye kadar normal? yani agri ile birlikte cok kanama olursa mi doktora haber verecegiz hemen?:44:

ewet arkdaşlar bendede biraz önce kahverengi lekenme gördüm ve endişelendim sizce dr.gitmem gerekli mi

Ay nasıl fenayim bir bilseniz, nöbette bı yandan hasta bakıyorum bı yandan heyecandan oluyorum, üstüne bir de doktordan korkuyorum desem

Allah biz kadınların yardımcısı olsun
Ne var canım heyecanlanıcak,dr.ları çok cool bilirdim ben valla
allah sağlıkla tamamına erdirsin arkadaşım,buraya takıl,hislerini,ağrılarını paylaş
diğer hamişlerle kendini kıyasla valla ben burası olmasa ne yapardım
kaç dr a bedel burası
bişey söylüyosun mesela falan yerim ağrıyor diye korkarak
aa normal bende de var bende de var diyor insanlar o zaman işte
5 dr.a gitmiş de önemli bişeyin yok demişler gibi için rahat eder.

Asker eşi misin yoksa?nerdesin hangi il?
ben de asker eşiyim de

Canım yaa,seni okuyunca bi arkadaşım var burda KK da
o da 2. yi istiyor ve şimdi tüp ted. başladı,biraz umutsuz gibi ama
senin gibileri okuyunca umut doluyor benim içim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
şimdi senin bebeişin bi başka kıymetlidir,miss kokusunu içine çekmeyi nasip etsin allahım.
msjını kopyla yapıştır yapacam başka topikte o,o da görsün bi sakıncası yoktur umarım.

Eki Görüntüle 326688

dün doktora gittim kızlar...işte bu benimki ... keseyi gördüm ve kalp atışları duydum .... doktorda tek taşa benziyor dedi

Maşallahhhhh
yarın da benim randevu günüm kızlar dua edin herşey yolunda çıksın.kalp atışlarını duyacam inşallah
2. kuzum olacak,2. heyecanım

Bu arada macpro
kundera
(ben de 31 yaşındayım 2. gebeliğim inşallahhhhh
hikayeniz benziyor ben de bi sorun yoktu ama gene de 2 kuzumu da uzun uzun bekledim
şükür allahıma kollarım boş kalmadı.Bence suçluluk hissetme sakın ben de
bebek istemeye başladığımdan beri KK da nice tatlı insanla dertleştim,tanıştım,buluştum
ben hamile kaldıktan sonra da hep onlar için de dua ettim...

Deryakck
sen de canım

Aramıza hoş geldiniiiiizzzz:79::80::87::119:

Canım belki ağrı normal olabilir ama
lekelenme beni korkutur doğrusu
sen bi dr.unu ara veya git bi 5dk aradan muayene etsin.

benim de kasıklarımda ağrı var özellikle de öksürünce batıyor veya birden ayağa kalkınca
ama lekem hiç olmadı.:26:

canim bende akinti ya da lekelenme yok. hani tedbir olsun diye sormustum ki cerol arkadasimiz bunu yasadigini soylemis...
sevgili cerol, lekelenmede artis olursa sabahi bekleme, geceden ara doktoru ya da hastaneyi, nolur nolmaz...

Son düzenleme:

evet cnm bende asker ewsiyim ankaradayız biz sen nerdesin

canim bende akinti ya da lekelenme yok. hani tedbir olsun diye sormustum ki cerol arkadasimiz bunu yasadigini soylemis...
sevgili cerol, lekelenmede artis olursa sabahi bekleme, geceden ara doktoru ya da hastaneyi, nolur nolmaz...

sağol cnm ama kesildi çok a geldi inşallah devam etmez
daha keseyide görmedik 19unda dr.randevumuz inşallah hem kese hemde kalp atışını duyarızz ve bu kahverengı pis şey bıdaha olmaz

Yarın Dr.a gidiyorum
kan tah.+ ultrason yapacak inşallah...

Kızlar benim canım hiç bişey istemiyor yaa,:120:

:125::131:
normal yani iştahım,bulantım sa çok az genelde okulda bulanıyor
ay geçen çay odasına bi girdim o miss gibi ıhlamur kokusu benim midemi bi kaldırdı
yüzüm ekşidi kendimi zor attım dışarı
daha çıkaracak raddeye gelmedim ama azıcık bulantı var
kızımda hiç olmamıştı ama :26:

Herkese merhaba, bebişleriniz hayırlı olsun sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız umarım. Ben de 6 haftalık hamileyim. sat 4 aralık 2011, boy 1.78, kilo 56,5 muhtemel doğum tarihimiz 10 eylül. ilk öğrendiğimde şok olmuştum. ama artık yavaş yavaş uyum sağlıyorum sanırım. tabii eşim de uyum sağlıyor:)) her sabah kahvaltımı hazırlıyor ki önceden kahvaltı yapmadan evden çıkardık ve akşam yemeklerimizi de orada burada geçiştirirdik. daha şimdiden bebiş olayının ne kadar sorumluluk gerektiren birşey olduğunu öğretti bize bebeğim. eşime artık protein patlaması yaşayacağımı söylüyorum o da zorla yediriyor. kahvaltıda pekmezli süt,ceviz,badem,kuru kayısı,peynir yada yoğurt mutlaka yemek zorundayım. haftada 2 defa balık yemeye başladık. akşam yemeklerini de mecburen evde hazırlamak zorunda kalıyorum. 9 ay nasıl böyle tıkabasa besleneceğim orası muamma tabii:) kocaeli'den birileri varsa burada hangi doktora gidiyorlar acaba?? bu arada benim hamilelik belirtim olmadı bulantı filan yok hala sadece biraz hamilelik kabızlığı yaşıyorum. bakalım nasıl bir hamilelik geçiricez:))

Hayırlı olsun canım,hoş geldiniz bebişinle sen yani

sağol cnm ama kesildi çok a geldi inşallah devam etmez
daha keseyide görmedik 19unda dr.randevumuz inşallah hem kese hemde kalp atışını duyarızz ve bu kahverengı pis şey bıdaha olmaz

insallah olmaz canim....kesildigine cok sevindim...

bak cay ocagi dedin, aklima cay ocaklarinin kokusu geldi, nasi da canim cay istedi simdi...kendime sallama cay yapayim bari

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…