2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya ayni beni anlatmissin. ben de 33'e girecegim sayilir...bahsettigin duygusal karamsarlik bu sabah bende de oldu, ama simdi daha iyiyim...uykuda surekli uyaniyorum, sadece wc icin degil, uyaniyorum bi sekilde iste...
kan uyusmazligi bende de var...

Merhaba Cemrecik
Sİmdi daha iyisindir umarım.Yani herkes normal oldugunu soyluyor ama normal oldugunu bilmek herseyi cözmüyor tabi.Yasımızın biraz daha ileri olmasından dolayı böyle hissediliyor da olabilir,su bir gercekki gencken annelik daha kolay,bazı seylere daha kolay sabrediliyor.Bu yaslarda herhalde baska kaygılarda ekleniyor üstüne.Bende sabah aglıyordum,simdi biraz daha norrmalim. Uyku konusu aynen bende de oyle :) sadece tuvalet icin degil,pat diye uyanıyorum hic uyanmayacagım seylere, veya sebepsizce. Bir iki saat uyuyorum sonra sabaha kadar dönüyorum, ama bende bir de huzursuz bacak sendromu var,cok feci bisey bilen bilir, hamilelikte daha da arttı.Bacaklarıma müthis bir kramp giriyor ve tarifsiz bir sekilde hareket ettirme,germe istegi duyuyorum.Cok sinir bisey, o d a uykumu mahvediyor.Doktor uykusuzlugun genelde daha sonraları görülen belirtilerden oldugunu soyledi.Herkesin belirtilerini yasayısı farklı iste..İnsallah bir an önce daha rahat edersin,hepimiz ederiz insallah. Paylasmak, seninle aynı seyleri yasayan insanlar oldugunu bilmek her zaman rahatlatır,istedigin zmaan yaz olur mu:) sevgiler

Sagol :) cok tatlısın,tesekkürler iyi niyetin icin.burda yazdıklarınızı okudukca bile daha iyi hissediyorum kendimi.
Tesekkürler tekrar.

canim benim sagolasin...huzursuzluk karamsarlik en cok sabahlari oluyor...bi de benim bulundugum ulkede ailemden kimse yok, insallah senin ailen ya da cok samimi arkadaslarin vardir bulundugun sehirde......

canim benim sagolasin...huzursuzluk karamsarlik en cok sabahlari oluyor...bi de benim bulundugum ulkede ailemden kimse yok, insallah senin ailen ya da cok samimi arkadaslarin vardir bulundugun sehirde......

Benim ailem Türkiye'de ama bizde uzaktayız canım,onlar başka şehirde, en yakın arkadaşım başka bir şehire taşındı.Bende bugün aynı şeylere üzülüp ağladım,bütün sevdiklerimden uzaktayım diye,halbuki ne kadar çok ihtiyacım var şimdi.Allahtan eşim çok yardımcı ve anlayışlı biri.O destek oluyor hep.Sen hangi ülkedesin?Farklı ülkelerde olmak daha zor tabi,haklısın.

demekki bendeki sorunun adi bu huzursuz bacak sendromu.. hamilelikten oncede oluyordu boyle germe istegi yurume felan simdi daha cok.. dun aksam maffoldum.. yere tekme felan attim yurudum anca gecti.. ilk defa adini duyuyorum..

aynen canım bende aynı durumdayım....turşu yemeyen ben turşu bile yiyorum

Kızlar mı geliyor acaba :) Ne demişler biraz argo kaçacak ama ye ekşiyi çıkar ayşeyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyı :)))

Günaydın kızlar.. Karlı bir Ankara sabahından herkese günaydınnn :)

Sabahları kalkmak istemiyorum çünkü mide bulantısıyla kalkıyorum artık yatağımın kenarına kraker koydum kalkınca yiyiorum hemen yoksa dayanamıyorum.. Bende daha tatlı tuzlu isteği olmadı her şeyi istiyorum ama yiyemiyorum :)) Çok pis boğaz olacam yiyebilsem heralde :))

Ben de ankaradayım.Dün eşimle yemeğe davetliydik dönemedik eve.Mahsur kaldık orada.Simdi döndüm eve. Yollar fena.Gıdım gıdım ilerleyerek gelebildim..
Bikac gündür bulantım filan yok ancak beni en cok rahatsız eden gaz sıkıntısı ve vazgeçemediğim abur cuburlar. Dayanamıyorum yiyorum sonra kendimi suçlu hissediyorum.randevuma 5 gün kaldı.çabucak gelse cumartesi duysam pıt pıtını bebişimin içim cok rahatlicak...

Ay canim ya mide bulantilari bendede basladi ama bi acayip yani.. Acikiyorum yiyorum midem bulaniyo cok kotu ya ne yesem boyle..

Günaydın Kızlar, Hayırlı haftalar. Bende bu gün ögleden sonra doktora gidicem. Çok heyecanlıyım. İnşallah saglıklı ve sihatlidir bebişim:) Bizim için duva edin:).
Yeni gelen annelerle formumuz kalabalıklaşmış. Hepiniz hoş geldiniz cici anneler..Bu arada benim açlık hissim bitti kızlar sizdede varmı?Yani yemek yemesem acıkmıyorum.

Canım hayırlı haftalar.Güzel haberlerini alırız insallah.Bende aclık hissi hala duruyor.Hatta tokluk hissimi kaybettim denebilir.Yani ne yesem doymuyoruum bu gidişle 100 kilo doguracam heralde. Ama bugun karar verdim.Saglıklı beslenicem bundan sonra.Abur cubur yok.

Ya bende acıkıyorum ama mutfağa gidesim yok biri hazırlasa getirse ne güzel olur :) Ama yok zaten moralim bozuk o yüzden ailem burda değil tanıdık pek kimse yok komşularım dışında ama mecbur bebişim iin yemem lazım.. Bende normalde mayonez hiiiç yemem bu aralar ne olduysa tuttum mayonezli salatalar yiyorumki normalde çok dikkat ederim hiç yemem diyorum kendime ne oldu bana sakıncalı şeyler yemek istiyorum ama yememeye çalışıyorum daha mayonez de yemem :))

Daha kahvaltı yapmadım misafir olarak kahvaltıya gelebilirim çağırmak isteyen olursa :)))) gerçi çok kar var yer de :))

Gel canım ben de yapmadım kahvaltı.Yakınız da zaten

Canım sağolasın dayanamadım yedim az önce :) ama çok fenayım buzdolabının kapağını zor açtım midem çok bulandı bugün çok şükür iyiyim ama yinede 2 haftadır biriktirdiğim ütü vardı 1 saat ayakta ütü yaptım kasıklarım acımaya başladı (((

bende geldiimmmmmm benide ekleyin sat 5 aralık boy 170 kilo 58 erzurum memleket ama muğlada yaşıorum 6 haftalığızzz :)

hiçbir şey yemek istemiyorum kalsiyum ilacımı bile içemiyorum
çok şekerli geliyorr
balık günü bugun
adını bile duymak istemiyorum normal mi ??bebişimi besleyemiyorum

Merhaba günaydınn güzel anneler...
akıntım azalmaya basladı ama dün de az bir kanama oldu yine hastaneye gittik,
ultrasonla baktı dr kendi drum degildi bakan kişi.
kesenin etrafında kanama olmadıgıı ama dinlenip ilacımı kullanmam gerektiğini söyledi..artık vajinal kullanacagm progestanı.mideme dokunuyor.200 ml ve günde 3 kez.
aslında su an gittiğim dr devlet has. doktoru,değiştirebilirim ama ilgilendi testlerimi yaptırıyor ve ilk hamileliğimde de ona gitmiştim.
ama artık özelinde muayene yasaklanmış hep hasteneye gitmek zorunda kalacagım.
en fazla 8 dk.muayene sürem olmuştur devlet işte.kısadan hisse,ama istirahat verdi ya iyi oldu şu an için değiştirmeyi düşünmüyorum
çalışıyorum ben.
Senin durumun nasıl hayırlısıyla güzel hamilelikler geçiririz inşallah..

hiçbir şey yemek istemiyorum kalsiyum ilacımı bile içemiyorum
çok şekerli geliyorr
balık günü bugun
adını bile duymak istemiyorum normal mi ??bebişimi besleyemiyorum

Canım hiçbirseyi yemek için zorlama su faydalı bu faydalı diye.
canın ne isterse sadece onları ye
bi yerde okumuştum ilk 3 ay zaten birsey yemesek de bebek besleniyormuş stoklardan sanırım anne halsiz kalır
ilkhamileliğimde su faydalı bu faydalı o kadar cok yiyip zorlyordum ki kendimi baktım önüne geçemiyorum 20 kilo almıştım gören tanıyamıyordu
bu kez dikkat edeyim diyorum..
üzme kendini beslenir onlar canım..sadece midenin alacagı şeyleri ye
ben süt sevmiyorum ama çok peynir yiyorum..

demekki bendeki sorunun adi bu huzursuz bacak sendromu.. hamilelikten oncede oluyordu boyle germe istegi yurume felan simdi daha cok.. dun aksam maffoldum.. yere tekme felan attim yurudum anca gecti.. ilk defa adini duyuyorum..

Evet canım malesef, hamilelikte daha da artıyormuş. Doktorum magnezyum verdi,istersen sende sor doktoruna, ve ilk 3 aylık dönemin geçmesini bekleyelim dedi..Bir iki kiside hurma (bildigimiz arap hurması) nın iyi geldigini soylemis.Aklında bulunsun.Burdan detaylı okuyabilirsin...Huzursuz Bacak Sendromu - Uyku bozukluklar - Doktor Sitesi

arkadaşlar hurma doğum sancısını artırıp doğumu kolaylaştırıcı etkisi olduğundan son aylarda fazla yemek tehlikeli bilginiz olsun....ama doğuma giderken de yanımızda bikaçtane götürebiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…