ya ayni beni anlatmissin. ben de 33'e girecegim sayilir...bahsettigin duygusal karamsarlik bu sabah bende de oldu, ama simdi daha iyiyim...uykuda surekli uyaniyorum, sadece wc icin degil, uyaniyorum bi sekilde iste...
kan uyusmazligi bende de var...
Ne var canım heyecanlanıcak,dr.ları çok cool bilirdim ben valla
allah sağlıkla tamamına erdirsin arkadaşım,buraya takıl,hislerini,ağrılarını paylaş
diğer hamişlerle kendini kıyasla valla ben burası olmasa ne yapardım
kaç dr a bedel burası
bişey söylüyosun mesela falan yerim ağrıyor diye korkarak
aa normal bende de var bende de var diyor insanlar o zaman işte
5 dr.a gitmiş de önemli bişeyin yok demişler gibi için rahat eder.
Asker eşi misin yoksa?nerdesin hangi il?
ben de asker eşiyim de
Canım yaa,seni okuyunca bi arkadaşım var burda KK da
o da 2. yi istiyor ve şimdi tüp ted. başladı,biraz umutsuz gibi ama
senin gibileri okuyunca umut doluyor benim içim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
şimdi senin bebeişin bi başka kıymetlidir,miss kokusunu içine çekmeyi nasip etsin allahım.
msjını kopyla yapıştır yapacam başka topikte o,o da görsün bi sakıncası yoktur umarım.
Maşallahhhhh
yarın da benim randevu günüm kızlar dua edin herşey yolunda çıksın.kalp atışlarını duyacam inşallah
2. kuzum olacak,2. heyecanım
Bu arada macpro
kundera
(ben de 31 yaşındayım 2. gebeliğim inşallahhhhh
hikayeniz benziyor ben de bi sorun yoktu ama gene de 2 kuzumu da uzun uzun bekledim
şükür allahıma kollarım boş kalmadı.Bence suçluluk hissetme sakın ben de
bebek istemeye başladığımdan beri KK da nice tatlı insanla dertleştim,tanıştım,buluştum
ben hamile kaldıktan sonra da hep onlar için de dua ettim...
Deryakck sen de canım
Aramıza hoş geldiniiiiizzzz:79::80::87::119:
Merhaba Cemrecik
Sİmdi daha iyisindir umarım.Yani herkes normal oldugunu soyluyor ama normal oldugunu bilmek herseyi cözmüyor tabi.Yasımızın biraz daha ileri olmasından dolayı böyle hissediliyor da olabilir,su bir gercekki gencken annelik daha kolay,bazı seylere daha kolay sabrediliyor.Bu yaslarda herhalde baska kaygılarda ekleniyor üstüne.Bende sabah aglıyordum,simdi biraz daha norrmalim. Uyku konusu aynen bende de oyle :) sadece tuvalet icin degil,pat diye uyanıyorum hic uyanmayacagım seylere, veya sebepsizce. Bir iki saat uyuyorum sonra sabaha kadar dönüyorum, ama bende bir de huzursuz bacak sendromu var,cok feci bisey bilen bilir, hamilelikte daha da arttı.Bacaklarıma müthis bir kramp giriyor ve tarifsiz bir sekilde hareket ettirme,germe istegi duyuyorum.Cok sinir bisey, o d a uykumu mahvediyor.Doktor uykusuzlugun genelde daha sonraları görülen belirtilerden oldugunu soyledi.Herkesin belirtilerini yasayısı farklı iste..İnsallah bir an önce daha rahat edersin,hepimiz ederiz insallah. Paylasmak, seninle aynı seyleri yasayan insanlar oldugunu bilmek her zaman rahatlatır,istedigin zmaan yaz olur mu:) sevgiler
canim benim sagolasin...huzursuzluk karamsarlik en cok sabahlari oluyor...bi de benim bulundugum ulkede ailemden kimse yok, insallah senin ailen ya da cok samimi arkadaslarin vardir bulundugun sehirde......
Merhaba Cemrecik
Sİmdi daha iyisindir umarım.Yani herkes normal oldugunu soyluyor ama normal oldugunu bilmek herseyi cözmüyor tabi.Yasımızın biraz daha ileri olmasından dolayı böyle hissediliyor da olabilir,su bir gercekki gencken annelik daha kolay,bazı seylere daha kolay sabrediliyor.Bu yaslarda herhalde baska kaygılarda ekleniyor üstüne.Bende sabah aglıyordum,simdi biraz daha norrmalim. Uyku konusu aynen bende de oyle :) sadece tuvalet icin degil,pat diye uyanıyorum hic uyanmayacagım seylere, veya sebepsizce. Bir iki saat uyuyorum sonra sabaha kadar dönüyorum, ama bende bir de huzursuz bacak sendromu var,cok feci bisey bilen bilir, hamilelikte daha da arttı.Bacaklarıma müthis bir kramp giriyor ve tarifsiz bir sekilde hareket ettirme,germe istegi duyuyorum.Cok sinir bisey, o d a uykumu mahvediyor.Doktor uykusuzlugun genelde daha sonraları görülen belirtilerden oldugunu soyledi.Herkesin belirtilerini yasayısı farklı iste..İnsallah bir an önce daha rahat edersin,hepimiz ederiz insallah. Paylasmak, seninle aynı seyleri yasayan insanlar oldugunu bilmek her zaman rahatlatır,istedigin zmaan yaz olur mu:) sevgiler
aynen canım bende aynı durumdayım....turşu yemeyen ben turşu bile yiyorum
Kızlar mı geliyor acaba :) Ne demişler biraz argo kaçacak ama ye ekşiyi çıkar ayşeyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyı :)))
Günaydın kızlar.. Karlı bir Ankara sabahından herkese günaydınnn :)
Sabahları kalkmak istemiyorum çünkü mide bulantısıyla kalkıyorum artık yatağımın kenarına kraker koydum kalkınca yiyiorum hemen yoksa dayanamıyorum.. Bende daha tatlı tuzlu isteği olmadı her şeyi istiyorum ama yiyemiyorum :)) Çok pis boğaz olacam yiyebilsem heralde :))
Günaydın Kızlar, Hayırlı haftalar. Bende bu gün ögleden sonra doktora gidicem. Çok heyecanlıyım. İnşallah saglıklı ve sihatlidir bebişim:) Bizim için duva edin:).
Yeni gelen annelerle formumuz kalabalıklaşmış. Hepiniz hoş geldiniz cici anneler..Bu arada benim açlık hissim bitti kızlar sizdede varmı?Yani yemek yemesem acıkmıyorum.
canım aşağıdaki linki kopyala sonra kontrol paneline gir oradan profil düzenleye gir sayfada çizelge ekle diye bir yer var o boşluğa bu linki yapıştır..sayfanın en altında değişiklikleri kaydet yap..tamamdırson satına göre yaptım
http://lbdf.lilypie.com/d3e5p2.png
Gel canım ben de yapmadım kahvaltı.Yakınız da zaten
Merhaba Senemciq
Ne güzel,günlerimiz aynı, o zaman senden gelen haberleri daha bir merakla bekliyor olucam. Benimde o tarihleri girince 13 eylül cıkıyordu fakat
ilk uktrasonda verdıklerı kagıdın altında 16.09.2012 yazıyor.Heralde gelisiminin durumuna göre ordaki daha dogrudur diye düsündüm...
Bende de akıntı var ama kahverengi degil pek.Ama hepimizin bünyesi cok farklı,mutlaka farklı belirtiler vardır,endiselenme.
Carsamba galiba kontrolun,yanlıs okumadıysam? o zaman eminim doktorun acıklar, doktorundan memnunmusun? ortalama ne kadar sürüyor muayeneleriniz?
hiçbir şey yemek istemiyorum kalsiyum ilacımı bile içemiyorum
çok şekerli geliyorr
balık günü bugun
adını bile duymak istemiyorum normal mi ??bebişimi besleyemiyorum
demekki bendeki sorunun adi bu huzursuz bacak sendromu.. hamilelikten oncede oluyordu boyle germe istegi yurume felan simdi daha cok.. dun aksam maffoldum.. yere tekme felan attim yurudum anca gecti.. ilk defa adini duyuyorum..
Evet canım malesef, hamilelikte daha da artıyormuş. Doktorum magnezyum verdi,istersen sende sor doktoruna, ve ilk 3 aylık dönemin geçmesini bekleyelim dedi..Bir iki kiside hurma (bildigimiz arap hurması) nın iyi geldigini soylemis.Aklında bulunsun.Burdan detaylı okuyabilirsin...Huzursuz Bacak Sendromu - Uyku bozukluklar - Doktor Sitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?