2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben haftaya salı gideceğim ayrıntılı usg ye. Bakalım neler göreceğim:) Benim doktorum da başka bir jinekoloğa yönlendirdi. Bebek gelişimi uzmanlık alanı falan diye.. baya ününü duymuştum bende. Daha önce yapılmış görüntülerimi ve tahlil sonuçlarımı istedi. Bildiğim bu...

paticim merhaba..arada girip bakıyorumda biz aynı zamanda doğuracağız seninle:))bende özlem hanıma gidiyorum yan yana yatarız artık hastanede

kızlar kıyafet alırken %100 koton olmasına özen gösterin.....mümkünse çin malı almayın.......en azından ilk aylarda....

güzel anneler hepinize slm nasılsınız bakalım.bizde yeni doktordan geldik.bebişim iyice büyümüş 21 cm olmuş.yine elini emiyordu.cinsiyetide bu defa kesinleşti kızım olacak inşallah.bu defa hiç nazlanmadı kızım hemen gösterdi.yarından itibaren pembişleri almaya başlarım artık.

Merhaba, gözün aydın kızın oluyormuş ne güzel gelsin pembeler. boyunu nasıl ölçtü benim doktorum artık büyüdükçe kesin bir boy tahmini yapamayacağını söyledi.

kızlar benim hala bir doktorum yok.
Gittiğiniz hastaneleri, ücretlerini paylaşsak fikir olur belki bana

selamlar.
biz çok yorulmaya başladık artık yemek yapmak filan o kadar güç geliyor ki. şöyle bi hafta yatsam uyusam

burda hava buz gibi oldu

umutluay geç kalmışsın bence biran önce bir kadın doğum uzmanı ile görüşmen iyi olur. sonuç olarak gebelikte nelerle karşılaşabileceğin konusunda uzman birinin görüşüne ihtiyacın var sürekli gitmeyebilirsin ama yine de arasıra gittiğin bir doktorun olmalı. neredesin sen ona göre fikir verelim.

istanbuldayım cnm ben. tahlillerim testleri yaptırdım cnm. çok şükür herşey yolunda ama insan daha fazla şey duymak istiyor tabii bir de her ay karşısında muhattabı olacak birini istiyor. devlet hastanesindeki doktor hiççççç konuşmuyor ki...

Ben İzmitteyim pek yararım olmayacak sana o zaman. Ama doktorlar öyle gerçekten biz de geçen hafta sürekli gittiğim doktordan farklı bir doktora gittik bir defalık. farklı bir doktorun görmesi iyi olur diye düşünerek özel muayenehanesine gittik. fazlasıyla para bayıldıktan sonra saatlerce oturup anlattı tabii.

maşallah bebeğine nazlanmış ama göstermiş bak annesi

Merhaba, gözün aydın kızın oluyormuş ne güzel gelsin pembeler. boyunu nasıl ölçtü benim doktorum artık büyüdükçe kesin bir boy tahmini yapamayacağını söyledi.

benim bıdık bu sefer geçenkinin aksine çok sakindi uzanmış parmağını emiyordu.ondan kolay ölçtü.geçen gittiğimizde saniye yerinde durmamıştı.ya yüzü bile okadar belli olmuşki çok tatlıydı maşallah yavruma.

ayrıntılı ya ne zaman giriyosunuz kızlar 20. haftadan sonra deniyo galiba 1 ay öncedende randevu almak gerekiyo bana dr um bişey demedi taa ayın sonuna gidicem 21 haftalık olurum o zamana

öyleler cnm. ben oturup benimle heyecanlansın ilgilensin muhabbet etsin demiyorum ama en azından bilgilendirsin istiyorum. gerkli ve beni tatmin edici şeyleri anlatsın yeter.
anlıyorum akşama kadar onlarca hastaya bakıyor ama bu da benim ilk gebeliğim ilk heyecanım
ikili test için gittiğimde uzun uzun baktı baktı baktı baktı sonra gitti oturdu yerine başladı internetten gazete okumaya. kalakaldım öylece hemşiresi kağıt uzattı git kan ver gel dedi insan bişeyler açıklar anlatır en azından

kızlar böyle oluyo bence çok hareketliler

aaa senin doktorun da bir garipmiş birşey var mı iyi mi diye sormadın mı? ben olsam dayanamayıp bağırıp çağırırdım herhalde.

aaa senin doktorun da bir garipmiş birşey var mı iyi mi diye sormadın mı? ben olsam dayanamayıp bağırıp çağırırdım herhalde.

sordum cnm sormaz mıyım. eee dedim ne oldu?? ikili test için kan vereceksin dedi hemşiresi. onu biliyorum da dedim. bebek nasıl? kaç haftalık? boyukilosu ne?
sonra söyledi. ense kalınlığı nasıl ne kadar dedim. güldü. ne yapacaksın sen ense kalınlığını dedi bende sinirlendim merka ettim ne oldu dedim. doktora döndü yine o alaycı ve gıcık gülümsemesiyle ense kalınlığını soruyor yaptı sonra doktorda söyledi. ben de kağıdı çektim çıktım gittim.
devlet hastanesiydi.çok bişey beklemiyordum ama en azından bebkle ilgili bilgilendirir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…