günaydın herkeseeeeeeeeee..uzun zamandır yoktum kızlar eşim trafik kazası geçirdionun için yazamnadım..neler oldu acaba ben yokken geçmişe şöyle bir göz atayım barii
ben haftaya salı gideceğim ayrıntılı usg ye. Bakalım neler göreceğim:) Benim doktorum da başka bir jinekoloğa yönlendirdi. Bebek gelişimi uzmanlık alanı falan diye.. baya ününü duymuştum bende. Daha önce yapılmış görüntülerimi ve tahlil sonuçlarımı istedi. Bildiğim bu...
güzel anneler hepinize slm nasılsınız bakalım.bizde yeni doktordan geldik.bebişim iyice büyümüş 21 cm olmuş.yine elini emiyordu.cinsiyetide bu defa kesinleşti kızım olacak inşallah.bu defa hiç nazlanmadı kızım hemen gösterdi.yarından itibaren pembişleri almaya başlarım artık.
umutluay geç kalmışsın bence biran önce bir kadın doğum uzmanı ile görüşmen iyi olur. sonuç olarak gebelikte nelerle karşılaşabileceğin konusunda uzman birinin görüşüne ihtiyacın var sürekli gitmeyebilirsin ama yine de arasıra gittiğin bir doktorun olmalı. neredesin sen ona göre fikir verelim.
güzel anneler hepinize slm nasılsınız bakalım.bizde yeni doktordan geldik.bebişim iyice büyümüş 21 cm olmuş.yine elini emiyordu.cinsiyetide bu defa kesinleşti kızım olacak inşallah.bu defa hiç nazlanmadı kızım hemen gösterdi.yarından itibaren pembişleri almaya başlarım artık.
Merhaba, gözün aydın kızın oluyormuş ne güzel gelsin pembeler. boyunu nasıl ölçtü benim doktorum artık büyüdükçe kesin bir boy tahmini yapamayacağını söyledi.
Ben İzmitteyim pek yararım olmayacak sana o zaman. Ama doktorlar öyle gerçekten biz de geçen hafta sürekli gittiğim doktordan farklı bir doktora gittik bir defalık. farklı bir doktorun görmesi iyi olur diye düşünerek özel muayenehanesine gittik. fazlasıyla para bayıldıktan sonra saatlerce oturup anlattı tabii.
benim bıdık bu sefer geçenkinin aksine çok sakindi uzanmış parmağını emiyordu.ondan kolay ölçtü.geçen gittiğimizde saniye yerinde durmamıştı.ya yüzü bile okadar belli olmuşki çok tatlıydı maşallah yavruma.
onu baska dr mu yapıyomuş bana öyle bişey demedi ben özel hastaneye gidiyorum ordaa hepsi var zaten ondan heralde
öyleler cnm. ben oturup benimle heyecanlansın ilgilensin muhabbet etsin demiyorum ama en azından bilgilendirsin istiyorum. gerkli ve beni tatmin edici şeyleri anlatsın yeter.
anlıyorum akşama kadar onlarca hastaya bakıyor ama bu da benim ilk gebeliğim ilk heyecanım
ikili test için gittiğimde uzun uzun baktı baktı baktı baktı sonra gitti oturdu yerine başladı internetten gazete okumaya. kalakaldım öylecehemşiresi kağıt uzattı git kan ver gel dedi insan bişeyler açıklar anlatır en azından
aaa senin doktorun da bir garipmiş birşey var mı iyi mi diye sormadın mı? ben olsam dayanamayıp bağırıp çağırırdım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?