ayrıntılı usg için genelde kaçıncı hafta çağırıyolar..20.haftamı ideal olan
star tvde hamılelıkle ılgılı konu anlatılıyor bakmak ısteyenler baksın
ayrıntılı usg için genelde kaçıncı hafta çağırıyolar..20.haftamı ideal olan
Merhaba kızlar Allah kısmet ederse inşaAllah PRENSESİMİZ olcakmış :)))) çok mutluyummmmmAllahım bütün bebişlerimize sağlık versin
kızlar size bişi sorcam
sizce bu göğüs pompalarından elle yapılan mı daha iyi elektirikli olan mı?
bi liste hazırlıyorum da aşağı yukarı harcanacak para miktarını hesaplıyorum
Slm el ile olan sakin alma hic ise yaramiyor ben medela almistim gayet iyiydi cekimi falan elektrikli ve pilliydi tavsiye ederim.
selam herkese göğüs pompası aventin elektirikli vardı memnun kalmamıştım bizim gelin yeni doğum yaptı bebedorun elle olanı çok iyi fiyatıda uygun bende sipariş verdim
BEBEDOR Manuel Göğüs Pompası | Bebedor Göğüs Pompaları | Hizlial.com
yalnız ereyon.com da fiyatı dahada uygun
Sağlık ocağından geldim şimdi arayıp çağırdılar aşı için bi doz vurundum bir doz da gelecek aya.Birde bana Devit-3 verdi elevit te kullandığım için günde 6 damla yeter dedi aile hekimi.folic plusu günde bire düşürmüştüm fazla kabızlık yapınca bir sürü vitamin oldu ilaçlara karşı hep tereddütlüyüm hele şimdi daha çok aklımı kurcalıyo bu kadar ilaç
ben cinsiyet için aytuğa gitmiştim 25 tl münübe hanım a ancak çağsuda cengizhan kolata yı öneririm kesinlikle o iyi bi doktor ama ücreti bilmiyorum
farkeetmez ama şeker falan baktırcaksan yani kabn tahlillerini tekrra etireceksen aç gitkızlar mrb herkese
3 lu test ıcın ac tok gıtmek fark edıyormu acaba?
selam herkese göğüs pompası aventin elektirikli vardı memnun kalmamıştım bizim gelin yeni doğum yaptı bebedorun elle olanı çok iyi fiyatıda uygun bende sipariş verdim
BEBEDOR Manuel Göğüs Pompası | Bebedor Göğüs Pompaları | Hizlial.com
yalnız ereyon.com da fiyatı dahada uygun
devit 3 balık yağı mı? bide hala folik asit kullanıyo musun. yanlış bilmiosam foliği 3. aydan sonra bıraktırıolardı. ben 12. haftada bıraktım
kızlar size bişi sorcam
sizce bu göğüs pompalarından elle yapılan mı daha iyi elektirikli olan mı?
bi liste hazırlıyorum da aşağı yukarı harcanacak para miktarını hesaplıyorum
Sağlık ocağından geldim şimdi arayıp çağırdılar aşı için bi doz vurundum bir doz da gelecek aya.Birde bana Devit-3 verdi elevit te kullandığım için günde 6 damla yeter dedi aile hekimi.folic plusu günde bire düşürmüştüm fazla kabızlık yapınca bir sürü vitamin oldu ilaçlara karşı hep tereddütlüyüm hele şimdi daha çok aklımı kurcalıyo bu kadar ilaç
merhaba kızlar allah kısmet ederse inşaallah prensesimiz olcakmış :)))) çok mutluyummmmmAllahım bütün bebişlerimize sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?