2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu arada ben iyice miskinleştim güya büyük bi enerji patlaması olacaktı
öğleden sonra bi yürüyüşe çıkıcam belki oksijen alırım da açılırım azcık

star tvde hamılelıkle ılgılı konu anlatılıyor bakmak ısteyenler baksın
demekki neymiş çok yemek yemek ne çok süt yaparmış ne de bebeğe çok vitamin gidermiş. önemli olan sağlıklı şeyler yemek.annem kaldı bende. resmen beynimi yedi onu ye bunu ye diye. o ısrar ettikçe benim iştah kaçtı. yahu bu anneler izlese ya böyle şeyleri

ayrıntılı usg için genelde kaçıncı hafta çağırıyolar..20.haftamı ideal olan

ben aşağı yukarı ayda 1 drum bakıo ayrıntılı ultrasonla. bebişimin organlarını damarlarını falan hep gösterio. yada ben onu ayrıntılı ultrason zannediorum.siyah beyaz değil rengi.parmak kemikleri omuriliği hepsinin resmini de verio.acep daha mı başka ayrıntılı usg:44::44:

kızlar size bişi sorcam
sizce bu göğüs pompalarından elle yapılan mı daha iyi elektirikli olan mı?
bi liste hazırlıyorum da aşağı yukarı harcanacak para miktarını hesaplıyorum

kızlar size bişi sorcam

Slm el ile olan sakin alma hic ise yaramiyor ben medela almistim gayet iyiydi cekimi falan elektrikli ve pilliydi tavsiye ederim.

Bende uykucu oldum cok uyuyorum ama 2 haftadir bayagi azaldi:)bende bir ara kizimin citcitli badilerini ayircam beebege zaten baskada ortak giyecekleri biseyim yok hersey pembeydi:)alis veris listesi yapicam kiyafet icin bende.

Slm el ile olan sakin alma hic ise yaramiyor ben medela almistim gayet iyiydi cekimi falan elektrikli ve pilliydi tavsiye ederim.

teşekkür ederim deneyimli annelere çok ihtiyacımız varbende 2. kız olur diye genelde ortak renklerde bişiler almaya çalıscam beyaz sarı yeşil turuncu krem gibi. sonra 2.çocuk için tekrar bi alısveriş zor olur

Sağlık ocağından geldim şimdi arayıp çağırdılar aşı için bi doz vurundum bir doz da gelecek aya.Birde bana Devit-3 verdi elevit te kullandığım için günde 6 damla yeter dedi aile hekimi.folic plusu günde bire düşürmüştüm fazla kabızlık yapınca bir sürü vitamin oldu ilaçlara karşı hep tereddütlüyüm hele şimdi daha çok aklımı kurcalıyo bu kadar ilaç

devit 3 balık yağı mı? bide hala folik asit kullanıyo musun. yanlış bilmiosam foliği 3. aydan sonra bıraktırıolardı. ben 12. haftada bıraktım

ben cinsiyet için aytuğa gitmiştim 25 tl münübe hanım a ancak çağsuda cengizhan kolata yı öneririm kesinlikle o iyi bi doktor ama ücreti bilmiyorum

evt cengiz beyi herkes öneriyor ama ben renkli 4 boyutlu bir resmi ollsun istiyorum elimde hatıra olarak çağsuda 110 lira o yüzden daha makul fiyatlı bir yer arıyorum doktorum arzu dede
aytuğa gitmek istiyorum ama iii bir doktor lazım ayrıntılıdan anlayan

kızlar mrb herkese

3 lu test ıcın ac tok gıtmek fark edıyormu acaba?
farkeetmez ama şeker falan baktırcaksan yani kabn tahlillerini tekrra etireceksen aç git

lazım oluyor mu göğüs pompası

devit 3 balık yağı mı? bide hala folik asit kullanıyo musun. yanlış bilmiosam foliği 3. aydan sonra bıraktırıolardı. ben 12. haftada bıraktım

folik günde 3 taneydi doktor bırakma ama bire düşür dedi bana.hoş bu ara pek de aklıma gelmiyo bıraktım sayılır.devit balık yağı değil D vitamini damla şeklinde doğumdan sonra da 6 ay kullanmam gerekiyormuş bebek için ayrıca verilecekmiş.sağlık ocakları ücretsiz veriyor eczacıma danıştım şimdi kullan mutlaka çocuk saksılardan toprak çalmaz dedi

kızlar size bişi sorcam

elektrıklı daha ıı bence ama fıyatıbıraz yuksek dıgerıne gore..bende almayı dusunuyorumm ..

banada damla verdıler ama 9 damla dedı..kullanmak ıstemıyorum bende neyapıcam bılemedım

Son düzenleme:
bebek ihtiyaç listesi
GİYİM:
62 nolu tulum
çıtçıtlı bodyler
patikli patiksiz altlık
bere eldiven
polar battaniye pike
kusmuk mendilleri çukurovadan metreli tülbent alıp kenarlarını renkli iplerle işleyebilirsiniz hazırlar kızımı tahriş etmişti
alt açma minderi ayrıca muşambalı şekilde var kakasını yapınca geçtiğinde azcık ıslak pendille silince tertemiz oluyor
çoraplar kısa uzun
bebek nevresim takımı linensin outleti tercih ederim kızımdada aldım yıkayıka bişi olmadı pazar günü 2 tane aldım tanesi 20 tl kampanya var şuanda
bebek yastığı
bebek yanyatma yastığı
bebek yorganı
baston puset araba sunny marka kızımdada var mavisiniş sipariş verdim hızlıal.com
anakucağı fisherprice 7.aydan sonra sallanan sandalye oluyor 2 türlüsü var salıncak tarzında olanı deil
oyun park yatak 60*120 en ideal boyut
dönence
mevlut kıyafeti

BEBEK TEMİZLEME
kızımdada kullandım unibaby yenidoğan ıslak havlu şuan hızlı alda fiyatı daha uygun 1440 adet 120 tl küsür sipariş verdim geldi
hızlıal kapmpanyada çantası zaten 20 30 tl eder nivea bakım ürünü sabunu şampuan pişik kremi vücut losyonu ıslak havlusu alt açma minder ve çantası hediye aldım
yumuşak tarak fırçasıyla bebedorun var memnunum bebek tırnak makası
bebek havlusu
küvet fileye gerek yok baba tutar anne yıkar aybükede öyle yaptım hep

EMZİRME MALZEMELERİ
aybükede hediye gelmişti emzirme yazstığı
rahatıma düşkün olduğum için emzirme minderi aldım 40 tl kazık yedim civilde 29.90 tl bebek oturma pozisyonuna geçince emzirme minderi içine koyabiliyrsunuz kenarlarına yastık koymayabilirsiniz onu düşünerekten aldım
göğüs pedi bebedorun aldım 50 +10 ıslak havlu mendil hediyeli hızlıal
emzirme süt poşeti
süt pompası dedim gibi bebedorun manuel olanı aybüke benden önce başladı :) anne çok sütüm geldi diye

LOHUSA MALZEMELERİ
lohusa sütyeni
kilot büyük beden sezeryan olacaklar için göbek deliğin üstünü öretecek şekilde
çorap
korse
sabahlık
önden düğmeli gecelik pijama takımları
EN ÖNEMLİSİ HUZUR

BEBEK BESLEME
tercihim cam bibeberonlu nuk kızımdada kullandım memnun kaldım büyük küçük
alıştırma minik suluk
stelize makinesi
biberon temizleme fırçası

merhaba kızlar allah kısmet ederse inşaallah prensesimiz olcakmış :)))) çok mutluyummmmm Allahım bütün bebişlerimize sağlık versin

canım seni tebrik ederim inş hayırlısı ile 2 hafta sonra bizimde kontrolümüz var 16+3 de gideceğiz bakalım bizim bebeişimiz ne durumda çok heyecanlanıyorum

Aybuke liste guzel olmus.mevlut tkimini unutmustum iyi oldu yazman:)ayy cinsiyet farkli olunca alincak cok sey oluyormus.uni baby yenidogan islak mendil kullandim bende kizimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…