2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlarrr :)

bebek hareket ettiği zaman mutlaka anlarsınız :) herkesin hissetme zamanı farklı oluyor o yüzden hissedemeyenler sıkıntı yapmasınlar :) doktor randevusu olan arkadaşları hayırlı haberlerle bekliyoruz :)

yaw kuzular bu kadar kısıtlamayın kendinizi zulmetmeyin canınızın çektiğinden yiyin bir besmeleyle şifa olsun meleklere....

bencede bu kadar kasmaya gerek yok..ben dr. uma özellikle sordum,herşeyi yiyip içebilirsin ama gereksiz şeyleri yememeye özen göster dedi..yani işte abur cubur cips,çikolata v.s...et,tavuk,yumurta ve balık çok iyi pişmiş olcak bide mangal da çok yeme zararlı dedi salam,sucuk,sosis de çok iyi pişirip yiyorum çok canım çekerse napiimm,hiç dayanamam sucuklu tosta 1

valla bende arada bir bardak kola içiyorum, sosis te canım çok çektiği zaman iyice pişirip tadıyorum o kadar incelemeye gerek yok bencede

ya benimde dişim çook ağrıyooo..dayanamıyorum artık ya çektircem ya da kanal tedavisi yaptırcam..hamileler için özel ilaaçlarla yapıyolarmış diş tedavisini..dr.uma sordum 16.haftadan sonra yaptırabilirsin dedi..sizin varmı böyle bir sıkıntınız ??

hava kapalı sanırım yagmur yagıcakk bende grıp olucam gıbı

amann dikkat et canım bende oldum zor atlattım ilaç içemeyince zor
nefes bile alamadım burnum tıkalıydı geceleri hiç uyuyamadım ıhlamurla geçirdim hastalığı ama uzun sürdü çok bide çalışıyorumm öle hasta hasta geldim işe bide gebeyken

Umutluay hangi devlet hastahanesıne gidiyorsun?

cnm kağıthaneye gittim ben

aynen cnm tahlilimi yaptıracağım gene devlete ama muayene için doktor buldum. ona gideceğim.tüm ayrıntıları öğrenip geleceğim.

kızlar sizinde uykunuz var mı havadanmıdır hala 2.trimester dönemine girmiş olmama rağmen 9.30 da uyuyorum ne zaman geçer bu yaa

var var olmaz mı.... hiç kalkmasam hep yatsam hep uyusam istiyorum.iş yerinde bile kafamı masadan kaldırmak istemiyorum. eve gidince de battaniyenin altında heeepppp uyumak istiyorum. bu halsizlik beni mahvedecek

bu ne durgunluk yaa?? herkes nerde..önceden sayfaların hızına yetişemezdik huuuuuuuuuuuu nerdesiniz millet..nooldu eylül annelerine

sürekli ayaklarım yanıo ateş basması oluo dıe gece üstümü açıyorumm sanırım ole aldandımm .. ilaç içemeyıncede zor gecer bı dun komsumm geldı grıpmıs yaklasmadım ama gectı sanırım ıns cabuk atlatırım :2::2:

günaydıın kızlaaar
geçmiş olsun suksukcum. aman dikkat et yaaa bol bol portakal suyu iç. bide bal limon ılıksu karısımı da çok iyi geliyo. kızlar bu havalar tam grip olma havası . lütfen dikkat edelim.

kızlar ayrıca doktor bana ilaç falan filan hiçbir şey vermedi. vitamindir demirdir. normal mi acaba???
çok sağlıklı olduğumuda düşünmüyorum açıkçası.
ben inanılmaz halsizim. kusuyorum midem bulanıyor.
nefes almakta zorlanıyorum....

bence çok ilç da iyi değil. benim dr da ilaca boğdu beni elevit,gyno ferro sanol ,kalsiyım ilacı,solgar omega3,coraspin bunları hergün içiyorum.annelerimiz bizi ilaçla mı doğurmuş dicem ama herşey doğaldı o zaman. bi sor bence dr una genelde hamişlere elevit yada decavit multivitamini veriolar.unutmuş olabilir dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…