- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
nescafe ve kola içmeyeli tam 4 ay oluyor. Nasıl özlediimm nasıııllll
dr. Um bana çok canın çeker 1bardak içebilirsin dedi ama tabi abartmamak şartıyla..
nescafe ve kola içmeyeli tam 4 ay oluyor. Nasıl özlediimm nasıııllll
yaw kuzular bu kadar kısıtlamayın kendinizi zulmetmeyin canınızın çektiğinden yiyin bir besmeleyle şifa olsun meleklere....
bencede bu kadar kasmaya gerek yok..ben dr. uma özellikle sordum,herşeyi yiyip içebilirsin ama gereksiz şeyleri yememeye özen göster dedi..yani işte abur cubur cips,çikolata v.s...et,tavuk,yumurta ve balık çok iyi pişmiş olcak bide mangal da çok yeme zararlı dedisalam,sucuk,sosis de çok iyi pişirip yiyorum çok canım çekerse napiimm,hiç dayanamam sucuklu tosta 1
hava kapalı sanırım yagmur yagıcakk bende grıp olucam gıbı
Umutluay hangi devlet hastahanesıne gidiyorsun?
Canım zaten buyüzden bi çoğumuz gidebilecekken bir sürü para döküp özel dr.lara hastanelere gidiyoruz
biraz ilgi biraz bilgi uğruruna yani
yoksa niye bu kadar para verelimki dr işte bakar iyi der geçer ama hamilelik bu,ya gözden kaçan bişey varsa
ya telafisi olmayan bi hata yapılırsa ben devlet hast. eline bırakamam kendimi.
İstanbulun neresindesin?Yine git tahlillerini bi devlet hast. yaptır ama dr. sadece visite öde bi özel dr a git tanıt kendini
hem belli bi haftadan sonra çoğu dr da kabul etmiyor haberin olsun.
kızlar sizinde uykunuz var mı havadanmıdır hala 2.trimester dönemine girmiş olmama rağmen 9.30 da uyuyorum ne zaman geçer bu yaa
amann dikkat et canım bende oldum zor atlattım ilaç içemeyince zor
nefes bile alamadım burnum tıkalıydı geceleri hiç uyuyamadım ıhlamurla geçirdim hastalığı ama uzun sürdü çok bide çalışıyorumm öle hasta hasta geldim işe bide gebeyken
sürekli ayaklarım yanıo ateş basması oluo dıe gece üstümü açıyorumm sanırım ole aldandımm .. ilaç içemeyıncede zor gecer bı dun komsumm geldı grıpmıs yaklasmadım ama gectı sanırım ıns cabuk atlatırım :2::2:
kızlar mrb herkese
3 lu test ıcın ac tok gıtmek fark edıyormu acaba?
bence çok ilç da iyi değil. benim dr da ilaca boğdu beni elevit,gyno ferro sanol ,kalsiyım ilacı,solgar omega3,coraspin bunları hergün içiyorum.annelerimiz bizi ilaçla mı doğurmuş dicem ama herşey doğaldı o zaman. bi sor bence dr una genelde hamişlere elevit yada decavit multivitamini veriolar.unutmuş olabilir dr.kızlar ayrıca doktor bana ilaç falan filan hiçbir şey vermedi. vitamindir demirdir. normal mi acaba???
çok sağlıklı olduğumuda düşünmüyorum açıkçası.
ben inanılmaz halsizim. kusuyorum midem bulanıyor.
nefes almakta zorlanıyorum...
.
arkadaşlar 3 lü testi herkes yaptırıyor mu benim dr gerek yok dedi ama sizce yaptırmalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?