2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aybüke nuk marka biberon tavsiye etmişsin ama dr browns yada avent de kullandın mı dr browns ı çok öneriyolar. gaz yapmıyomuş :44:
acaba çok araştırmamak mı lazım ya kafam çok karıştı. ayrıca liste için çok saol ayrıntılı şekilde yazmıssın

aLt acma icin dalin ve can bebede var cok isse yariyor kaka gecerse kullan at cok prtik kizimda cok kullandim.yastikli alt acmada cok kullandim ben koltugun vs uzerine degilde onun uzerine yatirmistim.nuk cam biberon genis agizli hala kullaniyoruz kizima cok memnunum.kesinlikle cam 120 cc lik alin.

Son düzenleme:

cnm aybükeye hamileyken ebebek gitmiştik orda 2 bebeğine doğum yapmış kadın vardı nuku önermişlerdi öyle aldım avette aldım kızım istemedi nuku istedi devam ettim bende nukta gaz önleyici

kızlar emzik olayını iyi seçin derim piyasada herzaman bulabileceğinizi alın ama yinede bebeklerin keyfine işsteğine bağlı bişi aybükede nukun damaklı silikon almıştık cıx emmedik öğürdü sürekli çıldırtıyodu resmen beni ya uyucak ya emicekti neyse allahtan arkşımla aynı zamanlarda doğum yapmıştık çikonun damla uçlu kauçlu olanından almış 2li zürafa var üstünde onu bi verdim olay bitti şöle bişi oldu heryerde bulamaz olduk yavaş yavaş piyasadan kalkıyormuş eşimde nerde bulsa 4 e rtane alıyordu allahtan aybükede emziği zonra bıraktı açılmamış 4 tane var ama bu bebie veremem 2 ay kullanıp atıyorum emziğin devamı yok şu an bebedorun damla uçlu yumuşak silikon aldım deneyecem eğer almazsa ckinon hafif damlı kauçuklu olanı var onu aırım olmadı kiraz uçlu lar var kauçuklu tanesi 3 tl onu alırım napim emzik stresine girdim şimdiden kızım gibi prensip sayibi olmasından korkuyorum

ya kızlar aslında o kadar çok sorum var ki iyice geveze oldum bugün mesela bebek bezi olarak prima mı huggies mi ?annelütfen de prima 22.5 marketler de 26 falan şimdiden 3-6 kglikten 5-6 paket aliim diyorum. ama hangisi daha iyi bilemedim bazıları prima bazıları huggies diyo:44::44:bide burun aspiratörü önemli bişi mi?almak gerek mi?

eyvahlar olsun bu ne yahu yandık biz emzikte bile bu kadar uğrasacaksakbacak kadar boylarıyla bide inat yapıp emzik beğenmiyolar yahuu edepsizler

detaylı ultrasona giren olmadı sanırım......benim haftaya cumartesi randavum.....yani 21. haftamda olmuş olucam....doktorum Prof. Recep hasa yönlendirdi......
dört gözle bekliyoruz o günü.....

merhaba arkadaşlar iki gündür bakamadım foruma neler oldu nasılsınız canlarım dün samsun fakültede üçlü testimizi ve muayenemizi oldum artık dışarı cıkabilecegim çok mutluyum kanamam kalmamış ama dikkat edecegim yinede sizde iyisinizdir umarı haaa bu arada lcw hamile kot pantolon aldım 42 beden bide tişört şimdilik idare ederim bunlarla ama bebek kıyafeti bakmaya hala cesaret edemiyorum biraz daha bekliycem

cnm bezi hemen alma bir tane al eger bebekte pişik falan olmazsa devam edersin ben moşfix almıştım ilk beeğenmedim sonra prima aldım pişik yaptı huggiesi denedim memnun kaldım bu bebekte şöle bişi yapıcam prima alıcam 1 numarasını baktımki pişik yapmıyo bimin bezleri çok güzel primanın aynısı kokulu pirimada kokulu kızımı wc alıştırırken huggis almadım eşime biminkini al dedim çokta memnun kaldım şuan sadece gece bezliyorum 2 numara geçince biminkini alıcam hiç deilse bizim markamız

detaylı ultrasona giren olmadı sanırım......benim haftaya cumartesi randavum.....yani 21. haftamda olmuş olucam....doktorum Prof. Recep hasa yönlendirdi......
dört gözle bekliyoruz o günü.....

hadi hayıslısı cnm güzel haberlerle gelirsin inşallah benimde 5 mayıs cumartesi doç ahmet gül 2li testte ona gitmiştim

kızlar ya iç zıbını anladık, iç çamaşırı yedirede, dış zıbın ne oluyo? yaw bu konularda hiç bilgim yok, mağazalara girince başım dönüyo çeşitten

Son düzenleme:
eyvahlar olsun bu ne yahu yandık biz emzikte bile bu kadar uğrasacaksakbacak kadar boylarıyla bide inat yapıp emzik beğenmiyolar yahuu edepsizler

benim yegenim şuan 2.5 aylık nuk avent nuby chicco herşeyiş denediler aybükeden kalan emziği 2 tane verdim doğal olarak beyimizide beğendi emziği bizim gelinde 1 kutu dolusu bakkal emziği aldı kuytu köşedeki bakkallara gidip ::) cuk cuk emiyo

merhabalaar, bende ilk bebeğim diye bebişimi hissedemiyorum.55 ile hamile kaldım şuan 58 im.Cinsiyetede oğlan dedi tabi benim doktorum söylemedi sanki kız hissediyor gibiyim.4 boyutlu usg yaptıracagım fakat uygun hastahane bulamadım şu koca izmirde

kızlar ya iç zıbını anladık, iç çamaşırı yedirede, dış zıbın ne oluyo? yaw bu konularda hiç bilgim yok, mağazalara girince başım dönüyo çeşitten

cnm yandan bağlamalı v yaka şeklinde gelir altıda patikli gereksiz fuzuli bir giyim hem göbek bağı düşmeyen bir bebeğe giydirmek bana saçma geliyor onlar eskilerde kaldı şuan çıtçıtlı body en güzeli bebeğin beli hiç biryeri açılmıyor ve daha rahat ediyor

çok geçmiş olsun canım. allahım bebişlerimizi bize bağışlasın.hiç kötü düşünme. sen sağlığına dikkat ettikçe ve dua ettikçe bebişine hiç bişi olmaz. allahım sağlık versin

cnm oğluşumun isminş youn istek üzerine ayberk koyuyorum hem aybükeyede uygun sende ayberki beğenmiştin

çok sağol ya, yani o dış zıbın denen şey önden zarf gelen bağlanan, onlardan almayayım.
ben 2 tane alttan çıtçıtlı aldım, biri yarım kollu, biri uzun kollu, bide 2 pijama biri patikli biri patiksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…