aybüke nuk marka biberon tavsiye etmişsin ama dr browns yada avent de kullandın mı dr browns ı çok öneriyolar. gaz yapmıyomuş :44:
acaba çok araştırmamak mı lazım ya kafam çok karıştı. ayrıca liste için çok saol ayrıntılı şekilde yazmıssın
kızlar emzik olayını iyi seçin derim piyasada herzaman bulabileceğinizi alın ama yinede bebeklerin keyfine işsteğine bağlı bişi aybükede nukun damaklı silikon almıştık cıx emmedik öğürdü sürekli çıldırtıyodu resmen beni ya uyucak ya emicekti neyse allahtan arkşımla aynı zamanlarda doğum yapmıştık çikonun damla uçlu kauçlu olanından almış 2li zürafa var üstünde onu bi verdim olay bitti şöle bişi oldu heryerde bulamaz olduk yavaş yavaş piyasadan kalkıyormuş eşimde nerde bulsa 4 e rtane alıyordu allahtan aybükede emziği zonra bıraktı açılmamış 4 tane var ama bu bebie veremem 2 ay kullanıp atıyorum emziğin devamı yok şu an bebedorun damla uçlu yumuşak silikon aldım deneyecem eğer almazsa ckinon hafif damlı kauçuklu olanı var onu aırım olmadı kiraz uçlu lar var kauçuklu tanesi 3 tl onu alırım napim emzik stresine girdim şimdiden kızım gibi prensip sayibi olmasından korkuyorum
kızlar trendyolda bebek uyku setlerinde indirim var haberiniz olsun şekerler
ya kızlar aslında o kadar çok sorum var ki iyice geveze oldum bugünmesela bebek bezi olarak prima mı huggies mi ?annelütfen de prima 22.5 marketler de 26 falan şimdiden 3-6 kglikten 5-6 paket aliim diyorum. ama hangisi daha iyi bilemedim bazıları prima bazıları huggies diyo:44::44:bide burun aspiratörü önemli bişi mi?almak gerek mi?
ben bulamadım trendeyoldamı eminmisin
detaylı ultrasona giren olmadı sanırım......benim haftaya cumartesi randavum.....yani 21. haftamda olmuş olucam....doktorum Prof. Recep hasa yönlendirdi......
dört gözle bekliyoruz o günü.....
eyvahlar olsun bu ne yahu yandık biz emzikte bile bu kadar uğrasacaksakbacak kadar boylarıyla bide inat yapıp emzik beğenmiyolar yahuu edepsizler
ben bulamadım trendeyoldamı eminmisin
kızlar ya iç zıbını anladık, iç çamaşırı yedirede, dış zıbın ne oluyo? yaw bu konularda hiç bilgim yok, mağazalara girince başım dönüyo çeşitten
merhaba arkadaşlar iki gündür bakamadım foruma neler oldu nasılsınız canlarım dün samsun fakültede üçlü testimizi ve muayenemizi oldum artık dışarı cıkabilecegim çok mutluyum kanamam kalmamış ama dikkat edecegim yinede sizde iyisinizdir umarı haaa bu arada lcw hamile kot pantolon aldım 42 beden bide tişört şimdilik idare ederim bunlarla ama bebek kıyafeti bakmaya hala cesaret edemiyorum biraz daha bekliycem
merhaba arkadaşlar iki gündür bakamadım foruma neler oldu nasılsınız canlarım dün samsun fakültede üçlü testimizi ve muayenemizi oldum artık dışarı cıkabilecegim çok mutluyum kanamam kalmamış ama dikkat edecegim yinede sizde iyisinizdir umarı haaa bu arada lcw hamile kot pantolon aldım 42 beden bide tişört şimdilik idare ederim bunlarla ama bebek kıyafeti bakmaya hala cesaret edemiyorum biraz daha bekliycem
cnm yandan bağlamalı v yaka şeklinde gelir altıda patikli gereksiz fuzuli bir giyim hem göbek bağı düşmeyen bir bebeğe giydirmek bana saçma geliyor onlar eskilerde kaldı şuan çıtçıtlı body en güzeli bebeğin beli hiç biryeri açılmıyor ve daha rahat ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?