2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

[SUB][/SUB] banda vermedi cnm bebeklerimizi bizi iyi gördüğü için heralde 5 aydan sonra dedi bana

günaydıın kızlaaar
geçmiş olsun suksukcum. aman dikkat et yaaa bol bol portakal suyu iç. bide bal limon ılıksu karısımı da çok iyi geliyo. kızlar bu havalar tam grip olma havası . lütfen dikkat edelim.

saol canımm .. su karıısmı denıyım sıfayı ıyıce kapmadann :2::2::2:

gecmıs olsuncanımm benım bulantılarda 16 haftadann sonra tamamen gectı ıns kısa bı zamanda gecer cnmm vıtamınle demır hapı bıde yanı saglık ocagından balık yagı verdıler tadı ıgrencc
kızlar mrb herkese

3 lu test ıcın ac tok gıtmek fark edıyormu acaba?

ben tokgıtmıstım cnm farketmıo

tok gidelimki hareketli olsunlarki cinsiyetleri görünsün

geçmiş olsun canım, alabileceğin tek ilaç vitamin demişti bana dr, almadım ben de.
bol su iç ve dinlen. dinlenme fırsatın olursa kolay atlatırsın, burun tıkanması için de okyanus suyu ya da tuzlu su iyi geliyo.
bana eşim bulaştırmıştı ondan kolay atlattım dinlenme fırsatım olduğu için.

tok gidelimki hareketli olsunlarki cinsiyetleri görünsün

dün hem tok gittim hem de çikolata yedim, baya hareketliydi ama yüzüstü pozisyonda
ayakları almış altına emekler gibi bişeyler yapıyodu.
dr.dan çıktım bi sürü hareketini hissettim, karnımın bi tarafını sivriltti sonra kayboldu fln.
sonradan coştu baskı altında hareket edemiyo heralde

Merhaba kızlar Allah kısmet ederse inşaAllah PRENSESİMİZ olcakmış :)))) çok mutluyummmmm Allahım bütün bebişlerimize sağlık versin

hergün siyah üzüm,badem,ceviz,fındık yiyoruz dimiii bunları atlamayın çocugun beyin gelişimi için çok önemlii

saol canım .. devlet hastanesınde yuzune bakıpp yazıolar ılacıı bende anlamıyorumm nekadar faydalı nekadar zararlıı ..

[SUB][/SUB]banda vermedi cnm bebeklerimizi bizi iyi gördüğü için heralde 5 aydan sonra dedi bana

kişiye göre değişiyor demek ki:44: neyse ben de haftaya üçlü için gideceğim. doktora sorarım. anlatırım halsizliğimi falan

ayyy açlığada hiç gelemıyrz bız ya hemen bulanıo mıdemız başımız ağrıo nası dyanacaz((

beiz de cnm. açklığa hiç gelemiyoruz ama sürekli ne yiyeceğimi sapıtıyorum valla

hergün siyah üzüm,badem,ceviz,fındık yiyoruz dimiii bunları atlamayın çocugun beyin gelişimi için çok önemlii

benim ki ceviz sevmiyor galiba ceviz yediğim an çııkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…