banda vermedi cnm bebeklerimizi bizi iyi gördüğü için heralde 5 aydan sonra dedi banakızlar ayrıca doktor bana ilaç falan filan hiçbir şey vermedi. vitamindir demirdir. normal mi acaba???
çok sağlıklı olduğumuda düşünmüyorum açıkçası.
ben inanılmaz halsizim. kusuyorum midem bulanıyor.
nefes almakta zorlanıyorum....
günaydıın kızlaaar
geçmiş olsun suksukcum. aman dikkat et yaaa bol bol portakal suyu iç. bide bal limon ılıksu karısımı da çok iyi geliyo. kızlar bu havalar tam grip olma havası . lütfen dikkat edelim.
gecmıs olsuncanımm benım bulantılarda 16 haftadann sonra tamamen gectı ıns kısa bı zamanda gecer cnmm vıtamınle demır hapı bıde yanı saglık ocagından balık yagı verdılerkızlar ayrıca doktor bana ilaç falan filan hiçbir şey vermedi. vitamindir demirdir. normal mi acaba???
çok sağlıklı olduğumuda düşünmüyorum açıkçası.
ben inanılmaz halsizim. kusuyorum midem bulanıyor.
nefes almakta zorlanıyorum....
kızlar mrb herkese
3 lu test ıcın ac tok gıtmek fark edıyormu acaba?
saol canımm .. su karıısmı denıyım sıfayı ıyıce kapmadann :2::2::2:
gecmıs olsuncanımm benım bulantılarda 16 haftadann sonra tamamen gectı ıns kısa bı zamanda gecer cnmm vıtamınle demır hapı bıde yanı saglık ocagından balık yagı verdılertadı ıgrencc
ben tokgıtmıstım cnm farketmıo
sürekli ayaklarım yanıo ateş basması oluo dıe gece üstümü açıyorumm sanırım ole aldandımm .. ilaç içemeyıncede zor gecer bı dun komsumm geldı grıpmıs yaklasmadım ama gectı sanırım ıns cabuk atlatırım :2::2:
kızlar mrb herkese
3 lu test ıcın ac tok gıtmek fark edıyormu acaba?
tok gidelimki hareketli olsunlarki cinsiyetleri görünsün
arkadaşlar 3 lü testi herkes yaptırıyor mu benim dr gerek yok dedi ama sizce yaptırmalımıyım
tok gidelimki hareketli olsunlarki cinsiyetleri görünsün
Merhaba kızlar Allah kısmet ederse inşaAllah PRENSESİMİZ olcakmış :)))) çok mutluyummmmmAllahım bütün bebişlerimize sağlık versin
canım 3'lü testleri aç karnına yapıyoduk biz hastalarımıza biyokimya uzmanımız aç olmasını tavsiye ediyodu.ben bugün yaptırdım ve aç gittim.
hergün siyah üzüm,badem,ceviz,fındık yiyoruz dimiiiBunları atlamayın çocugun beyin gelişimi için çok önemlii
hergün siyah üzüm,badem,ceviz,fındık yiyoruz dimiiiBunları atlamayın çocugun beyin gelişimi için çok önemlii
geçmiş olsun canım, alabileceğin tek ilaç vitamin demişti bana dr, almadım ben de.
bol su iç ve dinlen. dinlenme fırsatın olursa kolay atlatırsın, burun tıkanması için de okyanus suyu ya da tuzlu su iyi geliyo.
bana eşim bulaştırmıştı ondan kolay atlattım dinlenme fırsatım olduğu için.
hayırlı olsun canım..kaç haftalıksın ??
ayyy açlığada hiç gelemıyrz bız ya hemen bulanıo mıdemız başımız ağrıo nası dyanacaz((
bence çok ilç da iyi değil. benim dr da ilaca boğdu beni elevit,gyno ferro sanol ,kalsiyım ilacı,solgar omega3,coraspin bunları hergün içiyorum.annelerimiz bizi ilaçla mı doğurmuş dicem ama herşey doğaldı o zaman. bi sor bence dr una genelde hamişlere elevit yada decavit multivitamini veriolar.unutmuş olabilir dr.
[SUB][/SUB]banda vermedi cnm bebeklerimizi bizi iyi gördüğü için heralde 5 aydan sonra dedi bana
kişiye göre değişiyor demek ki:44: neyse ben de haftaya üçlü için gideceğim. doktora sorarım. anlatırım halsizliğimi falansaol canımm .. su karıısmı denıyım sıfayı ıyıce kapmadann :2::2::2:
gecmıs olsuncanımm benım bulantılarda 16 haftadann sonra tamamen gectı ıns kısa bı zamanda gecer cnmm vıtamınle demır hapı bıde yanı saglık ocagından balık yagı verdılertadı ıgrencc
ben tokgıtmıstım cnm farketmıo
ayyy açlığada hiç gelemıyrz bız ya hemen bulanıo mıdemız başımız ağrıo nası dyanacaz((
hergün siyah üzüm,badem,ceviz,fındık yiyoruz dimiiibunları atlamayın çocugun beyin gelişimi için çok önemlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?