selam arkadaslar beni hatirladiniz mi? insallah hamisliginiz iyi gidiyordur..ben toparladim, regl bile oldum, bir sonraki reglden sonra calismalar baslayacak insallah...hepinizi ve minislerinizi kocaman optummmm...
canım sen düşük mü yapmıştın????
evet, daha dogrusu bos gebelik, yani cok erken safhada bir gelismeyen bebisdoktorun dedigine gore ben gebeligimi ogrendigimde zaten gelisim durmus, o kadar erkenmis. ancak 8 haftaya kadar kese inanilmaz sekilde buyudu...gebel anestezi ile kurtaj olmustum...
Allah, hayata merhaba diyecek butun bebisleri ve onlarin annelerini korusun...cok duygusal gunlerdi ama gecti gitti...
cemrecik ozel msj beni cok mutlu etti. ancak ben msj gonderemiyorum. seni sessizde olsa takip ediyorum ben. en kisa surede saglikla bebegini kucagina alacagina inaniyoum.
ben ise cinsiyei merak edip duruyorum. burda 5 aylik olana kadar soylemiyorlar biliyorsun.
sevgiler...
canim sen hastaneye mi gidiyorsun? ben bir klinige gidiyordum, orda direk doktorun odasina aliyorlardi, hatta 8 hafta icinde iki kere ultrasona girmek nasip oldu. ozel sigortan varsa klinik ya da muayanehaneye gitmeyi dusunmedin mi eger ki hastaneye gidiyorsan? gerci ilk doktor ucreti yani ilk gidis 150 dolara patladi ama sonrakiler sigorta kapsamindaydi hep, %10 odedim hep...
canim sen hastaneye mi gidiyorsun? ben bir klinige gidiyordum, orda direk doktorun odasina aliyorlardi, hatta 8 hafta icinde iki kere ultrasona girmek nasip oldu. ozel sigortan varsa klinik ya da muayanehaneye gitmeyi dusunmedin mi eger ki hastaneye gidiyorsan? gerci ilk doktor ucreti yani ilk gidis 150 dolara patladi ama sonrakiler sigorta kapsamindaydi hep, %10 odedim hep...
biz hastaneye gidiyoruz evet. esimde unv docent onlarin sigortasi var.Kaiser Permanente hast. gidiyoruz.
burayla bi basladik boylede gidiyor. hastaneden cok memnunum. doktorumuz ebemiz cok iyi ..
gunaydın kızlar bız bugun 3lu test sonucunu almaya gıdıcezz
canım mutlaka haberdar et bizi dee senin bebişin kızdı dimi
sanırım gostermıoo kız olabılır dedı dr emın deılmıss
banada öyle dediler.bakalım cumayı bekliyoruzz..neden kimse yookkk..böyle değildi bizim annelernereye kayboldunuz yaww
bugun dr gıdıcekler varr hasta olanlar vardı bıkac kısıı ben dahıl grıbımm ck kotuyumm :2:
günaydın arkadaşlar kimse yoktur diyordum ama kalabalıkmış burası ooooo çok güzel
günaydınn.,eskiden daha kalabalıktı..
evet canım gelirler nasıl olsa bende fazla giremiyorum mayısta ales sınavına girecegim ders çalışıyorum sen neler yapıyorsun
ben çalışıyorum canımişe geldikçe bakıyorum kk ya..bide bebeğimi merak ediyorum başkada yaptığım bişey yokcuma randv. var inş. sağlığı yerindedir ve cinsiyetini gösterir..ilk başta erkeğe benzettiler,geçen hafta gittiğimde kıza benzettiler bakalım şimdi ne diyecekler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?