Dalin deterjan dalın yumuşatıcı bi güzel at makinaya sonrada ütü yaptığın zaman kesinlikle endişelenecek bi durum yok heleki kurutma makinan varsa ütü bile zevkine kalıyo o kadar ferah oluyorki için o kurutma makinasındaki çıkan tüy toz parçalarını görüncebebek doğduğunda ilk 3 ay makinada yıkamayın giysilerini diyolar siz nedersiniz ??onunkileri ayrıca yıkasak,bebbek deterjanı kullansak noolcakki?? o hengamede elde yıkamaya vakit bulmak çok zor valla :99:
yok cnm devlet hastanesıne gıttıgım ıcın test sonucu gosterdıgım zaaaman ultrasonla bakmıyolarr ..bellı olmadı henuz uzgunum cokızmıre gıdıcem cuma alısverıs yapıcaktım kuzumaa.. artık ya ortak renk alıcam yada kendımı tutup almıcam off okadarda kendımı buna hazırlamıstım bır hafta once kız olabılır emın deılım dedıı halbukı bebegımm duzgun duruyordu nıe anlamadıkıı devlet has. kotulemek ıstemıyorumm aama ılgı sıfırr.
AYNEN BENDE ISTMYRM AMA KARNIMA BAKTGI ZAMN BEBISI GOSTRMDLER ILK KEZ DEVLETE GTTM BNDE AMA OZELDE DR.EKRANI KOCAMN AYRIYTN BI EKRAN DHA VAR HERSEYINI SOLUO BU BISILER SAYDI ASISTANINA AMA BILGI VERMEDI HIC .BENDE HALA CINSYTI OGRENMDK DEDIM GOSTERIOMU ACABA DIE SORDUM KIZ BEBEK DEDI AZCOK TAHMIN EDIYODUM AMA AYY KENDI DR.DHA IYI BENM YA
ben magazaya gıdıyorum bakıyorum bakıyorum sonra da almıyorum ama her defasında kendımı zor tutuyorum almamak ıcın:))) 7 8 aylık olsun da alımm dıyorum bakalım dayanabılecek mıyım...:)
bu arada bebğini hissedenler ne zaman ilk hareketlerini hissettiniz? 16-17 de olanlardan hisseden var mı?
ben hıssedıyor gıbıyım ama gaz da olabılır...karıstırıyor olabılırm...
bebek doğduğunda ilk 3 ay makinada yıkamayın giysilerini diyolar siz nedersiniz ??onunkileri ayrıca yıkasak,bebbek deterjanı kullansak noolcakki?? o hengamede elde yıkamaya vakit bulmak çok zor valla :99:
bu arada bebğini hissedenler ne zaman ilk hareketlerini hissettiniz? 16-17 de olanlardan hisseden var mı?
kızlar ğögüslerım ıkı üç gundur cok kasınıyordu bende kremleyıp duruyodumm dun gece dustan sonra kremlenırken bı baktım kı goguslerımın alt kısımları çatlamışş cok uzuldumm. . daha sımdıden catlamaya basladım sızdede bole basladımı
benim gögüsler zaten iriydi canım belkide o yüzden çatlamadı daha
olabılır canımm benımkılerde 85 tı napallım bu bebısler bızı çatlatıcakta patlatıcak da
kızlar ğögüslerım ıkı üç gundur cok kasınıyordu bende kremleyıp duruyodumm dun gece dustan sonra kremlenırken bı baktım kı goguslerımın alt kısımları çatlamışş cok uzuldumm. . daha sımdıden catlamaya basladım sızdede bole basladımı
çatlamasak olmasmı
bazen benimde kaşınıyolar.kremliyorum . ama çatlak olmadı. kremlemeyi ihmal etme. ben lierac alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?