2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bence hepsi, hurafe
belli olmuyor ekşiyi sevmiyen hamişle yoktur herhalde ben tatlı da yiyordum
dondrurma halan canım istiyor
ama ilk calsiyum ilacımdan tiksindim acayip şekerli geldi

hadi yaa benimde hep oğlum diye sevesim geliyo çatlıcam meraktann

bende hep oğlan gibi gelmişti
oğlum diyesim geliyordu çünkü mide bulantım olmadı o yüzden erkek olur sanıyordum
mide bulantısı az olanın oğlu olur diyorlardı o da hurafee

çoook orgunum kızlar bahar temizlğne başladım uyumak istiyorum ama oğlum izin vermiycek galiba

bende çok yorgunum ya.eve makina takmayı bile gözüm yemiyor.hemen kalbim çarpıyor.halsizim.birgün yürüyüşe çıksam iki gün kalkamıyorum yorgunluktan.yemek yapmam gerek.hiç canım istemiyor.

kızlar bimde 2.75 e bebk badiileri var ksıa kol uzunkol kalitesini bilemm ama penyesi yumuşak güzel
hem altlarına çok yaptıkları için hem de içte oluyor zaten pahalı bişeye gerek yok diyenlere duyurulur

benim ilk kızımda bulantılarım 5 ay sürdü .5 aya kadar hiç kilo almadım ,göğüslerim çok az büüydü. canım ilk 3 ayda erik turşu çeşirleri çekti tatlıyı görmek istemiyodum... ama 5 aydan sonra 25 killo aldım. 75 le doğuma girdim.
buda ilk ay 4 kiloyu direk aldım bulantı ve kusmalar 14 haftaya kadar sürdü azalarak bitti. ilk 3 ay eşkiden tiksindim kilo alma çok fazla 18.ci haftadayım 8 kilo aldım tatlı çekti canım oğluşum olcak mış bende tuttu bir çoğu 4 aylığım göbüşüm 6 -7 aylık gibi şididen..kızımda 5 ay biterken normal pantolonu bıraktım bunda 1.5 aylıkken hamile pantolonu giydim..

kızlaarrr az önce nisan annelerinin topicindeydim ya ne kadar heyecanlılar kiminin 5 günü kalmış kimini 10 gün ne kadar az dimi..bizde o günlere dek iletişim içinde oluruz inşallah..bide doğum yapıp anlatanlar var,,ne güzel ya bi kaç hafta içinde hepsi kavuşcak bebişine darısı başımızaa :125:

aaa..düşünmek bile çok heyecanlı. aslında hamilelik çok özel bir süreç. tadını çıkarmak çok güsel çok şükür ama bir an evvel zaman geçsin isityorum. daah eylüle çok varrrr.. neyse hayırla sağlıkla geçsinde. artık alışverişlerle küçük küçük oyalayalım bari kendimizi:)))

cnm sen bebısın cınsıyetı bellı oldumu

yok cnm devlet hastanesıne gıttıgım ıcın test sonucu gosterdıgım zaaaman ultrasonla bakmıyolarr ..bellı olmadı henuz uzgunum cok ızmıre gıdıcem cuma alısverıs yapıcaktım kuzumaa.. artık ya ortak renk alıcam yada kendımı tutup almıcam off okadarda kendımı buna hazırlamıstım bır hafta once kız olabılır emın deılım dedıı halbukı bebegımm duzgun duruyordu nıe anlamadıkıı devlet has. kotulemek ıstemıyorumm aama ılgı sıfırr.

e peki cinsiyetle ilgili bişey demedimi..telefondamı öğrendin sonucu ? :13:

yok cnm gıttımm ama yukarda yazdıgım gıbı oldu (

benımde mayısın ılk haftası hayırlısı ınsss cnmm

vayy köstebek seni

bende çok yorgunum ya.eve makina takmayı bile gözüm yemiyor.hemen kalbim çarpıyor.halsizim.birgün yürüyüşe çıksam iki gün kalkamıyorum yorgunluktan.yemek yapmam gerek.hiç canım istemiyor.

demek ki herkes de var bu yorgunluk halsizlik hali.bende kendime kızıyorum tembelim diye bebek doğunca he halt yicem diye düşünüyorum kara kara. iş yerinde gözümü açamıyorum öğleden sonra daha 5 ay olmadı 2 ay sonra ne yapıcaz bakalım

cok sekeerr allahım bızede o gunlerı gostersın ınss

siz de benım gıbı sabırsız mısınız???:))) eşim de cok sabırsız hemen gecsın zaman ıstıyoruzzz bazen:)))

aynen ya.. eşim her akşam gelip hadi ama kuzu ne zman geliyon diye konuşuyo:)))çabucak geçiverse hayırla...kendimi dizginlemey çalışıyorum.tadını çıkar her anın diye ama:)))

evet ya bende 6 aydan önce almam diyorm ama cinsiyeti öğrenirsem bu hafta dayanamaz alırım ciciler..unnado ya baktım bugün içim gitti valla..en çok da beyaz yakıştırıyorum çok tatlı duruyo bebeklerde.. :111: :132:

bebek doğduğunda ilk 3 ay makinada yıkamayın giysilerini diyolar siz nedersiniz ?? onunkileri ayrıca yıkasak,bebbek deterjanı kullansak noolcakki?? o hengamede elde yıkamaya vakit bulmak çok zor valla :99:

evet aslında cinsiyet belli olsa da olmasa da beyaz bebeğe çok yakışıyo. yavaştan almak lazım. biiraz olsun dindirir heycanımızı.
cuma kontrolüm var. birde doktor günleri dindiriyo galiba sabırsızlığımı:))

ayy inanmıyorum ya cuma günü ne çok kontrol var,artık güzel haberlerle geliriz Allah ın izniylen :112: benim eşimde çok sabırsız bir an önce gelsin artık diyo,karnımı kesip çıkarcak nerdeyse

selam herkeze herkezde yorgunluk var sanırım vallah bende de o yorgunluk var evde tek olsam kociş gelene kadar yataktan çıkmam o derece yani aybükeme hamileyken öyleydim ama şimdi aybüke olunca dinlenmeye fırsatım pek olmuyor

siz de benım gıbı sabırsız mısınız???:))) eşim de cok sabırsız hemen gecsın zaman ıstıyoruzzz bazen:)))

ewt bende hemen olsun ıstıyorumm saka makka yarıladık zatenn allahın ıznıylee... buraya doguma gdııyorum yazdıgımız gunler cabucak gelsinn..

ben magazaya gıdıyorum bakıyorum bakıyorum sonra da almıyorum ama her defasında kendımı zor tutuyorum almamak ıcın:))) 7 8 aylık olsun da alımm dıyorum bakalım dayanabılecek mıyım...:)

bebek doğduğunda ilk 3 ay makinada yıkamayın giysilerini diyolar siz nedersiniz ?? onunkileri ayrıca yıkasak,bebbek deterjanı kullansak noolcakki?? o hengamede elde yıkamaya vakit bulmak çok zor valla :99:

kim diyor onu yada hangi doktor başkalarını bilmem ama kızımdada makinada yıkadım bebek deterjanıyla cildi hasas olmasına rağmen hiçbişi olmadı cnm saçma sapan şeyleri dert etme at makinaya yıkasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…