cinsiye tahmininde ikinci gebeligim ikisindede tutan formülüm ye eksiyi dogur ayşeyi :-D Ilk kızımda turşu suları turşular rüyamda bile erik görmeler derken tuttu ve kız ikincisindede doktordan önce biz dedik ona kızmi diye çünkü aşırı derecede eksi limonlu salata yedim günde kaç öğün hatırlamiyorum ve sonuç kız birde geç hareketlilik var erkek bebek 2.5 3 ayda canlanırmis ben hâlâ hissetmiyorum kız bebek daha geç
hadi yaabenimde hep oğlum diye sevesim geliyo çatlıcam meraktann
çoook orgunum kızlar bahar temizlğne başladım uyumak istiyorum ama oğlum izin vermiycek galiba
kızlaarrr az önce nisan annelerinin topicindeydim ya ne kadar heyecanlılarkiminin 5 günü kalmış kimini 10 gün ne kadar az dimi..bizde o günlere dek iletişim içinde oluruz inşallah..bide doğum yapıp anlatanlar var,,ne güzel ya bi kaç hafta içinde hepsi kavuşcak bebişine darısı başımızaa :125:
cnm sen bebısın cınsıyetı bellı oldumu
e peki cinsiyetle ilgili bişey demedimi..telefondamı öğrendin sonucu ?:13:
benim 4 mayıs
kızlaarrr az önce nisan annelerinin topicindeydim ya ne kadar heyecanlılarkiminin 5 günü kalmış kimini 10 gün ne kadar az dimi..bizde o günlere dek iletişim içinde oluruz inşallah..bide doğum yapıp anlatanlar var,,ne güzel ya bi kaç hafta içinde hepsi kavuşcak bebişine darısı başımızaa :125:
bende çok yorgunum ya.eve makina takmayı bile gözüm yemiyor.hemen kalbim çarpıyor.halsizim.birgün yürüyüşe çıksam iki gün kalkamıyorum yorgunluktan.yemek yapmam gerek.hiç canım istemiyor.
cok sekeerr allahım bızede o gunlerı gostersın ınss
siz de benım gıbı sabırsız mısınız???:))) eşim de cok sabırsız hemen gecsın zaman ıstıyoruzzz bazen:)))
aaa..düşünmek bile çok heyecanlı. aslında hamilelik çok özel bir süreç. tadını çıkarmak çok güsel çok şükür ama bir an evvel zaman geçsin isityorum. daah eylüle çok varrrr.. neyse hayırla sağlıkla geçsinde. artık alışverişlerle küçük küçük oyalayalım bari kendimizi:)))
evet ya bende 6 aydan önce almam diyorm ama cinsiyeti öğrenirsem bu hafta dayanamaz alırım ciciler..unnado ya baktım bugün içim gitti valla..en çok da beyaz yakıştırıyorum çok tatlı duruyo bebeklerde.. :111: :132:
evet aslında cinsiyet belli olsa da olmasa da beyaz bebeğe çok yakışıyo. yavaştan almak lazım. biiraz olsun dindirir heycanımızı.
cuma kontrolüm var. birde doktor günleri dindiriyo galiba sabırsızlığımı:))
siz de benım gıbı sabırsız mısınız???:))) eşim de cok sabırsız hemen gecsın zaman ıstıyoruzzz bazen:)))
evet ya bende 6 aydan önce almam diyorm ama cinsiyeti öğrenirsem bu hafta dayanamaz alırım ciciler..unnado ya baktım bugün içim gitti valla..en çok da beyaz yakıştırıyorum çok tatlı duruyo bebeklerde.. :111: :132:
bebek doğduğunda ilk 3 ay makinada yıkamayın giysilerini diyolar siz nedersiniz ??onunkileri ayrıca yıkasak,bebbek deterjanı kullansak noolcakki?? o hengamede elde yıkamaya vakit bulmak çok zor valla :99:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?