cinsiye tahmininde ikinci gebeligim ikisindede tutan formülüm ye eksiyi dogur ayşeyi :-D Ilk kızımda turşu suları turşular rüyamda bile erik görmeler derken tuttu ve kız ikincisindede doktordan önce biz dedik ona kızmi diye çünkü aşırı derecede eksi limonlu salata yedim günde kaç öğün hatırlamiyorum ve sonuç kız birde geç hareketlilik var erkek bebek 2.5 3 ayda canlanırmis ben hâlâ hissetmiyorum kız bebek daha geç
bu arada dün ultrasonda 17+5 cikti anlamadim hangisi dogru
Him anladım canim sağolasino sanırım bebegın gelısım haftasını gosterıyor ccnmm benımkıde bır gun onden gıdıo arkadasım gene bırhafta ondeymıs herkesınn farklı sanırım
Evet uzak diyarlardan bi prenses yolda annesi o zamancnm bende çok fazla ekşi yiyorum hatta tatlıyı görmek bile istemiyorum bunun gibi pek çok yönteme bakarsam kız çıkıyor ve hala hissetmiyorum bebeği...
ultrasonla günü farklı çıkabilir esas baz alınan sat tarihi galiba.
Evet uzak diyarlardan bi prenses yolda annesi o zaman
o sanırım bebegın gelısım haftasını gosterıyor ccnmm benımkıde bır gun onden gıdıo arkadasım gene bırhafta ondeymıs herkesınn farklı sanırım
ewt ccnmm havalar tam hastalık havası dıkkat edınn.. 3lü test sonucumuzu aldık şükür ıı cıktıı.. ayınn 24 ayrıntılı verdı ama ızmıre gıdıcem mayıs basına erteledık oyuzden ..
Baby Shower, Amerika’da, doğumu yaklaşan anne adayının sevenleri tarafından sevgi ve hediye yağmuruna tutulduğu bir organizasyon olarak uygulanmaktadır.
:)bebek doğmadan kısaca parti veriyorsun
sen amerikadasın galiba, bizim burda yok, mevlüt şaptırırız belki
yok canım türkiyedeyim burada bayadır var yapan sen duymamışın sanırım
cinsiye tahmininde ikinci gebeligim ikisindede tutan formülüm ye eksiyi dogur ayşeyi :-D Ilk kızımda turşu suları turşular rüyamda bile erik görmeler derken tuttu ve kız ikincisindede doktordan önce biz dedik ona kızmi diye çünkü aşırı derecede eksi limonlu salata yedim günde kaç öğün hatırlamiyorum ve sonuç kız birde geç hareketlilik var erkek bebek 2.5 3 ayda canlanırmis ben hâlâ hissetmiyorum kız bebek daha geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?