2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şimdi herkes alışverişe başladı, çoğu cinsiyeti öğrendi ben iyice meraklanmaya başladım ayın 25 i gelse de bende öğrenebilirsem bu sefer öğrensem bari. :)

doktorlar herşeyi çok abratıyor bence takmamk lazım
ben aytuğda yapacağı hakan beyden randevuı aldım 25 TL

çaĞSU 110 DİYOR VEREMEM O KADAR ÇAĞSUYU ZENGİN ETTİK
normaled doktorum arzu dede

kızlar ben hala kızıma isim bulamadım.eşimde ne bulsam beğenmiyor.hayır beğenmediğine göre o bari bulsa isim.sen ne buldun diyorum çıt yok.inşallah isimsiz kalmaz yavrum.
Valla biz de oğlumuza bi isim beğenemedik gitti, isimsiz kalırsa "oğluşum" deriz artık napalım
Sorma ya beyim yok saat 1 gibi gelecek o gelene kadar her şeyi yapmam lazım. Ama cıkss hava da kasvetli oturdum kaldım şunun başında pufff yani bana. Bi sihirli değnek dokunsa da ev bırıllll bırılll olsa :))
Ben Allahtan dün o işi hallettim ama insan acayip üşeniyor valla hamile hamile zor
Eki Görüntüle 390280 Eki Görüntüle 390280

heyyy dayanamayıp oğluşuma iki tane tulum aldım.biri bu. ekleyebildim mi bilmiyorum ama:))) mevlütte giydirlebilir bişey galiba?:)))

Çookkk şirin, Allah güle güle sağlıkla giydirmeyi nasip etsin . Ben kıyafet işine başlamadım ama sizden görünce özeniyorum,bu gidişle almaya başlıcam ben de

slm kızlar bende az biraz bebeişime ördüklerimizi paylaşmak istedim el emeği göz nuru
babamız koyu fenerli oldu için ilk iplerimz sarı lacivert oldu ilk defa bişey ördüğüm için pekte becerikli olamadım ama olsun onun için bişiler yapmak çoook güzel daha çok vardı ama deneme amaçlı bu kadar yükledim umarım başarmışımdır

Canım emeğine sağlık güle güle giysin bebişin.. Ben pek örgüden anlamıyorum ama örmek de istiyorum annem burda olsa o yardım eder örerdim gerçi komşularım var sağolsun onlar yardım ederde pek elime alasım yok :)

merhaba annelerrrr;

o kadar yorulmuşum ki buhafta öğleye kadar uyumuşum bi haftasonu keyfi yapalım dedik ama diğer taraftan işler bni bekliyor.. yemek , ütü , çamaşır offf. hem yorulmayan ham çalışan hem evi tertemiz olan anne varsaa hemen söylesin nasıl ???

amin canım inşallah. valla başta pek hevesliydim sonra bi baktım benden daha hevesliler örmeye başlamış bıraktım artık şimdi sadece alışverişle ilgileniorum o çok daha zevkli oluyo

merhaba herkese,
ben 56 kg ıle hamıle kalmıstım, su anda 60 kg yum. 18.haftamdayım. bu arada boyum 1.63
oglumuz olacak bızım de :)
bugun ve yarın mothercare lerde %50 ındırım var, pırlanta ındırım gunlerındeler.
bız oglum ıcın bir sürü kıyafet aldık, bır de komsularımızın ördükleri var sağolsunlar.

oğlu olacak olan arkadaslar, ısım konusunda alternatıflerınız nelerdır ? ısım dusunen oldu mu hıc ?

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANKETE KATILALIM KIZLAR .YALNIZ KATILMADAN ÖNCE
*bpa içermeyen
*bilindik marka olmasına rağmen üretim yeri çin-prc-uzakdoğu olmadığına emin olduğunuz
*bebeğinize uygun gördüğünüz ve çevreden olumlu şeyler duyduğunuz biberon hangisi?

Bakalım annelerin tercihi ne?fikir birliğine varalım bebeğimize layık olan ürünü alalım

ben yiğit ali koyucam isim olarak cok güzel alternatifler var sıraç,mert,yaman,karan,ateş vs

Kızlar ara ara karnında sertlik oluşup okşayınca geçen var mı bebeğin hareketi diyorum böyle tek taraflı tam ortada oluyor uzanınca siz de de oluyor mu ?

bakalım biz ne isim verecegiz hiçbir fikrim yok ulaş hoşuma gidiyor ama eşimle konuşmadık bu konuyu zaman var nasıl olsa

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ngi-emzigi-aldiniz-almayi-dusunuyorsunuz.html
ankete katılın annecikler.fikirlerinize ihtiyacımız var.
Rumuz :Ağustos Annesi

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html
BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANKETE KATILALIM KIZLAR .YALNIZ KATILMADAN ÖNCE
*bpa içermeyen
*bilindik marka olmasına rağmen üretim yeri çin-prc-uzakdoğu olmadığına emin olduğunuz
*bebeğinize uygun gördüğünüz ve çevreden olumlu şeyler duyduğunuz biberon hangisi?

Bakalım annelerin tercihi ne?fikir birliğine varalım bebeğimize layık olan ürünü alalım

kızlar elınızı gobegınıze koyunca hareketlerı hıssedebılıyorsunuz dımı hatta babamız bıle hıssettı oglunun hareketlerını co cabuk yer degıstırıyorlar balık gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…