Eki Görüntüle 390280 Eki Görüntüle 390280
heyyy dayanamayıp oğluşuma iki tane tulum aldım.biri bu. ekleyebildim mi bilmiyorum ama:))) mevlütte giydirlebilir bişey galiba?:)))
evet ya inşallah bi problem çıkmaz ilk kızımda çok uğraştırmışlardı beni bi doktor vardı beni ankaraya sevk etmişti makinelelr şey düzgün sonuç için ve amniyosentez sıvısı alınacaktı kötü günler geçirmiştim hemen çağsuda tekrar yaptırmıştım cen.han kolata ne bu demişti hemen çözüm getirmişti çok iii biri
Valla biz de oğlumuza bi isim beğenemedik gitti, isimsiz kalırsa "oğluşum" deriz artık napalımkızlar ben hala kızıma isim bulamadım.eşimde ne bulsam beğenmiyor.hayır beğenmediğine göre o bari bulsa isim.sen ne buldun diyorum çıt yok.inşallah isimsiz kalmaz yavrum.
Ben Allahtan dün o işi hallettim ama insan acayip üşeniyor valla hamile hamile zorSorma ya beyim yok saat 1 gibi gelecek o gelene kadar her şeyi yapmam lazım. Ama cıkss hava da kasvetli oturdum kaldım şunun başında pufff yani bana. Bi sihirli değnek dokunsa da ev bırıllll bırılll olsa :))
Eki Görüntüle 390280 Eki Görüntüle 390280
heyyy dayanamayıp oğluşuma iki tane tulum aldım.biri bu. ekleyebildim mi bilmiyorum ama:))) mevlütte giydirlebilir bişey galiba?:)))
Eki Görüntüle 390354 slm kızlar bende az biraz bebeişime ördüklerimizi paylaşmak istedim el emeği göz nuruEki Görüntüle 390355
babamız koyu fenerli oldu için ilk iplerimz sarı lacivert olduilk defa bişey ördüğüm için pekte becerikli olamadım ama olsun onun için bişiler yapmak çoook güzel daha çok vardı ama deneme amaçlı bu kadar yükledim umarım başarmışımdır
Canım emeğine sağlık güle güle giysin bebişin.. Ben pek örgüden anlamıyorum ama örmek de istiyorum annem burda olsa o yardım eder örerdim gerçi komşularım var sağolsun onlar yardım ederde pek elime alasım yok :)
merhaba herkese,
ben 56 kg ıle hamıle kalmıstım, su anda 60 kg yum. 18.haftamdayım. bu arada boyum 1.63
oglumuz olacak bızım de :)
bugun ve yarın mothercare lerde %50 ındırım var, pırlanta ındırım gunlerındeler.
bız oglum ıcın bir sürü kıyafet aldık, bır de komsularımızın ördükleri var sağolsunlar.
oğlu olacak olan arkadaslar, ısım konusunda alternatıflerınız nelerdır ? ısım dusunen oldu mu hıc ?
Kızlar ara ara karnında sertlik oluşup okşayınca geçen var mı bebeğin hareketi diyorum böyle tek taraflı tam ortada oluyor uzanınca siz de de oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?