Amin çok teşekkürlerr :) Ayrıntılı demedi ama hep böyle bakıyo bizim doktor omurgasına falan baktı ama ayrıntılımı bilmiyorum o anın heyecanından sormadım :)
kızlar yaaa bişe sorcam morhipoda ebernity nin hastane çıkışı 10 lu takımları 60 a düşmüş dahada hiç çıkıp bakmadım aslında ama tam alıyodum ödeme aşamasından geri döndüm size bi sorayım dedim napsam yaa fiyat olarak iimidir acaba alan varmı hiç 10 lu takım
Kızlar herkese merhabaaa...
Biraz geçmişi okumaya çalıştım herkes iyi çok sevindim. Bizler de iyiyiz, kocaman olduk bile, Cuma gününden beri bebeğimin tekmelerini ve kıpırtılarını hissediyorum, ama öyle kıpırtı değil tekme hissediyorum baya, eşimde hissedebiliyor, dışarıdan da görülebiliyor. Ben tekme diyorum ama kol dirsek topuk neyse artık:) Çok mutluyum, içimde mısır patlıyor sanki, plup , plup diye:) başladı yine... alışverişler bizde de başladı ama mayısın ilk haftasında bende kendimi havuzlu han turuna saklıyorum:) Çok beğendiğim şeyleri almaya çalışıyorum. Bu arada yarın ayrıntılı usg ye gireceğim. gelişmeleri sizinle paylaşırım...
kuzum gosterdı bugunn kızcem olucakk prensesımm melegımm hg hayatımızaa.. annesınınn kzuusuu .. alabılırım artık pembıslerı
maşallah hadi bakalııım bir prenses daha geldiii,hoş geldiiiii
gözün aydın
Filizyavuz geliyor mu kızlar?Nerelerde yaa,merak ettim inşallah ters bi durum yoktur
o boşlamazdı buraları hem listeleri de düzenliyordu..:26:
oyoy oyyy prensesler cogaliyor mu ne
bizim de bugun kesinlesti kuzucugumuzun cinsiyeti gecen gittigimizde kiz gibi ama kesin bir sonraki kontrolde soyleyebilirim demisti.. bugun kesin kiz dedi
Selam arkadaşlar bugün doktora gittik Kızımız olcakmışşşş çok mutluyum kızım olsun çok istiyordum :))) fotosunu eklicem
oldumu ki acabaa
Canım evet fiyatı iyiymiş ama ben o markayı duymadım
kalitesi nasıldırki,bence dokunarak görerek almak daha iyi
hani 1 yaş tişörtü olsa neyse diycem ama yeri kalitesiz veya naylon falan içeriyosa at çöpe .
hast. çıkışı en iyi markalar chicco,albimini,idil bebe,jujube bence bi kaç daha marka var aslında
aklıma gelenler bunlar,tavsiye edebilirim tecrübeyle sabittir.
Bende hissediyorum ama henüz dışarıdan görünmüyor hareketleri
Bebeğin kız mıydı canım?
Bu arada kıyafet olarak ben kadife bi kaç takım aldım kanz,zara, c&a dan
çok şirin şeyler eee önümüz kış olacak nasıl olsa ind. de vardı kaçırmadım.
henüz hast. çıkışı almadım arayış içindeyim
bi de kaliteli bir battaniye istiyorum,bize kızımdan çok kalan var
mavili falan bişey alacam o kadar.
Bu arada kızlaaar deli gibi istediğim erik sonunda piyasaya çıkmıııış
migroslarda kilosu 30 TL
bana anneciğim adanadan yollamış 2kg tabiki 30 TL den değil 8 TL den almış kilosunu
cırcır olacam yemekten 1 kg bitti bile ama nasıl canım çekmişse artık...
Kızlar merhaba
Birsey ormak istiyorum, benim gibi bebeginin 3 boyutlu fotografını görüpte korkan var mı aranız da? Kendimi cok kötü hissediyorum cok da kafama takılıyor niye boyle hissediyorum diye ama gercekten cok ürkütücü geldi, sonra da vicdan azabı cekiyorum boyle hissettigim icin
forum ist da marmara forumda vardır.
avm lerde oluyor zaten bu magaza
cevahirde de var
eklediğim ersmi silemk istiyorum silinmiyorr bilen var mı??
kızlar mothercare da dün indirim vardı sanırım bugün de var mı???
Mesaj düzenleme paneline gel . öyle silebilrisin yarım saat dolmadıysa...
mesaj silemyi biliyorum da resmi sailemedim eklentityi silmiyor galiba
gelince yaz ayrıntıları, dr bana 2 hafta sonra dedi ayrıntılı için. merakla bekliyorumKızlar herkese merhabaaa...
Biraz geçmişi okumaya çalıştım herkes iyi çok sevindim. Bizler de iyiyiz, kocaman olduk bile, Cuma gününden beri bebeğimin tekmelerini ve kıpırtılarını hissediyorum, ama öyle kıpırtı değil tekme hissediyorum baya, eşimde hissedebiliyor, dışarıdan da görülebiliyor. Ben tekme diyorum ama kol dirsek topuk neyse artık:) Çok mutluyum, içimde mısır patlıyor sanki, plup , plup diye:) başladı yine... alışverişler bizde de başladı ama mayısın ilk haftasında bende kendimi havuzlu han turuna saklıyorum:) Çok beğendiğim şeyleri almaya çalışıyorum. Bu arada yarın ayrıntılı usg ye gireceğim. gelişmeleri sizinle paylaşırım...
maşallah kızınakuzum gosterdı bugunn kızcem olucakk prensesımm melegımm hg hayatımızaa.. annesınınn kzuusuu .. alabılırım artık pembıslerı
geçmiş olsun canım, dinlenmek de işe yaramadı mı, allah şifa versin en kısa zamandabu arada ben hala yatktayım, sabah çok fenaydım sesim kısılmış çıkmıyordu boğazım nefes alırken bile yırtılıyor gibiydi doktora gittim, sadece ağrı kesici yazabilirim sana dedi ılık çay iç dilen bol bol dedi. sağolsun eşimin kardeşi geldi bize yemek yapmaya yoksa evde bi gram yiyecek bişey yok. sizlerde çok dikkat edin kızlar havaların dengesi bi tuhaf oldu..
iyi akşamlar anneler..
bizim bebiş de erkekmiş, erkek dedi ama gördüğüm kordon değilse diye ekledi dr.
ama bu haftadan sonra yanılmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?