2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Amin çok teşekkürlerr :) Ayrıntılı demedi ama hep böyle bakıyo bizim doktor omurgasına falan baktı ama ayrıntılımı bilmiyorum o anın heyecanından sormadım :)

maşallah kuzuya ortadaki renkli ayrıntılı gibi duruyor cnm ,evet insan acayip heyacan yapıyor orda ne sorcağını falan unutuyor.

havuzlu han da hastane çıkışları 40-45.
pamuklular hem de

hadi inişh güzel haberlerle dönersin :)

kuzum gosterdı bugunn kızcem olucakk prensesımm melegımm hg hayatımızaa.. annesınınn kzuusuu .. alabılırım artık pembıslerı
maşalah allah sağlıkla kucağına almak nasip etisn

evet uzun zamandır yok, umarım bi sıkıntı yoktur
oyoy oyyy prensesler cogaliyor mu ne

bizim de bugun kesinlesti kuzucugumuzun cinsiyeti gecen gittigimizde kiz gibi ama kesin bir sonraki kontrolde soyleyebilirim demisti.. bugun kesin kiz dedi
kızlar coştu bugün :)
Selam arkadaşlar bugün doktora gittik Kızımız olcakmışşşş çok mutluyum kızım olsun çok istiyordum :))) fotosunu eklicem

oldumu ki acabaa

gözün aydn olsun maşalah kuzuna

evet bende kilerden erik aldım :) kilosu 13 ben 5 tl verdim kap içindeydi kaç gr msa artık :=

maşallhh ne güzel
bende bugün bebeğimi ayrıntılı ultrason için 4 boyutluda görmey gititim çok belli yüzü
boydan veremem artık 5 ay bitti boy alınmıyor dedi
seninde son boydan dotoların :) bundan sonra profilden yüzden veriyorlar

bu arada bebekelr lastik gibiymiş doktor bebğimin ayağının alnında olduğunu söyledi

ama ssaolsun bak bura ayak demedi sadece söyled, ben ekrandan baktım ama anlamadım

buda benim kzıım
filaş patladı biraz .:))

Eklentiler

• $P1070733.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

macpro 3 boyutlu değil ama 4 boyutlu ultrasona sokuyor dr beni ve çooook çirkin bir bebek görüyorum. tam uzaylı. hatta en son girişimde siyah beyaz ultrason çıktılarını aldım ama 4 boyutluya gerek yok hiç vermeyin dedim Dr. a güldü. Üzülme normald eböyle değil daha derisi kalınlaşacak etlenecek dedi..

gelince yaz ayrıntıları, dr bana 2 hafta sonra dedi ayrıntılı için. merakla bekliyorum

kuzum gosterdı bugunn kızcem olucakk prensesımm melegımm hg hayatımızaa.. annesınınn kzuusuu .. alabılırım artık pembıslerı
maşallah kızına allah sağlıkla kavuştursun..

geçmiş olsun canım, dinlenmek de işe yaramadı mı, allah şifa versin en kısa zamanda

kızlar istanbulda ve diğer büyük şehirlerde yaşayanlar alışveriş için ne kadar şanslı olduğunuzu unutmayın.bnm bulunduğum yerde bikaç bebek mağazası var.herşeyi topluca gidip almakta pek mümkün olmuyor malum.okadar büyük alışveriş zorlar tabii. internetten alışveriş konusunda ne düşünüyorsunuz güvendğiniz siteleri özelden yazar mısınız lütfen ? bnde pembişleri alıcam inşallah

iyi akşamlar anneler..
bizim bebiş de erkekmiş, erkek dedi ama gördüğüm kordon değilse diye ekledi dr.
ama bu haftadan sonra yanılmaz heralde

slm kızlar ii akşamlar herkese bu gün kontrole gittim. bi baktımki bebişim minicik kalmış. doktor yememişsin bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyo dedi çok üzüldüm bebişime. o kadarda yedim süt ayran falan içtim ama pek gelişmemiş kuşum. bundan sonra sütü ve yoğurtu artırıyorum az daha yiyimde minikim yetişsin olması gereken haftaya...

iyi akşamlar anneler..
bizim bebiş de erkekmiş, erkek dedi ama gördüğüm kordon değilse diye ekledi dr.
ama bu haftadan sonra yanılmaz heralde

hadi bakalım. sana da oğlan geliyor. Benim Dr. çok kesin konuştu ama ayrıntılıda teyit ettireceğim önümüzdeki ay. Nolur nolmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…